-
يه سوال اساسي ! همه بيان لطفا
[/align]سلام به همه ي كاربران و مديران محترم انجمن عصر ايران
شما رو نميدونم ولي من 5 ساله كشتي كج ميبينم
اوايلش كه با فاميل ميديدم همه از حركات و ضربات اين كج كارا تعجب مي كرديم
يادم هست ميگفتيم اين ها بدنشون از سربه مگه و.....
گذشت و من اومدم تو اين انجمن عضو شدم
1 سالي هست عضو شدم و فهميدم كه اينا همش فيلمه
ولي يه سوال رو جوابش رو پيدا نكردم كه اين فيلم بودن و نمايش بودن در چه حده ؟
مثلا جف خودمون : ايا قبل از مسابقه به جف ميگن تو بايد فلان حركت رو تو فلان زمان بازي انجام بدي ؟
يا مثلا بهش گفتند تو ماني اين د بنك از رو نبردبون يه لگ دراپ به ادج بزن ؟
ايا اين ها همش برنامه ريزي شدست ؟
اخه من از زبان مكمن شنيدم كه گفته نوع بيزينس wwe با tna فرق داره
يعني tna فيلم نيست ؟
يه چيزه ديگه ! تو همين انجمن حتي بعضي از مديران تو حرف هاشون سر اينكه مثلا جف ميتونه پانك رو شكست بده بحث ميكنند
و اگه يه استار ببازه اون رو ضعيف ميدونن
اگه اينا همش فيلمه پس ديگه قوي و ضعيف و و.... كشكه ؟
شايد بعضي ها بگن فيلم نيست ....
لطفا همه نظرشون رو بگن
لطفا همه نظرشون رو بگن
لطفا همه نظرشون رو بگن
-
RE: يه سوال اساسي ! همه بيان لطفا
به نطر من بعضی هز کشتی کج کارا واقعا فیلم بازی می کنند و لی به نطر من بعضی از اون ها واقعی بازی می کنند مثل :شاون مایکل وتریپل اچ و اندر تیکر یا جان سینا و شاید با ارفاق رندی اورتون ....نه رندی اورتون خیلی فیلمه!
-
من میگم فیلمه چون یادمه الیمنیشن پاریال بازیکنان داشتن توش تمرین میکردن و گفتن که دور الیمنیشن رو پرده زدن (گفتن)
بعدشم دیدید یکی 3 تا مشت میخوره بعد از 2 ثانیه میپره تو هوا ملق وارو میزنه !
من میگم استفاده از وسابل مثل صندلی و.... فیلم نیست. نمونشو هم زیاد دیدیم . ضربه هایی که اج به ریک فلر زد و DX به Rated RKO زد.
من به نظرم WWE مثل هالیووده
ولی TNA مثل بالیوود.....
-
سلام
ولي يه سوال رو جوابش رو پيدا نكردم كه اين فيلم بودن و نمايش بودن در چه حده ؟متوسط
مثلا جف خودمون : ايا قبل از مسابقه به جف ميگن تو بايد فلان حركت رو تو فلان زمان بازي انجام بدي ؟بله
ايا اين ها همش برنامه ريزي شدست ؟بله
يعني tna فيلم نيست ؟بله.بیشتری ها فیلم نیست
يه چيزه ديگه ! تو همين انجمن حتي بعضي از مديران تو حرف هاشون سر اينكه مثلا جف ميتونه پانك رو شكست بده بحث ميكنند
و اگه يه استار ببازه اون رو ضعيف ميدونن
اگه اينا همش فيلمه پس ديگه قوي و ضعيف و و.... كشكه ؟درسته
ولی اگه بحث ناموسی باشه واقعی میشه ؟ مثل تریپ ال اچ که رندی زنش رو زده بود و رندی رو بیچاره کرد واقعی
مثلا جف با مت خیلی کم پیش میاد
-
نقل قول:
ولي يه سوال رو جوابش رو پيدا نكردم كه اين فيلم بودن و نمايش بودن در چه حده ؟
[align=center]نه زیاده نه کم.می شه گفت متوسط[/align]
نقل قول:
