-
"نقد و بررسی فصل 6 سریال how i met your mother" - اپدیت هفتگی
سلام ....
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
[align=center]در این تاپیک قصد داریم تا به نقد وبررسی فصل 6 سریال چطور با مادرتون آشنا شدم در خدمت شما باشیم . هر هفته و برای هر قسمت 1 نقد قرار داده میشود . از دوستانی که این فیلم رو تماشا میکنن مانند داش دانیال , آرمین و.... هر وقت که من نتونستن دانلود کنم و ببینم شما بیاین و به جای من نقد کنید . خدا رو شکر برای قسمت اول در خدمت شما هستیم تا قسمت هایه بعد اگه خدا بخواد ...[/align]
[align=center]----------------------------------------[/align]
[align=center]توزیع قسمت اول :[/align]
[align=center]خب قسمت اول برای شروع میشه گفت خوب بود . ولی شوک زیادی نداشت که اونم دلیلش این بود که فصل 5 با شوک تموم نشد . برای مثال فصل 3 با شوک خواستگاری تد از استلا تموم شد بنابراین فصل 4 حتما باید با یک شک شروع میشد که همین اتفاق هم افتاد . اما این فصل اتفاق مهمی که از فصل قبل به دوش میکشید همون اتفاق تشکیل خانواده مارشال و لیلی بود که از اول های سریال قابل پیش بینی بود . البته بهم زدن رابین و دان هم در این قسمت بهش پرداخته شد و معلومه که چند قسمت اول به این موضوع هم ربط داره . بارنی هم مثل فصل های قبل ( البته به غیر از فصل 4 و ابتدای فصل 5 ) نقش یک کمدین رو داشت تا یک فرد کلیدی . در صورتی که در فصل 4 به دیلی رابطه عشقی خود با رابین نقشش خیلی پرنگ تر شده بود . همینطور در اوایل فصل 5 که با رابین رابطه داشت . اما با همین شرایط هم بهترین صحنات خنده این قسمت رو به دوش کشید . هم در اون صحنه ی صحبتش با تد . هم در صحنه ی عروسی خیالی تد و از همه باحال تر کف دستی با 6 انگشت که اختراع خوده بارنی هم حساب میشه :4: . در کل به نظر من داستان خوب شروع شد و اگه همینطوری پیش بره میتونه طرفدراشو راضی نگه داره .[/align]
[align=center]------------------------------------------[/align]
[align=center]حدس ها و گمان ها :[/align]
[align=center]اولین حدس فیلم درست در همون ابتدا رقم میخوره . صحنه عروسی .همه در ابتدا فکر میکنن که این صحنه عروسی تد هست و او به همین دلیل نگران است . اما در آخر معلوم میشود این عروسی عروسی تد نیست و تد به عنوان ساقدوش داماد در انجا حظور دارد و نگرانی او بابت سخنرانی است . خب اولین حدس اینطوری پیش میاد که این عروسی برای چه فردی است که تد به عنوان ساقدوش اول انتخاب شده است ؟ اول به بهترین دوست تد یعنی مارشال فکر میکنیم ولی اون که ازدواج کرده . در کل سریال هم تد چنان دوستی نداره که بخواد ساقدوش اولش بشه پس فقط میمونه یک فرد : "" بارنی استینسون "" در نظر شخصی من و 70 % بارنی داماد هست و تد هم که طبق گفت هی بارنی بهترین دوست او است به عنوان ساقدوش اول انتخاب شده است . همچنین مارشال هم ساقدوش است پس شانس اینکه بارنی داماد باشد خیلی زیاد است . این که بارنی در این فصل داماد شود میتونه یک شوک عالی برای سریال باشد . شوکی که البته کاره این گروه رو سخت تر هم میکنه . چون بارنی رو همه با عیاشی و ولگردی میشناسن و نمیتونن اونو دوماد تصور کنن . به نظر من عروس هم میتونه رابین باشه . در کل رابین حتما باید قبل از ازدواج تد با فردی که عاشقشه ازدواج کنه . چون در غیر این صورت تد نمیتونه ازدواج کنه ( به دلیل علاقه وافر خود به رابین ) پس باید رابین قبل از ازدواج تد ازدواج کند تا خیال تد رو راحت کنه . همچنین در تمامی عکس های تبلیغاتی این سریال ما رابین را در کنار بارنی میبینیم . پس امکان داره که اون عروسی عروسی رابین و بارنی باشه . [/align]
[align=center]----------------------------------------[/align]
[align=center]قسمت بعد : [/align]
[align=center]
قسمت بعد یا به عبارتی قسمت دوم این سریال Cleaning House نام دارد که به طور کلی به شخصیت بارنی و جوونی های او مربوط میشود . بارنی از دوستانش میخواد که به مادره او کمک کنند تا اسباب کشی کند . در حین اسباب کشی بارنی متوجه دروغ هایی که مادرش در این چند سال به او گفته می شود و .....
