دوست ندارم دوباره بین دوتا استار کل کل شه.فقط بگین اگه بتونید یکی از استارهای TNA رو بیارید WWE , کی رو میارید ؟
حالا اگه خواستین دلیلش رو هم بگین.:22::24:
من خودم میک فولی رو انتقال میدم.
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست ندارم دوباره بین دوتا استار کل کل شه.فقط بگین اگه بتونید یکی از استارهای TNA رو بیارید WWE , کی رو میارید ؟
حالا اگه خواستین دلیلش رو هم بگین.:22::24:
من خودم میک فولی رو انتقال میدم.
ای جی از همه مهمتر:24::5:
جف هاردی رو هم :5:
اندرسون :5:
بقیه برن ** بخورن:4:
امیر جون گفتم یه نفر.حالا دو نفر هم یه چیزی ولی ....
خیلی ببخشید ولی فکر نمیکنید این بحث بیش از حد خز شد!!!
الان عرفام میاد پستم رو پاک میکنه:4:
آخه هنوز سر TNA و WWE دواست.میخوام ببینم اصلا بچه ها حاضر میشن استارا رو منتقل کنن؟
این خیلی چیزا رو روشن میکنه.
بحت TNA , WWE دیگه از خز هم رد شده.....
من دوست دارم Sting بره WWE.
سلام دوستان من ميگم استينگ - جف هاردي - كرت انگل :13:
كرت انگل[hr]
دوست دارم STINGرو به WWE بیارم!
Sting بیاد و یه مسابقه با Undertaker بده :30::30: چون هر دو شخصیتشون تو رینگ مثل هم هست
[size=medium][/size]نقل قول:
بقیه برن ** بخورن
[size=medium]ببین *Mankind* جان.این بحثا دیگه خز شده.خداییش فکر کنم دیگه 60 یا 70 درصد بچه های انجمن حوصله بحث سر TNA و WWE رو نداشته باشن.برای مثال تشنج از همون جواب اول شروع شد.آقا امیر که بزرگ و سرور ماست ایجور جواب داده.نمی خوام ایراد بگیرم.یه جورایی شوخی کرده ولی دیگه بحث سر این مسیله دو کمپانی خز شده.ببخشید که تو کار بچه ها دخالت کردم.[/size]
OK.
من میخواستم به جای کل کل سر دو کمپانی سر استاراش بحث کنیم.
من از wwe ميارم tna :24:
جای تعجب داره.
یه نفر غیرتی شد.
هیچ کدوم از کمپانی ها استارهاشون به درد هم نمیخورن
تی ان ای باید معرکه خیابونیش رو ادامه بده،wwe هم به شوی سرگرم کنندش
اما اگه دست من بود مطمئنا عمو سینا رو به بقیه لیست الومنی یا کلاسیک دعوت میکردم و قضیه رو ختم به خیر میکردم
من اگه ميتونستم كل TNA رو مياوردم زيردست Wwe . يعني TNA يك زيرشاخه ي Wwe محسوب بشه تنها تغييري كه ميدادم اين بود كه چند تا از استارهاي تاپ TNA رو تو برندهاي راو و اسمكدان پخش ميكردم .
سلام دوستان
من ميخواستم يكي از دوستان يه مبحثيو باز كنه تو يه تاپيك جديد كه آيا به نظر شما يه رزمي كار حرفه اي ميتونه يه كشتي كج كار حرفه اي رو در مبارزه شكست بده يا من كه هم كشتي كج ميبينم هم ووشو كار ميكردم ميگم رزمي كار حرفه اي ميتونه يه كشتي گير رو بزنه مثلا( با اين كه باتيستا رودوست دارم) جت لي در 3 ثانيه باتيستا رو به زمين ميزنه و .....
لطفا يكي از دوستان اين بحثو باز كنه
خب خودت تاپيك بزن ديگه :33:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mihan_WWE
Y2J" Chris Jericho ==========> TNA"
باتیستا به تی ان ای
جیگر مگه باتیستا تو WWE هست که بیاریش TNA?
ای بابا ببخشید به عنوان استار آزاد میارمش
خواهش میکنم.
یه فکر توپ:با یه استانر مک من رو بندازیم بیرون به جاش سنتینو مارلا رو بیاریم.اشتباه شد.بیشاف رو بیاریم.
به احتمال زیاد پولکی باشه.
undertaker به tna
بیشتر استارهایی که دوستان گفتن قبلا توی WWE بودن ولی اگه دست من بود حتما AJ Style و ساموا جو رو به WWE میاوردم
[size=medium]ساموا جو؟!؟!؟!؟!؟!:23::23::23::23:[/size]
حالا میشه بگید چرا اینارو میارید؟؟
خوب مشخصه من جف هاردي و موتورسيتي ماشين گانس و راب ون دم و تامي دريمر
راب ون دم و استينگ
RVD , Sting , Kurt Angle بیان دبلیو دبلیو ای .
چون از سبک بازیشون خیلی خوشم میاد به خصوص ساموا جو و اینکه مسابقاتشون روبروی استارهای wwe دیدنی میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط *Mankind*
[size=medium]jeff hardy[/size] به
:30::30::30:wwe
JEFF HARDY
فقط Jeff Hardy
هاردی , ابیس , استینگ
JEFF HARDY
kurt angel جف همونجا جاش خوبه :دی
samoa joe
هیچکدوم
باتیستا بیاد :2:
کوین نش و ار وی دی
[align=center]کاربران عزیز تازه وارد، خواهشا در تاپیکهایی که مربوط به ماه ها و سالهای گذشته هست پست ندین ! این تاپیک مربوط به 2 ماه قبل هست !!
[/align]
فـعلا . . .