-
"Cena : از MMA تنفر دارم" (صحبت تازه ی وی)
ســلام
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
صحبتهای دوباره ی Cena در مورد MMA
[align=justify]جان سینا سوپـ ـراستار برند Raw در WWE باز هم در اظهار نظر جدید در مورد MMA صحبت کرده است.
سینا دیروز روی صفحه ی تویـ ـیتر رسمی خودش گفته است: من واقعا موفقیت MMA را تحسین میکنم.اما MMA را برای تماشا انتخاب نمیکنم.هیچ احساسی نسبت به آن ندارم.تنفرم بیشتر شده است. Haha . . . فکر بد نکنید بچه ها ! من هر ورزشی را دوست ندارم. مثل ورزش تنیس که علاقه ای به آن ندارم یا همینطور بوکس و فرمول یک !
این برای چندمین بار پیاپی است که سینا در مورد MMA چنین صحبتهایی را انجام می دهد.شاید در آینده شاهد عکس العمل MMA باشیم.[/align]
فعلا . . .
-
RE: "Cena : از MMA تنفر دارم" (صحبت تازه ی وی)
خوب بایدم این حرف رو بزنه
طعم کتک هایی که از باتیستا و لزنر خورده اونم تو کشتی هنوز داره میسوزوندش
خودش هم میدونه که طرف حرفش بچه ها هستن:55:
حرفهای سینا دقیقا به این میمونه که فرض کنید خاله شادوونه بیاد درباره manga 24 اظهار نظر کنه!!!
-
آره یادتون نیست باتیستا چه ضایع توی اور د لیمیت به سینا آی کوئیت گفت! سینا گفت از ماشینه روت اف یو میزنم ترسید هزار بار گفت آی کوئیت!:11::11::11:
-
اه ... اين كه 2 دقيقه پيش حرف زده بود ... بازم حرف زد ؟ .. به ما چه از MMA نفرت داري ؟! ما هم از تو (سينا) نفرت داريم :4:[hr]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ERFAN_CENA
آره یادتون نیست باتیستا چه ضایع توی اور د لیمیت به سینا آی کوئیت گفت! سینا گفت از ماشینه روت اف یو میزنم ترسید هزار بار گفت آی کوئیت!:11::11::11:
قهرماني چسب نواري سينا رو يادت رفت (EXTREME RULES) :55:
-
با عرضه احترام به تمام سینا فنها
سینا در حدی نیست که بخواد دربارهٔ mma صحبت کنه !
-
بابا چکارش دارین گوگولی مگولی رو .. خواسته بچم یه خورده در مورد ام ام ای حرف بزنه نگن لاله ! :7:
-
[align=center]سینا از MMA تنفر نداره .ترس داره.اگه مرده بره اونجا یه بازی انجام بده تا 7 جد و ابادش بیان جلو چشاش.[/align]
-
این آدرس تویت سینا رو بده یه ابراز احساسات شدید بهش بکنیم!
یکی نیست بگه آخه گلابی باد کرده تورو چه به MMA
کمپانی این چند وقت داره از روی MMA سطح 1 که میگم UFC داره اسکی میره همین NXT راه اندازی سایت های زیرشاخه برای دارآمد بیشتر و...
تو هیچ زمینه ای به UFC نمیرسه بعد سگ کمپانی داره پارس میکنه:-|
بهترین لباس ها و لوازم رو Tapout, Warrior,Silverstar , Hitman و غیره برای یو اف سی میزنند بهترین آرناها میان سالداوت میشن برای هر مین اونت
روند رو به رشد یو اف سی با ارگانیزیشن عالی که داره مرگ کمپانی رو رقم میزنه و سینا میسوزه از این حرکت.
شخصیت سینا تو آرنا خود wwe بووو میشه نمیدونم این گلابی چه رویی یعنی فیس و پرطرفدارم نیست که مردم به حرفش ارزش قائل بشن، داره دررابطه با مباحثی حرف میزنه که کمترین آگاهی رو ازش داره، میگه من طرفدار ورزشم آره عزیزم تو منچ و تیله بازی شاید در سطح منطقه بدرخشی...
-
[size=medium]آخه سوپ ر منو چه به اظهار فضل در مورد ام ام ای.تو 4 تا بازی کشکی WWE برده فکر کرده ام ام ای و کمپانی های فایتینگ کشکه!آخه تورو چه به ور زدن نارنگیه نارنجی!:26:[/size]
-
بله اگه راست میگه بره یه مسابقه ی یک دقیقه ای با شین کاروین عزیز بده تا بعدش ببینیم به گورستان میره یا حالت کما؟
-
ام ام اي هم از دلقك بازيا تو بدش مياد گــ وزو
چرا شين كاروين؟! فايترا وزن لايتويت هم تو راند 1 ميبرنش!يه تايسون گريفن واسش كافيه!
