-
بهترین کشتی گیر حاله حاظر پرو رستلینگ از نگاه IWE .
با سلام...
خب امروز اومدم یه تکونی به گفتگو همگانی بدم بنابراین گفتیم چی بهتر از یه نظر سنجی بین کشتی گیر های حاله حاظر.
اونم به این ترتیب که بیایم 3 تا ستاره برتر 2 کمپانی WWE و TNA رو با هم مقایسه کنیم و ببینیم از نظر بچه های IWE بهترین کج کار حاله حاظر چه کسی هست.مسابقه بین افراد زیر است:
[align=center]
Chris Jericho , Randy Orton , Edge From WWE
A.J Style , Kurt Angle , Desmond Wolf From TNA[/align]
خب میرسیم به تحلیل کشتی گیر ها....از رندی اورتون شروع میکنیم:
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
[align=center]خب الان هر کسی که کشتی نگاه میکنه میدونه که رندی جزء 3 کشتی گیر برتر WWE هست.استیل قشنگ که خوراک یه کشتی گیر در این سطح است.رفتاری جدی و سنگین.رندی با شایستگی در این مسابقه شرکت میکنه.
شایستگی ها: ایفای نقش بسیار قوی,کشتی گرفتن به صورت حرفه ای , به وجد آوردن تماشاگرا , وفق دادن خود با شرایط(از یک هیل قوی به یک فیس قوی تبدیل شد اون مدر عرض 1 هفته) طرفداران زیاد.نگاهای زهر آلود و پررو.
شانس برای بهترین شدن:68% مقام احتمالی:اول[/align]
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
[align=center]دیگه فکر کنم نیازی به معرفی نباشه.کسی که به مدت چند ماه در همه شو های راء و اسمک دان حظور پیدا کرد.کشتی گیری که طرفدارای بسیار زیادی داره و من فکر کنم کسی از این بشر بدش نمیاد.البته فکر کنم.با قدرت در این مسابقه شرکت کرده و شانس زیادی داره.
شایستگی ها: قدرت بالای کار با میکروفون , ایفای نقش عالی , روابط عمومی بالا , استوری های زیبا
شانس: 59% رتبه احتمالی: دوم یا اول[/align]
[align=center]کسی که در نداشتتن کشتی گیر خوب در WWE به این مسابقه راه پیدا کرد.هیل رو خیلی قشنگ بازی میکنه و کلا اصلا بهش فیس نمیاد.پس اج = هیل
شایستگی ها:ابفای نقش خوب , یک هیل عالی بودن , ترسو بودن در نقش , کشتی گرفتن در سطح بالا
شانس:43% رتبه احتمالی: 6[/align]
[size=large][align=center]TNA[/align][/size]
[align=center]کشتی گیری که خیلی خوب بهش بها داده شد و اونم خیلی خوب تر جواب این بها رو داد و ثابت کرد که میتونه جزء بهترین ها باشه.ای جی یه جورایی حکم سینا مدل جدید تو TNA رو داره که هوگان خیلی بهش اهمیت میده.
شایستگی ها:گرفتن کشتی به صورت حرفه ای , پذیرش خوب نقش , عالی بودن چه در نقش هیل چه در نقش فیس , قدرت صحبت بالا
شانس:50% رتبه احتمالی:اول یا دوم[/align]
[align=center]باید بره خدار ور شکر کنه که اولین بازی مهمش با انگل بود و تو اون بازی انقدر خوب ظاهر شد که نظر همه رو به خودش جذب کرد.اومد شد هیل درجه 1 TNA .کشتی گیری عالی به طوری که تماشاگرا در بازی او در مقابل ابیس به خاطر اینکه وولف باعث شده که بازی جذاب شه برای او ایستاده اند و دست زده اند.
شایستگی ها:قاطیت در ایفای نقش , واقعی جلوه دادن کشتی , لحن خاص , ایفای نقش خوب , کشتی گرفتن به طور عالی.
شانس: 45% رتبه احتمالی : 4 یا 5[/align]
[align=center]واقعا نمیدونم چی باید بگم.فنی ترین کشتی گیر جهان.سریع.فرز.باهوش.نیرومند .قهرمان المپیک.کشتی گیری که چه در WWE و چه در TNA بهترین بود و کلا TNA وقتی به مشهوریت رسید که این تک خاله کشتی جهان به این کمپانی پیوست.هرکس که باهاش استوری داشته به بهترین تبدیل شده.
