-
برگزاري 2 ديدار بدون حضور تماشاگر و جريمه نقدي براي تراكتورسازي
کميته انضباطي فدراسيون فوتبال تيم تراکتورسازي تبريز را به دليل تخلف هوادارانش در ديدار برابر پرسپوليس به برگزاري 2 ديدار بدون حضور تماشاگر محکوم کرد.
--------------------------------------------------------------------------------
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کميته انضباطي فدراسيون فوتبال راي خود را پيرامون اتفاقات و حواشي ديدار تيم هاي پرسپوليس تهران و تراکتورسازي تبريز اعلام کرد.
بر اساس اين راي، تيم تراکتورسازي به دليل تخلفات تماشاگرانش، مبني بر فحاشي، توهين و استعمال الفاظ رکيک نسبت به داوران و تيم مقابل، آتش زدن، پرتاب اشيا محترقه و دودزا، پرتاب سنگ، بطري و اشياي مختلف به داخل زمين مسابقه به برگزاري 2 ديدار خانگي بدون حضور تماشاگران، توبيخ کتبي با درج در پرونده و پرداخت مبلغ 300 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد.
تيم پرسپوليس نيز به دليل تخلف تماشاگرانش مبني بر فحاشي، توهين، پرتاب بطري و اشياي مختلف به داخل زمين مسابقه به توبيخ کتبي با درج در پرونده و پرداخت مبلغ 300 ميليون ريال و برگزاري يک ديدار خانگي بدون حضور تماشاگر محکوم شد.
رسول خطيبي، بازيکن شماره 10 تيم تراکتور*سازي هم به دليل اعتراض به نحوه قضاوت که منجر به تحريک و تهييج تماشاگران و فحاشي آنها به داوران مسابقه و پرتاب اشيا به داخل زمين مسابقه شد به 2 جلسه محروميت از همراهي تيم خود و حضور در مسابقات رسمي و پرداخت مبلغ 50 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد.
ديدار تيم هاي تراکتورسازي تبريز و پرسپوليس تهران در هفته نخست رقابت*هاي ليگ برتر باشگاه*هاي ايران با حاشيه*هاي فراواني همراه بود و در پايان سرخ*پوشان تهراني موفق شدند با يک گل حريف خود را شکست دهند.
-
RE: برگزاري 2 ديدار بدون حضور تماشاگر و جريمه نقدي براي تراكتورساز
حقشونه باید کل لیگ رو محرومشون کنن وقتی اون مربی شاسگولشون کمالوند اونطوری جلوی جمع خبرنگارا از اینا حمایت میکنه دیگه از خود تماشاچیا چه انتظاری میشه داشت !
-
تو عکس اول کسی اتیش گرفته؟
-
با عرض معذرت خدمت برادران تبريزي
از وقتي تراكتورسازي به ليگ برتر اومد..دوباره بعد چند سال فحاشي ها شروع شد!
به جرات ميتونم بگم كه 2 فصل قبل شايد فقط 1 بازي ميشد از كل بازي هاي ليگ پيدا كرد كه توش تماشاگرا فحاشي كنن
ولي حالا
تراكتوريا شروع ميكنن به فحاشي به علي دايي و پرسپوليس.از تماشاگراي پرسپوليس و استقلال فحش دادن گذشته..اون مال 7-8 سال پيش بود.ولي تراكتوريا انقدر فحش دادن كه پرسپوليسيا نتونستن چيزي نگن
واقعا هم حق تراكتور هست كه بيشتر از اينا محروم بشه
البته تقصير كميته داوران هست
اگه مثل ليگ انگليس وقتي داور يه اشتباه تاثير گذار كرد 2 ماه محروم و ... دلار جريمه بشه.ديگه صداي تماشاگرا در نمياد
داور تو يه بازي 2 تا پنالتي رو نميگيره.يه تيم رو به راحتي ميبازونه"اصلا منظورم به بازي تراكتور و پرسپوليس نيست"بعدم شايد از كميته داوران يه تذكري بگيره!
يه عذرخواهي هم هواداران نميكنه!
نقل قول:
تو عکس اول کسی اتیش گرفته؟
نه صندلي رو آتيش زدن!
-
جالبه،مثل اینکه اینا میخوان امسال از اول سخت گیری رو شروع کنن تا قضیه از این حادتر نشه.
انصافا باید یه چیزی رو گفت اونم این که وقتی تیمای پرسپولیس و استقلال میرن شهرستان بازی، انواع و اقسام فحاشی،بی احترامی،پرتاب سنگ و نارنجک و . . . رو انجام میدن،هیچ اتفاقی نمیفتاد.نمونه هاش زیاده.از فحاشی به نیکبخت،علی دایی،علی کریمی گرفته تا زدن سرنگ به پهلوی دایی،پرتاب سنگ و کلوخ رو سر بازیکنای تهرانی و . . .
خداییش تیمای دیگه میان تهران شده یه بار سمتشون سنگ پرتاب بشه،شده یه بار سمتشون نارنجک بره،تا حالا به شخص خاصی فحاشی شده . . . اما تو تهران تا یه اتفاق کوچیک میوفته پرسپولیس و استقلال رو با قاطعیت جریمه و محروم میکنن.
انشاالله از این به بعد انصاف رعایت بشه.البته قبلش انشالله ظرفیت ها بره بالاتر.
-
[size=small]البته بگم که این کر کری محلی رو این اصفهانی ها شروع کردن و تراکتور سازی هم با ورودش بحث قومیتی رو پیش آورد.
وگرنه کسی کاری به قومیت نداشت.
الان هم مسبب تمام این حرکات خود تراکتوریان.
آداب تماشاگری هم یه خورده رعایت کنن دیگه.
خجالت داره.
نمیگم تماشاگرای پرسپلیس با فرهنگن ولی انقدر هم دیگه وندال نیستن.[/size]
-
حالا تماشچیا استقلال پرسپولیس هم همچین اش دهن سوزی نیستن که ازشون طرفداری می کنید.
انگار یادتون رفته همینا بودن فحش و فحش کاری و باب کردن!
-
نقل قول:
حالا تماشچیا استقلال پرسپولیس هم همچین اش دهن سوزی نیستن که ازشون طرفداری می کنید.
انگار یادتون رفته همینا بودن فحش و فحش کاری و باب کردن!
اون مال 10 سال پيش بود كه فكر كنم الان 5 ساله تموم شده!
اون موقع فرهنگ احترام در هيچ تيمي وجود نداشت.الان همه تماشاگرا فرهنگ احترام دارن ولي اين تراختور داره دوباره فحش و فحش كاري رو مياره وسط
-
الآن وضعیت جوری شده که دیگه تو دربی ها هم به هم بد نمیگیم
کل کل داریم ولی درست .
به نظر من باید 5 جلسه محروم بشن تا بفهمن اینجا لیگه با دسته 1 کلی فرق داره.
-
به نظر منم 2 ديدار خانگي واقعا كمشون هست .
آقا يه چيزي بگم , پارسال سر بازي استقلال تراكتور كه تو آزادي بود ما رفتيم بعد بازي كه 2 - 2 شد ما داشتيم ميرفتيم سمت پاركينگ 19 كه يهو ديدم يه ميله 3 - 4 متري رو هوا داره مياد سمت من , خلاصه به طرز عجيب و معجره آسايي نجات يافتيم.
كلا با تمام احترام به طرفداراي تبريزي تيم تراكتور بايد بگم كه ليگ برتر واقعا از سرتون زياده.
-
بابا حالا بیان یه ملیارد جریمه کنن اگر اینا آدم بشو بودن تا حالا میشدن:4:
واقعا برای خودمون و لیگمون متاسفم
-
والا من یک بار رفتم این استادیوم حافظیه (شیراز) بازی برق رو ببینیم از اولش فوحش میدادن تا اخرش تازه ملت از دیوار میومدن و میزفتن انگاری میمون.یک پارکی اونورش هست همش از درو دیوار میان تو بلیط کجا بود.
یکی از شعاراشون این بود مثلا . توپ تانک فشفشه داور بازی .. کشه.
:26:
یا وقتی دایی سر مربی بود میگفتن دایی باید برقصه (تو تلوزیون شنیدم)
بابا باید خجالت کشید خدا وکیلی بازی های خارجی رو ببینید سرود میخونن اینجا فقط فوش.
جای تاسف هست.
بدبخت این صندلی ها که الکی زیر دست یک مشت ادم بی فرهنگ میسوزه من از اون به بعد دیگه پامو هم تو استادیوم نزاشتم.
1با واسه همیشه.
-
حالا باید فحش هارو می گفتی .
-
خطيبى:دليل توهين هواداران تراكتورسازى به باقرى را نمى دانم
جمشيد خطيبى قائم مقام باشگاه تراكتورسازى گفت: دليل توهين به كريم باقرى از سوى هواداران تراكتورسازى را نمى دانم.