در این قسمت بازیگر مهمان هم حظور دارد که در بین آن ها میتوان به [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] که نقش برادر بارنی را بازی میکند اشاره کرد . همچنین [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] که بازیگر نقش مادر بارنی است . [/align]
[align=center]-----------------------------------------------[/align]
[align=center]خب امیدوارم مورد پسند واقع شده باشد . از دوستانی که این فسمت سریال را دیده اند میخوام که اگر نظری دارند اعلام کنند تا از نظر اون ها هم اگاه شویم . در ضمن بگم که این صحبت ها نظر شخصی من هست و امکان داره همش غلط از آب در بیاد ولی به هر حال امکان پزیر هست . معلوم نیست که من واسه قسمت بعدی هم باشم یا نه ( به علت قطعی نت ) اگر بودم که دوباره خودم زحمتشو میکشم . ولی اکر نبودم از دوستان خواهش میکنم نزارید تاپیک بخوابه که خیلی میتونه به در انجمن بخوره . از دوستانی مانند داش دنیال و آرمین که این سریال رو دنبال میکنند خواهش مندم نزارید این تاپیک بخوابه ...[/align]
مخلص همه با اجازه.....
-
RE: ^^ نقد و بررسی فصل 6 سریال how i met your mother ^^ اپدیت هفتگی .
با تشکر از دوست عزیز و گرانقدر و تووپ با آواتار پسرخاله:4:حسین خان
از نظر من احتمال ازدواج بارنی زیر 0% هست!
اصلا این بشر بهش میخوره ازدواج کنه؟!
از نظر من عروسی خواهر تد هست
من همونطور که از آغاز فصل دوم گفتم.تد با رابین ازدواج میکنه و هنوز هم رو حرفم هستم.و اون نکته هم اتاقی هم انحرافیه
موفق باشید:4:
-
با تشکر از اقا دانیال و داش حسین
من فکر میکنم که بارنی خواب می بینه که رابین ازدواج میکنه
به قول اقا دانیال اصلا به بارنی نمی خوره که ازدواج کنه
ولی مطمئن نیستم که تد با رابین ازدواج کنه چون همیشه توی اول داستان تد با نام خاله رابین از رابین یاد میکنه
-
[align=center]تاپیک مهم شد ![/align]
-
نقل قول:
ولی مطمئن نیستم که تد با رابین ازدواج کنه چون همیشه توی اول داستان تد با نام خاله رابین از رابین یاد میکنه
په ، من اینو 600 بار به دانیال گفتم ، قبول نمیکنه ! :4:
بنظر من هم عروسیه خواهر تد یا یکی دیگس ... ! شایدم بارنی باشه ... !
از همه باحال تر اون قسمت بود که میخواست بره با اون دوستش صحبت کنه که دوستش امجنس باز از آب دراومد ! :11::11:
-
تو این قسمتش بنظر من خنده دار ترین سکانس اونجایی بود که بارنی خودشو برای تد لوس میکنه میگه من میخوام دختر خوشگل ببینم و اونجایی که تد میره مخ دختره رو بزنه میبینه هم جـ نس بازه همه دهنشون باز میمونه بارنی فیلم برداری میکنه:4:
درمورد عروسی هم نظری ندارم.