شایستگی ها:فنی ترین کشتی گیر , فن های زیبا , قدرت ایفای 2 نقش هیل و فیس به صورت عالی , روابط عمومی قوی.
شانس:55 % رتبه احتمالی: 3 رتبه اول[/align]
[align=center]غایبان:RVD , شیموس.[/align]
خب این بود از کسایی که در این مسابقه شرکت میکنن.نظر سنجی هم طوری هست که هر شخص میتونه چند انتخاب انجام بده.دقت کنید چند رای..یعنی یه فرد هم میتونه به رندی هم به جریکو و هم به وولف رای بده به طور همزمان.
در ضمن یه خواهش دارم اونم اینکه با احساسات تصمیم نگیریدویعنی من مثلا از جریکو بدم میاد نیام به خاطر اینکه من ازش بدم میاد بهش رای ندم.واقعا کشتی گیرو نگاه کنید عملکردشو دراین چند ماه نگاه کنید بعد رای بدید.خواهشا.
هرکس هم خواست میتونه نظر بده و از کشتی گیری که بهش رای داده دفاع کنه.
مسابقه زیبا ترین امضا هم کنسل نشده بلکه به تعویق افتاده.گزاشتم امتحانا تمام شد راه بندازم که هم شرکت کنندگان بیشتری رای بدند هم من خودم بهتر بهش برسم.پس منتظر اون مسابقه هم باشید.به زودی.....
فعلا با اجازه........
-
RE: بهترین کشتی گیر حاله حاظر پرو رستلینگ از نگاه IWE .
حسین جان فکر میکنم اگه نظر سنجی نمیزاشتی بهتر بود و حق انتخاب دوستان نیز بیشتر میشد ولی اگه این کار رو میکردی و تاپیک بدون نظر سنجی میشد تکراری بود :4: !
حکم تاپیک : مباه است !!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H H H
حسین جان فکر میکنم اگه نظر سنجی نمیزاشتی بهتر بود و حق انتخاب دوستان نیز بیشتر میشد ولی اگه این کار رو میکردی و تاپیک بدون نظر سنجی میشد تکراری بود :4: !
حکم تاپیک : مباه است !!
آره اونجوری خوب میشد ولی تاپیک شلوغ میشد و در ضمن همونجوری که خودت گفتی تکراری هم میشد.من اومدم 3 تا از بهترین ها رو انتخاب کردم و نظر بچه ها رو بین یه تعداد افراد پخش کردم.اینطط.ری ساده و بهتره البته به نظر من.
حق انتخابم فکر نکنم کم باشه هر کی بخواد میتونه به 6 نفرم رای بده و این یعنی آزادی در این تاپیک...کلا ما خیلی مردمی هستیم:4:
کسی از دوستانم فکر کرد کسی رو در این لیست نذاشتم یا کسی اضافه هست میتونه نظرشو بگه تا اگه تونستم جوابشو بدم.
مخلص همه بچه ها....
-
آقا تیکر و استینگ اینجا هویجن؟
-
سلام حسین جان
چند روزی بود ازت خبری تو انجمن نبود.بازم یه نظرسنجی دیگه.خودمونیم کلا با نظرسنجی خیلی حال میکنیا:4: دست فردوسی پور رو از پشت بستی:55:
خب من تو نظرسنجی یه رندی رای دادم.به چند دلیل:
اولا همه ی حرفایی که تو زدی درسته و من چند تا چیز اضافه میکنم.
رندی یه کشتی گیر اینده داره و به نظر من یه سبک جدید تو رسلینگ بوجود اورده که مختص خودشه. شاید بعضیا اونا با استین مقایسه میکنن ولی رندی با استین فرق داره.به نظر من رندی نسبت به استین خیلی ساکتر و سنگینتره.البته استین که واسه خودش غولی بود.در مورد استایل و قدرت حرف زدی.در با استعداد بودن رندی هم شکی نیست.اگه WWE رو یک سریال موفق و پربیننده فرض کنیم،رندی یکی از بهترین بازیگرانش هست.و اخرشم اینکه برای تبدیل شدن به یه اسطوره سالها وقت داره.
