-
فارسی 1؛ بختكي به جان خانواده
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
ابتدا، نمايي از جاييكه معلوم نيست كجاست، اما هر جا هست ايران است. يك موسيقي تلفيقي كه بيشتر به موسيقي سنتي شباهت دارد، با ريتم ملايمي آغاز مي شود. روي بند رختي، چند روسري پهن است. چيزي شبيه يك هاله نور به رنگ آبي در قاب تصوير اين سو و آن سو مي رود.
آهسته سر و كله چند جوان پيدا مي شود. يكي دختري است با روسري، اما آستين كوتاه كه دارد رخت پهن مي كند؛ ديگري پسري جوان كه سرگرم كار است؛ باد مي زند و موهاي دختري از پشت روسري ريخته اند بيرون و تكان مي خورند، روسري ها هم همينطور. پسر جوان حواسش به روسريهاست. ضرب موسيقي بيشتر مي شود، اما همچنان آرام است. از اين جا يك دختر افغاني جوان هم توي تصوير ديده مي شود. بعد از او دخترهاي جوان ديگري هم مي آيند. همه روسري دارند، اما «يك جورهايي» به دوربين نگاه مي كنند. نماها بستهتر مي شود روي صورت دخترها. يكيشان رژ لب را برمي دارد و آرايش ملايمي مي كند. كنار پنجره ايستاده. پنجره باز مي شود و همان نورهاي آبيرنگ پراكنده در تصوير مي روند و روي لوگوي شبكه، آرام مي نشينند. ريتم موسيقي عوض مي شود، اما همچنان شرقي است. «فارسيوان، هميشه آشنا»
اين يكي از تيزرهاي تبليغاتي شبكه فارسيوان است. همهچيز نشان مي دهد كه قرار نيست اين شبكه، حرف نامتعارفي بزند. فقط كمي متفاوت است و رنگ و لعاب جواني دارد. داستان فارسيوان از اين جا شروع مي شود، اما جور ديگري ادامه پيدا مي كند. حالا در اين شبكه آن چه موج مي زند نماها و تصاويري است كه بيشتر حول و حوش روابط جنسي مي چرخد. نكته ظريف اينجاست كه فارسيوان، جوينده اين تصاوير را تشنه از لب آب باز مي گرداند تا بار ديگر به اميد تكرار همان ها پاي گيرنده بنشيند. اما اين شبكه اين روزها بيشتر چه چيزي نشان مخاطبانش مي دهد؟ اين گزارش تلاشي است براي پاسخ به اين سئوال...
با سريالي شروع مي كنيم كه اگر چه پخشش در فارسيوان تمام شده، اما حرفش هنوز بين خيلي ها هست و مي تواند بهعنوان تيپ كارهاي موردعلاقه اين شبكه مورد توجه قرار بگيرد؛ «ويكتوريا» اگرچه يك زن كلمبيايي است، اما انگار جوري انتخاب شده كه بيشباهت به زنان ايراني نباشد. در قسمت هاي اول، او را زني وفادار مي بينيم كه حواسش به زندگياش هست. از فرزندانش بهخوبي مراقبت مي كند و همسرش را دوست دارد. اما درست وقتي كه همهچيز خوب پيش مي رود، او متوجه مي شود كه شوهرش با زني ديگر رابطه دارد. ويكتوريا كه سن و سالي هم دارد، مقابله به مثل مي كند و با مرد ديگري دوست مي شود. البته داستان فيلم تأكيد دارد كه قصد ويكتوريا مقابله به مثل نيست و او فقط دارد به عشقش مي رسد، همين! اين داستان البته ماجراهاي ديگري هم دارد؛ دختر بزرگ ويكتوريا پس از رابطه با دوست پسرش باردار ميشود و دختر كوچك او هم مورد تجاوز مردي قرار ميگيرد. پسر ويكتوريا هم از غافله عقب نميماند و بعد از آشنايي با دوست مادرش، با او رابطه برقرار ميكند. فرزندان ويكتوريا رابطه نامشروع را مانند نوشيدن چاي در يك شب سرد زمستاني ميدانند و اين همه ماجرا نيست...
همسايه ها
همسايه ها عنوان يكي ديگر از پرآوازهترين مجموعه هاي فارسيوان است. اصل داستان كمي پيچيده و تركيبي از زندگي چند زن و مرد است كه هر كدام هم زمان معشوقه يكي ديگر است و مي خواهد با ديگري ازدواج كند. شخصيت اصلي داستان وقتي مي خواهد با زني كه تصادفي با او آشنا شده ازدواج كند، متوجه مي شود كه او با رييسش رابطه دارد. اين آقاي رييس همزمان معشوقه ديگري دارد كه رابطهاش به هم مي خورد و راننده تاكسي كه قهرمان داستان باشد او را سوار مي كند و نتيجهاش مي شود رابطه اين دو نفر. اساس اين داستان بر رابطه هاي نامشروع و خيانت به همسر است و هر لحظه ممكن است كسي از راه برسد و داستاني ديگر و عشقي ديگر...
همسر من بينظيره
اين يكي، داستان زني است كه با مردي كودن و بيكار ازدواج كرده. او از اين ازدواج پشيمان است. تصميم مي گيرد براي اين كه خودش را مثل يك شاهزاده و آدم موفق نشان دهد، كاري كند كه شوهرش موفق شود. در نتيجه هر كاري براي موفقيت همسرش ميكند. او حتي به پاي ديگران ميافتد و التماس ميكند كه همسرش را استخدام كنند. سايت فارسيوان در توضيح اين سريال نوشته: «او از تمام جذابيت ها و قابليتهايش استفاده ميكند تا اينكه موفق ميشود براي شوهرش شغلي دست و پا كند.» و دقيقا از تمام جذابيتهايش هم استفاده مي كند! نام اين مجموعه اگرچه نشان مي دهد كه فردي همسرش را دوست دارد و او را بينظير مي داند، اما در پس داستان، چيزي جز رابطه قبل از ازدواج و خيانت زن و شوهر به هم وجود ندارد.
دارما و گريگ
دارما دختري است كه بيننده بعد ها متوجه مي شود فرزند يك رابطه نامشروع است. او مربي يوگا و هميشه شاد و سرخوش است. دارما با گريگ كه روحيه كاملا متفاوت دارد، ازدواج مي كند. او يك وكيل است و بر عكس دارما آرام بهنظر مي رسد. اختلاف نظر اين زن و شوهر مبناي اتفاق هاي داستان است. مثلا اين كه دارما معتقد است انسان بايد به غريزههاي طبيعياش اعتماد كند و راههاي لذت بردن از زندگي روزمره را بيابد. نتيجهاش اين است كه هر جا كه دوست داشت و هرطور كه غريزه طبيعياش خواست، رفتار مي كند. مثلا در يكي از قسمت ها وقتي زن و شوهر همسايه براي مهماني به خانه آنها آمدهاند، او در تمام طول مهماني، شوخي هاي معناداري با مرد همسايه مي كند. در اين سريال، آن چه بيش از هر چيز تبليغ مي شود، رفتارهاي جنسي زننده است.
