-
فرکانس جدید شبکه Farsi 1
سلام شبکه فارسی 1 بر روی 3 ******* از هم اکنون در حال پخش است که نایلست از بهترین این 3 ******* هست سیگنال قوی داره و 90 درصد مردم این ******* رو دارن :
فرکانس ها:
نایلست : 12437 هرزنتال 27500
یوروبرد 9 : 11727 ورتیکال 27500
عربست : 12111 هرزنتال 27500
فرکانس رو به همه بدید.
-
RE: ^^. فارسی 1 بر روی نایلست از هم اکنون .^^
برای نیلست رو من در تاپیک بحث و تبادل نظر گذاشته بودم. ولی دستت درد نکنه
-
دوست عزیز بهتر بود در همون تاپیک بحث و تبادل نظر در مورد این شبکه میزاشتی تا اون تاپیک یک تاپیک کاملتر بشه و اگرمهمانی اومد انجمن بهتر بتونه استفاده کنه.
فعلا ...
-
به دلیل اینکه من خودم خیلی دنبال فرکانس بودم و مطمئن هستم خیلی های دیگه هم هستن تصمیم گرفتم تاپیک جدا بزنم به هر حال منو ببخشید.
-
سلام ، ببخشید روی Eutelsat فرکانسی نداره ؟ ؟؟ من برای گرفتن بعضی کانالها نایلست رو تبدیل به Eutelsat کردم میخواستم ببینم
اونجا نیست ؟ ممنون می شم
-
وای ما که فقط هاتبرد رو داریم باید چیکار کنیم :27:
-
نه فقط بر روی همین 3 ******* برنامش رو داره پخش میکنه. و روی ******* ی دیگه ای هم نیست.
اقای P H E N O M برو سر کوچتون البته اگر مغازه الکتریکی هست 5 هزار تومن بده یک ال ان بی اکس کروزر مشتی و 1.500 هم بده یک قیچی نیل هم بده دم هات
-
یعنی دیگه هیچ و قت از ******* هاتبرد پخش نمیشه
-
f1 ما سیگنالش قطع شده دیگه رو هاتبرد نیست؟
-
[size=medium]براي گرفتن نايل ست LNB اروپا لازمه يا عرب؟[/size]
خود نايل ست LNB جدا داره؟
-
ال ان بی همهش یک جوره شما اون رو تنظیم میکنید که واسطون مثلا ******* LMI1 رو بگیره یعنی این جوری نیست که ال ان بی خاص بخواد مثلا بری بگی ال ان بی عرب میخوام ولی ******* هایی هستند که ال ان بی شون خاص نیست ولی با اینا فرق داره که اونا باند C هستن مثل ******* های اسیا ست و Yamal که با ال ان بی های معمولی که باند KU هستند نمیشه گرفت ولی ******* های دیگه ای که روی ایران بیم (پوشش) دارن با ال ان بی معمولی میشه گرفت.
اینم یک عکس که خیلی کامله:
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
-
ای بابا ! چه وقتی بد فارسی 1 فرکانسش رو عوض کنه .؟
برا من نمیاد .:17:
-
یه سوال داشتم:
الان رو نایل ست و عرب ست میگیره؟
اخه به یکی گفتیم بیاد نایل ست را بندازه گفت امروز نمیگیره رو نایل ست و عرب ست.
-
این مشکل رو خیلی از دوستام هم دارن که نتونستن با رسیور بگیرن البته خودم با DVB م و رسیور خونمون گرفتمش نمیدونم والا مشکل چیه عکس رو ببینید:
http://wrestleshare.net/images/24270142411552768267.jpg
-
سلام
منم نمی تونم روی نایل بگیرمش
مشکل چیه؟
یعنی فقط امروز اینطوریه و بعدا امکانش هست که درست بشه؟
ما که عشق فرار از زندانم و پریدددددددد!:34:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tazehaa
سلام
منم نمی تونم روی نایل بگیرمش
مشکل چیه؟
یعنی فقط امروز اینطوریه و بعدا امکانش هست که درست بشه؟
ما که عشق فرار از زندانم و پریدددددددد!:34:
فکر میکنم نایلست مشکل داره برای گرفتن فارسی یک
من هم هرکاری کردم که از نایلست بگیرم نشد و اخر از عرب گرفتم.
-
منم رو عرب ست گرفتمش
رو نايل اصلا نمياد
-
روی عرب ست خیلی خوب میشه گرفت.. . ادامه سریالها رو در روز 4 شنبه پخش نکردن چون خودشون هم می دونستن قطع شده . کسانی که 4 شنبه ندیدن چیزی رو از دست ندادند .
فرار از زندان با دوبله فارسی هر شب ساعت 8 از persian star در hotbird پخش میشه ، (بینش هم تبلیغ نداره) الان فکر کنم اوایل فصل 3 باشه .
-
لطف کن فرکانس persian star رو بده.....
-
خیلی ممنون
باید برم سراغ دیش واسه عرب!:2:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط THE MASTER OF 619
لطف کن فرکانس persian star رو بده.....
[size=medium]چشم
Hotbird
ferquency 10853
polarisation HOR (افقی)
SYMBOL RATE 27500
FEC 3/4[/size]
-
ْآقا دوباره پـ ارازيت دار شد كه؟
روي فركانس نيلست؟!
چي كنيم؟:10:
-
بازم که فارسی1 قطع شد:17::17::17:[hr]
کسی می تونه فرکانس جدید بده؟
-
-
-
دوستان ******* دوباره عوض شده اگر کسی خبری از ******* ای به جز یوروبرد 9 و عرب گرفت بزاره همه استفاده کنند.پارازیت روی نیل نیست سیگنال من که خیلی عالیه.
دوستانی که روی عرب دارن لطف کنن بگن قسمت جدید امشب پخش شده یا نه.
-
من رو نيل ميگرفتم تا ديروز ولي امروز قطع شد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Straight Edge
من رو نيل ميگرفتم تا ديروز ولي امروز قطع شد.
بابا خب اینو که همه میدونن الان مثلا خبر نداریم که ایا روی عرب هم هست یا اونم نیست باید اینو بفهمیم و اینکه کسانی که عرب رو دارن ببین فارسی 1 بین تبلیغاتش چه فرکانس های جدیدی رو میده......بعدشم روزهای قبل فرکانسی در رابطه با ******* یوروبرد نداده باید ببینیم چی میشه نهایتا باید تا فردا صبر کنیم. خبر های اینجوری حد اقل 12 ساعت طول میکشه همه جا پخش بشه.
-
[size=medium]سلام دوستان عزیز.طبق آخرین اخبار منتشره،مشخص شده که علت عدم پخش برنامه های کانال فارسی1 بر روی ******* هاتبرد و بعضی مواقع نایل و عرب،عدم پرداخت بدهی های کانال فارسی1 به این ماهوارهاست.:2:در حال حاضر کانال فارسی1 برروی هاتبرد به کلی قطع می باشد ولی در نایل و عرب،برنامه های این شبکه تنها از ساعت 11 شب تا 7 صبح پخش می شود.:15:طبق اخبار مسیولان کانال فارسی1 در حال مذاکره با این ******* ها هستند و حتی این امکان وجود داره که کانال فارسی1،دوباره،حتی در ******* هاتبرد شروع به کار کند.:32:پس بهتره فعلا برای دیدن فارسی1 کمی دیرتر بخوابید و کمی زودتر بیدار شوید.:34:[/size]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط new ratt
[size=medium]سلام دوستان عزیز.طبق آخرین اخبار منتشره،مشخص شده که علت عدم پخش برنامه های کانال فارسی1 بر روی ******* هاتبرد و بعضی مواقع نایل و عرب،عدم پرداخت بدهی های کانال فارسی1 به این ماهوارهاست.:2:در حال حاضر کانال فارسی1 برروی هاتبرد به کلی قطع می باشد ولی در نایل و عرب،برنامه های این شبکه تنها از ساعت 11 شب تا 7 صبح پخش می شود.:15:طبق اخبار مسیولان کانال فارسی1 در حال مذاکره با این ******* ها هستند و حتی این امکان وجود داره که کانال فارسی1،دوباره،حتی در ******* هاتبرد شروع به کار کند.:32:پس بهتره فعلا برای دیدن فارسی1 کمی دیرتر بخوابید و کمی زودتر بیدار شوید.:34:[/size]
اقا اینا تازه 1 هفته هم نشده که رفته روی نیل و عرب بعد چجوری بدهی به هم زدن ؟
مگه قبلا توی نیل یا عرب بوده که بخواد پولی پرداخت کنه میگم میشه لطف کنی منبع خبر رو بزاری.
-
اقایون توی عرب هم قطع شد :15:
بعد یعنی 11 شب به بعد وصل میشه:21:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Smith_hardy
اقایون توی عرب هم قطع شد :15:
بعد یعنی 11 شب به بعد وصل میشه:21:
شايد وصل بشه شايد هم نشه.
از روي نايل ست هم رفته
-
من الان داشتم با يكي كه تو كاره ماهوارست صحبت ميكردم, گفت بخاطر اين قطع شده كه دارند تست ميكنند امكان اينكه دوباره برگرده زياده ,
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط r v d
من الان داشتم با يكي كه تو كاره ماهوارست صحبت ميكردم, گفت بخاطر اين قطع شده كه دارند تست ميكنند امكان اينكه دوباره برگرده زياده ,
روي ******* ي هاتبرد چطور؟
-
راستش هاتبرد رو نپرسيدم , ولي به نظر خودم خوشبختانه فكر نكنم روي جهت هاتبرد برگرده و احتمالش خيلي خيلي كم هست.
-
اگه شد قربون دستت مال هاتبرد هم بعدن بپرس توي همين تاپيك بگو
با تشكر
-
[size=xx-large]]فرکانس جدید فارسی 1 در عرب ست
11662 فرکانس
عمودی ver
27500
3/4[/size][/size]
-
راست بود:4:از 11 به بعد می گیره.
من فقط تکرار در جستجوی پدر رو می بینم:4:
__________________________________________________ ________________________
من الان دارم روی نایل می گیرم
-
دوستان متاسفانه امروزساعت7غروب باشروع برنامه ها یکدفعه پارازیت اندازی روی عرب ست شروع شد واینجاهم ازدست رفت من نایل ست هم چک کردم انجا هم پارازیتی بودالان تنها جایی که مانده روی یوروبیرد است[hr]
برگشت فارسی1درکوتاه مدت روی هات بیردغیرممکن است وباپارازیتهایی که امروزازطرف ایران روی [size=large]عرب ست [/size]ونیل ست ارسال شدمطمئنا این دونیز فارسی1را ازماهواره خوداخراج میکنند.پس تا مدتی این شبکه راروی این ******* ها نداریم وچون یوروبیرد ******* چندان روی بورسی نیست احتمال زدن ان کمتراست حالا نمیدانم تصمیم مدیران شبکه ازامشب به بعدچی میتونه باشه اما میدانم که یا روی یوروبیردکنونی میماندیاتنهاگزینه کم خطرترماهواره یوتل ست دبیلو3است که گویا زدن ان فعلا برای ایران مقدورنیست این برنامه ها دقیقا چندماه پیش به سر(بی بی سی) و (وا )امد که این مراحل راطی کردند.لذا به دوستانی که منتظرندکه این شبکه به هات بیردیاحتی نیلست وعرب ست برگرددمیگویم منتظرنمانید.اگرعشق فارسی1رادارید همین فردا دیش را سمت 9درجه شرقی یعنی4درجه ازهات بیرد به سمتراست بروید ویوروبیردراروی فرکانس11727-ورتیکال-27500بیاورید.دراین فرکانس هم اکنون شبکه دیداردکترمظاهری داره پخش میشه .تاکیدمیکنم که وقتی سرچ کردید نام فارسی1 را دراین فرکانس نمیبینید چون فعلا با یک نام طولانی وعجیب غریب درحال پخشه .این تذکررا دادم که عده ایی از دوستان دوباره نگویند ما گرفتیم اما فارسی1 دراینجا نبود.نه حتما هست ومن امروز به محض قطع شدن عرب ست رفتم دیش را چرخاندم وکل برنامه ها را دیدم[hr]
[size=x-large][/size]دوستان شبکه فارسی1 اکنون درماهواره نیلست روی فرکانس جدیدی درحال پخش میباشد کسانی که نیلست را دارند این فرکانس راامتحان کنند واکر این هم قطع شد ودیگر امیدی نبود انوقت بروید سراغ یوروبیرد
فرکانس نیلست جدید:
11393-عمودی-27500[size=xx-large][/size][size=x-large][/size]
-
دوستان فرکانس نیلست بالاست ولی برنامه ای نداره من دیشب ساعت 11.15 دقیقه چک کردم ولی باز هم یزی نشون نداد با اینکه پارازیت هم نبود.من میگم یوروبردی در کار نیست چون نه خود فارسی 1 اعلام کرد تو شبکش نه توی سایت های مثل معتبر توی یوروبرد نرفته.
کاش اصلا فارسی 1 میرفت توی اکسپرس آ ام 22