-
مهم - جان سينا : ميخواهم به استريك اندرتيكر پايان بدم !!!
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-استار برند راو يعني جان سينا طي مصاحبه اي با Moviefon.com كه به مناسبت پيش نمايش فيلم جديدش لجندري صورت گرفته است كامنت داده كه پتانسيل مسابقه با اندرتيكر در Wrestlemania سال بعد رو داره.
-Moviefon از سينا سوال كرده كه رقابت بعدي شما چيست ؟ برنده شدن يك اسكار يا تلاش براي پايان دادن استريك شكست ناپذير اندرتيكر در رسلمينيا ؟
-سينا در جواب اين سوال ميگه كه ميخواد با اندرتيكر در رسلمينيا رقابت كنه و يك مرد وجود داره كه اين استريك بد و زشت رو پايان بده !!
-از سينا در مورد موفقيت دراك در هاليوود پرسيده ميشه و اينكه ايا ما اونو در Wwe خواهيم ديد ؟
-سينا در اين مورد ميگه من فكر ميكنم دراك كارشو عالي انجام ميده و يك هنرپيشه ي موفقه.سينا ادامه ميده تنها مشكل اينه كه اون مارو ترك كرد.اون مدت زيادي در Wwe فعاليت نكرد.من فكر ميكنم روند Wwe Studios در حال پيشرفته.Wwe كمي از فيلمهايي با ژانر اكشن دور شده و به فيلمهايي با ژانرهاي درام و كمدي هم ميپردازه.مردم اين فيلم ها رو نگاه ميكنند.عده ي زيادي از مردم يك پسر بزرگ رو ميبينند.يك استار اكشن.ما اينو ثابت كرديم مخصوصا با فيلم لجندري.
با تشكر ...[/align]
-
RE: مهم - جان سينا : ميخواهم به استريك اندرتيكر پايان بدم !!!
برنده شدن اسکار شب خواب ببینی :-J
-
به به اقا شايان ، سحر خيز شدي !
در مورد كامنت، سينا فقط نظرش رو اعلام كرده ، عمرا WWE اين بازي رو ترتيب بده .
بابت خبر هم دستت درد نكنه شايان
-
خيلي رودار شده بچه پررو!
گــ وزو ميخواد تيكر رو تو منيا ببره!
ركورد تيكر مسخرست به نظرش ولي دلقك بازيا خودش عالي
-
اين سينا خسته نميشه ؟! هر روز يه چيزي ميگه ... يه سره حرف ميزنه ... ولي خيلي خنده دار بود " ميخواهم به استريك اندرتيكر پايان بدم " :55:
-
عجب رویی داره این یارو.
سینا که هیچی باباشم نمیتونه استریکو بشکنه.
-
اگر خودش نظر داده باشه بعید میدونم با تیکر تو رسل منیا بازی کنه .
اگر هم بازی کنند بعید میدونم تیکر ببازه . چون رندی هم از این حرفا میزد !
-
سینا و استرایک تیکر ؟ ؟
تنها کسی که میتونست بشکونه شاون بود که نتونست...پس هیچکس نمیتونه!
-
یه کلمه از مادر عروس :55:
به بچه که رو بدی سوارت میشه که هیچ هن و کوش هم بهت میگه
تنها کسی که اندر راضی بود بهش ببازه رندی و شوان بود که خودشون راضی نشدن این استریک رو بشکونن
حالا عمرا اندر راضی بشه این رکورد به دست سینا شکونده بشه
فقط یه مرد هست که لایق شکستن این رکورده:Goldberg T he Man and Whoooooooos Next!!!!
-
نقل قول:
ميگه كه ميخواد با اندرتيكر در رسلمينيا رقابت كنه و يك مرد وجود داره كه اين استريك بد و زشت رو پايان بده !!
[align=center]چه غلطا...
یکی نیست که بهش بگه آخه بیچاره زمانی که تو کوچولو بودی به عشق همین رکورد میشستی پای رسلمنیا بعد بهش میگی زشت کل زندگی تو رو جمع کنن اندازه این رکورد برا کمپانی نمی ارزه!!!
حالا که نه باتیستا تونست بشکنه و نه شان پس این رکورد باید جاودانه باشه!!!