سفري ديگر
بعد از پايان ويكتوريا، پخش سريال «سفري ديگر» به جاي اين مجموعه شروع شده و البته الان قسمت هاي پاياني آن در حال پخش هستند. داستان اين يكي، جالبتر است. يك زن و مرد كه با هم رابطه نامشروع هم دارند، براي ثروت رييس مرد كه 70 سالي سن دارد، نقشه مي كشند. بهاين ترتيب زن جوان به پيرمرد نزديك مي شود و با او ازدواج مي كند. او پس از اين ازدواج، همچنان با دوست پسرش رابطه دارد و هر شب كمي سم در غذاي پيرمرد مي ريزد تا بالاخره او مي ميرد و آنها صاحب ثروتش مي شوند. اما شخص سومي كه يك كارگر است وارد زندگي اين زن و مرد مي شود. داستان طوري پيش مي رود كه قرار مي شود اين كارگر با آنها زندگي كند. اينبار زن به جاي دوست پسر قديمي، رابطه با اين كارگر تازه وارد را ترجيح مي دهد و با عشوهگري سعي مي كند به او نزديك شود. جالبتر خواهد شد اگر بدانيد كارگر جديد كسي نيست جز همان پيرمردي كه به زور سم كشته شد. حالا روح او در بدن اين كارگر آمده و... بهاين ترتيب، تناسخ را هم به آموزه هاي فارسيوان اضافه كنيد، لطفا!
و چند حرف ديگر
البته نمي شود داوري جزمي كرد و قاطعانه گفت هر چه در فارسيوان نشان داده مي شود شبيه همين مجموعههاست. اين شبكه، نمايش هاي غيراخلاقياش را پشت مجموعههايي پربيننده و معروف مانند «فرار از زندان» و«24» پنهان مي كند. حتي براي كودكان، هم سريالي جداگانه نمايش مي دهد. بهتازگي هم لابهلاي سريالها، كليپهايي از خوانندگان جوان ايراني پخش مي كند. آنچه تاكنون از فارسيوان ديدهايم، قطعا همه ظرفيت اين شبكه نيست. آنها هنوز خودشان را وارد حوزه هايي مثل مجموعهسازي و پخش برنامه هاي زنده نكردهاند. هيچ بعيد نيست كه در آينده اي نزديك، فارسيوان برنامه زنده هم بگذارد كه در آن صورت، حتما مخاطب بيشتري خواهد داشت. آنچه فارسيوان نشان مي دهد شايد در فرهنگ غرب، طبيعي و پذيرفته شده باشد. حتما، ايراني ها هم درباره اين مسائل حرفهايي شنيده اند و اطلاعاتي دارند. اما نكته، اينجاست كه تاكنون اين مسائل تا اين اندازه هدفمند، دنبالهدار و در دسترس، در اختيار جامعه ايراني نبوده است. آيا كسي صداي زنگ خطر را مي شنود؟!
------------------------------------------------
من زیاد با کسی که این حرف ها رو زده موافق نیستم من خودم اصلا از این شبکه خوشم نمیاد ولی قبول ندارم که سریالاش باعث تهاجم فرهنگ غرب میشه و از این جور حرفا و همین شبکه خیلی از خوانوده ها رو سرگرم کرده چون خودم دارم تو خانواده ی خودم و دور اطرافم میبینیم به هر حال خوشحال میشم نظر شما دوستان رو هم در مورد این موضوع بدونم ؟!
-
RE: فارسی 1؛ بختكي به جان خانواده
سعيد جان وقت كردي بيا ياهو پي ام بده من جواب بدم . اينجا جواب دادنش خوب نيست :4:
-
راستشو بخواید من تا به حال یه سریال کاملم از این شبکه ندیدم و تو قضیه نیستم ولی خب تمام اینا بر می گرده به بی عرضه بودن صدا و سیما که داره مخاطب از دست میده . برای مثال ببینید فقط چقدر تابستون امسال فیلمای تکراری رو میزاره خب دیگه فیلم هر چی هم قشنگ باشه نهایتا 2-3 بار قابل دیدنه ولی صدا و سیما زیاد به خودش زحمت دوبله نمیده
-
سريال هاي فارسي 1 خيلي بي محتوا و خاله زنكي و به همين دليل هم محبوب خيلي زن ها شده توي خونه ما غير از مادرم هيچكس نگاه نميكنه. و كلا توي فاميل ما فقط زن ها عاشق فارسي 1 هستن و مردها بيزار....
چند وقت پيش به مادرم گفتم بجاي اين سريال هاي بشين فرار از زندان كه داره از كانال محبوببت پخش ميشه رو نگاه كن حتي يه قسمت هم نديد گفت چرته:4: لابد اگه توش دويستا زن داشتن جاسوسي شوهر هاشون رو ميكردن بهترين سريال دنيا ميشد:4:
-
ما که تا الان اصلآ این شبکه رو نگاه هم نکردیم :4:
-
[size=small]اما سريال سفري ديگر بد نيست
من فقط اين سريالش رو نگاه مي كنم[/size]
-
ویکتوریا تو فارسی1 خیلی...
-
حالا اگه یکبار ببین که عیبی نداره !!
با دوبار تکرار تو خونه ما میشنن میبینن :4: تازه هر موقع خاله ای کسی میاد خونمون واسه همدیگه میشینن تعریف میکنن ، جالب اینجاس که هر دو دیدنا ولی بازم برا هم تعریف میکنن.
پ.ن : دوستا عزیز ، احترام به نظرات دیگران رو داشته باشید ، به بینندگان این شبکه توهین نکنید ، اگر این تاپیک به حاشیه کشیده بشه با خاطیان برخورد میشه.
فعلا ...
-
من اصلآ با شبکش حال نمیکنم
ولی واقعآ شبکه ایی که مخاطب زیاد داره.
دوبلهاشون افتضاحه
یه حرفایی میزنن که یا آدم جلو خانواده خندش میگیره یا آبروش میره.
کلآ مخالفشم شدید.
-
والله تهاجم فرهنگی که چه عرض کنم اما یه جوری برای ترویج فرهنگ غرب هست...
البته کسایی که این فیلم رو می بینند باید کاملا درک کنند که ارزش هایی که ما در ایران داریم اونجا ضد ارزش حساب می شه و کلا ما متفاوت هستیم و نباید عقب موندگی مارو به خاطر این مسائل بدونن.
-
البته از نظر فرهنگ شبكه ي خوبيه
چون موقع شهادت امام ها و بقيه چيز ها ي مهم
اهنگ سريال ها رو قطع ميكنه و اگهي هايي هم به همين منظور داره
-
[align=center]
تنها چيزي كه ميتونم بگم اينه كه اين جور چيزا به فرهنگ ما ايرانيا همخوني نداره
شايد به درد خيلي از اونا كه خارج كشور زندگي كنن بخوره ولي كلا با فرهنگ ما همخوني نداره
[/align]
-
کلا آدمایی که زیاد اهل فیلم دیدن باشن فارسی وان رو قورت میدن و یه لقمشو از دست نمیدن ولی کسایی که تفریح رو فیلم دیدن نمیدونن و سرشونو بیشتر با ورزش و هر کار دیگه ای جز فیلم دیدن رو دنبال میکنن واسه فارسی وان تره هم خورد نمیکنن ودیدن برنامه های این کانال رو به دوستان -18 سال خودم پیشنهاد نمیکنم چون بد آموزی داره و بیشتر فیلماشون موضوعش عشق و دختر بازی و رابــــــــــــطه های جنســـــــــی و .... که واقا بد آموزی داره و هیچ نکته ی آموزنده ای تو این فیلما نمیبینم. ولی واسه زن های خونه دار واقا سرگرم کنندس و اونا رو از کسلی در میاره. ولی تو مهمونی فارسی وان دیدن اصلا حال نمیده چون اعصاب آدم خورد میشه , چشم ها چسپیده به این سریال ها تا هم حرفی میزنی فقط میشنونی یه لحظه بینیم این چی میگه بعد تو دهنتو باز کن!