حالا سنگينا (براك.والزكوس بمونن)
-
آخه بنفشه تو رو چه به ام ام ای؟
پخت کنن قفسو شکوندی از آرنا در میری...
-
آدرس همين تايپيك و اظهار محبت هاي بچها رو بريم تو توي_يت_رش بزاريم واسش كافيه ! :D
-
اخه سینا رو چه به MMA ؟:26:
فکر کنم فهمیدن MMA داره روز به روز تماشاچی هاش بیشتر میشه اومده این حرف و زده که بلکه بچه ها از عمو جان تقلید کنن و یه وقت حوس MMA نکنن.:11:
-
باید بگم.....خفه سینا جون
اونجا جای دلقک بازی نیست،البته باید به سینا هم حق داد!،چون اونجا نمیتونه از این کارا بکنه بدش میاد وگرنه سینا بچه خووبیه و از خیلی چیزا خوشش میاد
یه چیز برام عجیبه اینکه از روزی که رفتن باتیستا به ام ام ای قطعی شد سینا هم تند تند بلغور میکنه!
البته شاید یاد اوایل حضورش افتاده که میکروفون به دست رپ میخوند که ارزش رپ رو هم کم کرد اول اهنگ ورودیش هم مثل صدای بوقلمون میمونه:قول قل بقول قبلو لول قبو
این روزها همه سینا رو دوست دارند شما چطور؟
-
به عنوان یکی از طرفداران mma باید بگم گربه دستش به گوشت نمیرسیده میگه پیف پیف بوو میده
به قول دوستان، یدونه BJ PENN واست کافیه
-
!كمپاني ديده كه داره روز به روز به طرفداراي mma اضافه ميشه , به عمو سينا گفته بعله
.قبلا م يه سري حرفا زده بود ...
-
با اين كارش طرف داراي mma رو زياد كرد :4:
-
مثل اینکه یه عده از دوستان هنوز مفهوم فروم و شرایط بحث کردن براشون کاملا معنی نشده و به جای اوردن دلیل و منطق فقط بلدن فحاشی کنند.
لطفا سعی کنید ادب رو رعایت کنید در غیر اینصورت فضا رو برای بحث کردن محدودتر میکنیم.
-
100 در صد منو داري ميگي (بنا به دلايلي) ... مطمعانم كل تاپيك رو نخونديد ....
هر جا از سينا بد گفته شده ميايد ميگيد محدود ميكنيم ... اگه الان از يه استار ديگه بود چيزي نميگفتيد چون شما طرف .... بيخيال
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Batista Unlimited
باید بگم.....خفه سینا جون
اونجا جای دلقک بازی نیست،البته باید به سینا هم حق داد!،چون اونجا نمیتونه از این کارا بکنه بدش میاد وگرنه سینا بچه خووبیه و از خیلی چیزا خوشش میاد
یه چیز برام عجیبه اینکه از روزی که رفتن باتیستا به ام ام ای قطعی شد سینا هم تند تند بلغور میکنه!
البته شاید یاد اوایل حضورش افتاده که میکروفون به دست رپ میخوند که ارزش رپ رو هم کم کرد اول اهنگ ورودیش هم مثل صدای بوقلمون میمونه:
این روزها همه سینا رو دوست دارند شما چطور؟
دمت گرم قول قل بقول قبلو لول قبو . یه دو نه ای
-
نقل قول:
در صد منو داري ميگي (بنا به دلايلي) ... مطمعانم كل تاپيك رو نخونديد ....
هر جا از سينا بد گفته شده ميايد ميگيد محدود ميكنيم ... اگه الان از يه استار ديگه بود چيزي نميگفتيد چون شما طرف .... بيخيال
اگر به خودتون شک دارید مشکل خودتونه. در ضمن اگر کار به جاهای باریک بکشه اولین نفری که اخطار بهش میدم شخص شما هستی چون تو تاپیکای دیگه هم دیدم چطوری حرف میزنید . این چند وقته من سرم شلوغ بوده درست نتونستم روی انجمن نظارت داشته باشم ، ولی از همین هفته احدی حق توهین به هیچ استاری رو نداره چون با مشاهده اینگونه رفتار اول درجه اخطار بالا میره و در مراحل بعدی منجر به اخراج شدن کاربر میشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط I Am Legend
نقل قول:
در صد منو داري ميگي (بنا به دلايلي) ... مطمعانم كل تاپيك رو نخونديد ....