-
نقل قول:
نخیر عزیز من هویج نیستن بلکه انسان هستن:4:
شما بیا بگو تیکر باید جای کدوم یک از اعضای WWE رو میگرفت.اورتون؟جریکو یا اج؟آندر الان مصدومه و مسابقاش به زیبایی مسابقات قدیمش نیست.تیکر عالیه ولی این 3 نفر در حاله حاظر از تیکر بهترن.
استینگ هم همینطور.در WWE شاید آندر میتونست جای اج رو بگیره ولی استتینگ تو TNA نمیتونه جای هیچ کدوم رو بگیره.این 3 نفر در TNA بهترین هستن.حتی از استینگ هم بهتر هستن.
توجه داشته باشید منظورم بهترین کشتی گیر حاله حاظر است نه بهترین کشتی گیر تمام تاریخ کشتی.
-
تیکر از جریکو که خیلی سر تره
استینگ ام میتونه جای دسمنت ولف و بگیره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط RK_Ode
نقل قول:
شما بیا بگو تیکر باید جای کدوم یک از اعضای WWE رو میگرفت.اورتون؟جریکو یا اج؟آندر الان مصدومه و مسابقاش به زیبایی مسابقات قدیمش نیست.تیکر عالیه ولی این 3 نفر در حاله حاظر از تیکر بهترن.
استینگ هم همینطور.در WWE شاید آندر میتونست جای اج رو بگیره ولی استتینگ تو TNA نمیتونه جای هیچ کدوم رو بگیره.این 3 نفر در TNA بهترین هستن.حتی از استینگ هم بهتر هستن.
توجه داشته باشید منظورم بهترین کشتی گیر حاله حاظر است نه بهترین کشتی گیر تمام تاریخ کشتی.
کی میگه تیکر مصدومه :4:
هفته قبل از اوور دلیمیت اومد اج رو پوکوند :4:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H H H
نقل قول:
نوشته اصلی توسط RK_Ode
نقل قول:
کی میگه تیکر مصدومه :4:
هفته قبل از اوور دلیمیت اومد اج رو پوکوند :4:
منظورم مصدومیت زانوشه که الان سال ها همراهش است...
عرفان قربونت انقدر گیر نده:4:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط the ICON sting
تیکر از جریکو که خیلی سر تره
استینگ ام میتونه جای دسمنت ولف و بگیره
الله اکبر
شما اگه 2 تا بازی از دزمند برادا دیده بودی این حرف و نمیزدی که
استینگ در حال حاضر باید بره جلو بوغ بزنه !
البته استینگ از تیکر خیلی سره حال تره . در سال 6 بار از زانو و کمر مصدوم نمیشه .
مکول نمیکـــــ نه .
:4:
-
حسيــن جــان لطفــا نظر سنجي رو از اول بزار . حداقل بفهميم كيا به كدوم استار راي دادن .
به هر حـال نظر كاربرا هم مهمه . بايد ديد كيا بر حسب تعصب و كيا به طور منطقي راي ميدن .
-
در هر صورت تیکر و استینگ جزو ماندگار ترین کج کار های تاریخ ان
نمیشه تو همچین نظر سنجیی این دو نفر رو کنار گذاشت
انصافا بازی استینگ و انگل یا تیکر و شاون کجا بازی دسمند و انگل یا رندی و ادج کجا؟
-
نظرسنجي خوبي نيست
Undertaker بايد جاي EDGE گذاشته بشه و به جاي Desmond Wolf بايد jeff hardy گذاشته شه .
RVD پس چرا نيست ( مثلا چمپين TNA )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط the ICON sting
در هر صورت تیکر و استینگ جزو ماندگار ترین کج کار های تاریخ ان
نمیشه تو همچین نظر سنجیی این دو نفر رو کنار گذاشت
انصافا بازی استینگ و انگل یا تیکر و شاون کجا بازی دسمند و انگل یا رندی و ادج کجا؟
بازي دسمند و انگل در پي پي وي Turning Point به نظر خيلي ها يكي از بهترين بازي هاي تاريخ كچ بوده . و حتي از نظر خيلي ها بهترين باز يدو سال اخير بوده . بازي شان و تيكر بايد بره جلوش بوق بزنه.
-
عزیزم تیکر الان جزء بهترین ها نیست....شما میاد تیکر رو که یه شوء اسمک دان ور به زور شرکت میکنه رو میگید الان از جریکو بهتره؟؟
دزموند هم آینده کشتی هست.استینگ 1 سال دیگه کارش تمومه...
