-
بنوا و دانیل قبل از مرگ شنا میکردند(خیلی مهم)(اختصاصی)
اقا اینجور که معولمه چند شاهدو چند تن از همسایه های بنوا گزارش داده بودند که بنوا و دنیال قبل از مرگ در استخر خونشون مشغول شنا کردند دیده بودند در حالی که روابطشون خیلی خوب و صمیمی بود و نکته ی عجیب اینجاست که به گفته ی کارشنسان نانسی یک روز قبل از این ماجرا مرده بود !!!!
واقعا خبر عجیبی بودش اگه کسی خواست منبعشم میدم
خبر داغه داغه هیچ جا دیگه هم نمیتونید پیدا کنید
-
RE: بنوا و دانیل قبل از مرگ شنا میکردند(خیلی مهم)(اختصاصی)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط cena
خبر خیلی عجیبی بود. منون دستت در نکنه.
اقا من دارم یه هدف جدیدی تو انجمن دنبال میکنم پس خواهشا برای تشکر از دکمه ی تنکس استفاده کنید
-
واقعا از تجسم اون سری روزی که برا یخانواده ی بنوا گذشت وحشت میکنم
-
علیرضا جان راست میگه.منم خبر رو دیدم اما گفتم لابد دارم اشتباه ترجمه میکنم.خبر راسته.مرسی از خبرت اما به نظرم برای تنکس برو بچز خبر نزن.برای سربلندی سایت خبر بزن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط erfan fcbarca
علیرضا جان راست میگه.منم خبر رو دیدم اما گفتم لابد دارم اشتباه ترجمه میکنم.خبر راسته.مرسی از خبرت اما به نظرم برای تنکس برو بچز خبر نزن.برای سربلندی سایت خبر بزن
من قصدم همین بود ولی خوب ....حالا اینجا جاش نیست
ولی انصاف نیست بعد از اینکه این خبرارو بزنم بعد بیای بگی واسه تنکس بچه ها خبر نزن
خودت بهتر میدونی حالا نمی خوام اسم ببرم ولی همین اخبارا رو تو انجمنای دیگه کپ میزنند اونوقت 60 صفحه برای اون موضوع بحث میکنند اما اینجا ..........
-
قبل از اون هم به رستوران و فروشگاه میره بنوا.یعنی قبل از مردن زنش
-
علیرضا جان ممنون .بابت تشکر زیاد حساسیت بخرج نده این مسئله درست شدنی نیست.اصل مطلب هست که گذاشتی.به نظر من این مسئله مرگ بنوا 100& نمایشی هستش
-
بزار کپی کنن.جهنم.خبر ما که زودتر اطلاع رسانی شده.مدیرای اون انجمن باید بفهمن که خبری که زده شده کپی هست یا نه.اگه دقت کنی اکثر وبلاگها دارن از روی سایت ما کپی میکنن.اونا هم اونجا زیاد طرفدار دارن.بابا بزار انجمنای دیگه خوش باشن آقای علیرضایی که با حسین گرجی مشکل داری
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MRDMN
علیرضا جان ممنون .بابت تشکر زیاد حساسیت بخرج نده این مسئله درست شدنی نیست.اصل مطلب هست که گذاشتی.به نظر من این مسئله مرگ بنوا 100& نمایشی هستش
خدا کنه ..
ولی من فکر نکنم ایشکلی باشه باید این واقعه تلخو بپزیری ولی این مرگ خیلی مرموزه و من مطمئا هستم کار بنوا نیست
-
بله و مطمئن باشید که امثال سایتای یاهو و ام اس ان اعتبار خودشون رو به این ارزونی حراج نمیکنن
-
علیرضا کاملا باهات موافقم اونجاها بیشتر استقبال میشه چون بخش خبرشون بدعادتشون نکرده ولی اینجا من و شما و عرفان و پوریا تا پشه پر میزنه مینویسیم برای همین همه دیگه به فعالیت زیاد ما عادت کردند پس ناراحت نشو.ما نباید سر 1 تنکس به کسی تذکر بدیم چون قبلا برای اینکار تاپیک زده بودند اما این مشکل حل نشد
-
مرسی داوود جان.من که خبر نمیزنم.حالا چی بشه یکی دوتایی.شما و علیرضا و پوریا هستید که برای انجمن زیاد زحمت میکشید و خبرای تازه میزنید.شما سه نفر خیلی زحمت میکشید برای سایت.
در مورد تنکس هم موافقم.باور کنید تنکس هیچی به آدم نمیده.یه سری از بچه ها میگن که تنکس یادتون نره.به خدا تنکس ازت زیاد کرده باشن نه بهت چیزی میدن نه ازت چیزی کم میکنن.یا مثلا اعتبار.اعتبار رو به نظر من باید مدیران بدن.مدیان هم نه.فقط هامون بده اعتبار رو.چون الان اعتببار خیلی مسخره بازی شده.خیلی از بچه ها شده که میان پیش من و میگن بیا تبادله اعتبار کنیم.میگم اعتبار به آدم اعتبار نمیده.اما میگن اعتبار بیشتر داشته باشی کلاس داره... .به نظرم هیچ فایده ای نداره اعتبار .من الان کسایی رو میبینم که شاید 10 پست داشته باشن اما اعتبارشون از من بیشتره.به نظرم اعتبار رو باید هامون بده تا شخص تازه وارد از طریق اعتبار متوجه بشه که کی بسیار زحمت میکشه برا سایت و کی کمتر زحمت میکشه.
