سلام به نظر شما بهترین فوتبالیست جهان کیه لطفا همه نظر بدن
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به نظر شما بهترین فوتبالیست جهان کیه لطفا همه نظر بدن
به نظر من کاکاست
راستی ممنون کمال جون بابت نظر سنجی عزیزم
چون هم پاسگاری میکنه هم خوب دریبل میزنه کلا بچه باحالیه:4: و از همه مهم تر برزیلیه:4:
چرا روبینیو نیست:15:
امسال ارین روبن تا قبل از جام جهانی عالی بود....
ولی توی جام جهانی مثل بقیه ستاره ها بود اگرچه از خیلی ها بهتر بازی کرد..
ولی خوب روبن همیشگی نبود...
من چون روبن رو دوست دارم به اون رای دادم..
البته هر فوتباليستي تو يه مقطع ميتونه بهترين يا بدترين باشه اما من بدليل درخشش داويد ويا و گلزنيش در جام جهاني بهش راي ميدم و واقعا هم شوتش خوبه هم هدش خوبه و ...
وین رونی
ویا عالیه...
دیگه شایان جون توضیخ دادن دیگه ما توضیح ندیم...
1- باستين شواين اشتايكر
2- ميروسلاو كلوزه
3- ارين روبن
4- فرانك ريبري
دوستان لطف كنيد فقط در نظرسنجي شركت كنيد و نظري كه در نظر سنجي ارسال كرديد رو به صورت پست ارسال نكنيد.
اگه نظري داريد كه ميتونه نظر شما در نظرسنجي رو كامل كنه و يا فعاليت بازيكني رو بررسي كنيد يا بازيكني كه در نظر سنجي نيست، پست ارسال كنيد.(مانند پست رسول و شايان)
نظر من ليونل مسي هست
چرا كه در جام جهاني عملكرد خوبي داشت و به عنوان بازيكن آزاد خوب بازي كرد.دلم ميخواست به ژاوي راي بدم ولي تو اين جام زياد خوب كار نكرده.و البته ليونل مسي كاملا ثابت كرد كه اگه كساني مثل ژاوي و اينيستا در تيمش نباشن نميتونه مثل هميشه گلزن باشه
موفق باشيد
Alesandro Delpiero :34:
بهترين دفاع راست دنيا مايكون تو ليست نيست بعدش راموس تو ليسته :11: .
---
بهترين بازكن كل تاريخ زيدان است.
---
فعلي هم از رو تعصب روني . از روي منطق ژاوي هرناندز .
[align=center]لیونل مســـــــــی.[/align]
نظز سنجي بسيار بسيار ناقص ميباشد, خصوصا در مورد انتخاب در پست دفاع.
به هرحال بازيكني بهتر از كريس رونالدو تو ليست نديدم.
البته يه اين نظر سنجي بايد جامع تر بود كه حداقل يك گلر هم ميزاشنيد.
؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط win
از ويا اصلا خوشم نمياد چون مرده خوره.به نظر من بهترين كريستيانو رونالدو بعدشم علي كريمي
نمیدونم کلی منظورت بوده یا فقط امسال
ولی امسال با اینکه از رونالدو خوشم میاد مسی بهترین بازیکن بوده
سلام !
امسال روبن تو بايرن عالي بود ... البته مسي هم تو بارسا بهتر از اون بود ولي چون 4 تا گل به آرسنال زد ( :2: نخنديد خب هر تيمي امكان داره 4 گل بخوره تو يه بازيه مهم ) ازش خوشم نمياد ...
در كل برو بكس فوتباليست همه خوب بودن مخصوصا عبدالله كرمي بازيكن تيم شاهين بوشهر :27: ( مي دونم بيمزه بود ! )
فعلا ... مرتضي
از بکهام و رونالدینهو خیلی خوشم میاد ولی الان اینا بهترین نیستن ولی الان از بازی کریس رونالدو خوشم میاد چون هم خوب ایستگاهی میزنه و خوب هم دریبل میکنه استیل بدنی جالبی داره ولی با این که بهترینه دوتا پون منفی داره1. از نظر اخلاقی مشکل داره و دومیش اینکه انگلیسی نیست:11:
بهترین بازیکن حال حاضر: اینیستا ( فقط به % پاس های صحیح این بشر دقت کنید )
بهترین مهاجم دنیا: شوچنکو
بهترین بازی ساز: اینیستا
بهترین دفاع: کینگ مالدینی
بهترین دروازه بان: بوفون
بهترین بازیکن مسی هست البته ژاوی هم واقعآ عالیه .
از نظر خودم مسی از همه بهتره:32:
سلام
[size=large]1: روبن
2: مسی
3:الکساندر دلپیرو[/size]
روني
جرالد
لمپارد
و بقيه تيمه انگليس :)
کاری به الان ندارم ولی تا قبل از این پاول ندود بهترین ستاره بود پاول همون کسی بود که یه تنه تیم نه چندان پرافتخار لاتزیو رو قهرمان لیگ ایتالیا و جام یوفا سابق کرد پاول همون کسیه که تیم ملی چک همیشه با اون بهترین دورانش رو داشت و تو رده بندی فیفا اکثرا دوم بود ولی بعد از رفتن ندود تیم چک الان سی و یکم دنیاست ندود همون کسیه که یوونتوس هنوز افسوسشو میخوره...............
من با این که از مسی خوشم نمیاد و طرفداره ویا و رونالدو هستم ولی بدون شک اون بهترین بازیکن حال حاضر جهان است و من به مسی رای دادم
راستی میدونستین که مسی در دوران جوانی یه مشکلی(نمی دونم چه مشکلی:4:)براش پیش اومده بود که نمی تونست راه بره
بعد ها تحت عمل جراحی قرار میگیره و خوب میشه
به نظره من اون دکترا مهم تر از خوده مسی هستن :11:
داويد ويلا
رونالدو
مس
لطف كن اسم تاپيكم يه نگا بنداز كمال جوون
فقط و فقط:
1:زین الدین زیدان
2:روبرتو کارلوس
3:دیه گو ارماندو مارادونا
راستی چرا اسم اینا نیست؟فقط اسم بازیکنای پولکی هست؟؟؟
رونالدینهو
پله
مارادونا
لمپارد
دروگبا
رونی
جرارد