-
دانیال جون ما هم مخلصیم :4:
در مورد خواهر تد بگم که مگه کسی که با خواهر تد ازدواج میکنه خودش دوست نداره که تد رو به عنوان ساقدوش اول انتخاب میکنه ؟ داماد باید رفیق نزدیک تد باشه تا تد ساقدوش اول بشه . در ضمن مارشال هم با داماد رفیقه چون اونم ساقدوشه داماده . پس یا باید بارنی باشه یا یه دوست که تو این فصل بهشون اضافه میشه .
دانیال من کاملا باهات در مورد این که بارنی به رابین میرسه مخالفم . اصلا تابلو میزنه که این اتفاق نمیافته . همونطوری هم که آرمین جون گفت رابین عمع ی بچه ها است که تو اون نقاشی هایی هم که نشون میده نوشته ما و عمه رابین . پس تد با رابین ازدواج نمیکنه .
اون عروسی هم به احتمال زیاد عروسی بارنی و رابین است . البته این حدس منه ....
در کل داماد باید خیلی با تد و مارشال رفیق باشه .
-
سلام
به نظر من خواهر تد ازدواج میکنه از اون بشر همه چیز بر میاد
با هر مول بازی ای شوهر پیدا میکونه ؟:11:
-
RE: "نقد و بررسی فصل 6 سریال how i met your mother" - اپدیت هفتگی
اسم تاپیک با اجازه از حسین جان ویرایش شد و کمی با کلاس تر شد !
-----
به نظر من ، رابین زن تد نیست ! چون بار ها و بار ها صداش گفته که " خاله رابین ".
-
آقایون فردا با نقد قسمت دوم در خدمت شما هستیم . منتظر باشید !
-
خب با نقد قسمت دوم در خدمت شما هستیم ......
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
[align=center]** اسپویلر : اگر هنوز فیلم را ندیده اید این قسمت را نخوانید **[/align]
[align=center]توزیع قسمت دوم : [/align]
[align=center]در این قسمت موضوع اول پدر و خانواده بارنی است که در وسط هاش عوض میشه و معلوم میشه اون شخص که احتمال میرفت پدر بارنی است پدربرادر او جیمز است . در کل این قسمت فقط میخواست نشان بده که بارنی چقدر بیخیال و آزاد از زندگی هست و به تنها چیزی که فکر میکنه این است که هر شب رو با یه دختر سر کنه . طوری که حتی به دنبال پدر واقعی خود نیز نیست و به همین دلیل خیلی راحت دروغ های مادرش را میپزیرد . شاید همه در فکر خود بگویند که بارنی یک دیوانه است ولی در اواسط فیلم جایی که بارنی به برادرش میگه من میدونم باب پدر من نیست و فقط برای تسکین دادن خودم این فکر رو میکردم میفهمیم که بارنی میدونسته تمام این حرف ها دروغ است و فقط برای اینکه سختی های زندگی کمر اونو نشکونند این واقعیت ها رو قبول نمیکرده . ( البته به جزء دوران کودکی که نشان داده میشود . ) در قسمتی دیگر از قسمت که به تد و رابین میپردازه میبینیم که رابین قرار است برای تد یک رفیق جور کند و به همین دلیل در سخنان اول خیلی از تد تعریف میکند که همین باعث تعجب تد میشود و از این میترسد که رفیق رابین با او قرار نگزارد . اما در اخر معلوم میشه که رابین رفیق خودش رو میخواسته به تد بندازه و یه جوری خیلی از او تعریف کرده است ..... مارشال و لیلی هم که در این قصسمت بر خلاف قسمت قبل از داستان پرت هستن و فقط نقش مترسک را دارند . [/align]
[align=center]حدس و گمان ها : [/align]
[align=center]در این قسمت چنان به موضوعات جدی فیلم پرداخته نشد . در این قسمت موضوع اصلی پدر بارنی بود که بنا بر دلایلی ( اشاره به پدر بارنی در هر 2 قسمت ) احتمال میرود که در آخر این فصل یا وسطاش بارنی پدر خود رو پیدا میکنه و آدم میشه . البته شاید بنا بر پیدا شدن پدرش بدتر هم بشه . در کل این قسمت ان چنان بای داستان اصلی کلیدی نبود و نقش سرگرم کننده را داشت بر خلاف قسمت قبل . [/align]
[align=center]خنده دار ترین سکانس ها : [/align]
[align=center]
واس خاطر اینکه این فیلم یک سریال کمدی هست تصمیم گرفتم یه بخش جدید بزارم که در اون خنده دار ترین سکانس های فیلم رو برای خواندن شما میگزارم . البته نظر من شخصی هست و میتونه با شما خیلی فرق کنه . بنابراین از شما هم میخوام که نظر خود را اعلام کنید . خب :
1 - بهترین صحنه به نظر من صحنه پیانو زدن جیمز و پدرش بود که با دخالت های فراوان و عالی بارنی همرا بود :55: در این صحنه هنر کامل نیل پاتریک هریس رو میبینیم .تسلط واقعا بالای او در حفظ تعادل خود برای نخندیدن . این صحنه انقدر خنده دار بود که رابین در گوشه صحنه به سختی خنده خود رو کنترل میکرد و جیمز و پدرش هم واس خاطر خنده تمام شعر رو اشتباه میخوندند .
