-
آیا TNA همان WCW سابق است؟
سلام
با توجه به راهی که تی ان ای پیش گرفته و استار هایی که داره می خواستم نظر شما رو در مورد این که آیا تی ان ای همون دبلیو سی دبلیو سابق هست یا نه بدونم...
ما میخوایم که یک بحث منطقی بکنیم و به یک نتیجه برسیم.پس من نظرسنجی نمی زارم ولی باز اگه مدیرا فکر میکنن نظر سنجی لازمه بگن که من بزارم...
ممنون
-
RE: آیا TNA همان WCW سابق است؟
اصلا تاپیک زدن نداره WCW با TNA قابل مقایسه نیست.
WCW حتی از wwe جلو هم زد ولی TNA حتی با وجود پی جی هم به wwe نمیرسه.
استارای WCW برای خودش بود ولی نصف استارای TNA واسه wwe بودن.
-
اولا نصف استار های دبلیو دبلیو ای موقع ماندی نایت وار رفتتن دبلیو سی دبلیو...
دوما...استار های دبلیو دبلیو ای نصفش مال دبلیو سی دبلیو هست نصفشم مال ای سی دبلیو
سوما...شما رو چه حسابی این حرفو میزنی که به پای دبلیو دبلیو ای نمیرسه...
چهارما...من مگه گفته تی ان ای رو با دبلیو دبلیو ای مقایسه کن؟
-
START ..... AGAIN
:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:
-
منم موافقم tna الان راهی رو داره یره که چند وقت پیش ecw و wcw رفتن
4عنصر مهم tna امروز هم بزرگترین های wcw بودن منظورم هوگان بیشاف استینگ وکوین نشه
-
البته الان قدرت ECW رو هم داره...
-
مهمترين فرقشون سن استارهاشونه
استارهاي wcw اعم از نش و هوگان و فلير اكثرشون تو دوران اوجشون بودن
در حالي كه در tna دارن آخرين روزاشونو سر ميكنن
-
ببخشید؟
بیر مانی پیرن یا موتور سیتی؟
ای جی پیره یا جف هاردی؟
دزموند ولف پیره یا پوپ؟
امیزینگ رد پیره یا داگلاس ویلیام؟
تی ان ای چون لجند داره نمیشه گفت که پیره...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Enigma Rock Star
ببخشید؟
بیر مانی پیرن یا موتور سیتی؟
ای جی پیره یا جف هاردی؟
دزموند ولف پیره یا پوپ؟
امیزینگ رد پیره یا داگلاس ویلیام؟
تی ان ای چون لجند داره نمیشه گفت که پیره...
منم نگفتم استارهاي tna پير هستن
بلكه استارهايي كه در wcw و tna مشتركن منظورم بود!!
-
TNA راه زیادی در پیش داره ولی میتونه با تجربه هایی که بیشاف و هوگن و مدیران قبلی از WCW و نابودیش پیدا کردن بهتر هم بشه
-
اتفاقا مخالف حرفتم
tna همین الانم به استاندارهای لازم رسیده شایدم خیلی بیشتر از اوونا
راه کمی مونده تا tna به wcw سابق برسه
-
نظر من هم این بود که تی ان ای بهتره چون بیشاف تجربه ی یک بار نابودی رو داره اما این بار این اجازه رو نمیده و باعث پیشرفت کمپانی میشه راستی کسی میدونه سورپرایز دیکسی واسه ایمپکت 8 اکتبر چیه ؟ من فکر کنم تعویض آرنا به یه آرنای بزرگتر و یا برگزاری ایمپکت هر هفته در یک شهر باشه
-
خیلیا میگن کارلیتو ولی من فک مینم باتیستا باشه
-
یه چیزی میگم به این تاپیک ربط نداره ... ولی دیدم همه عضو گروه اینجا نظر میدن .
TNA Fans
■ Jeff Hardy M █ HARD-METAL█ the ICON sting ■jeff hardy love■ new ratt ■ poyangodfather ■ Charismatic Enigma■ the enigma rock star
اسم این گروه رو میزاشتید طرفداران مرد عمل بهتر نبود ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط TeZAR
یه چیزی میگم به این تاپیک ربط نداره ... ولی دیدم همه عضو گروه اینجا نظر میدن .
TNA Fans
■ Jeff Hardy M █ HARD-METAL█ the ICON sting ■jeff hardy love■ new ratt ■ poyangodfather ■ Charismatic Enigma■ the enigma rock star
[align=center]شما هم يه كلوپ بزنيد اسمش رو بزاريد
هواداران عموپورنگ
:11::11::11::11::11::11:
[/align]
-
وای که چقدر تو شیرینی .
وای که چقدر خندیدم .
وای بخورمت .