مثلا جف خودمون : ايا قبل از مسابقه به جف ميگن تو بايد فلان حركت رو تو فلان زمان بازي انجام بدي ؟
[align=center]بله.مثلا.فکر می کنم مهرشاد بود که یه خبرنوشته بود:تو آرنا یه مانیتور بود که روشن بود داشت برایاولین بار نشون میداد که استار ها دارن فیلمنامه هاشون رو میخونن:23:و یا دارن حرکاتی که باید انجام بدن رو تمرین می کنن:23:[/align]
نقل قول:
[align=center]از اینا بعید نیست:4:[/align]
نقل قول:
ايا اين ها همش برنامه ريزي شدست ؟
[align=center]به نظر من که آره[/align]
نقل قول:
[align=center]درسته[/align]
نقل قول:
يعني tna فيلم نيست ؟
[align=center]نه بعضی جاهاش فیلم نیست[/align]
نقل قول:
اگه اينا همش فيلمه پس ديگه قوي و ضعيف و و.... كشكه ؟
[align=center]دقیقا[/align]
-
بله عزیزم اینا همش فیلمه اگه اخبار رو تو این یه سال نگاه کرده باشی من یه جا نوشته بودم که اتفاقی پشت صحنه اسمک دان تو سالن قبل از ورود به استادیوم برای تماشاگران به نمایش در اومد به طوری که هیچ کدوم از تماشاگران حاظر به ترک سالن نبودن تو پشت صحنه هم استاران داشتند حرکت هاشون رو تمرین میکردند و دیالوگ هاشون رو میخوندند
-
سلام.
به نظر من توی WWE بعضی از بازی ها فیلمه,نه همش.مثلا HBK vs The Phenom توی wrestlemania امسال یه بازی واقعی و پیشبینی نشده بود. ولی بازگشت Under taKer امسال پیشبینی شده بود و استوری لاینش از قبل از سامر اسلم تو سایت های خبری پر شده بود.
من که میگم WWE بعضی هاش واقعی ولی TNA همش الکی و از قبل تاُیین شده ست.
خونی شدن هاشون هم که معلومه خالی بندیه.وقتی موقعیت خوب و جور اون تیغی که زیر مچبندشون مخفی کردن در میارن بعد یه خط روی پیشونیشون میندازن.به خاطر همین اکثرا یه چیزی به دستشون میبندن . اگر هم دقت کنید توی TNA جای شکستگی نیست جای بریدگی.
-
[align=center]اینا همه ش علکیه مخصوصا تی ان ای من خودم وقتی داشتم ویکتوری رود رو میدیدم تو مین اونت قشنگ معلوم بود که این حرکات از روی فیلم نامه ست!!!:4:
دبلیو دبلیویی هم که از دم فیلمه و از پیش تعیین شده هست!!!:4:[/align]
-
اتفاقا بر عكس تي ان اي واقعي تره چون هر هفته از وسايلي مثل صندلي . ميز . كمربند ( هر سه اين وسايل ر ايمپكت اين هفته استفاده شد) اينجور چيزا استفاده ميكنن و خون تو بازيهاشون وجود داره ... ولي wwe سالي يه بار بزور اونم تو يه PPV ميتوني خون رو ببيني و همون بازي JEFF HARDY VS JOHN CENA در راو كه همون روز اول لو رفت كه الكي بوده و من يادمه تو انجمن همه تو چت روم انجمن ميگفتن صوري بود . نشان دهنده واقعي نبودن اين WWE هست
و به دليل اين صوري بود كه جف همينجوري اومده بود به وسط رينگ (بين حرف زدن تريپل اچ و سينا) و كمربند رو ميخواست و درخواست مبارزه كرد, كه داشت استوري تريپل اچ و سينا رو بهم ميزد. اينا هم سري كاري كردن تو اون بازي ببازه ( كه به طور مسخره اي باخت ) تا استوري بهم نخوره.
اگه غلط املايي تو متنم بود ببخشيد ( چون چك نكردم سري نوشتم)
-
کشتی کچ توی همه لیگها از قبل برنامه ریزی شده هستش. یعنی برنده از قبل معلوم هست و تمامی حرکات از قبل تعیین شده و معلوم هست.
-
البته میگن تی ان ای هم Entertainment ( سرگرمی ) رو به خودش اضافه کرده .
-
Wwe و TNA هردو كشتي كج نمايشي اجرا ميكنند و مسابقاتشون از قبل تعيين شده . هردو كمپاني هم فوق العاده پول دوست هستن منتها از بين اين 2 تا شايد Wwe بيشتر تو جهان شناخته شده باشه و اين هم فقط بخاطر قدمت و همچنين خود وينس هست .
-
ببین عزیزم استوری لایت ها از قبل برنامه ریزی شده اما حرکات نه فن که می زنن کشکی نیست چون شما اگه یک کلاس دفاع شخصی بری می فهمی که چجوربی دفاع می کنن به قول معروف ما 1 حرکتو می بینیم 100 تا رو نمیبینیم
-
با همه این حرف ها هیچی wcw نمیشه.بله عزیز همش از دم فیلم و مسخره بازیه.نمونه بارزش جان سینا.که با یهf-u حریف 10 دقیقه روی زمین پهن میشه.من به یکی از رفیقام زدم بلند شد.
بله وقتی میبینی ری کین رو میزنه بدون همش کشکه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط farshid hardy
کشتی کچ توی همه لیگها از قبل برنامه ریزی شده هستش. یعنی برنده از قبل معلوم هست و تمامی حرکات از قبل تعیین شده و معلوم هست.
شرط ميبندم همه ليگ ها رو نديدي ... تا حالا CZW رو ديدي ؟ اگه ديده بودي اين حرف رو نميزدي
فكر نكنم پريدن هاي جف از قبل معلوم شده باشه يا الكي باشه چون هر چقدر هم الكي باشه يكي روت از يه ارتفا بپره كار طرف ديگه تمومه چون ادم نميتونه وقتي داره به طرف پايين با سرعت مياد كاري كنه اوني كه پايينه چيزيش نشه
-
هم تی ان ای و هم دبلیو دبلیو ای نمایشی هستند اما تی ان ای مسابقاتش زیبا و جذاب تر هستش و کیفیتش بالا تر از wwe هست و چون pg نیست ما شاهد خون در این مسابقات هستیم (قابل توجه دوستان مسابقات پی پی وی
هارد ک و ر جاستیس تی ان ای واقعی بوده و از قبل برنامه ریزی نشده بوده ) اما wwe همش نمایش هست مثل .....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Jeff Hardy M
نقل قول:
شرط ميبندم همه ليگ ها رو نديدي ... تا حالا CZW رو ديدي ؟ اگه ديده بودي اين حرف رو نميزدي
فكر نكنم پريدن هاي جف از قبل معلوم شده باشه يا الكي باشه چون هر چقدر هم الكي باشه يكي روت از يه ارتفا بپره كار طرف ديگه تمومه چون ادم نميتونه وقتي داره به طرف پايين با سرعت مياد كاري كنه اوني كه پايينه چيزيش نشه
[align=center]شما درست میگی مهران جان تو این مورد هم کاملا حق با شماست ولی منظور ایشون این هست که تمام اون سعی و تلاش ها در بین بازی الکی و خود طرف میدونه که اخر سر بازنده هست البته در مورد سوانتان جف هم باید بگم هرکسی که این حرکت رو میخوره اگه توجه کرده باشی دو دستش رو روی شکمش میزاره تا از شدت ضربه جلوگیری کنه!!![/align]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HBKissel
تنها کمپانی که بهد کشتی گیرانش نمایشنامه میده دبیلو دبیلو ای هست ، فقط در مواقعی که دونفر خیلی حرفه ای باشند مثل مایکلز و تیکر خودشون در حین بازی فلبدائه کار میکنند .
طبق صحبت اریک بیشاف به کشتی گیر میدن 5 تا 10 دقیقه وقت داری هرکاری میخوای بکنی بکن ( البته نه در دبیلو دبیلو ای ) که خود کشتی گیر هماهنگ میکنه با اونیکی و فن هارو اجرا میکنن .
ضربه ها هم همیشه نمایشی نیست ، اگه بعضی اوقات صحنه اهسته کنید برخوردشون کاملا معلوم میشه ! برای مثال به عکس زیر توجه کنید :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته این عکسی که دوستمون گذاشتن مربوط به TNA هستش
-
در اینکه کل wwe فیلم هست شکی نیست:) ولی استارها از لحاظ آمادگی در سطح بالایی هستند تا اگه تصادفی ضربه محکمی هم بهشون وارد شد آسیب نبینند و... کل بازی ها از قبل نتیجه ش معلومه و دو طرف باهم هماهنگ شدن انقدر تمرین کردن ( نگاه کن تو رفت و برگشت های بازی ) اگه استاری هم جوگیر بشه یا محکم حریفشو بزنه شک نکن اخراج میشه :)) کندی یه نمونه از اینجور استارها بود که با زیرابزنی عمو نارنجی اخراج شد.
تی ان ای حرکت های بهتر و سنگینتری رو به نمایش میزاره ( یه جوری بیشتر از خودشون مایه میزارند ولی اونطرف wwe فقط پرو رسلینگ نیست واقعا شما میری دلقک بازی، آدمای معروف ، کمی هیجان و البته محصولات جورواجور میبنی و میخری ) دابلیو دابلیو ای با راهی که پیش گرفته و قوانین سختی که هرروزم بهش اضافه میکنند روز به روز کم بازدیدتر میشه. کسایی که هنوز عشق پی جی و چیرشات و هاردکـــور دارند سر از آرنای تی ان ای درمیارند اگه هم دوزار دوگوله رو تکون بدن میان ام جی ام آرنا یو اف سی میبینند:<
-
UFC اصلا مغوله ای جداست کسانی که به کشتی حرفه ای واقعی (Pro Wrestling) علاقه دارند TNA نگاه می کنند و کسانی هم که دوست دارن سرگرم بشن و نمایش ببینند WWE رو نگاه می کنند و کسانی هم که دوست دارند هنرهای رزمی تلفیقی رو مشاهده می کنند به UFC روی میآرن
-
راستش من تاحالا خيلي زياد از سوتي هاي دبليو دبليو اي رو ديدم و در كل از تي ان اي هم خوشم نمياد ( نه بخاطر اينكه رقيب دبليو دبليو اي هستش ) به خاطر اينكه يه ذره بيش از حد فضاي پي پي وي هاش يا هفتهگي هاش خفه هستش يعني يه جوري دل آدمو ميزنه مثله فضاي هفتگي هاي اسمكداون
اما در كل اينو بگم كه مسابقات دبليو دبليو اي فقط از قبل تعيين شده كه كي برنده باشه يا نهايتا قسمت هاي ويژه ي مسابقه مثله سوانتن زدن جف تو نو وي اوت 2009 روي بيگ شو كه فقط قسمت هاي قشنگ مسابقه رو گفتن انجام بدن يا همون دوستمون كه گفتش جف تو رسل 23 با يه لگ دراپ رفت رو ادج اگر خودت تصوّر كني به اين نتيجه ميرسي كه اگر ادج تو اون مسابقه بود كاره خاصي انجام نمي تونست انجام بده چون راه اون كج شده بود به سمت آندرتيكر و ميخواستن كه بودن ادج تو اون مچ فقط يه بهونه باشه كه ادج كندي رو ببره و صاحب كيف بشه
در كل كل مسابقات دست خود **** استار هاست و فقط مسابقات مهم يا قسمت هاي قشنگ مسابقه رو فقط كمپاني تعيين ميكنه
قوي وي ضعيف بودن هم خيلي كشك نيست به توانايي هاي **** استار ها بستگي داره مثلا شيمس با اينكه ازش متنفرم اما جددي تواناييش رو داره كه چمپ باشه
و تي ان اي هم به نظرم اون مسابقاتش خالي بنديه چون تو لاك داون 2010 كاملا معلوم بود كه برنامه ريزيه ( مسابقه ي آخر ) اينكه استيگن مياد با چوب بيس بال بالا سر جف واستاده و جف خودش رو پخش كرده و وسطاي مسابقه جف ييهو :4: در مياد و اد ميره اون بالا يارو رو ميذاره رو ميز و يه سوانتن بامب از بالاي نردبون بهش ميزنه
نتيجه ي آخر >> فقط در دبليو دبليو اي برنده ها مشخصه و در تي ان اي 90% مسابقه
تي ان اي ميخواد با داشتن خون و خونريزي تو مسابقاتش جوون ها و سن هاي بالاتر تماشا چي بشن ( كه تعدادشون كمتره نسبت به ... ) اما دبليو دبليو اي ميخواد نو جوون ها و خرد سال ها و در كل يه صري از جوون ها طرفدارش بشن
دبليو دبيليو اي قبلا نشون داده كه با خون هم ميتونه جذاب باشه و حالا داره نشون ميده كه بدون خون هم ميتونه
--------------------------------------
دقت كنيد اكثر ما ها هم با دبليو دبليو اي با كشتي كچ آشنا شديم نه با تي ان اي
ببخشيد كه نتونستم خلاصه بگم :4:
( سعي كنيد نظرمو تا آخر بخونيد ......... چون با نتيجه گيري از خيلي از منبع ها بهش رسيدم :4: (
-
نقل قول:
نقل قول:
اولا من czw رو هم دیدم ولی اگه فیلم wrestler رو دیده باشی میفهمی همش الکیه. در مورد جف هم باید بگم وقتی جف از فاصله های زیاد میپرید هیچ وقت حریفش رو نشون نمیدن مثل پرشی که روی رندی زد
-
نه...:23:
فقط در همين يه مود نشون نداد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط jeff hardy love
نه...:23:
فقط در همين يه مود نشون نداد
تو One Night Stand 2008 هم نشون نداد.
-
عزیزان اینا همش خالی بندیه ... همش از قبل 100% مشخص شده . یعنی چی تو TNA معلوم نیست اما تو WWE معلومه ؟ تو هردو کمپانی هم نتایج هم طرز بازی از قبل مشخص شده. فرقی نداره TNA باشه یا WWE . حتی WCW هم طبق برنامه بود. کشتی کچ 100000000% فیلمه .. یعنی خالی بندیه .. یعنی هر کی فکر میکنی اینا واقعی هستن اشتب میزنه ...
حتی اون وسایلی هم که استفاده میکنن هم خالی بندیه .... برای مثال همون میزی که روش میپرن .. اون چه صدمی ای وارد میکنه؟
در ضمن چون TNA از وسایلی مانند میز , صندلی و.... استفاده میکنه واقعی تر نشون نمیده ....[hr]
نقل قول:
تو واقعا فکر میکنی پرش هایه جف واقعی هستن ؟ :55: واالله اون پرشی که به رندی زد کسی ندید که جف روی رندی افتاد یا نه ( که 100% نیوفتاده ) یا اون پرشی که به اوماگا زد بازم ما نیدیم که بیفته روش ... بقیه هم که افتاد رو یارو هیچ صدمه ای نداره چون جف بدنش وله ( عضله ای نیست ) و میاد روی شکم طرف و اگر هم دردی داشته باشه که 100% نداره به شکم یارو که دردی حس نمیکنه وارد میشه .
شما طرف دارای جف خدایی خیلی باحالید ... IWe بدون شما صفایی نداره به مولا :55::53:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط RK_Ode
عزیزان اینا همش خالی بندیه ... همش از قبل 100% مشخص شده . یعنی چی تو TNA معلوم نیست اما تو WWE معلومه ؟ تو هردو کمپانی هم نتایج هم طرز بازی از قبل مشخص شده. فرقی نداره TNA باشه یا WWE . حتی WCW هم طبق برنامه بود. کشتی کچ 100000000% فیلمه .. یعنی خالی بندیه .. یعنی هر کی فکر میکنی اینا واقعی هستن اشتب میزنه ...