-
در مورد همکاری نمیشه نقش شما و آقا صادق گل رو انکار کرد.در سایر موارد و اعتبار هم حرفات کاملا درسته.
-
اقا خود بچه های انجمن میدونن که کی بیشتر برای انجمن زحمت میکشه و مهم هم همینه.
-
بله علی جان اصلا تنکس و اعتبار ارزش نداره.
-
ببین عرفان و mrdmn عزیز نمیخوام از خودم تعریف کنم اما تمام سعیمو میکنم که تا جایی که ممکنه کاربرا با خبر کنم اما وقتی میام میبینم که یه پست زدم که برای اولین بار زده شد و داغه داغه بعد از یکی دو روز سه با 40 یا 50 تا مشاهده یکدونه پستم نزدن و یه تشکرم نکردند دیگه انگیزه ای برای فعالیت بیشتر نمیمونه بعدش میبینم که در بقیه انجمن خودشون واسه همین پسته کپی جر میدن و حلوا حلوا میکنن ناراحت میشم
-
خوب علیرضا حرف ما هم همینه اگه بد میگم بگو بد میگی برو ببین چندتا از پستای من که زحمت زیادی کشیدم مورد توجه قرار نگرفته اما به نظر من این مهم نیست اصل گذاشتن مطلب و آگاهی دادن هست.
-
حالا این بحث هارو بیخیال
بعد از اینهم مدت ما هنوز نفهمیدیم چی بر یر بنوا پیش اومده
-
هر روز یه خبر جالب از بنوا می اد.
بعید نیست 2 روز دیگه بیان بگن همش یه شوخی بوده.
-
مگه تو بخاطر آگاهی بچه ها خبر نمیزنی؟؟؟؟؟خب پس دیگه نیازی به این تنکس و چرت و پرتا نیست.خوشتیپ بابا.اگه نیگا کنی تو انجمنایی مثل انجمنای بی بی سی و جمال{که حذف کرد}و غیره هیچ کدوم هیچ جایزه ای به کسانی که تلاش میکنن نمیده.نهایت اگه خیلی تلاش بکنی بهت مدیر یه قبرستونی بدن.اما تو سایت ما علاوه بر مدیریت جایزه هم میدن.الان خود تو.به عنوان یکی از کاندیدای بهترین کاربر تیرماه از سوی مدیر انجمن انتخاب شدی.انجمن جمال.خودت دیدی که 619 چه قدر تلاش میکرد و خبر میزد و بعد از دو هزار پست جمال بهش قول داد که مدیرش کنه اما یهو جمال همه چیو بهم زد و انجمن رو حذف کرد.اما اینجا قدرتو میدونن.مطمئن باش اون کسی که این خبرو کپی میکنه هیچ لذتی نمیبره.اما لذت به اون خبریه که خودت دنبالش بری و خودتم ترجمه کنی و خودتم عکس بزاری.
-
نقل قول:
مگه تو بخاطر آگاهی بچه ها خبر نمیزنی؟؟؟؟؟خب پس دیگه نیازی به این تنکس و چرت و پرتا نیست.خوشتیپ بابا.اگه نیگا کنی تو انجمنایی مثل انجمنای بی بی سی و جمال{که حذف کرد}و غیره هیچ کدوم هیچ جایزه ای به کسانی که تلاش میکنن نمیده.نهایت اگه خیلی تلاش بکنی بهت مدیر یه قبرستونی بدن.اما تو سایت ما علاوه بر مدیریت جایزه هم میدن.الان خود تو.به عنوان یکی از کاندیدای بهترین کاربر تیرماه از سوی مدیر انجمن انتخاب شدی.انجمن جمال.خودت دیدی که 619 چه قدر تلاش میکرد و خبر میزد و بعد از دو هزار پست جمال بهش قول داد که مدیرش کنه اما یهو جمال همه چیو بهم زد و انجمن رو حذف کرد.اما اینجا قدرتو میدونن.مطمئن باش اون کسی که این خبرو کپی میکنه هیچ لذتی نمیبره.اما لذت به اون خبریه که خودت دنبالش بری و خودتم ترجمه کنی و خودتم عکس بزاری.
اقا حالا من کاری به این حرف ها ندارم ولی دلیل نمیشه تو به جمال توهین کنی و جمال رو مسخره کنی من از رفیقای قدیمی جمال هستم و قبلآ تو انجمنش بودم و رفیقای زیادی اون جا داشتم. الان هم خیلی از بچه های انجمن منو میشناسن .