ساسان جون من مخالفتی ندارم اگه بچه ها میخوان بگم نظر سنجی رو از اول بزارن..هر جور صلاح میدونید.
-
آقا خواهشن نظر سنجیو از اول بزار لیستم کامل تر کن اینطوری بهتر میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط RK_Ode
عزیزم تیکر الان جزء بهترین ها نیست....شما میاد تیکر رو که یه شوء اسمک دان ور به زور شرکت میکنه رو میگید الان از جریکو بهتره؟؟
ساسان جون من مخالفتی ندارم اگه بچه ها میخوان بگم نظر سنجی رو از اول بزارن..هر جور صلاح میدونید.
اقا با اينده چيكار داري خودت داري ميگي كشتي گيراي امروز ...!!!!!!
تاپيك رو يا دوباره بزنيد يا ببنديدش
اين نظر سنجي كامل نيست
به نظر من از روي علاقه به اين استارا گذاشته شده
-
حسین جان به نظر منم اگه نظرسنجی رو از اول بزاری بهتره.به قول ساسان جان حداقل ببینیم کی به چه کسی رای داده.
در مورد نفرات هم خودت تصمیم بگیر که کم کنی یا اضافه.میخوای گزینه ها رو ببر بالاتر.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Jeff Hardy M
نقل قول:
نوشته اصلی توسط RK_Ode
اين نظر سنجي كامل نيست
ببین من برا چی باید تاپیک به این خوبی رو ببندم؟؟؟ فقط برا اینکه شما دستور میفرمایید.ببخشید شب بود ندیدم شما ناظم فروم هستید.
اتفاقا این شما هستید که دارید از روی علاقه که ستاره محبوب خودتون جف توش نیست نظم رو بهم میزنید.الان برو از هرکی میخوای بپرس ببین هاردی بهتره یا دسموند وولف؟؟؟هاردی از وقتی که عملی شده ر.یده رفته.
عرضی بود در خدمتمOk?
نظر سنجی هم در اولین فرصت عوض میشه و معلوم میشه چه کسی به چه کسی رای داده.لیست تغییری نمیکنه.هرکی ناراحته میتونه رای نده.والسلام....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط RK_Ode
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Jeff Hardy M
نقل قول:
نوشته اصلی توسط RK_Ode
اين نظر سنجي كامل نيست
ببین من برا چی باید تاپیک به این خوبی رو ببندم؟؟؟ فقط برا اینکه شما دستور میفرمایید.ببخشید شب بود ندیدم شما ناظم فروم هستید.
اتفاقا این شما هستید که دارید از روی علاقه که ستاره محبوب خودتون جف توش نیست نظم رو بهم میزنید.الان برو از هرکی میخوای بپرس ببین هاردی بهتره یا دسموند وولف؟؟؟هاردی از وقتی که عملی شده ر.یده رفته.
عرضی بود در خدمتمOk?
نظر سنجی هم در اولین فرصت عوض میشه و معلوم میشه چه کسی به چه کسی رای داده.لیست تغییری نمیکنه.هرکی ناراحته میتونه رای نده.والسلام....
جف نه ...RVD كه الان چمپينه چرا نذاشتي ؟! خودتون تو پست اول گفتيد بر اساس بازي هاي امروزشون كه كي بهتره قرار داديد بعد اومديد ميگيد اينده كشتي كجه ...! با عقل جور در نمياد اصلا منطقي نيست حرفاتون... خودتم رندي رو بر اساس علاقه گذاشتي چون رندي هم دستش مثل پاي تيكر مسدومه...فعلا.
-
آقا مگه هر کی قهرمانه باید بهترین هم باشه.شما انصافا تا حالا یه بازی از دسموند وولف دیدی؟ نه خدایی دیدی؟اگه ندیدی که میگم برو بازیش با انگل تو ترنینگ پوینت رو ببین بعد خودت قضاوت کن.
اگر هم دیدی که من تعجب میکنم که الان داری این حرف رو میزنی.....ببین الان راب با تجربست داره اینطوری کار میکنه ولی وولف تازه 1 ساله که داره تو TNA به صورت حرفه ای کار میکنه و اینقدر پیشرفت کرده.پس بدون خیلی از راب بهتره....
