لطفا يه برنامه ساده و راحت و كارا براي جدا كردن فايل هاي دي وي دي معرفي كنين ممنون ميشم
ترجيحا خودتون قبلا باهاش كار كرده باشين كه اگه اشكالي داشتم بپرسم ازتون
نمایش نسخه قابل چاپ
لطفا يه برنامه ساده و راحت و كارا براي جدا كردن فايل هاي دي وي دي معرفي كنين ممنون ميشم
ترجيحا خودتون قبلا باهاش كار كرده باشين كه اگه اشكالي داشتم بپرسم ازتون
دایی منظورت برنامه ای هست برای تیکه تیکه کردن فیلم و فایل تصویری؟!
Ultra Video Splitter
نه دقيقا هر فايل تصويري
چون VCD Cutter رو دارم ولي اون نميتونه فايل دي وي دي يا همون فايل با پسوند VOb رو جدا كنه[hr]
براي فايل VOB هم كار ميكنه دني؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sir.Dani
خودت باهاش كار كردي؟
دایی باید از این دوتا برنامه استفاده کنی : " یولید " و " پریمیر "
من با هردوتاشون به صورت حرفه ای کار کردم (برای فایل Vob هم قول میدم کار کنه )
البته:
1- پریمیر خیلی حرفه ای تر از یولید هست
2- کار با یولید خیلی ساده تر از کار با پریمیر هست.
قربانت
فعلا ...
بهمن جون اگه بخواي يه تيكه ازش رو جدا كني با همون UVS كه دني گفت ميشه خودم امتحان كردم ولي اگه منظورت يه چيز ديگس نيمدونم !
چي هست اصلا اينا :70:نقل قول:
دایی باید از این دوتا برنامه استفاده کنی : " یولید " و " پریمیر "
به سنه تو قد نمیده اردل جان :4:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Man On Fire
بهمن جون پریمیر فوق العاده است .
با اين كار كن . :4: .
خودم بهت اموزش ميدم. جلسه اي 100 دلار :4: .
من يه نرم افزار ميگم خوراك فايلهاي vob,MPG1,MPG2,TS هستش نرم افزار TVSUITE Video Converter خودمم از همين استفاده ميكنم فايل رو تو كمتر از 10 ثانيه به هم ميچسپوني كانورت ميكني.پريمر و اديوس هم اين كارو ميكنن ولي سخت تره و كار اين نرم افزار ابتدايي و بچه اول ابتدايي هم ببينه زود ياد ميگيره تو گوگل سرچ كن اگر نيافتي من رو درياب تا از خود آپلود در وكنيم پول زور هم نميگيريم.:32::33:
عرفان جان به عنوان كسي كه 6 سال تجربه در زمينه تدوين داره بهت ميگم هيچكدوم از اين ها فايلهاي VOB رو ساپوت نميكنن!نقل قول:
نوشته اصلی توسط H H H
ولي يادمه Ulead Video Studio 10 Plus اين فرمت رو وا ميكرد ولي براي كاري كه بهمن جان ميخواد نمي صرفه چون زمان رندر
كردنش خيلي طول ميكشه.
بهمن جان از من ميشوني يه پك MRT بگير توش از اين جور نرم افزارها براي برش VOB فراوون پيدا ميكني.
آقا اگه واقعا این نرم افزار TVSUITE Video Converter به درد میخوره لطفا بزارش تا ما دانلودش کنیم.
بفرمانقل قول:
نوشته اصلی توسط hbk_75
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سایت hotfile ***** شده لطفا از 2shared آپ کنید.
بفرما لينكنقل قول:
نوشته اصلی توسط hbk_75
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بهمن جان یه برنامه دیگه هم من بهت معرفی میکنم که در کار ادیت فیلم خیلی خوب عمل میکنه ولی نمیدونم VOB ساپورت میکنه یا نه . در کل امتحان کردنش از هیچی بهتره. اگرم دنبال لینک دانلود برنامه + کرک هستی همینجا بگو تا برات بزارم.
TMPGEnc.4.0.XPress