مبارزه در رینگ سیم خاردار متصل به مواد منفجره در فضای آزاد و بدون ت
در این تاپیک مسابقات ستاره های مطرح در سایر کشورها قرار داده میشود(wrestling و MMA) .همچنین مسابقات قدیمی و کمیاب و همینطور مسابقات هارد.کور ژاپن و امریکا(مثل مسابقات قدیمی ECW , FMW ,BJPW و...) که دارای میزان خشونت و به قول معروف کثافت کاری و وحشی بازی بالا هستند در این تاپیک قرار داده میشود.
-----------------------------------------------------------------------------------------
برای شروع یکی از اولین مسابقات از KANE که ضبط شده رو قرار میدم.این مسابقه MMA بین Glenn Jacobs یاهمان Kane در برابر ستاره AJPW و NOAH یعنی Daisuke Ikeda و در کمپانی PWFG در سال 1994 برگزار شد. و در این مسابقه Kane قابلیت های بالا و توانایی بدنی که در اون سالها یعنی 16 سال پیش داشت رو به نمایش میگذاره.
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
امیدورام برای هواداران کین جالب باشه:
http://www.4shared.com/video/pkfJVrrx/IkedaVsJacobs8-13-94.html
RE: تاپیک مخصوص مسابقات ستاره های WWE و TNA در ژاپن و سایر کشورها(آپدیت
به به چه میکنه استاد . :4:
تاپیک مهم شد .
بالاخره انتظارات به پايان رسيد
اميد خان راه افتاد
اميد جان اگه امكان داره مسابقات czw رو هم در الويت قرار دهيد.
بــَه بــه بــه ! اول کلی ذوق کردم امید تاپیک زد بعدشم مسابقه رو دیدم کلی حال کردم
گــِرَسیــاس اُمید
میدونم درخواست این بازی ها چیز سختیه ولی اگه وقت داشتی یه رینگ اکســپلوژن از FMW بزار بچه ها کف کنن :4:
RE: مسابقات گلدبرگ در ژاپن
سلام دوست عزیز
ممنون بابت مسابقات باحالت
اگه ممکنه مسابقه 4 گلدبرگو یه چک بکن الان 3 باره می خوام دانلود کنم نمیشه ولی بقیه مشکل نداره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط the
سلام دوست عزیز
اگه ممکنه مسابقه 4 گلدبرگو یه چک بکن الان 3 باره می خوام دانلود کنم نمیشه ولی بقیه مشکل نداره
عزیز من چک کردم مشکلی نداره !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط the
سلام دوست عزیز
ممنون. براتون دوباره آپلود کردم لینک رو ویرایش کردم روی همون لینک کلیک کنید.امیدوارم ایندفعه بدون مشکل دانلود بشه.
----------------------------------------------------------
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
به درخواست چند تا از بچه ها که مسابقات هارد.کور علاقه داشتند از این به بعد سعی میکنم این نوع مسابقات رو قرار بدم.
درباره لیگ CZW هم راستش این لیگ همچین که تو ایران میگن در مقایسه با لیگ هایی مثل BJPW , IWA japan ,FMW,W*ing و.. چیز خاصی نیست.اگر اشتباه نکنم دو تا بازی پلی استیشن 2 بود که باعث شد این کمپانی خیلی معروف بشه.
ولی از CZW هم اگر چیز خوبی داشتم یا به دستم رسید میگذارم حتمن.
ممنون بابت مسابقات...
اگر ممكنه از اون مسابقات قديمي Triple-H كه در ليگهاي ديگه بوده بزاريد.
سلام آقا امید خدا قوت.
می خواستم بگم اگه از قدیم ها بازی داری حتما بزار (پروموشن های آمریکا البته) منظورم دهه 70 هست.از عرصه ایندیپندنت هم اگه چیزی داری رو کن.
متشکر.
RE: دانلود اولین مسابقه ی Triple- H (سال 1994)
به درخواست آقای Shayan-TCR یکی از اولین مسابقات ضبط شده از HHH رو براتون آماده کردم(اگر اشتباه نکنم اولین مسابقش هست چون در ویکیپدیا هم ذکر شده).این مسابقه مربوط به WCW هست و در سال 1994 برگزار شده.همچنین یکی از اولین مسابقاتی هست که در اون HHH از حرکتی به نام Pedigree که بعد ها تبدیل به فینیشر اصلیش شد استفاده میکند.