ولی درکل اگه من یه سریالش رو ببینم How i meet Your mother هست که واقا همه ی سریالا شونو قورت میده.
-
[align=center]بهترین سرگرمی برای زن های خانه داری که حوصله ی دیدن
فیلم های زبان اصلی - حتی اگه لاست و ... باشه - رو ندارن
هست. همیشه در حال دیدن Farsi1 هستن و حتی در موقع
آشپزی بصورت رادیویی اون رو گوش میکنن. توی مهمونی ها
در کنار بقیه ی زن ها میشینن و درباره ی فیلم های این شبکه
بحث میکنن.
ولی واقعا یه چیزی که اکثر مرد ها/پسر ها رو متعجب کرده این
هست که چه چیز این فیلم های آبکی کلمبیایی و درام های
کره ای نظر زن ها رو جلب میکنه و اون ها رو از کار و زندگی می
اندازه؟!
باز دیدن این برنامه ها تا حدی مشکل ساز نمیشه اما واقعا دیگه
بعضی ها دارن شورش رو در میارن که این خصلت ایرانی های
عزیز هست. در همه چیز بی جنبه بازی در میارن و زیاده روی می
کنن، توهین نیست، این یک واقعیته! همه جای دنیا چنین سریال
هایی پخش میشه، در آمریکا 5 سال هست که سریال فوق العاده
زیبای How I Met Your Mother پخش میشه با تکه کلام های جالب
و بسیار زیبای نیل پتریک هریس (در نقش بارنی استینسون) اما
هیچ وقت نمیبینیم که در مکالمه ها این تکه کلام ها بکار بره. اما
در ایران یک سریال معمولی شب های ببره بعد از 10 قسمت مملکت
رو از این رو به اون رو میکنه! سریال جومونگ شده بود کابوسی برای
خیلی ها. مردم ایران انقدر در چنین چیز هایی زیاده روی میکنن که
کار از دانلود Soundtrack اون سریال ها شروع میشه و به حفظ کردن
دیالوگ ها و از طرفی حتی به چاپ شدن عکس شخصیت های سریال
روی پفک و بستنی و ... می انجامه.
واقعا بعضی ها "شورش رو در میارن"!! این خیلی ها رو عصبانی کرده،
به حدی که می بینیم حتی آواتار های ضد Farsi1 در همین فروم و حتی
پیج ضد Farsi1ای ها در فیــ س بوک هم به وجود اومده و دیده میشه.
من راه حلی به ذهنم نمیرسه. واقعا نمیرسه...! ولی امیدوارم روزی
این وضع درست بشه.[/align]
-
نقد من از اين شبكه:
شبكه خوبيه.بهتره بگم براي ما ايرانيا كه عاليه.اولين كانال خوبي هست كه sheik نداره.ديگه همتون ميدونين اون كلمه اينگليش چيه.
بعضي سريالاش مثل سفري ديگر خيلي خوبه.داستان جالبي داره و سريالش كشش داره.
قبول دارم كه اين شبكه داره روابط نامشروع بسياري رو تصوير ميكشه.ولي 5 شبكه ايران چي رو به تصوير ميكشن؟بدبختي مردم.روش هاي مختلف دزدي.چجوري ميتونيم معتاد بشيم و..."تنها چيزي كه مونده ايني كه روش استعمال رو هم نشون بدن"
سانسور فارسي 1 عاليه.چرا؟چون سانسورش به جا هست.مثل شبكه 3 نيست كه يه فيلم 120 دقيقه رو ميكنه 40 دقيقه.فقط صحنه اصلي رو حذف ميكنه و سريالاش براي تمام سنين مناسب هست.
شايد بعضي ها حتي با ديدن اين صحنه تو خونه جلو پدر مادرشون موذب باشن.ولي من اينجوري نيستم.چون نسبت به سنم حتي اگه صحنه -12 كه شامل "لب" ميشه رو ببيني،براي سنت يه چيز طبيعي هست و دليلي براي موذب بودن نيست.
من اوايل كار فكر ميكردم دوبلش افتضاحه ولي الان دارم پي مي برم كه از دوبله صدا و سيما خيلي بهتره.چرا كه ما تو بسياري از فيلم هاي صدا و سيما ديديم كه صدايي رو كه براي زن 40 ساله ميزارن تو برنامه كودك 9 صبح هم ميزارن!
اينكه ميگيد فقط خانمها عاشق اين كانالن اصلا قبول ندارم.يه نگاه به محلتون بندازيد.ببينيد ساعت 9:30 پارسال تمام مغازه ها باز بود،الان 90% بستن.چرا؟پديده اي به نام سفري ديگر
ولي اينو هم قبول دارم كه نسبت بيننده هاي زن به مرد 60 به 40 هست نه بيشتر...حداقل چيزي كه من ميبينم اينه.
اينكه ساسان و شروين اين چيزو باب كردن كه فارسي 1 چرته و اينا نظر شخصيشونه.احتمالا اين دو علاقه شديدي به sheik دارن.مخالفان اين شبكه ميتونند يه سر به بهترين شبكه صدا و سيما شبكه 3 بزنند: 6 صبح: سخنراني آيت الله انصاريان تا 12 هيچي نميشه ديد.مردونه نيست! 12: زلال احكام! خوبه يه ماه فوتبال داشتيم وگرنه برنامه ندارن پخش كنن.
يعني خداوكيلي اگه فارسي 1 نباشه كجاي اين تلوزيون رو نگاه ميكنين؟قابش؟استيل خوشرنگش؟اسپ*ايس:4:"خدابيامر "
اين نقد من بود.
در ضمن خدمت كاربران عرض كنم كه اگه من ساسان و شروين رو مثال زدم به خاطر اين بود كه از دوستانم هستن و يهو كاربرا جهت دستمال غيرتي نشن:4:
اميدوارم به كسي برنخورده باشه.
نقل قول:
فارسی 1 اشغال ترین کانال دنیاست
شما اصولا كدوم شبكه رو نگاه ميكنيد؟
مطئمنم كه شما روزي 15 دقيقه هم تلوزيون نميبيد.
-
به نظر من که شبکه بدی نیست.
درسته دوبله هاش مزخرفه ، سریال هاش خاله زنک بازیه ولی همین سریال ها با دوبله های مزخرف کلی خانواده هارو سرگرم کرده.
الان کلی از زن ها و میشه گفت بعضا" مرد های خانواده ها اوقاتی رو که تو خونه هستن، به جای دیدن 4 تا برنامه چرت و پرت تلویزیون خودمون میشینن همین سریال های مزخرف و میبینن و سرگرم میشن.
رو این حساب سریال هایی هم که پخش میکنه باید خانوادگی و خاله زنک بازی باشه ...
من فقط از اینش حرصم میگره که چرا یعنی چرا اصلا اینا باید 24 و پخش کنن با این دوبله..؟طوری که قشنگ بریــ نن به سریال... چرا؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sir.Dani
نقد من از اين شبكه:
شبكه خوبيه.بهتره بگم براي ما ايرانيا كه عاليه.اولين كانال خوبي هست كه sheik نداره.ديگه همتون ميدونين اون كلمه اينگليش چيه.
بعضي سريالاش مثل سفري ديگر خيلي خوبه.داستان جالبي داره و سريالش كشش داره.