-
[size=medium]
نقل قول:
[/size]
[size=medium]اولن اسمش TNA Club هست،نه Hardy Club.مگر اینگه تی ان ای فقط جف باشه!:23:بعدشم،حتما باید می ذاشتیم سوپرمن کلاب یا بادمجون کلاب؟!؟!؟:15::15::15:[/size]
توی پزانتز بگم،خداییش فردا درجه اخطارم نره رو 99% یا اینکه ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط new ratt
[size=medium]
نقل قول:
[/size]
[size=medium]اولن اسمش TNA Club هست،نه Hardy Club.مگر اینگه تی ان ای فقط جف باشه!:23:بعدشم،حتما باید می ذاشتیم سوپرمن کلاب یا بادمجون کلاب؟!؟!؟:15::15::15:[/size]
توی پزانتز بگم،خداییش فردا درجه اخطارم نره رو 99% یا اینکه ...
شما به اعضای گروه کمی دقت کنید .. همگی از شیفتگان H6 هستند .
-
[size=medium]فکر نکنم TNA Fan بودن ربطی به جف هاردی فن بودن داشته باشه!:27:در ضمن IWe soldier خیلی وقته که داره کار می کنه ولی تا حالا کسی گیری بهش نداده!ولی تا دیدن 4 نفر عضو تی ان ای کلاب شدن ...(اشتباه نشه،گروه IWe soldier فقط مثال بود).[/size]
-
باریکلا به طرفداران مرد عمل که گروه حمایت از تی ان ای زدن ! :7:
دیکسی باید شمارو استخدام کنه .
-
به تاپیک ربطی نداره ولی منم طرفدار TNA هستم.
WWE دیگه مثل قبل نیست،که ای کاش بود.
ای کاش همه ی **** استارهای درست و حسابی تو یه کمپانی بودند و دوگانگی ایحاد نمی شد.
انصافا جمع کردن استار های ECW فقط برای پول بود.؟! واقعا اینا چقدر می تونند واسه این کمپانی کمک کنند؟!
واقعا باید دید که چرا WWE داره کمربند هاش رو کمتر می کنه ؟!
اول World Tag Team & WWE Tag Team حالا هم Womens & Divas !
اولیش که معلومه چون دیگه مثل قبل تیم های زیاد، و اصلا درست و حسابی نداره !
فکر کنم با این اخراج کردن و **** بازی هایی که دارن انجام میدن، از یکی به خاطر رفتاری این اشکال رو می گیرند در حالی که اون یکی ها هم همین رفتار ها رو دارند بشه فهمید چرا ... ؟!
این ها فقط یه مورد از هر کدوم کمپانی بودند.
-
البته لازم به ذكر است كه در انجمني اسم يه همچين گروهي مرد روزهاي سخت بود كه به جف اختصاص داشت
البته لقب مردي كه ميزد :11: هم برازنده اين گروه هست , ( حالا چي ميزد رو قضاوت پاي شما )
-
[size=medium]اولا مرد عمل نه و Enigma.دوما:راستی مکمن این ماه حقوقتونو داد؟!؟:7:[/size]
-
اولا بگم .. اون زمان که شما داشتیت فلوت میزدید من داشتم تی ان ای میدیدم و .. ونس رو فحــ ش میدادم . پس واس من مکمن مکمن نکن .
آره حــشیشگا .
-
[size=medium]زمانی که شما داشتی سا-کسیفون می نواختی بنده داشتم واسه TNA زحمت می کشیدم.
در ضمن حشیشگا بودن بهتر از ... بودنه.[/size]
-
بله بله .. شما جی جی .. اصلا شما روسو :7: .. باریکلا به شما که زحمت کشیدی .
سه تا نقطه واسط میزارم حالشو ببری
...
-
[size=medium]شما حالشو بردی که الان شاد و شنگول اینجایی!!![/size]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط new ratt
[size=medium]زمانی که شما داشتی سا-کسیفون می نواختی بنده داشتم واسه TNA زحمت می کشیدم.
در ضمن حشیشگا بودن بهتر از ... بودنه.[/size]
البته دوسته من من دوست ندارم تاپيك به اين پرمحتوايي درش دعوا بشه , ولي ساكسيفون يه ذره ....... فلوت بهتره حالش :دي
-
شروین جان از شما که مدیری بعیده
لطفا تمومش کنید.
-
به افتخار کلام دو دوست عزیز همینجا کنار میکشم .. ولی خواهشا آبروی تی ان ای رو نبرید .
-
نقل قول:
[size=medium]شروین جان از شما که مدیری بعیده
لطفا تمومش کنید.