در این مسابقه حریف HHH یکی دیگر از اعضای سابق گروه DX یعنی Road Dogg (یا BG.James در تی ان ای) هست که در پرونده خودش یک بار قهرمانی intercontinental و پنج بار قهرمانی تگ تیم WWE رو داره همچنین در تی ان ای هم دوبار قهرمان تگ تیم بوده است.
حجم: 34 مگابایت
صحنه هایی از این ویدئو : http://wrestleshare.net/images/19513101193705997695.jpg
دریافت فایل: http://www.4shared.com/video/Lqlyr57p/PaulLevesquevs_Brian_Armstron_.html
اگر مسابقه ی دیگری هم به دستم رسید حتمن قرار میدم.موفق باشید.
RE: دانلود اولین مسابقه ی Triple- H (سال 1994)
[size=small]واقعا قشنگ بود.
منی که از کشتی کج زده شده بودم بار دیگه با حال و هوای قدیم بازگشتم.
واقعا بازی نایابیه.[/size]
مبارزه در رینگ سیم خاردار متصل به مواد منفجره در فضای آزاد و بدون ت
عنوان به نظر احمقانه میاد؟
شاید مضحک از اون نباشه که دنیای گسترده و متنوع کشتی حرفه ای رو فقط از حباب کوچک WWE ببینیم و کمدین هایی که فقط خوشمزه بازی پای میکروفن رو از کچ یاد گرفتند به عنوان نماد کچ بشناسیم.البته این نظر شخصی من هست.
دلیل اینکه این نظرم رو گفتم این مساله هست که مسابقاتی که از این به بعد قرار میدم شاید به محصول خانوادگی و طنزگونه دبلیو دبلیو ای زیاد شبیه نباشه و به همین دلیل توصیه میکنم هواداران جان سینا و ری مستریو و ... ترجیحا دانلود نکنند چرا که روحیه لطیف و ظریفشان ممکن است خراشیده شود.
یه سری مسابقات از تاریخ شکل گیری سبک خونین هارد.کور آماده کردم که از اولیش شروع میکنم.
سال 1989 آتسوشی اونیتا کشتی گیر سبک وزن سابق کمپانی AJPW که بخاطر مصدومیت و به دستور پزشک دیگه نمیبایست کشتی میگرفت با 110 دلار پس اندازش و برپا کردن یک رینگ داعون با هزینه کم و خریدن 2 تا دوربین بتاکم و تعدادی مزخرفات ارزون قیمت دیگر تهیه کرد.تنها منبع در آمد اولیه او و کمپانی تقریبا یک نفره اش فروش نوارهای ضبط شده مسابقات در بازار آزاد بود و هزینه ای که باید برای این فروش پرداخت میشد در میان قرار دادن زندگی و سلامتی اش بود.
درباره اینکه چطور این سبک به وجود اومد و چطور اونیتا تونست طی 3 تا 4 سال تعداد کمتر از 20 تا تماشاچی رو به جایی برسونه که بیش از پنجاه و چند هزار نفر ورزشگاه کاواساکی توکیو رو برای دیدن مسابقات او پر کنند کمتر حرف میزنم.اگر کسی خواست سر فرصت تاریخچش رو قرار میدم که البته تصور نمیکنم دیگه اینجا علاقه ای به کچ و مسائل اینچنینی اون باشه.
لینک دانلود مسابقه شماره 1 : http://www.4shared.com/video/vMvsT8hh/Iranwwenet_FMW_i_Onita_vs_Tige.html
دانلود مسابقه از سال ١٩٧٣ (سیاه و سفید)
دانلود مسابقه از سال (١٩٧٣) Harley Race vs Klondike Bill
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
RE: مبارزه در رینگ سیم خاردار متصل به مواد منفجره در فضای آزاد و بدو
آتسوشی اونیتا یه کشتی گیره حرفه ای هست.
امید اگه میتونی مسابقه ی سابو در برابر تری فانک 1997 رو به صورت پی پی وی کامل یا تک مسابقه بزار.
مرسی