لطفآ دیگه این کار رو نکن.
-
ااااااااااا.جون داداش؟؟؟؟من خودم تو انجمن جمال بودم و هرروز میومدم پست میدادم.تو کی بودی؟؟؟؟؟من erfan takerبودم.من علاوه بر این سایت تو اوئن سایت جمال هم هرروز پست میدادم.به جمال هم توهین نکردم.من همیشه چیزی بخوام از جمال میخرم
-
نقل قول:
ااااااااااا.جون داداش؟؟؟؟من خودم تو انجمن جمال بودم و هرروز میومدم پست میدادم.تو کی بودی؟؟؟؟؟من erfan takerبودم.من علاوه بر این سایت تو اوئن سایت جمال هم هرروز پست میدادم.به جمال هم توهین نکردم.من همیشه چیزی بخوام از جمال میخرم
اولآ که برو از بچه های قدیمی مثل Monster Kane و Ali Ghadiri Moghadam و اقا هامون و.... بپرس من کی بودم . من نام کاربریم اون جا همین بود.
دومآ منم هرچی بخوام همیشه از جمال میگرفتم و میگیرم چون رفیقمه.
سومآ اون موقع که من تو سایت و انجمن جمال مدیر بودم شما عزیزم هنوز اون جا ثبت نام نکرده بودی.
من قشنگ یادمه وقتی انجمن و سایت جمال راه افتاد من جزء 20 نفر اولی بودم که اون جا ثبت نام کردم و تعداد پستهام همیشه جزء 5-6 تای اول بود.
پس دیگه جلوی من خواهشآ در باره ی سابقه حرف نزن.
-
دوستان خواهشا" مجبورم نکنید تاپیک رو قفل کنم! از کل کل الکی هم دست بردارید!
ali_big_red_monster_kane عزیز خواهشا" سنگ جمال رو به سینه نزن و اینجا هم کسی به اون بی احترامی نکرد!
اگه قرار باشه کسی از جمال شاکی باشه خود من هستم که بعد از اون همه زحمت که به پاش کشیدم و انجمنش رو قوی کردم من رو بدون هیچ دلیلی اخراج کرد!
من با دوتا نام کاربری اونجا فعالیت میکردم و با هر دو تا نام مدیر بودم: anf-b و ahmadreza
لطفا" دیگه ادامه ندید و به ادامه موضوع یعنی مرگ بنوا بپردازید!
در مورد مشکل تنکس زدن و الکی پست زدن بعضی از دوستان که دارند کم لطفی میکنند به زودی کاری انجام خواهد گرفت
با تشکر - ناظم سایت
-
آخه احمد رضا جون من هر چی میگم این یه چیز دیگه میگه.من کجا گفتم سابقه دارم؟؟؟که میگی جلوت حرف از سابقه نزنم؟؟؟من یه نفر از هزاران نفر عضو سایت جمال بودم.هیچ توهینی هم بهش نکردم.
باشه.من دیگه هیچی تو این تاپیک بخاظر احمد رضا جان نمیگم
-
چشم احمد رضا عزیز من دیگه ادامه نمیدم.
-
چه وضعي اينجا اين تايپيك در مورد مرگ بنوا هستش يا كل كل شما در مورد tank يا جمال [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در ضمن در مورد مرگ بنوا به نظر من همش نمايشه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
من از احمدرضای عزیز که طبق معمول همیشه به بحثها با خوشی و آرامش پایان میده تشکر ویژه میکنم
درمورد صحبت انیمال باتیستا باید بگم که منم میگم مرگ بنوا نمایشیه
پست فردای من مقاله ای از پشت پرده ورلد هوی ویت شدن ادج
-
-
سلام
ممنون علیرضا جان
دیگه کریس بنوا و خانوادش مردن حالا عاشق هم بودن کریس قاتل و زنش کشته و بچش و خودش
----------
در مورد کپی این بحثها شما به من از طریق پیغام خصوصی بگو کی کپی بزنه من برخورد میکنم
خودت رو زیاد ناراحت نکن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MRDMN
من از احمدرضای عزیز که طبق معمول همیشه به بحثها با خوشی و آرامش پایان میده تشکر ویژه میکنم
درمورد صحبت انیمال باتیستا باید بگم که منم میگم مرگ بنوا نمایشیه
پست فردای من مقاله ای از پشت پرده ورلد هوی ویت شدن ادج
اخه عزیز همه سایتا اعلام کردند..این همه برنامه ی تلویزیونی گزاشتند این نفر متهم کردند یه راو بدون تماشاگر برگزار کردند
حتی یک تیشرتم نزاشتند که بعد از مرگ بنوا بازرن و پولی به جیب بزنند ...ممطئا باش اگه مرگ بنوا نمایشی باشه حتی یک نفرم wwe نگاه نمیکنه
بعدشم خود بنوا راضی نمیشه که اونو تو این داستان بزارند و ابروی خودش و خانوادش بازی کنند