[/size]
[size=medium]من به شخصه خیلی دوست دارم تمومش کنم ولی چون من شروع نکردم دست من نیست.ببخشید از تمامی اعضا که با این حرفا ناراحتشون کردم ولی...[/size][hr]
[size=medium]باشه به افتخار عزیزان منم میرم کنار.یا حق...[/size]
-
با سلام خدمت دوستان باحال و اهل حال تنها جایی که تونسته کشتی حرفه ایو نگه داره تی ان ای هست و بزرگ ترین خرابیو وینس با خریدن ای سی دبلو و دبلیو سی دبلیو به بار اورد و کشتی کجو به بچه بازی تبدیل کرد افرین به جمال تی ان ای که کشتی کجو زنده کرد
البه در زمانه دبلیو سی دبلیو سطح دبلیو اف هم خیلی بالا تر از دبلیو ای حالا بود ولی دبلیو اف اون موقع هم به پای دبلیو سی نمیرسید
لطفا بازی های کلامی نکنید بگید تی انی استارهای دبلیو ایو گرفته اولا کشتی کج کار خودش میدونه تو کودوم رینگ میره واسه خاله بازی کودوم رینگ واسه شکوفا شدن نشون دادن هنرها و استعداداشه ولی این دبلیو ای تنها چیزی که نیست کشتی کج
و دلیله اینکه بیشتر بچه های الان طرف دبلیو ایو میگیرن اینه که کشتی کج قدیمو ندیدن تا چش باز کردن این استارهای عروسکیو که بدرد مانکن بودن میخورنو دیدن
تی ان ای کشتی حرفه ای و دبلیو سی دابلیو رو زنده کرد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط TeZAR
به افتخار کلام دو دوست عزیز همینجا کنار میکشم .. ولی خواهشا آبروی تی ان ای رو نبرید .
ببخشید من هیچ وقت قصد کردن بحث گرمی رو مثل بحث بالای شما ندارم :4: اما بگم لزوما tna fans طرفدار جف هاردی :52: نیستن حالا شما چند تا از شو دیدی همه رو نگو (حالا نمی دونم شاید همه به جز من با جف باشن) اما من اگه دوستان دیگه anti cena هستند من anti jeff هم هستم و tna رو لزوما بخاطر برادر ماری جوانا ببخشید یعنی جف نگاه نمی کنم این لیگ کشتی گیرای خیلی بهتری داره مثل انگل - ای جی استایلز - rvd - مت مورگان - آبیس - استینگ - جف جارت- ....... و هرکی که tna نگاه می کنه بخاطر جف نگاه نمی کنه
-
بنده یک سوال فنی برام پیش اومده ...
به واقع دارم میگم ...
شما طرفداران عمو جف .. قبل از اینکه جف بره تی ان ای کلا چند با تی ان ای دیده بودین ؟
اگه امکانش وجود داره راست بگوید .
در مورد پست بالایی هم .. من با طرفدارای واقعی تی ان ای کاری ندارم .. ققط با کسایی مشکل دارم که 2 روزه تی ان ای میبینن .. فرداش میرن کلاب تی ان ای میزنن ...
قصد توهین هم ندارم .. به مدیریت هم کاری نداشته باشید .. اصلا من یه کاربر 3 بار اخراج شده .
-
من آخرین پستمو دادم ولی اینم باید بگم
خودم عضو این گروه بودم آره ولی شروین راس میگه انا تو عمرشون تا حالا tna ندیدن دارن آبروی tna رو میبرن
بابا مگه اوون موقع که مجید و شروین و رسول از tna طرفداری میکردن مشکلی پیش میومد؟
مگه اوونا Tna fan نیستن؟
چرا داریم آبروی tna fan ها رو میبریم؟
-
حالا وقطشه كه ساسان بياد:24:
-
به افتخار داش پایدار که مجلس رو گرم کرد . [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جدا موندم ساسان چه ربطی به این بحث شیرین ما داره .
-
خب بايد تشريف بياره تاپيك قفل كنه ديگه شروين جون
بعدشم كه ميبينم كمي مانده كه كاربر كار آموز بشيم.. همينجوري .. داريم پست ميديم:2:
-
شروين جان خدائي نتونستم جولو خودمو بگيرم :55:
پايدار جان اين الان يعني چي ؟ :55:
شما هم هستي خوب ديگه , نيازي به تيكه هاي يخ نبود كه :11::11:
ايول
-
من خودم از جف به خاطر خیلی چیزا واقعا ازش بدم میومد و یه جورایی ازش متنفر بودم.
و چون به هر حال در مقابل CM Punk قرار گرفته بود من ازش بیشتر بدم اومد،اون حرکات تکراری که می کرد و یه جورایی شبیه عمو سینا بود که باعث این تنفر خونین شده بود ! ولی وقتی گریه ی طرفداران رو لحظه ی باختن جف بعد Still Cage Match دیدم اونوقت یه شوک بهم وارد شد و منم واقعیتا یه گریه افتادم و قدر جف رو دونستم.
اما در مورد TNA
من به خاطر MR.A**Hole تحقیق کردم که چرا از WWE رفت و به کجا رفت و اونجا بود که با TNA آشنا شدم البته یه چند تا فیلم تی ان ای رو دیده بودم که کرت انگل و استینگ اینا بود ولی بعد اندرسن دیگه به طور کامل TNA رو مثل WWE دنبال کردم و به خیلی از حقیقت ها هم رسیدم .
اما دوستانی که بعد اومدن جف به TNA ،این شو رو دنبال کردن.
حالا به خاطر خسته شدن از WWE و یا هر دلیل دیگه
اگر هم به خاطر جف بود دیگه نباید بیایم و بگیم که اصلا قبل این جریان ها از TNA خبر نداشتند و بعد اون شروع به دیدن این مسابقات کردند، چون بلاخره واسه هر کس و هر چیزی شروعی وجود داره دیگه.
این طور نیست؟!