حتی اون وسایلی هم که استفاده میکنن هم خالی بندیه .... برای مثال همون میزی که روش میپرن .. اون چه صدمی ای وارد میکنه؟
در ضمن چون TNA از وسایلی مانند میز , صندلی و.... استفاده میکنه واقعی تر نشون نمیده ....[hr]
نقل قول:
تو واقعا فکر میکنی پرش هایه جف واقعی هستن ؟ :55: واالله اون پرشی که به رندی زد کسی ندید که جف روی رندی افتاد یا نه ( که 100% نیوفتاده ) یا اون پرشی که به اوماگا زد بازم ما نیدیم که بیفته روش ... بقیه هم که افتاد رو یارو هیچ صدمه ای نداره چون جف بدنش وله ( عضله ای نیست ) و میاد روی شکم طرف و اگر هم دردی داشته باشه که 100% نداره به شکم یارو که دردی حس نمیکنه وارد میشه .
شما طرف دارای جف خدایی خیلی باحالید ... IWe بدون شما صفایی نداره به مولا :55::53:
[align=center]
:33::33::33::33::33::33::33:
بابا واقع نگر ! حرفه اي ..:34:
شما يه جسم 100 كيلويي از 6 متري بيفته روت نمي توني بگي
هيچيت نميشه :38:
در ضمن پرش جف (:52:) رو رندي اگه رو رندي نيومد
روي پنبه كه نيومده روي چوب بوده كه
البته موافقم خطرناك نيست ولي يه كم درد رو حتما داره
:21:
:15::15::15::15::15:[/align]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط RK_Ode
نقل قول:
کاملا با حرفات موافقم. یه بار دیگه هم میگم هر کی فکر میکنه کشتی کچ واقعی هست بره فیلم wrestler رو ببینه. اتفاقا شخصیت توی فیلم یه مسابقه توی czw هم میده (قابل توجه کسایی که میگن czw واقعی هست)
-
دقيقا ديروز پريروز تايپك هواداري جف رو بستن . اينجا ادامش ندين .
لطفا طرفداراي جف هارديم اينقدر احساساتي نشن منم خودم طرفدار جفم ولي از روم احساسم با كسي حرف نميزنم . همچين احساساتي ميحرفن اينقدر جف باباشونه .
بايد بعضي وقتا بعضي از حرفارو در مورد كسي كه دوسشون داريد قبول كنيد . حالا از ما گفتن بود اينقدرم باعث تمسخر ديگران نشيد با اين پستاتون.
-
[align=center]نظر من اينه : نصفش دروغ نصفش راست مثلا اين اماتورا تابلوئه كشتيشون فيلمه ........... 1/4 بازي قويها هم فيلمه فقط 3/4 پاياني واقعيه ..................... به نظر من همش فيلم نيست و همش هم برنامه ريزي نيست مثلا از 10 تا 9 تاش برنامه ريزيه.............. مثلا حركاتي كه جف به صورت كله خرانه انجام ميده 100 درصد واقعيه[/align]
-
به جانه ننه آقام بخش كشت*ي ك*ج نبود خيلي بهتر بود :4:
-
همون طور که می دونید کلمهe مخفف entertainment در wwe می باشد.دقت کنیم کلمه در اینجا یعنی سرگرمی. پس طبیعتا تمامی این مسابقات به صورت سرگرمی می باشد اما این به معنی نیست که تمامی مسابقات الکی و نمایشی باشه ولی خوب حتما کشتی گیران برای زیباتر شدن مسابقات باید با هم هماهنگ باشند و از قبل درباره مسابقه چیزهایی رو بدونند چون در غیر این صورت اگه هر کسی بخواد کار خودشو بکنه و با حریف هماهنگ نباشه مسابقات زیبا نمیشه و همون طور که در بسیاری از مسابقات می بینید حریف کتک خورنده در اجرای فن به حریف مجری فن کمک می کنه.در تمامی مسابقات ورزشی بازیهای ابکی و بازیهای حرفه ای وجود داره که بستگی به اشخاص مبتدی یا حرفه ای اون داره.معمولا در مسابقات هفتگی بیشتر شاهد حرکات نمایشی هستیم ولی در مسابقات اصلی کمتر.به هر حال شما می بینید که خیلی حریفان با ضربات سنگین به مسابقه ادامه داده اما با بعضی از فینیشرهای ساده می بازند.به هر حال به نظر من اونها هم مثل ما انسان هستند و هر چه قدر که هم ضربات نمایشی باشه ولی باز هم ضربات درد داره در ضمن نباید فراموش کنیم که بسیاری از انها بارها مصدوم شده و تمرینات زیادی برای این مسایقات می کنند همون طور که خود wwe توضیح می ده از مصدومیتها و تمرینهای این ورزشکاران و از بینندگان درخواست داره که این حرکاتو در هیچ جا انجام ندن.بله مسابقات الکی زیاد توش وجود داره ولی مسابقات واقعی هم وجود داره مثل مسابقه اندرتیکر با مک ماهون که سر اونو پر خون می کنه یا مسابقه قفس تریپل اچ و جریکو و یا مسابقات تریپل با میک فولی یا اندر تیکر با براک لزنار که چند ماه قبل از همون مسابقه براک لزنر یا کپسول گاز دست اندرتیکرو شکست.ولی مسابقات 100% از قبل هماهنگ شده است تا زیباتر بشه و تمامی این سوپراستارها با یکدیگر دوست هستند چون می بینیم در مسابقاتی با یکدیگر دشمن و در مسابقاتی با یکدیگر تیم تشکیل می دهند و در ضمن اگر بخوان با هم واقعا دشمن باشن به بیرون از فضای wwe می کشه که این طور نیست.در کل من عاشق کشتی کج و wwe هستم به خصوص شخصیت اندرتیکر که اسطوره کشتی کج است و در ضمن بسیاری از سوپراستارهای قدرتمند لیگهای دیگر از همین wwe شکل گرفتند.به هر حال باید هممون با سند صحبت کنیم که بهترین سند تماشای مسابقات هست که هم توش مسابقات کشککی و هم مسابقات هیجانی و واقعی داره همون طور که تریپل اچ لقب سلطان رینگ داشت در مسابقات خشن و به خصوص درون قفس سر خودش و حریف پر خون می شد و بدنش هم اسیب جدی می دید اما با این حال برنده مسابقه می شد.به هر حال نظر هممون چه کسانی که سالهاست این مسابقاتو می بینند و هم تازه واردها به این دنیای پر هیجان کشتی کج محترم هست.در ضمن اگر دنبال مسابقات واقعی هستید بیشتر به دنبال مسابقات قدیمی بین سالهای 2000 تا 2004 از سلطانان رینگ اندرتیکر-تریپل اچ و در کنارش میک فولی باشید.هر کس هم که میگه همش الکیه می تونه بره امریکا و بره تو رینگ و ببینه که چه قدر دوام میاره.به هر حال هر چی باشه از خیلی از مسابقات مانند بوکس-کاراته و تکواندو و خیلی های دیگه زیباتره.قربون همتون .ببخشید طولانی شد.خداحافظ.
-
[size=large]اگه بدوني كچ*كاراي حرفه*اي قبل از اينكه وارد يه ليگ معتبر بشن بدن خودشونو آماده ميكنن.يعني از هر حيث بدن قدرتمندي دارند اما اينكه پرسيدي فيلمه بله كاملا از قبل برنامه*ريزي شده كه چه زماني چه حركتي انجام بشه.البته در مورد فنون عادي كه كچ*كارا با تجربه*اي كه دارند خودشون فن*هاي معمولي رو انجام ميدن اما مثلا اينكه جف از رو نردبون ميپريد رو اج اينا قبلا تمرين شدن.كلا كشتي*گيرا بيشتر بدلكارن.يعني ميدونن چه*طور عمل كنن كه كسي صدمه نبينه.
[/size]
نقل قول:
[size=large]من فكر كنم منظورش بيشتر در مورد مسائل مالي بوده تا فن*هاي داخل رينگ.چون تو اكثر ليگا اين حركتا تمرين شده و برنامه*ريزي شدس واسه همينه هي سينا خودشو پاره ميكنه ميگه don't try this at home .[/size]
-
كشتي كچ 100 درصد نمايشه!
فن هايي هم كه زده ميشه كاملا نمايشي هست . رايت هند ها(ضربات مشت) به هيچ وجه به صورت حريف برخورد نميكنه ولي چون سريع زده ميشه بيننده متوجه نميشه پيشنهاد ميكنم يك مسابقه كشتي كچ رو با دور كند ببينيد و به خيلي چيزها پي ميبريد.
كلييه اسلم ها (پرتاب شدن كشتي گير به روي رينگ) هيچ آسيبي رو به كشتي گير وارد نميكنه چون قبل از رسيدن كمرش به رينگ يكي از پاهاش + دست هاش رو زودتر به رينگ ميرسونه تا ضرب اون سقوط گرفته بشه بعد ميخورد زمين ولي چون سريع اين اتفاق مي افته بيننده متوجه نميشه. تازه گيريم با كمر هم روي رينگ پائين بياد چون رينگ بسيار نرم هست و حالت فنري هم داره هيچ آسيبي به كشتي گير وارد نميكنه. ميز ها صندلي ها و نردبان ها هم همه از جنس فلزات نرم هستن . نمونه اش مي تونيد توي بازيهاي لدر مچ لحظه سقوط استارها به روي نردبون ها رو با دور كند نگاه كنيد متوجه خم شدن نردبون ميشيد.
در كل كشتي كچ يك رشته كاملا نمايشي هست و هر كس فكر ميكنه واقعيه سخت در اشتباهه. در دنياي واقعي شما يك مشت از كسي دريافت كنيد هرچقدر هم غول پيكر باشيد تا نيم ساعت سرتون گيج ميره:4: بعد چطور يه كشتي گير با خوردن چندين مشت در طول مسابقه يك جاي كبودي هم روي صورتش نيست؟ :4:
-
درمورد نمایشی بودن باید بگم بله!100 درصد نمایشیه و تمامی برنده ها و لحظه به لحظه بازی از قبل مشخص شده.صحبت ما سر این نیست که کدوم کمپانی بازی هاش واقعیه،چون همش نمایشیه،صحبت ما سر اینه که کدوم کمپانی این نمایشو زیباتر انجام میده و بهتر به ما می قبولونه که بازی واقعیه!راجب خون باید بگم بله میاد.علت اصلی قوی یا ضعیف بودن استار هم همینه،که جرات بکنه یه ضربه صندلی رو تو سرش تحمل کنه(البته جنسش نرمه)یا نه!تحمل داره از سرش خون بیاد یا نه!می تونه از بالای یه نردبون بپره پایین یا نه!وگر نه یه رایت هند رو که همه می زنن.در کل باید دید کدام استار بهتر نقش بازی می کنه!(یعنی بازیگر بهتریه).
-
100 % از قبل تمام حرکت ها تعیین شده. اگه ببینید بعضی جاها فنی رو نمیتونن درست بزنن، بلافاصله خیلی تابلو همون فن رو درست میزنن (بازی آندر و اج در رستلمنیا).
تی ان ای هم فیلمه و همش طی شدس.
نتایج از قبل طی میشه ولی ما نمیدونیم بخاطر همینه که تو این سایت بحث می کنیم که کی میبره.
قوی و ضعیف هم دست مک ماهان هست نه خود استارها.
wwe یک کمپانی سرگرمی هست ولی تی ان ای با نام کشتی حرفه ای کار میکنه.
-
بنظر من کشتی 100%نمایشی نیست فقط اینکه درون رینگ و بیرون رینگ چه اتفاقی بیفته ساختگیه ولی کج کار ها حرکاتشون 100%واقعیه ولی تاجایی که امکان داره حرکات و ضرباتشون رو کنترل میکنند
در ظمن این فوتبالیست تحت تاثیر حرکات KANE قرار گرفته
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]