زنی که میخواهد از همسر مردهاش بچهدار شود!!
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
بین ژوستل که اکنون 39 ساله است، ماه هاست تلاش می*کند از شوهر فوت شده خود باردار شود.
او قصد دارد با اسپرم منجمد شده شوهرش که در سال 2008 به خاطر ابتلا به سرطان از دنیا رفت، عمل لقاح را انجام دهد.
همسر وی به دلیل اینکه بیم داشت شیمی درمانی موجب عقیم شدنش شود، اجازه منجمدسازی اسپرم خود را داد. با این حال، دستگاه قضایی فرانسه درخواست ژوستل را ابتدا رد کرد، اما دادگاه تجدیدنظر برای رسیدگی به این پرونده در جریان است.
در فرانسه، لقاح مصنوعی پس از مرگ همسر ممنوع است و استفاده از اسپرم منجمد شده در صورتی مجاز است که شخص اهداکننده آن را تایید کند.
این در حالی است که اندکی پیش در آلمان یک بیوه 29 ساله در نویبراندنبورگ توانست از دادگاه رای بگیرد تا از همسر فوت شده خود بچه دار شود. در این پرونده این زوج سلول*ها را منجمد کرده بودند. پس از تصادف مرگبار شوهر با موتوسیکلت، بیمارستان در وهله اول از باز پس دادن این سلول*ها خودداری کرده بود.
RE: زنی که میخواهد از همسر مردهاش بچهدار شود!!
حالا این همه دردسر چرا !
من زندم !
بنده هم اعلام امادگی میکنم..:4:
منم نمی تونم از این موقعیت صرف نظر کنم :4:
سنش بالاس
من آماده نیستم
حد اکثر تا 30 سال چونه نزن !
حالا مگه مدوناست همتون هول ميزنين !؟:4:
در هر صورت منم اعلام امادگي ميكنم...:4:
فقط نفر بعدي هم اينو نگه خز شد:4:
ماشالله لشکر صاحب زمان آماده هستن ! :4:
بهر کردنی بی امان آماده ایم , آماده ایم ...
اين همه با هم ولش كنيد بابا اون دنبال dead man خودش هست شما همه بايد يه رگ از اندرتيكر داشته باشيد شايد قبولتون كرد
من كه نيستم. بد بختو پاره كرديد
این زنیکه از شوهر خودش میخواد...جالبه!!
شماها هم برین خیابون این همه ریخته که
نه باو بی خیال کی بچه می خواد :4:
بچه ها شوخیاتون جالبه
اما اینجا بچه های زیر 15 هم قطعا میان
این چیزا رو نخونن بهتره
با تشکر
آقا در دیزی بازه حیا گربه کجا رفته؟ :4:
اون اگه میخواست به شما ها ب د ه که نمیرفت دنبال سلول های فسیل شوهرش!!! :11:
حالا جدا از شوخی گذشته کسی میدونه این کاری که این زنه کرده از نظر شرعی (دین ما) درسته یا نه؟ :15:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط M_CENA
آقا در دیزی بازه حیا گربه کجا رفته؟ :4:
اون اگه میخواست به شما ها ب د ه که نمیرفت دنبال سلول های فسیل شوهرش!!! :11:
حالا جدا از شوخی گذشته کسی میدونه این کاری که این زنه کرده از نظر شرعی (دین ما) درسته یا نه؟ :15:
کجاش باید مشکل داشته باشه !
با مرد غریبه که نمیخواد بخو.ابه ، سلول های شوهر خودش هست دوست داره تازه یکمشو رو سرو صورتش بریزه :55:
برو بچس یه مقدار درست تر حرف بزنیم..
درسته همیشه همه چی با حرف زیر 18 سال خنده دار تر میشه ولی اینجا همه چی صبت میشه خیلی افتض....
تو خیابون کجا ریخته اگه بریم دنبال این چیزا که برچسب مزاحمین نوامیس میخوریم داداش...
اقای m_cena حالا شما چیکار دین داری...؟
اگه دین اجازه میداد شما دینی می......؟ها؟
تو اين بحث من امر به معروف رو توصيه ميكنم يعني همه بچه ها يه سر بريم خونه ي زنه با پادر ميوني آندرتيكر بعد بريم قبرستون يه فاتحه واسه شوهرش بعد به تيكر ميگيم بره يه صحنه جهنم از شوهر يارو بپرسه كدوم يك از اين بچه ها واسه دادن ترتيب زنت لايق ترند بعدش به احتمال قوي شوهره منو انتخاب ميكنه و بعداز 9 ماه كه به دنيا اومد ميزاريم m_samet2011 :4:اين در حاليه كه اسم من در بياد اگه اسم شما دربياد چي ميزايد؟:11::11::11::11::11::11::11::11::11: :11::11::11::11::11:
نصف شبي استوري لاين فوق تخيلي نوشتم :35::35::38:
[align=center]- بچه هاي عزيز انقدر به اين بنده خدا گير نديد كه ممكنه شوهر ش از اون دنيا بياد تو خواب خر خرتون رو دو دستي بجوئه از ما گفتن بود. [/align]