قبول دارم كه اين شبكه داره روابط نامشروع بسياري رو تصوير ميكشه.ولي 5 شبكه ايران چي رو به تصوير ميكشن؟بدبختي مردم.روش هاي مختلف دزدي.چجوري ميتونيم معتاد بشيم و..."تنها چيزي كه مونده ايني كه روش استعمال رو هم نشون بدن"
سانسور فارسي 1 عاليه.چرا؟چون سانسورش به جا هست.مثل شبكه 3 نيست كه يه فيلم 120 دقيقه رو ميكنه 40 دقيقه.فقط صحنه اصلي رو حذف ميكنه و سريالاش براي تمام سنين مناسب هست.
شايد بعضي ها حتي با ديدن اين صحنه تو خونه جلو پدر مادرشون موذب باشن.ولي من اينجوري نيستم.چون نسبت به سنم حتي اگه صحنه -12 كه شامل "لب" ميشه رو ببيني،براي سنت يه چيز طبيعي هست و دليلي براي موذب بودن نيست.
من اوايل كار فكر ميكردم دوبلش افتضاحه ولي الان دارم پي مي برم كه از دوبله صدا و سيما خيلي بهتره.چرا كه ما تو بسياري از فيلم هاي صدا و سيما ديديم كه صدايي رو كه براي زن 40 ساله ميزارن تو برنامه كودك 9 صبح هم ميزارن!
اينكه ميگيد فقط خانمها عاشق اين كانالن اصلا قبول ندارم.يه نگاه به محلتون بندازيد.ببينيد ساعت 9:30 پارسال تمام مغازه ها باز بود،الان 90% بستن.چرا؟پديده اي به نام سفري ديگر
ولي اينو هم قبول دارم كه نسبت بيننده هاي زن به مرد 60 به 40 هست نه بيشتر...حداقل چيزي كه من ميبينم اينه.
اينكه ساسان و شروين اين چيزو باب كردن كه فارسي 1 چرته و اينا نظر شخصيشونه.احتمالا اين دو علاقه شديدي به sheik دارن.مخالفان اين شبكه ميتونند يه سر به بهترين شبكه صدا و سيما شبكه 3 بزنند: 6 صبح: سخنراني آيت الله انصاريان تا 12 هيچي نميشه ديد.مردونه نيست! 12: زلال احكام! خوبه يه ماه فوتبال داشتيم وگرنه برنامه ندارن پخش كنن.
يعني خداوكيلي اگه فارسي 1 نباشه كجاي اين تلوزيون رو نگاه ميكنين؟قابش؟استيل خوشرنگش؟اسپ*ايس:4:"خدابيامر "
اين نقد من بود.
در ضمن خدمت كاربران عرض كنم كه اگه من ساسان و شروين رو مثال زدم به خاطر اين بود كه از دوستانم هستن و يهو كاربرا جهت دستمال غيرتي نشن:4:
اميدوارم به كسي برنخورده باشه.
نقل قول:
فارسی 1 اشغال ترین کانال دنیاست
شما اصولا كدوم شبكه رو نگاه ميكنيد؟
مطئمنم كه شما روزي 15 دقيقه هم تلوزيون نميبيد.
من هم كاملا با نظر دوستمون موافقم از شبكه هاي سيما كه بهتره ( خدا وكيلي :24: )
البته بد آموزي هم زياد داره ... كلا هر كي مي خواد مي بينه و هر كي هم نمي خواد نميبينه ... زياد مشكلي نداره :4:
-
این نظر شخصی منه :
عشق می کنم باهاش ، اگه کسی خونه باشه و مجبور باشم کانال خانوادگی زیر 18 سال نگاه کنم . نگاه کردن به ایزابل و آنجلینا و چنتل و جسیکا و دارما و نانا و مارگاریتا و .. ....
-
یه خبر خوب برای کسایی که فارسی 1 دوست دارند...
مالک اصلی این کانال مردوخ ( مالک 90% نشریات و کانال های شاخ دنیا ) هست، از قول یکی از مشاورین ش: فارسی وان به زودی به جمع کانال های کارتی اضافه میشه ومیانگین قیمت تقریبی کارت هم 30 تا 50 تومان برای شارژ 6 ماه است. کانال 2 فارسی 1 هم تو راه هست که البته بعد از راه اندازی تا مدتی مجانی در دسترس قرار میگیره.
-
[size=x-small][align=center]در این نکته که این شبکه یک افتضاح کامله شک نکنید , ( دوبه زن و مردهاشم بعضی وقتا یکیه :4: )
البته محبوبیتش تو ایران هم دلیل داره ! یکم دقت کنید متوجه میشید سریال های لوس و افتضاح این شبکه شامل تمام مواردی میشه که در جامعه ما وجود نداره و مردم نا خواسته جذبش میشن ! ( از روابط پیچیده زناشویی تا زن های فاحشــه :4: ) ( من یه قسمت ویکتوریا رو دیدم واقعا جالب بود , انگار داشتن دختر پسرا رو به هم پاس میدادن :| )
کلاً رواج این شبکه تا حد زیادی به خاطر ضعف ها و مشکلات اجتماعی خود ما هست ! [/align][/size]
-
[size=small]میدونید چیه فارسی وان دشمن جوونای ایرانیه.
یه مشت سریال خاله زنکی آبکی که نمیتونه جوون (ترجیحا پسر) رو ارضای روانی:4: بکنه.
بابابزرگ ننه بزرگ رفیقم بی سوادن ولی این مسخره رو نگاه میکنن.بیچاره خونش به جوش اومده بود.میگفت همیشه 20 دقیقه آخرای فوتبال رو از دست میده.
الان خیلی از بچه ها همین مشکل رو دارن.
درسته سریالای صدا سیما مزخرفه ولی مال اون مزخرفتره.ما نباید برای مزخرفی سریالای صدا سیما یا مخالفت با کارای بالا بریم طرفدار فارسی وان بشیم.
من که خودم به شخصه خیلی از این شبکه مسخره ضربه خورم.دیگه دیوونه شدم گرفتم پاکش کردم.مامانم هم راپرتم رو داد به بابام اونم ورداشت ویوا و همه شبکه های مورد علاقه منو پاک کرد و دوباره فارسی وان رو پیدا کرد.سری بعد من ورداشتم ام بی سی ها رو پاک کردم.ولی بابام از من دیوونه تر از آب در اومد ورداشت کل ******* رو جمع کرد.:55: الان هم ما ******* نداریم تا این لجبازی ها تموم بشه فعلا داریم بیست و سی و این خزعولات سیمای ملی رو میبینیم.
اصلا یه تیریپ سخنرانی برم.:4:
دشمن داره این فارسی وان رو باب میکنه تا بتونه فرهنگ ایرانی رو از بین ببره.وگرنه چرا اینها دارن همچین هزینه ای میکنن و یه کانال مفت مجانی در اختیار ما قرار میدن.بله دوستان تهاجم فرهنگی.ما باید یک انقلاب فرهنگی راه بندازیم.
ساسان تکبیر رو برو.:4:
(دوستان نطق های بالا یه مشت خزعول و من خودم بش اعتقاد ندارم محض فان گفتم و گرنه بچه ها اعتقادات من رو میدونن.:4:)
اصلا کلا من به این اسم حساسیت دارم.
مرگ بر فارسی وان.:4:[/size]
-
در اينكه اين شبكه مخاطبان بسيار بسيار زيادي داره هيچ شكي نيست , و در حال حاضر فكر ميكنم حدود 80 درصد خانواده هاي ايراني در طول شبانه روز هفت الي هشت ساعت بلكه بيشتر وقت خودشونو صرف ديدن سريال هاي اين شبكه ميكنند.