-
[align=center]دوستان خواهش کمی جنبه داشته باشید
به استاری که برنده بشه نه ماشین میدن نه چیزی ، فقط یک نظر سنجیه
حالا شما میخوایی رای بده و نظرت رو راجب استاری که بهش رای دادی هم بده
اگر هم از هیچ کدوم از این استار ها خوشتون نمیاد کسی مجبورتون نکرده ، پیج رو ببندین.
[/align]
فعلا ...
-
[align=center]من كه قبول ندارم.همه ميدونن كه شما يه استار هايي رو كه بايد تو نظرسنجي ميزاشتي نزاشتي.[/align]
-
نمیخوام به استار مورد علاقه دوستان توهینی کرده باشم.
اما رندی اورتون نه هیکل قشنگی داره اج هم هیکلش کاملا مزخرفه.اصلا هم خوب کشتی نمیگیره.
بعدشم خیلی ها نیستن اینجا.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط j.c
اما رندی اورتون نه هیکل قشنگی داره اج هم هیکلش کاملا مزخرفه.اصلا هم خوب کشتی نمیگیره.
یهو بگو عمو جون بهترینه دیگه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط TeZAR
نقل قول:
نوشته اصلی توسط j.c
یعنی چی دوست عزیز ؟
منظورم این نبود.یعنی این که حق افرادی مثل باتیستا سینا پانک تیکر ایچ و ... خورده شده.
-
عزیزان من میتونستم خیلی ها رو بزارم ولی خواستم خلاصه و ساده باشه.نه مثل خیلی از تاپیک های خزو خیل 10 تا رو پر کنم.من اومدم 6 تا از بهترین ها رو که بیشتر کسایی که کشتی رو مفهومی نگاه میکنن نه سطحی تائئیدشون می کنن انتخاب کردم تا کار شما راحت تر شه.
این افراد زیرم به این دلایل نزاشتم:
سینا: کلا همش یه خط رو دنبال میکنه و همیشه فیس بوده و همین یه نکته منفی هست.از بین کشتی گیر هایی که من گزاشتم همشون غیر از دسموند که تازه کاره همه هم فیس بودن هم هیل.
RVD:کند تر شدنش.RVD دیگه اون RVD قدیم نیست و باید کار کنه که اونطوری شه.الان وولف از اون خیلی بهتره از هر لحاظ
Hardy: کلا هاردی این چند روزه بدجور خراب کرده.اصلا قابله قیاس با هاردی WWE و 1یکی 2 سال پیش نیست
The Undertaker:مصدوم بودن زانو که خیلی روش اثر گزاشته.کند بودن.زیبا نبودن بازی هاش مثل قبل و....
Sting: به مورد بالا مراجعه کنید.ضمنا استینگ نقش هیل رو خیلی بد بازی میکنه و همین نکته منفیش هست.
Triple H :مقتدر نبودن مثل قبل و بهتر بودن این 3 نفر از او
CM Punk: حقش بود که شرکت کنه ولی یکم کم اوورد
تنها کسایی که باید در این نظر سنجی قرار میگرفتن و نگرفتنم به نظر خودم کسایی هستن مثل شیموس,میز,موتور سیتی ماشین گان که به علت بهتر بودن این 6 نفر از آن ها بیرون موندن.
آقایون مشکل شما اینه که به اسم نگاه میکنید.الله وکیلی برید بازی های این چند ماه همین هاردی,تیکر استینگ و...دیگه رو نگاه کنید با بازی اینا مقایسه کنید.شما عادت کردید که به همه چی سطحی نگاه کنید.تو رو خدا یکم منطقی و با جنبه باشید.
منم نظرم با ساسان یکی شد.اینکه هیچ کدوم از نظر سنجی های ایرانی به درد نمیخورن چون همه از روی احساسات نظر میدن.
ممنون با اجازه...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط j.c
نقل قول:
نوشته اصلی توسط TeZAR
نقل قول:
نوشته اصلی توسط j.c
اما رندی اورتون نه هیکل قشنگی داره اج هم هیکلش کاملا مزخرفه.اصلا هم خوب کشتی نمیگیره
یعنی چی دوست عزیز ؟
منظورم این نبود.یعنی این که حق افرادی مثل باتیستا سینا پانک تیکر ایچ و ... خورده شده.
اولا هیکل رندی الان جزو بهترین هاست در این رشته
ثانیا اینا خوبند ولی اگه بخوایم بهترین ها رو از نظر IWE بدونیم باید همه باشند
ثالثا حرفی نیست که چرا اینا رو گذاشتید ،این مهمه که چرا دیگران رو نذاشتید؟.(خودتون میگین ازنظر من بهترن،پس این که نشد از نظر IWE)
یه چیز دیگه:
اگه یه تاپیک دیگه بزنید و تو اون همه باشند و همون جوری که آقا ساسان گفت باشه از این بهتره
درضمن به نظر من میون اینا EDGE بهترین می باشد
:84:
-
سینا رو هیل نمیکنند چون اصلا در شخصیتش نیست و اهل این کارا نیستش.
هیل به سینا اصلا نمیاد.اما از هر نظر نگاه کنید تواناییش رو داره.
ولی از یه انتخابت خوشم امد.جریکو واقعا لایقه که توی این لیست باشه.
-
نظر سنجی به صورت عمومی در آمد.
با تشکر از آرمان عزیز.
-
منم اصلا این نظر سنجی رو قبول ندارم چون منصفانه نسیت
-
[size=xx-large]برای هزارومین بار ، دوستانی که نمیخوان نظر بدن اسپم هم ندن .[/size][hr]
راستی دوستان این رو هم یاد اوری کنم که میتونید به چند گزینه هم رای دهید و رای محدود یک نیست.
فعلا ....
-
اج در حال حاضر مهمترین هیل کمپانی است که اگر برود کمپانی هیل درست و حسابی ندارد. بنابراین مهمترین و بهترین اج.
-
با سلام .دوستان فکر کنم که تا الان دیگه ثابت شده که کشتی کچ به هیکل داشتن و اینجور مسائل نیست
از استار هاییم که نام برده شده:
1-کرت انگل
2-ای جی استایلس
این دوتا از همه نظر بهترنن البته منم قبول دارم که جای یکی دو نفر خالیه
-
با اینکه جای چند تا استار خالیه ولی من اول به ادج رای میدم بعد به رندی بعد هم ای جی استایلز بعد یکی از کسایی هم که باید باشه ولی نیست استینگ هست
-
[size=medium]من به اورتون رای دادم چون خیلی خوب و براحتی می تونه از هیل و فیس یا از فیس به هیل تبدیل شه و در کل کاراکترش رو خیلی خوب اجرا میکنه.[/size]
-
رندی از برند wwe به خاطر هوش خوبش و خوب نقش بازی کردنش تو استوری لاین ها ( واقعا نقش روانی بهش میاد ) و اینکه از اول با برنامه شروع کرد و پله پله رسید به بالاترین سطح انتخاب کردم
کورت انگل هم از TNA که دیگه نیاز به توضیح نداره تو بالاترین سطح مبارزه میکنه تکنیک ناب و ...
-
از نظر من ادج و رندی به یه اندازه خوب هستند.
ادج نقش خودش رو در کمپانی به عنوان یه هیل خوب انجام میده
رندی هم نقش خودش رو در کمپانی به عنوان یه فیس خوب انجام میده[hr]
من کلا تو تی ان ای زیاد وارد نیستم....
ولی حسین جان فکر کنم جف رو میتونستی جای یکی از اینها بزاری
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط j.c
رندی هیکلش قشنگه اما کامل نشده . بازوهاش باید بزرگ تر باشه . سرشونه هاش باید متناسب با هیکلش باشه.شکمش باید کامل 6 تکه باشه و ...
بقیش را فکر نکنم مربوط به من باشه.
نه با
بگین بعدا چیکار باید انجام بده؟!:17:
مربی بدنسازی!
:9:
واقعا که
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط j.c
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rated R S*p*er Star
نقل قول:
نوشته اصلی توسط j.c
رندی هیکلش قشنگه اما کامل نشده . بازوهاش باید بزرگ تر باشه . سرشونه هاش باید متناسب با هیکلش باشه.شکمش باید کامل 6 تکه باشه و ...
بقیش را فکر نکنم مربوط به من باشه.
نه با
بگین بعدا چیکار باید انجام بده؟!:17:
مربی بدنسازی!
:9:
واقعا که
من با شما نبودم لطفا حرف نزنید :17:
با من نبودید؟!
پس چرا در نقل قول ارسال من اونا رو گفتید؟
لطفا این مسئله رو تموم کنید و اینجا رو با چت روم اشتباه نگیرید.