به نظر من كه رندي نزديك به 1 سال كه چمپ نشده شانسش بيشتره.
وید برت هم ميتونه برنده مسابقه بشه البته با كمك ياران نكسز.
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر من كه رندي نزديك به 1 سال كه چمپ نشده شانسش بيشتره.
وید برت هم ميتونه برنده مسابقه بشه البته با كمك ياران نكسز.
عمرا برت ببره چون ببره یه افتضاح پیش میاد و جان سینای دوم متولد میشه با این کار . بنظرم رندی میبره و میز که کمربندشو به برایان باخته میاد و کیفشو کش میکنه و از اینجا استوری این دو نفر شروع میشه خدا کنه حداقل یا اینجوری بشه یا رندی ببره یا جریکو . سینا که عمرا نبره چون هنوز زوده دوباره چمپ بشه اگه جریکو ببره رویایی میشه :32::32::32::13::13::13::30::30::30:
تابلوئه که میان وید بارت رو قهرمان کنن دیگه . از این ضایع تر ؟
من به شما قول ميدم كه رندي چمپ بشه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط j.c
ببععععععععله
شك نكن
همتون میز رو فراموش کردین که با کیف مانی این د بنکش می یاد و کمر بند رو می بره:13::13:
نوچ کریس میبره و میز میاد کیفشو بالاخره کش میکنه ای کریس ببره چه حالی میده حقشه ببره این دفعه
احتمالش هست كه بيان ويد برت رو مثل شموس يهو قهرمان كنن ... ولي شانس جان سينا و رندي بيشتر از همه ست
رندی شانس بیشتری داره
ولی اینطور که معلومه شیمس میبره
آقا این معلوم که جریکو جون چمپ میشه . یه کد برکر میزنه بعد 1 2 3 دینگ دینگ دینگ.:34:
به نظر من کریس جریکو به قهرمانی می رسه من خودم خیلی دوست دارم کریس قهرمان شه .....خیلی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رندی مثل اینکه دوباره مصدومه . بنظرم سینا رو با تیکر تو استوری بندازن بهتره یا حداقل استوری بدون کمربند بابا خسته شدیم چقدر سینا بگه د چمپ ایز هیر ؟ برت هم بنظرم نکنند بهتره روز به روز دارند ارزش کمربند رو میارن پایین و اگه برت برنده بشه یعنی بقیشون باقالی هستند من مطمئنم برت نمیشه . اج هم که زمزمه های درفتش هست . شیمس هم داره تکراری میشه عمرا استیل کنه پس اگه گفتین کی میمونه ؟ بله کریس عزیز و گل خودمون ای خدایا تا قبل از اینکه بره یه کاری کن چشمم کریس رو با این کمربند ببینه :10::10::10::10: چشمم کریس رو قهرمان رامبل 2011 ببینه :10::10::30::30::30::30::30: چی میشه چرا اینقدر وینس دل سنگه ؟ دلش میاد کریس به این خوبی به این خوشگلی به این خوش تیپی . خدایی تیپ با کت و شلوارشو دنیا نداره من نمیدونم وینس قلب داره یا نه که اگه داشت به این جیگر اینجوری ظلم نمیکرد . به امید پیروزی کریس عزیز حتی اگر یه درصد هم باشه بازم یه درصد و باید امیدوار بود من که خیلی امیدوارم
رندی میبره و میز اولین کسی میشه که تو کش کردنه کیف ناموفقه اونم با یه RKO مثل این:نقل قول:
نوشته اصلی توسط win
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
من مطمئنم رندی نمیبره چون مصدومیت داره بعدشم اصلا با این شخصیت وایپر کلا رندی رو ضعیف کردند همون لجند کیلرش خیلی بهتر بود حداقل اینجوری نبود خدا کنه دوباره هیل بشه اونجوری یه حال دیگه ای داره ولی کریس میبره حالا ببینید کی گفتم
هرکی بشه مطمئنن رندی و سینا چمپ نمی شن:24:
[align=center]با این که از شیموس خوشم نمیاد ولی مطمئن باشین اون چمپه.:70:بازم شیموس ریتین می کنه:17:[/align]
من که میگم شیمس برنده میشه بعدش میز میاد که کش کنه ولی شیمس از سر جاش بلند میشه و میز هم با کیفش فرار میکنه
خدایی حقه رندی که چمپو بگیره. من به شخصه با این که طرفدار جان سینا هستم ولی دوست دارم رندی چمپ بشه
ديگه اصلا امكان نداره كه شيموس ببرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-cena-u can't see me