تنها دليله روي آوردن خانواده ها به اين شبكه ميتونه بي محتوا بودن برنامه هاي صدا و سيماي خودمون باشه كه يك واقعيت غير قابل انكار هست.
ببينيد در حال حاضر قشر بيشتر كشور رو جوانان تشكيل دادند و خب طبيعيه كه جوناي ما مسائل عشقي و عاطفي بيشتر براشون هيجان داره تا مثلا سريالهايي كه بيشتر محتواشون در رابطه با دفاع مقدسو و از اينجور فيلمهاست.
وقتي شبكه هاي خودمون هيچ برنامه سرگرم كننده ايي نداره يا اگرم داشته باشه به تعداد انگشتان يه دستم نميرسه پس جاي هيچ تعجبي نيست كه مخاطبان اين شبكه سر به فلك ميكشه.
در كل من با اين شبكه زياد موافق نيستم ولي بايد قبول كرد كه خيلي خيلي خوب خودشو تو خانواده هاي ايروني جا كرده.
-
[align=justify]قصد توهین به این شبکه و بیننده هاش ندارم اما اکثر کسانی که علاقه شدیدی به این فیلم ها دارن معمولا آدم هایی هستند که چشم و دل سیری ندارند و مثلا دائم به دنبال این هستند که ویکتوریا بره تو بغل کدوم مزد بخوابه اینا کیف کنند . ( که هر شب تو بغل یکی بود ) یا دخترش خیلی راحت تو بغل دوست پسرش ل-خ-ت می خوابه و مادرش هم می بینه و هیچی نمی ** و این ها باعث لذت بعضی ها می شه
. فقط 10 درصد هستند که از روی بیکاری و وقت پرکردن این برنامه رو می بینند و بقیه دنبال ار-ضا کردن خودشون هستند که بهشون شبکه x-x-l رو معرفی می کنم که کارشون ررو راحت بکنه .[/align]
اگر کمی بد صحبت کردم منو ببخشید قصدم توهین به کسی نبود به هر حال از شبکه های خودمون بهترند .
فعلا ...
-
دوستاني كه با فارسي 1 مخالفن مال زمان ويكتوريا بوده
فارسي 1 قبل عيد با اينور عيد خيلي فرق داره.
بشيني سفري ديگر رو ببيني كاملا تفاوت رو احساس ميكني
من اعتراف ميكنم كه سريال هايي مثل ويكتوريا و جسور و زيبا جز هوس بازي و ... چيز ديگه اي نبود[hr]
نقل قول:
چی میگی دانی توی همین سفری دیگر کل عالم و آدم فیلم دارن خودشون رو به این مرتیکه سالواداره السالوادره هر چی میچسبونن.
اونم مثل بقیست فقط درجش کمتره.جد در جد فارسی وان مزخرفه.
دادا تو اگه دنبال اين چيزاي سريالي xx\\l پيشنهاد ميشه:4:
اگه اين فيلما همه دنبال سالوادورن تو سريالاي صدا و سيما "قبلا توضيح داده شده"فقط داريم ميبينيم كه خانواده هاي كشور همه بدبختن.آدم پولدارا آدماي بدي هستن.فقيرا نماز ميخونن.
آرمين جون روزانه 15 دقيقه تلوزيون ميبيني؟اگه ميبيني كدوم كانالو ميتوني ببيني كه برنامه جذابي داشته باشه؟؟
بين بد و بدتر كدوم رو انتخاب ميكني؟
به نظرت فارسي 1 بد هست يا بدتر؟ اگه فارسي 1 بدتره پس او بد چيه؟صدا و سيما؟:55:
-
[size=small]چی میگی دانی توی همین سفری دیگر کل عالم و آدم فیلم دارن خودشون رو به این مرتیکه سالواداره السالوادره هر چی میچسبونن.
اونم مثل بقیست فقط درجش کمتره.جد در جد فارسی وان مزخرفه.[/size]
-
به نظر من کلا شبکه ی بدی نیست !
درسته دوبله ی این کانال خوب نیست اما هر روز از ساعت 6 به 12 راحت 6-7 تا سریال دوبله میکنند مسلما نباید تمرکز کافی رو داشته باشند و همچنین مثل ایران نیست که سرمایه گذاری و ... زیادی روش بشه !
همین چند تا شبکه خودمون روزی 1 سریال حتی یک فیلم رو هم دوبله نمیکنند تا عید میشه چند فیلم میذارن که تا حالا فکر کنم 30 سال باشه که هی داره پخش میشه !
بعضیا که هم این شبکه رو دائم مسخره میکنند میخوان نشان بدن که بطور مثال ما کلاسمون بالاست و این سریالارو چند سال پیش دیدیمو نمیدونم فلان و ...
الان ما میبینیم بعضی از مخاطبان حتی سن مادر بزرگ ، پدر بزرگ من رو دارند خود مادر بزرگ من همه ی سریالای این شبکه رو میبینه اگه این شبکه نباشه وقتشو با چی بگذرونه ؟؟؟!!! بیاد اینترنت زبان اصلی دانلود کنه با زیر نویس فارسی ببینه ؟؟؟؟!!!!
-
وقتی مردم بیکار ما سریالهایی مث کلید اسرار رو نیگا می کنن، فارسی 1 براشون حکم کازابلانکا داره
-
نقل قول:
.آدم پولدارا آدماي بدي هستن.فقيرا نماز ميخونن.
دقيقا همينطوره !! بله متاسفانه صدا و سيما داره فرهنگ يكسري از چيزهارو خيلي بد جا ميندازه , مثلا اكثر باندهاي خلاف كار مثلا قاچاقچيان يا ..... تو سريالهاي ايراني كروات دارند , پيغامشونم اينه آدم بدها = كسايي كه كروات دارند , اين موضوع خيلي تاسف بار و خنده دار هست.
پس با اين تفاسير نبايد بابت مخاطبان زياد فارسي وان تعجب كرد
-
[size=medium]دنی جون چرا منظور رو نمیگیری.
من که اصلا از فارسی وان خوشم نمیاد و اصلا هم دنبال این سالوادر و این حرفا نیستم ولی تو گفتی وای این سفری دیگر یه چیز دیگست بهت گفتم خر همون خره فقط پالونش عوض شده.
من وقتی ******* بود فقط جم موزیک و ام تی وی و ویوا نگاه مکیردم تازه اونم از بی کاری وگرنه من یا پشت پی سی دارم میام نت یا پشت پی سی دارم بازی میکنم پا پشت پی سی دارم فیلم و سریال و ... میبینم.
تلویزیون فقط فوتبالاش رو نیگاه میکنم وسلام.
این فارسی وان داره به شعور امثال من توهین میکنه به خاطر همین ازش خوشم نمیاد.یه مشت سریال آبدوخیاری که ارزش دیدن هم نداره.
صدا و سیما هم همینطور.
من که نمیخوام از صدا سیما و دفاع کنم ولی منتها یه افراطی گری پیش اومده که همه فکر میکنن چون به هر دلیلی از شرایط فعلی راضی نیستن باید جذب طرف مقابل بشن.
الان هم مردم میخوان بگن از صدا و سیما و برنامه هاش و تحلیلاش خوششون نمیاد به همین خاطر فارسی وان میبینن.
