دوستان علت اصلی مرگ ادی چی بود؟
ضربه کندی؟
هورمون؟
...؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان علت اصلی مرگ ادی چی بود؟
ضربه کندی؟
هورمون؟
...؟
دوست خوب با مصاحبه ای که دیروز از مک من دربارش گذاشتم معلوم شد ضربه کندی باعث شده
میتونید فیلم این حرکت رو بذارین؟ من ندیدمششششششششش
بچه ها اگه دارين فيلمشو بزارين ! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ! سناتور يكي از دوستاي خوبه منه هواشو داشته باشين !! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان همه دارید اشتباه میکنید
ادی سکته قلبی کرد علت سکته هم استفاده زیاد از استرویید و مشروبات الکلی اعلام شده چه ربطی به ضربه کندی داشته
بله هامون جان درست میگه..ادی به علت استفاده ی از کوکایین و مشروبات الکلی در چهار پنج سال قبل از فوتش سکته کرد ..فکر کنم یه روز قبل از مرگشم تو خانواداش سالگرد چهرمین یا ( یا پنجمین) سالگرد ترک کوکایین ومشروبات الکلی رو جشن گرفته بودند..بعدشم ادی سابقه ی ایست قلبی داشته و یک تصادفی که قبلا کرده بود از نظر جسمی خیلی بهش اسیب زده بود..پزشکان مرگ ادی رو پیشبینی کرده بودند و بهش تذکر داده بودند که برای سلامتیش باید کشتی کچو بزاره کنار که ادی خودشو فدای این رشته کرد
منم شنيده بودم سكته كرده !! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولي داووت مي ** وينس گفته ضربه كندي باعث مرگش شده !! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا كدوم درسته !؟ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اينجور كه تو ميگي اددي بايد 3 -4 سال پيش ميمرده!:11::11:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Alireza Hunter
یعنی چی؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط B M C
البته میتونه هم ضربه کندی و هم مشروبات الکلی با هم باعث مرگش شده باشه
علت مرگ ادي استفاده بيش از حد از مواد نيروزا و مشروبات الكلي در سالهاي قبل بوده و همچنين ادي از قلب خود بيش از حد كار مي كشيده و دكترش گفته بود قلب او روز به روز بزرگتر مي شده.جالب اين كه قرار بود چهارمين سالگرد ترك الكلش رو با خانوادش جشن بگيرن كه ...
ضربات سنگيني كه در سالهاي اخير بازي اش به سر او وارد شد هم بي ارتباط با مرگش نبود.درست بعد از بازي No eay out 2004 بين Eddie و Brock كه ضربات شديدي به سر ادي وارد شده بود مرگ ادي رو حتمي دونستند.چند بار هم به او پيشنهاد بازنشستگي داده بودن كه خودش رد كرده بود.JBL خيلي در مرگ ادي مقصر بود.چون به كشتي گيرا توصيه شده بود كه در بازيهاشون به ادي از وارد آوردن ضربه به سر او خودداري كنند كه JBL ناديده گرفته بود و در Judgment day 2004 چندين بار ادي رو با صندلي نقش بر زمين كرد.همچنين بي توجهي مسئولان wwe كه براي جذابيت مسابقاتشون Kennedy رو وادار كردن تا با صندلي Eddie رو بزنه
به هر حال دیگه رفته....بهتره دیگه فراموشش کنیم..در ضمن یک ادم الکلیه معتاد هم حقش همین بوده....عشقست باتیستارو که همشونو میخره و ازاد میکنه...عشق من فقط باتیستا
داش درست صحبت کن یعنی این همه سال که ادی زحمت میکشیده بیخیال بعد باتیستای آمپولی که دو روزه اومده رو ببینیم نه داداش برو تحقیق کن ادی کی بوده اون واقعا واسه کارش زحمت میکشیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط senator_saw
درسته
اون واقعا زحمت میکشید
بازیش با کورت رو هیچ وقت فراموش نمیکنم
ولی به نظر من هم سکته قلبی علت مرگش بوده.
من سکته قلبی شنیده بودم.
ولش كن داداش RVD.اين اگه دوماه اومده تو كشتي كج بيشتر از اين حاليش نيست.ما يه عمره به عشق Eddie كشتي كج ميبينيم.قربون باتيستا برم كه احتمالا مادرزاد بدنش اينجوري بوده (حيف از باتيستا هم خوشم مياد وگر نه ...)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mb619
در ضمن ادي به عشق مردم كشتي مي گرفت.اگه نمي دوني بدون كه Eddie جزو 5 كشتي گير محبوب تمام دوران بوده.از اين به بعد قبل از اين كه اسم Eddie رو خواستي بياري دهنت رو خوب بشور
Latino Heat in our hearts for ever :34: