مبعلی: دراستقلال شماره 32 را میپوشم
ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می*بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
شرایط*ات با استقلال به کجا رسید؟
من با استقلالی*ها چندین بار تلفنی صحبت کردم و سه روز پیش به دفتر این باشگاه رفتم و با مدیر این باشگاه هم صحبت کردم که دیروز به توافق نسبی رسیدیم، اما اصلی*ترین کار فردا است که به توافق نهایی برسیم.
فردا به هیئت فوتبال می*روی تا قراردادت را با استقلال ثبت کنی؟
نه، فردا در باشگاه قرارداد داخلی می*بنددم.
چرا استقلال را انتخاب کردی؟
به غیر از استقلال پیشنهاداتی داشتم، اما مشاوران که تعدادشان هم زیاد بود همگی عنوان می*کردند که استقلال را انتخاب کنم، من هم نظر آنها را قبول کردم و فصل آینده پیراهن استقلال را بر تن می*کنم.
می*دانی که امروز استقلال میداودی را هم خرید؟
استقلال کار بزرگی انجام داد میداودی خرید بزرگی است، خیلی خوشحال شدم که استقلال این بازیکن را خرید. همه میلاد را می*شناسیم و می*دانیم او چه بازیکن بزرگی است، مطمئنم او دراستقلال بهتر دیده می*شود و توانایی*هایش بیشتر خواهد شد.
بعد از مدت*ها به فوتبال ایران برگشتی. نظرت درباره این برگشت چیست؟
فوتبال ایران حاشیه* دارد و خیلی سخت است که بعد از 5 سال نبود در این فوتبال باشم. در فوتبال ایران فقط مسائل داخل زمین مهم نیست و باید مواظب حرف*ها و رفتارت در خارج از زمین هم باشی. من یک مقدار زمان می*خواهم تا دوباره به فوتبال ایران عادت کنم، 5 سال زمان کمی نیست.
نظرتان درباره استقلال این فصل چیست؟
استقلال بازیکنان خوبی به خدمت گرفته و قرار است چند بازیکن خوب دیگر نیز بگیرد. من فکر می*کنم اگر بهتر از پارسال نباشیم،* بدتر هم نمی*شویم.
استقلال پارسال سوم شد یعنی شما دوم یا اول می*شوید؟
استقلال به دنبال قهرمانی است به نظر من یکی از سخت*ترین لیگ*های امسال خواهد بود. خیلی از تیم*ها سرمایه*گذاری کردند و واقعا قهرمانی در این لیگ سخت است.
با پرویز مظلومی صحبت کرده*ای؟
بله، تلفنی با ایشان صحبت کرده*ام و آقای مظلومی به من لطف دارند. من آماده*ام تا برای استقلال و این مربی کار کنم و می*خواهم یکی از بهترین فصل*های فوتبالی*ام را در استقلال انجام دهم.
تو از فولاد حرف می*زدی و اینکه می*خواهی در این بروی؟
درباره پیشنهاد فولاد چپ پا نمی*خواستند، در تمام مدت به پیشنهاد فولاد فکر می*کنم، ای کاش فولاد به من پیشنهاد نمی*داد من این تیم را خیلی دوست دارم و باشگاه فولاد برای من زحمت زیادی کشیده است. واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می*کنم.
برخی رسانه*ها نوشته*اند که تو شماره 10 را می*پوشی و برخی دیگر می*گویند میلاد میداودی این پیراهن را می*پوشد.
من اصلا به شماره 10 علاقه ندارم و همه می*دانند که شماره مورد علاقه من 23 است، در تمام سال*های فوتبالم این شماره را پوشیده*ام مگر اینکه در تیم*های دیگر که مجبور شدم شماره دیگری را بپوشم. در استقلال شماره 23 در اختیار امید روانخواه است احتمالا من شماره32 را می*پوشم چون این شماره را دوست دارم، البته اگر به استقلال بیایم.
چرا اگر می*گویی؟
چون هنوز قراردادی امضا نکرده*ام.
چند درصد احتمال دارد که قراردادت با استقلال امضا شود؟
فردا همه چیز مشخص می*شود. اگر به توافق برسیم امضا می*کنم و میل من به رفتن به استقلال است.
در صورت توافق کی سر تمرین می*روید؟
اگر امضا کنم بعدازظهرش سر تمرین هستم.
RE: مبعلی: دراستقلال شماره 32 را میپوشم
به به چي شد
امروز كه ميداوودي بست با شماره 10
فردا هم كه مبعلي
خداكنه خسرو بمونه , آندرانيك هم ببنده
البته پوریا جان تا جایی که من میدونم متاسفانه خسرو با سپاهان بسته
نه نه اصلا ايجور نيست
خسرو يه پيشنهاد از لاليگا داشت ( مالاگا) كه داشت اونو بررسي ميكرد
يك پيشنهاد از سپاهان هم داشت كه هيچ قرارداي منعقد نشده
استقلالم 750 ميليون تومان بهش پيشنهاد داده كه هنوز جوابي نداده
پوریا جان آندرانیک که مال پرسپولیسه صد درصد شک نکنید خسرو هم فکر کنم رفت سپاهان:15:
والا تو مصاحبه ايي كه با روزنامه ايران ورزشي ديروز داشت گفت من فوتبال پايم رو از جوانان استقلال شروع كردم و دوست دارم درصورت تمايل باشگاه فصل بعد يعني اين فصل رو در اين تيم باشم.
والا نمیدونم ولی من خیلی وقته که از اخبار ورزشی روزنامه ها خبر شو شنیدم البته این مال موقعی بود که مرفاوی بود حالا شاید بیاد خدا رو چه دیدین؟
خسرو حیدری دیروز تمدید کرد دوست عزیز :11:
حالا زياد بازيكن شاخي هم نيست كه سرش دعوا باشه
خسرو حيدري از همه چي الان مهمتره كه خدا كنه تصميم عقلانه بگيره
استقلال الان كمبود مهاجم و هافبك چپ داره
خسرو حيدري از طريق يكي از بستگانش به پرويز مظلومي خبر داده فردا به تهران مي*آيد و روز پنج*شنبه به باشگاه مي*رود تا با مسئولان باشگاه براي عقد قرارداد مذاكره كند.
يكي از مسئولان باشگاه استقلال با تاييد اين خبر گفت: حيدري اگر به يك تيم خارجي نرود به احتمال فراوان با باشگاه استقلال قراردادش را تمديد خواهد كرد.البته با توجه به حضور مهدوي*كيا و حسين كعبي بعيد است او به استيل آذين برود.
منبع خبر: خبرگزاری فارس
اوه اوه چه خبرگزاري هم اعلام كرده
اگه اينجوري باشه , چه بهتر
گفتم مطمئنم كه به سپاهان نميره
:11::11: خبر گزاری به این معتبری :23::23::23::23::11::11:=)))))
ولی خیلی تیم خوبی بستیم :34:
البته اقا مهرداد این خبر رو دیروز بنده گذاشته بودم..
توی اخبار روز فوتبال ایران 1 تیر
ایمان مبعلی با عقد قرار داد 2 ساله به استقلال پیوست .
ایمان امروز (11:45 ) با پیرآهن آبی رنگ به دفتر استقلال اومده بود و الان (1:5) با این تیم به توافق رسید .
منبع خبر :www.farsnews.com