من که خودتون عقایدم رو میدونید به چه صورته و نمیشه بهم هر چی خواستید بگید ولی خوب این افراطی گری ها صدمه میزنه.
دیگه جلوتر نمیرم که فکر کنم بازم بکشه به اون چیزی که دیگه چند وقتی هستش حالم ازش بهم میخوره.[/size]
-
[align=center]
نقل قول:
آدم پولدارا آدماي بدي هستن.فقيرا نماز ميخونن
[/align]
به موضوع خوبی اشاره کردید . با دیدن این تصاویر حتی اگه یکی خلاف این عقیده رو داشته باشه ولی یه چیزی زیادی بهش تحمیل بشه این باور درش به وجود میاد که آدمهای پولدار نه نماز میخونند و نه دین و ایمون دارند و نه به مسائل اخلاقی و خانوادگی پایبند هستند ولی اصلا اینطوری نیست و بهتره صدا و سیما یه تجدیدنظری رو این رویه ای که پیش گرفته بکنه چون هیچ وقت نمیشه از ظاهر کسی رو شناخت .
یا برای مثال آقای ده نمکی میاد میگه من تا عمر دارم طبقه پایین جامعه رو حمایت میکنم و به قشر بالایی جامعه که ثروت دستشون افتاده و یه عده فقیر موندند همیشه طعنه و کنایه میزنم . بحث پولداری یه چیزیه بحث تقسیم عادلانه ثروت یه چیز دیگست . فکر کنم باید از ریشه که تقسیم عادلانه ثروت باشه انتقاد کرد و به فکر درست کردنش باشیم نه هی قشر ثروتمند و فقیر رو به جون هم بندازیم . من طرفدار هیچ کدوم از اینا نیستم ولی میگم این دیدی که صدا و سیما به قضایا داره هم درست نیست.
برای مثال در سریال فاصله ها قشنگ غیر مستقیم دارن میگن هر کی لباس تنگ بپوشه و موهاشو فشن کنه و تو بوتیک کار میکنه و لباس مارک دار می پوشه نزول خوره و از این حرفها . در عوض اونی که یه تی شرت ساده میپوشه و کلا ساده میپوشه و غیره آدم با خدا و سر به زیری هستش .
-
به نظر من نه شبکه خوبیه نه بدیه ادم باید از همه چیز استفاده مثبت بکنه و خوبه که با خودش درگیر نباشه میخوای ببینی ببین نمیخوای ننبینی نبین مگه کسیو مجبور میکنن که این کانالو ببینه مثلا من خودم سفری دیگر رو میبینم چون داستانش خیلی عالیه بعد هم میرم دنباله کارم در کل به نظرم واسه جامعه ما که به زور میخوان تو 1400 سال قبل نگهش دارن شبکه خوبیه .
-
فارسی 1 در کل بعضی جاها روی اعصاب ادمه ولی بعضی سریال هاشم خوبن مثلا:اشنایی با مادر و ریبا اما بقیه اش باید بره تو ****:4:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sir.Dani
نقل قول:
چی میگی دانی توی همین سفری دیگر کل عالم و آدم فیلم دارن خودشون رو به این مرتیکه سالواداره السالوادره هر چی میچسبونن.
اونم مثل بقیست فقط درجش کمتره.جد در جد فارسی وان مزخرفه.
دادا تو اگه دنبال اين چيزاي سريالي xx\\l پيشنهاد ميشه:4:
اگه اين فيلما همه دنبال سالوادورن تو سريالاي صدا و سيما "قبلا توضيح داده شده"فقط داريم ميبينيم كه خانواده هاي كشور همه بدبختن.آدم پولدارا آدماي بدي هستن.فقيرا نماز ميخونن.
آرمين جون روزانه 15 دقيقه تلوزيون ميبيني؟اگه ميبيني كدوم كانالو ميتوني ببيني كه برنامه جذابي داشته باشه؟؟
بين بد و بدتر كدوم رو انتخاب ميكني؟
به نظرت فارسي 1 بد هست يا بدتر؟ اگه فارسي 1 بدتره پس او بد چيه؟صدا و سيما؟:55:
[align=center]
دوست عزیز شما که به همه عالم و آدم گیر میدی، خودت
موقع کامنت گذاشتن 15 ثانیه فکر میکنی؟!
شما فقط کانال فارسی 1 رو میگیری با 5-6 تا کانال جمهوری
اسـ لامی رو که فقط این دو تا رو با هم مقایسه میکنی؟
بله اگه بین این کانال ها میگی من هم فارسی 1 رو انتخاب
میکنم، اما شبکه هایی مثل MBCPersia و ... چی؟!
شما فکر کنید مادر من و شما که سواد داره و میتونه بشینه
بهترین فیلم هالیوود رو با زیر نویس ببینه بجاش میشینه درام
مزخرف کلمبیایی تماشا میکنه! بخدا دلم به حال این ملت می
سوزه وقتی میبینم نشستن دارن اینا رو نگاه میکنن.
بعد فکر کنم شما بودی که گفتی سانسور های فارسی 1 عالیه؟
میشه توضیح بدید چرا عالیه؟! اصلا کجای اون اسمش سانسوره؟!
شما وقتی برنامه های تلویزیون ایران رو تماشا میکنی، اصلا فکر
نمیکنی که این فیلم صحـ نه داشته، انقدر که تر و تمیز سانسورش
میکنن، فقط بعضی جاها که یقه ی یه زن باز هست چاره ای ندارن
که زوم کنن که اونجا مشخص میشه.
اما فارسی 1 : یه پیرزن چسبیده به این یارو مو بلنده، بهش میگه
عزیزم کی با هم باشیم (خوب الان بچه ی 2 ساله هم فهمید
که میخوان سـ کـ س کنن)، پسره میگه امشب چطوره؟! بعد دوربین
میره و میاد یهو میبینیم دارن دکمه هاشون رو میبندن، به به چه
سانسوره قشنگی کردن.
یا اون ویکتوریا که 10 ثانیه به دوست پسرش خیره میشد، به هم
نزدیک میشدن، 5 ثانیه بعد سر از تخت در میاوردن در حالی که
ویکتوریا داره بی افش رو نوازش میده. به این میگین سانسور؟
بله برای آدم 16 ساله بد نیست، اما این کانال مخاطب 10 ساله
و زیر 10 سال هم داره.
فیلم سفری دیگر که واقعا خنده داره!! اول از همه داستان فیلم
که یارو مرده بعد دوباره برگشته، یک داستان فضایی-تخیلی که
اگه این رو تلویزیون ایران میذاشت همه صداشون در میومد.
بعد این مو بلنده سالوادور (فکر کنم) با تمام بازیگر های زن این
فیلم یکبار سـ کـ x س کرده!! یعنی من اینو تو تخت کم کم با
3-4 نفری دیدم!! باز اون ویکتوریا فقط با یکی دو نفر میخوابید.
بعد من 100 بار دیدم که این آقا لخت جلوی دوربین وایساده
داره دوش میگیره!! خوب الان این یعنی چی؟! بله، میدونیم
که ایشون بدن قشنگی دارن، اما دیگه چندبار؟ ایم سریال
یک سریال %100 پــ ورنــ و هست و تعجبی هم نداره که
انقدر طرفداره داره.
در بارهی دوبله و در جواب دوستان عزیز کارشناس دوبله که
جدیدا به این نتیجه رسیدن این کانال دوبله هاش خیلی هم خوبه.
بد نیست بدونید که دوبلور های این کانال همه افغانی های بیکار
پناهنده شده در ایران بودن که بعد از سال ها لحجه ی فارسی
به خودشون گرفتن، حالا شدن دوبلور. در حالی که ما دوبلور داریم
که 60 ساله داره دوبلوری میکنه، اما دوستان این افغان ها رو بیشتر
قبول دارن.
در ضمن، اگه 5 ثانیه فکر کنید متوجه میشید که این کانال هر روز
دوبلور هاش رو نمیشونه تا 24 ساعته فیلم ها رو دوبله کنن،
اون ها از هفته ها قبل از پخش سریال حداقل نصفش رو دوبله میکنن
تا به دوبلور ها فشار نیاد. نکنه فکر کردید همین که فارسی 1 شروع
به کار کرد این ها نشستن تو استودیو شروع کردن تند تند دوبله کردن؟!
این یکی جالب بود واقعا.
راجع به Remote Control و آهنگ هایی که از روز اول فارسی 1 پخش
میکرد و هنوز هم پخش میکنه! آهنگ هایی مثل Burnin' Up از جوناس
برادرز، Dangerous از ایکان و ... که از اول بود و هنوز هم پخشش میکنن!
اون Video Scope که دیگه خندست. همش یه چیزه... من نمیدونم شما
که از دو تا خواننده بیشتر آرشیو کامل ندارین مجبورین یه بخش جدا درست
کنید و 20 تا موزیک ویدئو رو که قبلا 100 بار نشون دادید باز هم نشون
بدید؟!
واقعا این کانال هیچی نداره که نشه ازش انتقاد کرد. [/align]
-
بزارید ما هم نظرمون رو بگیم...
من قبل ار اینکه صحبتی کنم میگم که تا حالا برای پی بردن به حرف دیگران هر سریال شبکه رو حداقل یک بار دیدم.پس دارم از روی عقل صحبت میکنم.
من 4 ماه پیش از معین سریال How I Met Your Mother رو از معین خریدم و شروع به دیدنش کردم.اولش حال نمیکردم تا داستان دستم اومد و بد خاطر خواش شدم.تیکه های زیبا نیل پاتریک هریس( بارنی) بازی زیبا مارشال, و کلا داستان فیلم منو خیلی جذب کرد طوری که در عرض 1 هفته 5 فصل رو کامل دیدم...بعد داشتم توی نت میچرخیدم که فهمیدم فارسی 1 این سریالو نشون میده..تعجب کردم.هرجوری بود با کمک یکی از بچه های این انجمن زمانشو فهیمدم.نشستیم ببینیم همون اولش دهنمون باز موند...اسم سریال رو "" آشنایی با مادر """ زده بودند:70: در صورتی که How I Met your Mother به معنی"" چگونه با مادرتون/مادرت آشنا شدم ""است.داستانه پدری که به بچه هاش تعریف میکنه چطور مادرشون رو دیده.این باهوشا حتی به خودشون زحمت ندادن برم یک دیکشنری بخرن ترجمه کنن عنوان اصلی فیلم رو درست ترجمه کنن.دوبلشم که انقدر بد است که من و داداشم وقتی میشنیدیم از یخ زدگی و بیمزگی میرفتیم بخاری روشن میکردیم:70:در صورتی که تو زبون اصلیش تا یه ربع می خندیدیم.این از این..
سریال افتضاح در جست و جوی پدر که ما تمام فامیلمون غیر از من و داداشم عاشقشن.داستانی تابلو که من نمیدونم چه جذابیتی داره وقتی از همین الان معلومه چی میشه.زنی که برای پسرش در جست و جوی پدره:70:چه چیزا..پسره هم که ماشالله غیرت میرت رو گزاشته کنار هی میگه مامان برو بابا بیار:4: پسر تو به جای اینکه این حرف ها رو بزنی اصلا نباید بزاری ننت ازدواج کنه:4:
سریال 24 که طبق گفته همه سریال بازا عالی هست ولی دیدنش تو فارسی 1......
یه سریالی هم هست که مادر زنه و رفیقش هی به عروسشون گیر میدن نمیدونم افصانه افسونگره فکر کنم...فیلمی تابلو و خالی از هیجان..آخه این چی داره که میشینن پاش.به خدا سگه فیلم های ایرانی میارزه به اینا..
اما فرار از زندان که من هیمشه میشینم پاش اونم فقط به خاطر دوبله عالی جمهوری اسلامی ایران..
-----------------------------
در جواب یکی از دوستان که میگه خوره فیلم ها میشینن پای این شبکه.کی این حرف رو زده؟؟؟ من خودم از خوره هم اونورترم ولی غیر از فرار از زندان دیگه فیلمی نمیبینم..من خوراکم میدون ولیعصر و منیریه ههست که یه سر با موتور میرم سری یه فیلم میخرم میام..نیازی به فارسی 1 ندارم..
----------------------
[size=large][align=center]یه چیزی هم بگم برا همه روشن شه...
چرا ما ایرانی ها انقدر بدبختیم؟؟ چرا باید شبکه های ملی خودمون رو به شبکه ای تابلو و آشغال مثل فارسی 1 بفروشیم؟ من کاری به دولت و اینا ندارن خودمم مخالفشونم ولی به عنوان یه ایرانی هیچوقت کشورم رو با هیچی عوض نمیکنم.حالا هرطوری باشه.شما هم اگه ادعای داریوش,کوروش و ایرانی بودن میکنید باید بگم که تابلو دارید اغراق میکنید.وقتی فارسی 1 رو به شبکه ملی ترجیح میدید معلومه چقدر ایران رو دوست دارید.اگه مشکل ملــ.ا ها هستن کاری نداره وقتی داره نشونشون میده برید بشینید پای کامپیوتر.به خدا سگه فیلم هایی مثل در چشم باد , یوزارسیف, نرگس و شاهکار هوش سیاه . می ارزه به کله فارسی 1 .قیام مختار که تو راهه.....اگه از فارسی 1 در مقابل شبکه های ملی دفاع کنید ایرانی اصیل نیستین,عاشق ایران نیستین و فقط دارید حرف میزنید..من یه ایرانی ام و ایران رو با همه چیزش میخوام..
[/align][/size]
-----------------------------------------------------------------------------
ببخشید اگه تند رفتم لازم بود..
با اجازه....
-
اگه همه مثل بیشتر کسانی که در این تاپیک صحنه های سانسور نشده سریال های این شبکه رو محکوم میکنند باشند پس نباید این همه انحرافات باشه و این همه فیلم و سی دی های پــ ورنــ و بین مردم ردو بدل بشه پس کسانی باید نظر بدند که خیلی به مسائل اخلاقی و شرعی اهمیت بدهند که در جامعه فعلی به ندرت دیده میشه !
جالبه کسانی هم که اصلا این شبکه و سریال هاشون رو دوست ندارند از زیر و بم و تمام صحنه های این سریال مطلعند من نمیدونم اگر دوست ندارند پس چرا کانال رو عوض نمیکنند و قشنگ دنبال میکنند !!!!
اما در مورد اینکه مخالفا زیاد شده از یکطرف موافقها هم داره زیاد میشه که فکر کنم مخالفا ، اقلیت به حساب بیایند !
کسانی هم که دوست ندارند خیلی راحت میتونند نگاه نکنند و با نگاه کردن اعصابشون رو خورد نکنند !
حداقل یه 5 ساعتی مردم تو خونه با این شبکه خودشونو سرگرم میکنند و انتظار یک سریال که هر شب از شبکه های ملی 45 دقیقه پخش میشه و نصفش تبلیغات و ... رو نمیکشند !
الان یکسال که این شبکه برنامه های خودشو شروع کرده و تا چند ماه قبل تو این فروم کسی اصلا حرفی هم در مورد این شبکه نمیزد تا اینکه یکی از کاربران که محبوبیت ویژه ای هم در این فروم داره یه آواتار زد و مخالفتشو نشون داد از اون موقع به بعد جالبه همه مخالف شدندو نگاهی متفاوت از قبل نشون دادند و کلا تغییر کردند !!!
-
نقل قول:
بعد فکر کنم شما بودی که گفتی سانسور های فارسی 1 عالیه؟
میشه توضیح بدید چرا عالیه؟! اصلا کجای اون اسمش سانسوره؟!
شما وقتی برنامه های تلویزیون ایران رو تماشا میکنی، اصلا فکر
نمیکنی که این فیلم صحـ نه داشته، انقدر که تر و تمیز سانسورش
میکنن، فقط بعضی جاها که یقه ی یه زن باز هست چاره ای ندارن
که زوم کنن که اونجا مشخص میشه.
اولا دوست عزيز نه و دانيال:4:
دوما:4:سانسور به فيلم صدا و سيما ميگن كه از سر و ته فيلم هيچ چيزي نميفهمي؟
اما شبکه هایی مثل MBCPersia و ... چی؟!
بله ام بي سي پرشيا تائيد ميشه.شبكه خوبي هست ولي به هيچ وجه فيلماي جديد رو نشون نميده.فيلم 5 سال پيش رو نشون ميده.و اگر واقعا طرفدارش باشي بايد بدوني كه فيلمايي كه امروز پخش كرد رو 2 ماه ديگه دوباره پخش ميكنه.
نقل قول:
بعد این مو بلنده سالوادور (فکر کنم) با تمام بازیگر های زن این
فیلم یکبار سـ کـ x س کرده!! یعنی من اینو تو تخت کم کم با
3-4 نفری دیدم!! باز اون ویکتوریا فقط با یکی دو نفر میخوابید.
بعد من 100 بار دیدم که این آقا *** جلوی دوربین وایساده
داره دوش میگیره!! خوب الان این یعنی چی؟! بله، میدونیم
که ایشون بدن قشنگی دارن، اما دیگه چندبار؟ ایم سریال
یک سریال %100 پــ ورنــ و هست و تعجبی هم نداره که
انقدر طرفداره داره.
تجربه شما نشون ميده كه طرفدار پرو پا قرصشي و حتي 1 سكانس رو هم از دست ندادي.
نقل قول:
جومونگ كم تخيلي بود؟
120% ايران مثل .. داشتن نگاش ميكردن.
اين داستان زاده تخيل بسيار قوي يه نويسنده هست. و اين كار هركسي نيست.همچون كه فيلمايي مثل dejavu ساخته شد و فروش خوبي هم داشت.فيلمي مثل جنگ ستارگان كه به راحتي ميشه گفت از پرطرفدار ترين فيلم هاي تاريخ بوده.خيلي تخيلي تر از سفري ديگر بوده.
و نكته بسيار مهم هم كه يادت باشه.سفري ديگر داستانش تخيلي نيست.يه كمكي تحقيق كني ميبيني كه حدود 120 سال پيش تو آمريكا يه اتفاقي مثل اين افتاده با تفاوت اينكه اون طرف يه زن 40 ساله بوده كه در بدن دختري 8 ساله رفت.
آقا تقصير ما نيست.تقصير يك سري بي جنبس كه به عمرشون دو تا سريال زبون اصلي نديدن كه به اين صحنه ها گير ميدن.
يه فيلم خارجي ميتوني گير بياري كه توش حداقل لب نداشته باشه؟
همين فرار از زندان،تو سيزن اولش سوكري با اون دختره تو اتاق ملاقات زندان س..ك. كردن.
-
[size=medium]اقا يعني چي بعضيا خيلي دارن زياده روي ميكنن
يه شبكه چه ربطي به وطن پرستي داره؟
شما كه خيلي ادعات ميشه 4 تا سريال خوب شبكه هاي خودمون رو بگو !!!
اصلا سريال خوب تو شبكه هاي خودمون سراغ داري كه اين حرف ها رو ميزني؟؟؟[/size]
-
نقل قول:
[size=medium]اقا يعني چي بعضيا خيلي دارن زياده روي ميكنن
يه شبكه چه ربطي به وطن پرستي داره؟
شما كه خيلي ادعات ميشه 4 تا سريال خوب شبكه هاي خودمون رو بگو !!!
اصلا سريال خوب تو شبكه هاي خودمون سراغ داري كه اين حرف ها رو ميزني؟؟؟[/size]
خدمت شما عزیزم:
1- در چشم باد: شما اگه یه قسمت از این فیلم رو دیده باشی اصلا سریال های فارسی 1 رو حساب نمیکنی.
2- یوزارسیف: سریال زیبا که به دل خیلی ها نشست چه دختر چه پسر چه مرد چه زن...نه مثل فارسی 1 که فقط زنا و تعداد محدودی مرد طرفدارش باشن.
3- نرگش: سریالی فوق العاده که تحولی در سریال سازی در ایران بوجود آورد.
4- هوش سیاه: بهترین سریال تاریخ ایران.سریالی که خیلی ها میگن کپی از 24 هست ولی من میگم اشکال نداره.ساخت قوی و به روز سریال.همین یه سریال میارزه به 100 تا فارسی 1. تازه فصل دومش هم قراره بسازن.
.
.
حالا شما بیا 4 تا سریال از فارسی 1 بگو که بتونه مثل اینا تمام اعضای خانواده رو دور هم جمع کنه.منتظرم.
-
[size=medium]سفري ديگر
افسانه افسونگر
فرار از زندان
24
[/size]
همون سفري ديگرش 100 تاي اينا كه شما گفتي ميرزه
راجب سريال هايي هم كه گفتي برو بپرس به بهانه سريال درست كردن چقدر بودجه ميگيرن و بعدش چي ميسازن بعد بيا بگو
تازه من قصد توهين ندارم ميگم چرا به وطن پرستي ربطش ميدي؟؟
-
عزیزم شما میای سفری دیگر رو با هوش سیاه مقایسه میکنی؟؟:70:
افسانه افسونگر؟:53: بابا خیلی دیگه...
فرار از زندان رو که زنا نمیبینن فقط مردا پاشن..24 هم که همون مردا هم واسه دوبله ضایش نمیبینن.
شما اگه 1 قسمت از این سریال هایی رو که من گفتم دیده باشی نمیای بگی افسانه افسونگر که 4 تا امل توش بازی کردن از در چشم باد بهتره.....
هزینه این سریال ها زیاد بوده و خوب هم جواب داده.یعنی همونقدر که خرج کردن همون قدر هم بدست اووردن که در فیلم سازی این یعنی پیشرفت و سود.شما اصلا تا حالا به گوشت یوزارسیف خورده؟؟ این یوزارسیف که تا 2-3 ماه همه عاشقش بودنه برا همین ایران بوده داداشه من.حالا شما برو بچسب به آلسادور...
وطنیش میکنم چون خیلی دارن واسه این کانال مزخرف به ایران که خیلی ها از زمان هخامنش پاش خون دادن توهین میکنن.ایران تلویزیونش هر گهی باشه از فارسی 1 بهتره بدون شک..
شما هم الان برو بشین افسانه افسونگر ببین:70: