از نظر شما تکراری ترین کشتی که گرفته می شه مال کیه
خواهشا نرید سراغ بچه مچه ها مثلا سانتینو مارلا
نظر من :جان سینا:26:
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
از نظر شما تکراری ترین کشتی که گرفته می شه مال کیه
خواهشا نرید سراغ بچه مچه ها مثلا سانتینو مارلا
نظر من :جان سینا:26:
ممنون
[size=medium][طبق معمول جان سینا.مظمئنم همه هم همینو میگن[/size]
[size=x-large]جان سینا[/size]
جان سینا -
آخه دیگه این تاپیک زدن داره؟
معلومه کیه دیگه همه دارن میگن
تنها راه برا اینکه اینقدر تو سالنا سینا سا*کز نشنویم اینه که یه مدت سینا یه هیل بسیار شدید باشه تریپ سی ام پانک
بعدش دوباره محبوب بشه که از یکنواختی در بیاد
[size=large]جان سینا[/size]
اگه سینا هیل بشه خیلی خوب می شه:30::30:
معلومه جان سینا تکراری ترینه منم ارزو می کنم برای یه مدت هیل بشه و کمتر در مورد مقدس بودن رینگ کشتی حرف بزنه:26: البته هنوز هم بهترینه:34:
اما ده میز واقعا خیلی تکراریه و رو مغز ادم راه می ره:26:
از نظر من ریک فلیر ... آدم مسابقاتشو میدید خوابش میبرد !
فقط دو سه تا چاپ میزد بعد کتک میخورد بعد یه ضربه به اون جای طرف بعد فور فیگور لگ لاک . تمام . :70:
جان سینا چون آدم بازیشو نیگا میکنه دقیقا میشه حدس زد چه حرکت هایی میخواد بره واقا اوج تکرار رو داره و کل حرکاتشم تو باز 4 تا به زور هست. ولی باز هم خیلی طرفدار داره.
اول سینا بعد آندرتیکر
سینا بدون شک! مثل دلقک های جلوی رستورانه :d
من يه بيشنهاد دارم براي جلوكيري از اسبم دادن يه نطرسنجي به تابيك اضافه بكنيد . كزينه هاشم 1- سينا 2- بقيه !
Cena
Flair
1.john cena
2.اندر تیکر یک مدت خیلی خشک بازی میکرد دو تا پانچ دو تا کیک بعدشم تومبستون یا هلز گیت تمام.
3.هوگان
Hulk Hugan
Undertaker
خوب اینکه دیگه تایپیک نمیخواست ، معلومه که جان سینا ، تکراری ترین و دلقک ترین رستلر دنیاست . خدا ایشالله بگیرتش . . .! از دستش راحت شیم .
من كه به مسابقات سينا ميرسم رد ميكنم جلو بازي بعدي.
بدون شک سینا بعدشم تیکر ولی خب عقلب تو کشتی همه یک جوره حرکاتشون ولی اینا دیگه نوبرن....
[size=small]جان سينا[/size]
جان سينا !
از لحاظ فیس بودن: سینا،سینا دیگه داره شور فیس بودن رو در میاره، اگه یه مدت هیل بشه بد نیست!
از لحاظ هیل بودن : جریکو،البته هیل جریکو خیلی بهتره
از لحاظ بازی : فلیر،به قول دوستان بازی فلیر تو اینا خلاصه میشه:
وو،در آوردن پالتو،کتک زدن حریف،دوباره ووو،کتک خوردن از حریف،Low Blow، بعدش لگ لاک و دوباره وووو
جان سيناااااااااا
من نميدونم دوستاني كه ميگن تيكر بازيهاش تكراريه رو چه حسابي اين حرف رو ميزنن؟!
تيكر بيشتررين فن ها رو توي بازيهاش اجرا ميكنه كه 80 درصدش هم مخصوص و ابداعي خودش هست.
--------------------------
تكراري ترين مسلما جان سينا هست كه ميشه اتفاقات هر بازيش رو از حفظ گفت. البته هوگن هم دست كمي از سينا نداره با اون فينيشر مسخره اش لگ دراپ! كه همين فن رو تيكر اوايل بازي ميزنه ولي حريف پين نميده ولي چون فينيشر هوگن هست حريف بايد پيش بشه!
دوست من لگ دراپ تا حالا خوردی؟اگه واقعا زده بشه خیلی سنگینه.تیکر هم چون wwe نمایشیه باید این طوری بزنه که طرف پین نشه و مهد کودکی ها خوششون بیاد و اقا ی مکمن ار*ضا بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Demon Of Destruction
به نظر من جان سینا تکراری تره
ولی همه یه جورایی تکرارین و کشتی کج داره خز میشه
به نظر من اگه عنوان تاپیک به غیز تکراری تبدیل بشه اختلاف نظرات بالا میره
25 تا سینا :26: 4 تا ریک 2 تا تیکر 1 دونه هم هوگان
تكراري ها:
جان سينا
باتيستا
بيگ شو
كريس جريكو
جان سینا
جان سينا نميگه اهنگ وروديش رو عوض كنه!
خوب معلومه جان سینا:26:
اين كه تاپيك زدن نداره كه ...
[font=Trebuchet MS][size=large]
سينا ا ديگه
با عرض پوزش از همه... نظر من ری میستریو هست..
ایرادی هم به نظر من نگیرید
معلومه دیگه سیناست
تکراری که زیاد هست اما سینا و ری میستریو سر دستشون هستند . واقعا چی پیش خودشون فکر میکنند که قط دل یه سری بچه رو شاد میکنند ؟ واقعا ننگ کشتی کج هستند این دوتا :26::26::26::26::26:
جان سنا :24:
عمو سينا
این که اسمش عمو بامزی بود . استون کلد عجب لقبی هم روش گذاشت . من میگم به خاطر حرف استون کلد رنگ پیرهنشو عوض کرده :11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:
جان سینا
هیلشم نمیکنند ادم از دستش راحت بشه هشت ساله دارم همینو میبینم باز اون اوایل بهتر بود اما حالا فقط رنگ عوض میکنه :26::26::26::26::26: