عوض شدن پـوسـتر های Hell In A Cell و Bragging Rights ( با عکس )
[align=center]تعویض پوستر هل این اسل
چندین پیش پوستری از آندرتیکر در پی پی وی هل این اسل منتشر شد که مسئولان دبلیو دبلیو ای بار دیگر پوستر این پی پی وی را تعویض کردند و دوباره عکس آندرتیکر را گذاشتند .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تعویض پوستر برگینگ رایتز
چند وقت پیش پوستری از برگینگ رایتز منتشر شده بود که در آن تعدادی از استاران اسمکدان و راء حضور داشتند اما دوباره مسئولان دبلیو دبلیو ای این پستر را عوض کردن و طرح میز را در آن گذاشتند .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
RE: عوض شدن پـوسـتر های Hell In A Cell و Bragging Rights ( با عکس )
نقل قول:
چند وقت پیش پوستری از برگینگ رایتز منتشر شده بود که در آن تعدادی از استاران اسمکدان و راء حضور داشتند اما دوباره مسئولان دبلیو دبلیو ای این پستر را عوض کردن و طرح میز را در آن گذاشتند .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align][/b]
پوستر قبلی چقدر قشنگ بود و خیلی هم حرفه ای اگر این پوستر باشه.
مسخره ترین پوستر به نظر من بعد از TLC 09 میشه. این چیه.
چون تو براگینگ رایتس مسابقات گروهی یا همون برند با برند انجام میشه و پارسال هم به همین شکل بود و پوسترش مجموع استارها بصورت دسته جمعی بودند , به نظر میاد که همون پوستر قبلی برای براگینگ رایتس انتخاب بشه و این پوستر پوستر اصلی نباشه .
به نظرم پوستر هل این سل این یکی خیلی بهتره نسبت به قبلی.
سبک و گرافیک این یکی خیلی قشنگ تره.
واسه براگینگ رایتس هم با پویا موافقم قبلی خیلی بهتر بود.
من تا منبع رو نبینم قبول نمیکنم .. تو پستر هل این سل ، آندرتیکر همون حالت سامراسلم رو داره و پستر کاملا ساختگیه ...
wwe هم خودش مسخره شده هم پوستر ساختنش.پیش خودشون چی فکر کردند که اینا رو گزاشتن؟؟؟
من تا اونجايي كه اطلاع دارم 2 پوستر قبلي رسمي هستن . اگر ممكنه منبع اين دو تا رو بزاريد .
مضخرف تر از این نمی تونستند پوستر بزارند:4:
این چیه! هلاین ا سل و برگینگ رایتز هر دوتاشون مضخرفه:26:
بدون شک اینا پوسترای رسمی نیستن.مخصوصن تو برگینگ رایت.یه جوریه انگار که یه اماتور درستش کرده باشه:37::4:
[align=center]پوستر هل این سل از نظر من از قبلی بهتره ولی برگینگ رایتس واقعا افتضاحه!!!:4:[/align]
نقل قول:
من تا اونجايي كه اطلاع دارم 2 پوستر قبلي رسمي هستن . اگر ممكنه منبع اين دو تا رو بزاريد
شایان جون من چک کردم خبر درسته و اینا پستر های رسمی هستند
نقل قول:
من تا منبع رو نبینم قبول نمیکنم .. تو پستر هل این سل ، آندرتیکر همون حالت سامراسلم رو داره و پستر کاملا ساختگیه ...
نه پستر ساختگی نیست عزیز منبع رو اگه بخوای ببینی که این بدبخت باید از فردا کاسه کوزش رو جمع کنه که:4:
در مورد پوستر ها هم بگم به نظر من پستر ها کاملا زیبا و بسیار خوب هستند از نظر کار شدن هم خوبند اما به نظرم پوستر برگینگ رایتس عوض میشه چون سال پیشم اول یه تکی از رندی ساختن بعد سریع جایگزین کردند چون استقبال نشد البته این پوستر میز به نظرم خوب کار شده
جفتش هست بلاخره یکی انتخاب میشه .. هنوز رسمی نشده که !
انقدر گیر ندید به این کیوون ! :D
من الآن کلاس بودم برگشتم دیدم بیخودی شلوغش می کنید ، بابا هر کسی که منبع را می خواد بگه که من براش پ . خ کنم ، من که اصلا از خودم این خبر ها را در نمیارم .
اول خوب بگردید بعد بیائید حرف بزنید .
فعلا ....