پشت پرده قضیه ورلد هوی ویت شدن ادج(اختصاصی برای این سایت)
سرمقاله جدید مجله رسلینگ تاون به این شرح هست:
حتما آنفورگیون 2006 رو بخاطر دارید جایی که بحث به اونجایی رسید که سینا اگه ببازه میره اسماک دان و بازی در شهر و زادگاه ادج بود. شکست خوردن ادج نقش او برای جذابتر کردن مسابقات بود و او در قبالش قرار شد پاداشی ارزشمند به نام کمربند ورلد هوی ویت بگیره .همونطور که میدونید ابتدا قراربود ادج برنده مانی این د بانک بشه که مصدومیتش کار رو خراب کرد در عوض وینسه براش با کندی بازی گذاشت و سایر قضایا که او رو صاحب ورلد کرد.اما حال ادج رو شور ورلد هوی ویت بودن برداشته و او نمیخواد که کمربند رو پس بده از این رو وینسه تهدید کرد در صورتی که ادج کمربند رو نده برای همیشه اخراج میشه ادج هم ناچار قبول کرد اما جالب اینه که ورلد آینده کسی نیست جز ری مستریو.بله درسته وینسه اعلام کرده که نفر بعدی که قراره جایگزین سینا در طرح بلندمدت سرمایه گذاری بشه ری هست اونم با کمربند ورلد هوی ویت
واقعا مسخرست کارای وینسه
کپی با ذکر منبع بلامانع هست
شما هم نظر خودتون رو بگید
RE: پشت پرده قضیه ورلد هوی ویت شدن ادج(اختصاصی برای این سایت)
اه اه چقدر بد آخه ری اصلا سنگین وزن است که میخواد سنگین وزن داشته باشه
به نظر منم جالب نيس كه ري هوي ويد بشه !! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من نمیدونم چرا به کین یا مثلا شاون بدن آخه اونا خاک این رشته رو خوردن
فقط کین لایقه این کمربنده!
نه ری و نه ادج
درسته فقط کین ..........
آخه به خدا مسخرست ری بیاد یه مدت طولانی کمربند رو داشته باشه...
من میگم خوب شد این وینسه جغرایای سیاسی نخوند بابا :4:
کین با این همه افت بیاد کمربند رو بگیره خیلی مسخره است [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بایدم بخندی حق داری , تا وقتی که پارتی بازی برای این کوتوله ها بشه راحت میتونی بخندی
کین داره خودشو بی ارزش میکنه , واقعا حیف کین نیست که مورد تمسخر طرفدارای کسایی مثل سینا و ری قرار بگیره
همین ری بیاد تو TNA کوچکترین TNA ری رو تو دو تانیه میبره
بخند وینس خوب داره شادتون میکنه
درسته ری همچین لیاقت ورلد هویویت رو نداره اما اگه بره TNA میتونه خیلی از اونا رو شکست بده
خنده داره کمربند سبک وزنم برای ری زیادیه چه برسه سنگین وزن بهترین کس برای کمربند سنگین وزن Triple H Randy Batista هستند.
من نميدونم آخه چه عيبي داره كين كمربند رو بگيره؟ ري به درد كمربند هاي تگ تيم و كروزوويت مي خوره.
کین با این همه افتی که داشته باید خودش رو آماده کنه وگرنه به همون ری میرسه
من خودم عاشق Rey هستم اما واقعا اين كمربند لياقت Kane يا Batista رو مي طلبه
منم قبول دارم که ری ماله HW نیست اما این طور که شما میگین ری از فوناکی هم شکست می خوره.و اصلا" خوشم نمی یاد ری بعد از یه مدتی مثل سینا منفور بشه.