-
دانلود انواع موزیک ویدیو(ایرانی)
به به خوب اینم از دانلود میوزیک ویدیو های ایرانی
اول از همه گروه juniors5 با آهنگ زیبایهV.I.P
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
http://rapidshare.com/files/82147835/Juniors_5_-_V.I.P_-_PD_Boys.rar
-
RE: دانلود انواع موزیک ویدیو(ایرانی)
نریمان -آدمکها
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
http://rapidshare.com/files/82149919/Nariman_-_Adamak_Ha_-_PD_Boys.rar
-
shohere_entezar
http://rapidshare.com/files/82154340/Shohreh_-_Entezar_-_PD_Boys.rar
-
Solmaz - Mano Daryab
http://rapidshare.com/files/89549458/Solmaz_-_Mano_Daryab.rar
-
vali
hame karat dooghaki
http://rapidshare.com/files/89554888/Valy_-_Hame_karet_Doroughaki_-_PD_Boys.rar
-
کامران و هومن_من اگه نباشم
http://rapidshare.com/files/91739508/Kamran_Homan_Man_Ageh_Nabasham_-_PD_Boys.rar
-
-
آیدین_یکی نیست
http://rapidshare.com/files/95958075/Idin_-_Yeckie_Nist_-_PD_Boys.rar
-
Pooya - Man
http://rapidshare.com/files/96360926/Poya_-_Man_-_PD_Boys.rar
-
ممنون وصال کاشکی چندتا ازاون البومهای معروف قدیمی منصور رو هم میذاشتی
-
موزيك ويدئو:منصور-قرارمون يادت نره
حجم 15 مگ
-
ممنون وصال جون کلا از ویدئو های ایرانی خوشم نمیاد چون همش زنه میشوره و میسابه و اینا
-
میشه موزیک ویدیو ی هنگامه به نام ادعا رو بگذارید
-
آلبوم فوق العاده زيباي مهـــدي مقـــدم به نام I1V
[align=center]سلام دوستان...:7:
آلبوم بسیار زیبای مهدی مقدم به نام I1V رو براتون آماده ی دانلود کردم!:4:
--------------------
قصه|2.99مگابایت|[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برو|3.24مگابایت|[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بی رحم|3.47مگابایت|[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پشت شیشه|2.75مگابایت|[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیوونه ترین|213بایت!|[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دو تا احساس|3.15مگابایت|[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رویا|215بایت|[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بی تو|2.42مگابایت|[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پشیمون|3.10مگابایت|[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قابه عکس|2.66مگابایت|[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قسم خوردم|2.82مگابایت|[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باور نکن|213بایت|[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فصل آخر|2.93مگابایت|[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اونشب|3.36مگابایت|[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گنجیشکه|3.64مگابایت|[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:34:با تشکر از همه:34:[/align]
-
...::آهنگهای ماندگار::...
[align=center]سلام به همه دوستان گل
خوب طی جلساتی که با عرفان تو باغ خونمون داشتیم با هم به توافق رسیدیم که یه تاپیک بزنم:4:
این تاپیک هم توش آهنگهای ماندگار قرار میگیره:5:آهنگهایی که با گوش دادنش آدم حال میاد:4:
کلا آهنگهای ملایم فقط آهنگهای احساسی زیبا که ارزش گوش دادن داشته باشه:5:هم ایرانی هم خارجی.
دوستان اگه آهنگی هم درخواست داشتید میتونید بگید و اگه تو آرشیوم داشته باشم حتما واستون میذارم:3:
برای اولین آهنگ هم آهنگ بسیار زیبای گل یخ با صدای زیبای کوروش یغمایی:5:
امیدوارم تاپیکی باشه با آهنگهایی که به دل شما بشینه:5:
KoOrOoSh YaGhMaEe((GoLe YaKh)) | Host : Rapidshare | Size : 2937 KB | [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
-
RE: ...::آهنگهای ماندگار::...
حاجی آهنگی که این چند وقت تو تلویزیون برای بازی ایران و عربستان میذارند رو اگه بذاری شرمندت میشم!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MR.IWES
حاجی آهنگی که این چند وقت تو تلویزیون برای بازی ایران و عربستان میذارند رو اگه بذاری شرمندت میشم!
راست میگه مجید خان اگه میشه این اهنگه رو جور کن.
-
-
سلام خدمت دوست خودم.چطوری مجید جون خبری ازت نبود دادا ؟ دیگه چیطوری ؟؟؟
اگه آهنگ حسن شماعی زاده که میگه :آره دوستت دارم قدر یک دنیا , بیشتر از دیروز کمتر از فردا ...
رو اگه داری برام بذاری ممنون میشم .
-
والا عرفان جان و حمید جان من اصلا تلویزین نمیبینم:4:حالا من میشینم پای TV ور در صورت مشاهده
وگرفتن آمار کافی از این خواننده حتما واستون پیدا میکنم و میذارمش،حالا اگه دیدید دیگه بذاره:4:
پژمان جان اون آهنگ شماعی زاده رو ندارم،یکی ازش دارم میگه آخه دوست دارم دست خودم نیست:4:اونو میخوای؟:4:
خوب به درخواست دوست عزیزمون shawn hbk 101 آهنگ زیبای رازقی از داریوش رو میذارم که واقعا این آهنگ رو خودم خیلی دوست دارم:5:
DaRiOuSh((RaZeGhI)) | Host : Rapidshare | Size : 3772KB | [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
-
آهنگ امروز مطعلق به خواننده محبوب خودم یعنی شاه ماهی موسیقی ایران گوگوش((فائقه آتشین)) هست:5:
البته من از وقتی با مهرداد همکاری کرد دیگه ازش خوشم نمیاد:26:از یه لحاظی شخصیتش مثل جنیفر لوپزه:4:
بگذریم آهنگ زیبای ما به هم نمیرسیم رو آماده کردم که فوق العاده زیباست و بدردسینه سوخته هایی مثل خودم میخوره:4:
GoOGoOsH((Ma Be HaM NeMiRe30M)) | Host : Rapidshare | Size : 4036 KB | [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
-
مجيد از فريدون فروغي هم بزار دادا
-
آهنگ امروز بنا به درخواست امید جون مربوط میشه به خواننده محبوب و ماندگار یعنی فریدون فروغی:34:
فریدون یه سبک منحصر به خودش رو داره و باید آهنگاش رو درک کرد؛شاید خیلیها سبک خوندنش رو دوست
نداشته باشن ولی اگه یکم برید تو آهنگ و شعر میبینید که کارش نسبت به خیلی ار خواننده های الآن بهتره:5:
خوب بریم سر آهنگ که آهنگ فوق العاده زیباییه و غوضک پا اسم این آهنگ هست؛پیشنهاد میکنم دانلود کنید:5:
FeReYDoOn((GhoOzAkE Pa)) | Host : Rapidshare | Size : 2885 KB | [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
-
این آهنگ قوزک پا رو اگه ممکنه از 4 شارد یا مگاآپلود آپلود کنید ممنون
-
عجب تاپيك باحالي
مجيد جون ببخش دخالت كردم
غوزك پا
http://www.4shared.com/file/95866309/216f9815/FEREYDOON__GHOOZAKEPA__.html
-
اول از همه یه تشکر بکنم از بهمن عزیز که زحمت آپلود کردن آهنگ رو کشید:7:بهمن جون از راه دور دستت رو میفشارم:4:
خوب امروز گفتم که یادی هم از رفتگان جامعه هنر بکنم:4:از خواننده ای که دیگه همانندش نمیاد؛ناصر عبداللهی:10:
یادمه خدمت بودم و اموزشی بودم فک کنم که تا اومدم خونه گفتن فهمیدی ناصر عبداللهی مرده؟یادمه اولین آلبوم مجازی
که خریدم آلبوم دوستت دارم از ناصر عبداللهی بود؛یادمه توی جشن((نمیدونم چند سالگی کانال 3))برای اولین بار آهنگ
ناصریا رو خوند و من در انتظار انتشار آلبومش بود تا بخرم:5:آهنگ امروز هم آهنگ فوق العاده زیباییه:5:آهنگی که من هر
وقت گوش میدم گریم میگیره:2:از بس که این آهنگ زیباست و بیادماندنی.این آهنگ بارها و بارها از رادیو پخش شده و میشه
کاشکی وقتی که زنده بود چنین توجهی بهش میشد:2:این آهنگ زیبا و ماندگار هم آهنگی نیست جر آهنگ منو ببخش
پیشنهاد میکنم اگه این آهنگ رو ندارید و یا گوش ندادید حتما دانلودش کنید که واقعا ارزش 1000 بار گوش دادن رو داره:5:
NaSeR AbDoLaHi((MaNo BeBaKhSh)) | Host : Rapidshare | Size : 2738 KB | [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
-
لطفا آهنگ شازده خانوم ستار رو بذارین!!!!!! دیگه گفتم یه تاپیک جدا نزنم داد مدیرا در بیاد :4: !!!
مرسی
-
سلام ... اگه اهنگ جمعه سیاه زنده یاد فرهاد را بزارین ممنون میشم اگه اهنگ هفته ی خاکستری هم بزنید تنگش که چه بهتر :34:
-
امیدوارم حالتون خوب باشه و عید نوروز رو بخوبی پشت سر گذاشته باشید:5:
امروز بنا به درخواست دوستان آهنگهای درخواستی داریم،آهنگهای:شازده خانم،هفته خاکسری و جمعه سیاه:5:
خوب؛بنا به درخواست دوست عزیزمون Mammad Cena آهنگ زیبای شازده خانم از ستار رو میذارم.
SaTaR((ShAzDeH KhAnOm)) | Host : Rapidshare | Size : 2787 KB | [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوست دیگمون هم آقای shawn hbk 101 هم دوتا آهنگ از زنده یاد فرهاد درخواست کردن که بسیار زیباست:5:
آهنگ بسیار زیبای جمعه سیاه:5:بیا حاجی آهنگ هفته خاکستری رو هم میذارم واسط تنگش:4:
آهنگ هفته خواکستری رو به همتون پیشنهاد میکنم دانلود کنید؛همونه که صدای سوتش یه زمانی زنگ خور موبایلها بود:4:
FaRhAd((JoMeYe SiAh)) | Host : Rapidshare | Size : 3408 KB | [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
FaRhAd((HaFtEyE KhAkEsTaRi)) | Host : Rapidshare | Size : 2674 KB | [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
-
سلام داش مجید.لطفا یک آهنگ قدیمی که برا عید بود و جمعی از خوانندگان مثل : مرتضی ,اندی و کوروس و... خونده بودند رو اگه داری برام بذار.ممنون.
-
خوب به درخواست پژمان جون دوست خوبم آهنگ بیشتر بیشتر((همونکه میگه آره دوست دارم بیشتر از یک دنیا ...)) آماده کردم:5:
پژمان جون آهنگ عید رو هم در پستهای آینده واست میذارم:7:
ShAmAeEzAdE((BiShTaR BiShTaR)) | Host : Rapidshare | Size : 4676 KB | [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
-
مجید جون دمت گرم که انقدر گلی.دستت درد نکنه خوده خودشه.موفق باشی :34:
-
از امپراتور موسیقی ایران هم بزار آهنگ چیزش رو بزار ببینم اصلا داری اگر نداشتی بگو من برات بیارم دارم میام یه وقت ضایع نشی
آهنگ قصه امیر اون قدیمیش رو بزار البت جدیده اش رو هم گزاشتی اونم عالی هست اصلا همش عالی هست . یا اون رو هم بزار که می خونه آهان آهنگ بدرقه سیاوش قمیشی رو می گم اینم عالی هست البت آهنگی هست که واسه ابی کاور خونده تا ابی یاد بگیره چه جوری بخونتش .
-
پژمان جان عزیزم این چه حرفیه میزنی:7:بازم اگه چیزی خواتی بگو.
باشه هادی جون از سیاوش کچل هم میذارم:4:اتفاقا تو نظرم بود ازش بذارم که خودت گفتی و کارم رو راهت کردی که کدوم آهنگش رو بذارم:5:
امروز بین دوتا آهنگ گیر کرده بودم که کدومش رو بذارم؛یکی دکلمه بسیار زیبا و سوزناک مریم حیدرزاده بنام ((نامه)):10:
و یک هم آهنگ بسیار زیبا و شنیدنی از حبیب بنام ((آتش)) که گفتم شاید خیلیها از مریم حیدرزاده خوششون نیاد واسه
همین تصمیم گرفتم آهنگ بسیار زیبا و غمناک ((آتش)) با صدای حبیب رو بذارم؛اگه کسی گوش نکرده حتما دانلود کنه که
یکی از زیباترین آهنگهای حبیبه این آهنگ و فوق العاده زیباست:5:حالاا اینکه چیزی نیست فقط برید تو کف عکس:4:
HaBiB((AtAsH)) | Host : Rapidshare | Size : 3594 KB | [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
-
داداش شما آهنگ های خارجی هم تو این تاپیک باحالت میذاری ؟
اگه میذاری لطف کن برای من آهنگ Hotel California از گروه Eagles (اگه اشتباه نکنم) رو بذار .
مرسی . :34:
-
آقا این تاپیک هنوز فعاله؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه هست این آهنگ سه شنبه ها واسه محسن چاووشی رو بذارین!!!! ممنون
-
[align=center]سلام خدمت همه دوستان گل
خوب امروز هم با آهنگهای درخواستی دوستان در خدمتتون هستم:5:
آهنگ قصه امیر با صدای سیواش قمیشی به درخواست دوست خوبم هادی:5:
آهنک هتل عباسی؛آخ ببخشید هتل کالیفرنیا با اجرای زیبای گروه Eagles به درخواست عزیز دلم Hell's Gate:5:
و آهنگ بسیار زیبا و شنیدنی سه شنبه ها با صدای شاه ماهی موسیقی ایران محسن چاووشی:4:به درخواست ممد جون:5:
همه آهنگها بسیار زیبا و شنیدنی هستن و پیشنهاد میکنم هر سه آهنگ رو دانلود کنید که ارزش گوش دادن رو دارن:5:
GhOmEyShI((GhEsYe AmIr)) | Host : Rapidshare | Size : 3675 KB | [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ThE EaGeSs((HoTeL CaLiFoRnIaA)) | Host : Rapidshare | Size : 5191 KB | [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ChAvOsHi((SeShAnBeHa)) | Host : Rapidshare | Size : 3716 | [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
-
آقا سلام!!
یه چندتا آهنگ ماندگار میخوام!!!
1- آهنگ عشق پر زده واسه قیامت!!
2- اون آهنگ معین که میگه من از این دنبا چی میخوام دو تا صندلی چوبی ....... !!
یکی دیگه هم میخواستم که یادم رفت!!! یادم اومد میگم!!! مرسی!!
-
New & Very Beautiful Music`s
[align=center]:34:سلام به همه:34:[/align]
هی فک کردم ببینم اسم تاپیک چی بزارم دیدم نه همشون مزخرف از بین این مزخرفا گفتم این بزارم . :27: یه چن تایی :4: آهنگ جدید داشتیم گفتیم برای دوستای گلمون بزاریم تا حالشو ببرن . :26: راستی میدونستین ورژن انگلیسی K*I*S*S کلاب در راهه ؟ چی !! چطوریه؟ لطفا اینقدر فک نکنین چون من خودمم هنوز نمیدونم میخوام چیکار کنم :4: . :24: پس از همین الان برین کلاس زبان تا خودتون به K*I*S*S کلاب برسونین . :45: در مورد آهنگ ها هم جدید هستن و خودم تمومش آپ کردم و براتون گزاشتم انشاالله تعالی خوشتون میاد .
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[/align]
[align=center]هاست ها :4Shared
فرمت: .MP3
منبع: amir.ha6 :4:
[/align]
[align=center]ممنون amir.ha6[/align]
-
سلام لطفا اهنگ تیتراژ پایانی دلنوازان اقای لهراسبی را بگذارید
------------------------------------------------------------------------------------