و ی در مورد شرايط پيش آمده در ورزشگاه آزادى در جريان بازى تيم هاى پرسپوليس و تراكتورسازى اظهار داشت: به نظر من مشكل زيادى در ورزشگاه آزادى پيش نيامد. ما كه داخل زمين بوديم چيز خاصى نديديم.وى كه به عنوان سرپرست تيم در بازى روز سه شنبه روى نيمكت نشسته بود، افزود:
ما حركت هواداران دو تيم را تاييد نمى كنيم و بايد براى از بين رفتن فحاشى در ورزشگاه فرهنگ سازى كنيم. بايد دنبال راهكار بود. اين كرى بود كه بين دو طرف شكل گرفت و به فحاشى رسيد.خطيبى در پاسخ به اين سوال كه دليل توهين به كريم باقرى از سوى هواداران تراكتورسازى چه بوده است، گفت:
من هم دليل اين موضوع را نمى دانم اما كريم باقرى از بازيكنان بزرگ اين فوتبال است و ما توهين به اين بازيكن را به هيچ وجه تاييد نمى كنيم.
-
RE: خطيبى:دليل توهين هواداران تراكتورسازى به باقرى را نمى دانم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط N!(0T!NE
براى از بين رفتن فحاشى در ورزشگاه فرهنگ سازى كنيم.
چه جالب از بس مردم بی فرهنگ هستن تازه میخوان فرهنگ سازی کنن که فوش ندن خیلی خنده داره ها نه؟:11:
-
خواهشا جا نماز آب نکشید همین انگار چند سال پیش بودا پرسپولیس 4 تا از سپاهان خورد ورزشگاه ، خط واحد و ... همه چی رو به آتیش کشید !!!!!!!!! از این اتفاق هم فوق بدتر بود !
الان اگر پرسپولیس این کارو میکرد همه میومدن از اینکار پشتیبانی میکردند و میگفتند !
فحاشی هم دو طرفه بود همین تو ال های بعد بازی رو خود شماها داشتید میدادینا نمیدونم ترک خر و ...
-
خدمت ترك زبانان عزيز
شعار صداي عرعر نمياد فلان تيم صداش در نمياد.يه شعار رايج بوده و اصلا ربطي به تركا نداره كه به خودتون گرفتيد!
نقل قول:
الان اگر پرسپولیس این کارو میکرد همه میومدن از اینکار پشتیبانی میکردند و میگفتند !
شهريار جون درسته چشم مايي:4:ولي ..شر نگو لطفا:4:
-
اقا اينا با جريمه و بدون تماشاگر و ......... درست نمي شن
مگه اولين باره كه جريمه كردن چيزي درست شد شما يه بار برو ورزشگاه ازادي ببيم چه وضعيه
تنها چيزي كه نمي شنوي تشويق تيمهاست از ريشه فرهنگ فوتبال ما خرابه
-
آخه برادر من شما که رفتار تیم مورد علاقتون رو با چندین سال پیش بودنو و این که فرهنگ پرسپولیسیا تغییر کرده توجیح میکنی که دیگه ...
طرفدار و تماشاگرای تیم های دیگه هم شاید همچین موقعیتی پیش بیاد بدتر از این رو انجام بدند رفتار تراکتوری ها هم واقع شرمسار بود اما دلیل نمیشه که شما پرسپولیس رو بهترین تیم هم از اخلاق و ... بدونی و بقیه رو بی فرهنگ ... !!!!!!
در ضمن شعار صدای عرعر نمیاد ترک خر بود نه فلان تيم صداش در نمياد !
در کل باید به این چیزها تو فوتبال عادت کنیم چون دیگه چاره ای نداریم !
-
خوب بستگی داره کجای ورزشگاه میری .
ما که هر دفعه میریم جایگاه 9 با این که سابقه داریم و چنتا از لیدرارو میشناسیم باز موقعی که برمیگردیم صدامون از
بس داد زدیم در نمیاد.
جو ورزشگاه جوریه که تیمت ببره باید تشویق کنی هم بازیکن هم کادر فنی
ببیازه باید فش بدی .
تیم هایی مثل استقلال پرسپولیس اگه میخواین ببازن به نظرم باید خارج از آزادی ببازن تا تو آرامش
برای بازی بعدی باشن.
-
والا به نظر من (من خودم ترکم ولی از حرکت تماشاگرای آذری زیاد خوشم نیومد البته اینم بگم ماجرا از جایی شروع شد که وقتی آذری زبانها میگفتن آذربایجان، تهرانیها میگفتن سوراخه)مشکل تماشا چی ها نیست و مشکل بر میگرده به لیدرهای دوتیم
من خودم خیلی رفتم استادیوم .وقتی لیدری جمعیت رو تشویق میکنه که فلان شعار رو بدن مردم بلافاصله همونو میگن و کاری ندارن که چه عواقبی داره.چون بعضی مواقع به قول معروف آتیش سکوها اونقدر زیاده که اگه بهشون بگن علیه شخص درجه یک مملکت فحش بدن همشون این کارو میکنن!!