سوال بسیار مهم راجع به x box
سلام دوستان
من تا چند روز دیگه می خوام X box بخرم فقط یه سوالی دارم هر کسی می دونه لطفا جواب بده که برام خیلی مهمه
من هر چقدر تو مطالب قبلی انجمن گشتم نفهمیدم چطوری می تونم استار هارو مثل شیموس دانلود کنم هر کی می دونه ممنون می شم خیلی زود جوابمو بده ...
RE: سوال بسیار مهم راجع به x box
شما باید اول از همه ADSL داشته باشی
وقتی ایکس باکست رو گرفتی...یک کانکشن براش میسازی
میری داخل بازی و قسمت Live و از اونجا میتونی هم آنلاین بازی کنی و هم استار های مورد نظرت رو با MS Point(واحد پولی که توی لایو اگه بخوای چیزی بخری باید بدی تا آزاد شه)آزاد کنی و بازی کنی
یعنی برای دانلود حتما باید پول داد ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Legend Killer 2
یعنی برای دانلود حتما باید پول داد ؟
باید امتیاز ماکروسافت بدی
امتياز مايكروسافت يعني شما يه پولي ميدي يه كارت ميخري كه توش امتياز مايكروسافت هست و با اون ميتوني تو ايكس باكس لايو خريد كني.
البته تو شبكه بايد از ايمني كنسول و DVD ي بازيت اطمينان پيدا كني كه اگه مشكل داشته باشه و شبكه ببينه بنت ميكنه.اونوقت ديگه بايد يه ايكس باكس ديگه بخري.
نباید یه ایکس باکس دیگه بخره باید کارت حافظه جدید بخره.
اگه دستگات كپي خور باشه باهاش بري تو live بن ميشه . پس اگه دستگاه كوپي خور خريدي بي خيال live شي بهتره
اگه هم كپي خور نخري بايد واسه هر بازي حد اقل 50 هزار تومن بدي تا بخري
اگه ps3 هم بخري بازيهاش هم قيمت هميناست 50 تومن به بالا[hr]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط twist of fate
هيچ ربطي به كارت حافظه نداره
اونجوري اگه حافظه رو فرمت كني دوباره ميشه رفت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Jeff Hardy M
اگه دستگات كپي خور باشه باهاش بري تو live بن ميشه . پس اگه دستگاه كوپي خور خريدي بي خيال live شي بهتره
سلام
نه دوست خوب اگر شما دستگاهت کپی خور هم باشه می تونی Live بازی کنی فقط باید درایور Xboxet آپدیت شده باشه به LT بازیهایی هم که می خری با برنامه abgx360 هم باید چک کنی که Full Stealth باشن و در صورت کامل بودن می تونی به راحتی بازی کنی فقط بعضی ماه ها موج بن میاد که باید مواظب باشی بن نشی فکر کنم بیشتر ماه نوامبر موج بن میاد
نقل قول:
اگه هم كپي خور نخري بايد واسه هر بازي حد اقل 50 هزار تومن بدي تا بخري
اگه ps3 هم بخري بازيهاش هم قيمت هميناست 50 تومن به بالا[hr]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط twist of fate
هيچ ربطي به كارت حافظه نداره
اونجوري اگه حافظه رو فرمت كني دوباره ميشه رفت
چونکه ماکروسافت هاردتو میسوزونه و الان یه هارد خوب حدود 100 هزار تومنه(250 گیگ)هاردتو میسوزونه و نمیزاره دیگه لایو بازی کنی وگرنه میتونی با هارد جدید آفلاین بازی کنی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamoon
نقل قول:
سلام
نه دوست خوب اگر شما دستگاهت کپی خور هم باشه می تونی Live بازی کنی فقط باید درایور Xboxet آپدیت شده باشه به LT بازیهایی هم که می خری با برنامه abgx360 هم باید چک کنی که Full Stealth باشن و در صورت کامل بودن می تونی به راحتی بازی کنی فقط بعضی ماه ها موج بن میاد که باید مواظب باشی بن نشی فکر کنم بیشتر ماه نوامبر موج بن میاد
ممنون
ميتونيد توضيح بديد من بايد چيكار كنم كه بازي كشتي كج رو انلاين بازي كنم و بن نشم؟ خودتون تا حالا امتحان كرديد؟
چون من تو انجمن p30world پرسيدم گفتن بايد تا اومدن يه برنامه كه از بن شدن جلو گيري ميكنه صبر كني (اسم برنامه رو يادم نيست)
سلام مجدد
من متاسفانه کشتی کچ رو لایو بازی نکردم ولی شما از یه جای مطمعن بازی رو تهیه کن و بگو هم بهت Full Stealth بده
بعد که گرفتی بیار خونه با برنامه ای هم که گقتم چک کن اگر OK بود به راحتی بازی کن چون میگم بازی نکردم نمیدونم تو بازی باید از کجا بری بازی کنی
در مورد از کار انداختن هارد هم در آپدیت جدید ماکروسافت برای Xbox دیگه هارد کسی بعد از بن شدن از کار نمیوفته یعنی شما بن بشید مثل قبل هاردتون از کار نمیوفته
در ضمن با فلش هم می تونید بازی کنید