ولی اگه این رکورد به دست سینا شکسته بشه واقعا برای کمپانی متاسف میشم!!![/align]
-
شایان جان شرمنده.فکر کنم تاپیک رو هم زمان با هم زدیم.اگه میخوای من میبندمش:
http://www.iranwwe.net/showthread.php?tid=30041
-
ببخشیدا مرده(شایان رو می گم:4:)پنج صبح تاپیک زده و شما الان.اونوقت کجاش هم زمانه؟:15:
ولی مکمنه که همین کار رو می کنه:4:
-
هیچ از کمپانی بعید نیست که این کارو بکنه.سینا بره پیش عمو مگمن گریه کنه مگمن هم قبول کنه!!!من خودم هم میگم وقتی کین تو 98 یا باتیستا و از همه مهمتر شان 2سال پیاپی نتونست رکورد رو بشکنه پس باید جاودانه بشه.ولی میگفتن که کمپانی وقتی که رکورد به 20 برسه میشکنش.یا با دگیم یا استینگ.اینا گزینه هاش بودن.
-
آخه یکی نیست به سینا بگه عمو دهنت بو شیر میده 20 سال کریر الکی نیست که تو بیای با این چند سال کریریت رکورد تیکر رو بشکونی
-
سلام ببخشید قصد توهین به سینا ندارم ولی زد تو اعصاب ما:4:
یکی نیست بگه بچه آخه اون زمانی که تو تو مـــــ . و.ز بودی تیکر داشت با ریک فلیر تو رسلمنیا بازی میکرد بعد میای میگی رکورد؟
اونم رکورد زشت لابد رکورد تعداد فحش هایی که به شما تو رسلمنیا دادند زیبا هست
به قول حسین یه چی میگم بری با ددیت بیای:4:
فعلا......
-
[align=center]سینا دیگه داره گنده تر از دهنش حرف میزنه.داداشم که 9 ساله شه به این بچه سو.ســـو.ل یه مشت بزنه هرچی
گـــ.ه خوری تا الان کرده همه رو پس میده.سینا قدش در حد تیکره؟؟؟؟البته از این دو مکمن پدر سوخته هیچی بعید نیست[/align]
-
[به نظر من كه آندر تو رستلمينيا نميبازه و ركوردشو حفظ ميكنه!
در مقابل سينا يا هر كس ديگه اي!
-
نه بابا!مثل این که سینا هم بزرگ شده
-
[size=medium]سینای بابا.خوردی؟بخور!شاون با اون همه سابقه از WWE کنار گذاشته شد ولی رکورد شکسته نشد اونوقت تو می خوای .... الحق که زیاد خوردی.:26:[/size]
-
به نظرم این شروعیه برای مسابقه wm 27
به این نکته هم توجه کنید که سینا تو را هفته دیگه با رندی مسابقه داره ممکنه شروعی باشه واسه هیل شدنش:30::11::9:
و بعد هم باخت 19-0 :30::30::30::30::9:
-
نه بابا wwe تازه ميخواد از سينا پول در بياره ... به راحتيا هيلش نميكنن
-
پایان میده اگه آندر فلج باشه و با صندلی چرخدار به بازی بیاد
-
این سینا هم خیلی شاخ شده ها :11: به رگورد اندر میگه زشت:34::11: اخه یکی نیست بگه برو جمع کن بابا :17: بچه پررو با اون جنگولک بازیاش :11:تو که اومدن داخل اندر رو ببینی میر...ینی تو خودت کوچولو:11:
-
همین مونده فقط اندر رو هم شکست بده.
اخه یکی نیست بگه......
-
آقا سينا بياد اين تاپيك 100 %* خودكشي ميكنه :11:
آخه اين سينا با اون پشت *ون سفيدش ميخواد آندرتيكر با اون پشت پشمي يعني ك*ن پشمي :4: چطوري ميخواد شكست بده؟ :4: يكي به من بگه :4: عمو سينا جان بيا اين ماله تو [img][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/img]
<====در ضمن اين بقل رو نگاه كن <====
آlت من انتخاب نشده بيا انتخابش كن :4:
-
:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11: :11:
سینا:11:
یه چیزی بگه که به قیافش بخوره
البته اگه بشه فکر میکنم تو سینمای هند فروش خوبی بکنه:11::11::11::11:
-
ولی قشنگ معلومه که میخوان کم کم هیلش کنن.اخ اگه بشه من یکی عروسی میگیرم.بچه های انجمن هم بدون کارت دعوتن:11::32::24:
-
:12::12::12::12::12::12::12::12::12::12::12::12::1 2::12::12::12::12:
-
تیکر به این سادگی ها نمی گذاره که جان سینا رکوردش را بشکونه و شکستش بده.به نظر من شاید تنها کسی که می تونست این کار را انجام بده استون کلد استیو آستین بود. سینا باید قبول کنه آندرتیکر یک اسطوره است
-
سینا غــلط کرده با اون پیر مرد خرفت.سینا اگه مال این زرت و زورتا بود تو vengeance 2003(فکر کنم) به گ.ا نمیرفت.