اگر به خودتون شک دارید مشکل خودتونه. در ضمن اگر کار به جاهای باریک بکشه اولین نفری که اخطار بهش میدم شخص شما هستی چون تو تاپیکای دیگه هم دیدم چطوری حرف میزنید . این چند وقته من سرم شلوغ بوده درست نتونستم روی انجمن نظارت داشته باشم ، ولی از همین هفته احدی حق توهین به هیچ استاری رو نداره چون با مشاهده اینگونه رفتار اول درجه اخطار بالا میره و در مراحل بعدی منجر به اخراج شدن کاربر میشه.
يه بار بهم اختار داديد .. دليلش رو هم ميدونم ... ميگم كه تاپيك ها رو نخونديد چون تا حالا بايد همه رو اخراج ميكرديد ..من به استاري توهين نكردم نظرم رو در بارش گفتم
-
اين اصلا درست نيست كه با توهين يك استار رو زير سوال ببريم
من به شخصه از موقعه ورودباتيستا دوستش داشتم تا به حالا
حالا الان كه نيست دليل نميشه چپو راست با سينا مقايسش كنيمو هي در مورد باختاش به سينا بگيم
سينا به نظر من يهك استار باشخصيت هستش حالا اينكه تماشا گر ها بهش فحاشي ميكنن و اون چيزي نميگه دليل بر اين نميشه كه بگيم بي شخصيت هستش نه ما از پشته پرده اين كمپاني ها اصلا خبر نداريم مثل اين ميمونه كه بگيم باراك اوباما خوبه و بوش بده شايد ظاهر ماجرا اينطور باشه ولي نميشه از پشته پرده ها خبر دار شد.
در مورد باخت هاي باتيستا به سينا بايد بگم كه خيلي از دوستان هم ديدن حقش نبود...
چرا در مورد اين همه بردايي كه بدست اورده نگيم بازيايي كه حتما تو خاطره خيليا هست بازيش با تريپل اچ
هنوز كه هنوز اون بازيو من تو سيستمم دارم و نگاهش ميكن!!!!!
درسته الان كمپاني داره رو سينا ميچرخه و اين هيچ دليلي نداره جز پول
ديگه اونقدر ها به جذابيت و ماندگاري بازي در ميان افكار مردم اهميت داده نميشه
به نظر من الان فقط كمپاني دنبال پول هستش اين به اين معني نيست كه قبلا نبوده چرا ولي ديگه الان يه جورايي به نظر شخصي من لوس شده برنده از قبل معلومه هيجاني من نميبينم
براي همين تو تاپيك هاييي كه كل كل شده بود خيلي از دوستان حق داشتن كاملا هيجاني نيست ديگه به اون صورت
در مورد صحبت هاي جان سينا هم بايد بگم به نظرم تا حدودي غير شخصي مياد يعني اينكه انگار حرفاي خودش نيست
دوست داران سينا ناراحت نشن من به همشون احترام ميزارم بلاخره هركي يك شخصيت رو دوست داره
يكي سينا رو يكي باتيستا يكي تيكر ووو تا به اخر
واقا اين بحث ها بيهوده هستش چون كمپاني اولو اخر در امد خودش رو داره همينطوركه تمامي كج كار ها دارن
پس ما بيايم تو اين تاپيكا با هم لج كنيم كج بيوفتيم كه اي چرا سينا اين اي چرا باتيستا اون فايده اي نداره!!!!
تمامه اين ورزشكاران كه تو اين رشته فعاليت ميكنن متمعن باشيد زحمت كشيدن از تيكر گرفته تا سينا و باتيستا و ... پس همينجوري نيست يه شبه بشن استار .
سينا هم همانند بقيه كج كارا زحمت كشيد و به نظر من اينكه ميگيد با مكمن يه سرو سري دارن درست نيست بله چون خيلي درامد كسب كرده براي كمپاني پس شك نكنيد كمپاني هم روش مانور ميده حالا اين مانور ميتونه تمامي اين چيزاييي كه شما ميگيد باشه...
باتيستا هم با رفتنش ثابت كرد كه جاش اونجا نبود و حقش بالاتر از اين كمپاني هستش و اميدوارم هرجا كه هست موفق باشه!!!!
ببخشيد خارج از بحث حرف زدم اميدوارم كسيو ناراحت نكرده باشم و اگه اينطوره منو ببخشه
دلم نيومد اين جمع گرم و صميمي به خاطره يكسري بحث هاي بيهوده بهم بخوره!!!
-
دوست عزیز ورودتون به انجمن رو خوش آمد میگم.
لطفا قبل از اینکه پستی رو ارسال کنید به تاریخ ایجاد اون مطلب دقت کنید تا قدیمی نباشه .
این مطلب مربوط به ماه های اخیر میشه . پس تاپیک قدیمی رو بالا نیارید !
فعلا ..