سینا که تقریبا بین کسایی که به طور منطقی کچ رو دنبال میکنن شدیدا منفوره.اگه منفورتر بشه .اون وینس بی شــ.رف
میندازش دور تا جیبش پر تر بشه
-
هر کی میخواد با تیکر بازی کنه از این حرفا میزنه نمیگه که من میام همین جوری ببازم.ولی همشون آخر میبازن
-
بابا سینا کیه
تو راو هر هفته یو ..ک و میشنوی بازم روت میشه خودتو قیس کمپانی بدونی
بازم روت میشه حرف از استریک آندر بزنی
آخه بادمجون (تا دیروز هویج بود البته) خفه بابا
-
[size=medium]آخه وقتی آندر داشت تو مهم ترین استوری های کمپانی شرکت می کرد،تو پس-تو-نک به دهن میومدی ورزشگاه می گفتی :مامان!مامان!مامان!این آقا ترسناکه کیه؟!؟ (با حالت بچه گونه بخونید) بد میای میگی می خوام رکورد رو بشکونم؟!؟!؟!؟!:23::23::11::11:[/size]
-
اندر یک کشتی گیر افسانه ایه.ولی سینا هم رسلر قدرتمندیه.اون هم باتیستا رو شکست داده هم اورتن رو.لیاقت اینم داره که با تیکر تو رسلمنیا مسابقه بده.واقعا کی دیگه مونده که بتونه با تیکر توو رسلمنیا رقابت کنه؟نکنه شیموس؟!!
-
سلام
خدا نکنه کسی چیزی ضد علایق شما بگه اعصابتون ضعیفه ها :4:
ولی واقعا چجوری تحمل میکنین این همه خشونت رو ؟ :4::49:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط masood2433
اندر یک کشتی گیر افسانه ایه.ولی سینا هم رسلر قدرتمندیه.اون هم باتیستا رو شکست داده هم اورتن رو.لیاقت اینم داره که با تیکر تو رسلمنیا مسابقه بده.واقعا کی دیگه مونده که بتونه با تیکر توو رسلمنیا رقابت کنه؟نکنه شیموس؟!!
داداش تو مثل اینکه تنت میخواره ها!تو این انجمن فقط باید به سینا فحش داد همین.تازه کی گفته رستلر قدرتمندیه؟؟؟با امپول بازو اورده.تازه همش هم استوری لاینه مسخرست.بیاد تو کوچه ما تا بدم همین عرب دیشداشه ای ها
چوب تو ***ـش بزارن.
در مورد نظر elii هم بگم که اره اعصابمون ضعیفه اگه یه نفر هم هی یاد اوری کنه ضعیف تر میشه به مغز مبارک دستور کل کل با طرف رو میده.تو که اینو نمیخوای نه؟؟؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Omid.Taker
آقا سينا بياد اين تاپيك 100 %* خودكشي ميكنه :11:
آخه اين سينا با اون پشت *ون سفيدش ميخواد آندرتيكر با اون پشت پشمي يعني ك*ن پشمي :4: چطوري ميخواد شكست بده؟ :4: يكي به من بگه :4: عمو سينا جان بيا اين ماله تو [img]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/img]
<====در ضمن اين بقل رو نگاه كن <====
آlت من انتخاب نشده بيا انتخابش كن :4:
داداش ببخشیدا شما مگه پ-شت آندر یا سینا رو دیدی؟:4:
اصلا چه ربطی به پشتشون داره؟:$:
در ضمن این تایپیک ها که زده میشه طرفدارای سینا نمیان؟