2- صحنه اخر که دوباره به همین پیانو زدن مربوط میشه که ایندفه بارنی با یک تکنولوژی جدید وارد صحنه میشه :55:
3- صحنه ای که بارنی اصرار میکنه میتونه رفیقاش رو متعاقد کنه که به خانه مادرش بروند و در اساس کشی به او کمک کنند :4:
4 - ادا بازی های تد در مورد فیلم " پسر کاراته باز " :55:
5 - صحبت های بارنی و برادرش در کامیون که همراه با ساندویچ خوردن مارشال و لیلی است :4: [/align]
[align=center]----------------------------------------------------------- [/align]
[align=center]قسمت بعدی : [/align]
[align=center]قسمت سوم این سریال با نام Unfinished در تاریخ 4 اکتبر پخش میشود . داستان از این قرار است : تد که پیشنهاد کار برای GNB شرکت بارنی را رد کرده است حالا با خواهش های عجیب غریب بارنی برای پذیرفتن کار روبه رو است . در همی حال رابین مست میکند و به دان دوست پسر سابق خود زنگ میزند که ......[/align]
[align=center]-----------------------------------------------------------[/align]
خب اینم از قسمت دوم .خواهشمندم دوست داران سریال به بحث در مورد سریال بپردازند . مخصوصا بخش خنده دار ترین سکانس ها . تا قسمت بعدی خدانگهدار ........
-
فردا با نقد قسمت سوم در خدمت شما هستیم . منتظر باشید .
-
[size=x-small][align=center]با اجازه ي حسين جون.من نقد حرفه اي ندارم فقط ميخوام بگم داستان 3 از چه قراره.همين الان ديدم.
اصل اين قسمت مربوط ميشه به برگشت تد به گلايت نشنال بانك"GNB"و همكار شدن با بارني.
كه بارني اين پيشنهادو ميده كه شعبه ي جديد ساختمونش رو تد بسازه.
در ابتدا تد قبول نميكنه اما با ترفندهاي استثناييه بارني(به شكل مخ زدن دخـ ترا)در آخر...
بعد از اين جريان داستان كشيده ميشه به رابين كه دان(دوست پسر قبليش)رو فراموش كرده؟ميكنه؟يا نه.رابين كه تظاهر ميكرد اونو فراموش كرده يك شب دان رو در برنامه ي جديدي در شبكه ي شيكاگو ميبينه كه باعث ميشه رابين كمي به هم بريزه و البته صحنه هاي بسيار خنده داري هم رقم بزنه كه در آخر...
در قسمت هايي ديگر نشون داده ميشه كه ليلي كلاسه كاراته ميرفته و از بچه ها كتك ميخورده(در سن بالا بوده خودش.در برابر بچه هاي 5 ساله به زانو ميفته)و اما بعدا ميره براي تلافي .اون بچه هم بزرگ شده .ليلي حمله مكنه ولي متاسفانه نشون داده نشد كي زد!
مارشال هم گروهي خوانندگي داشته با عنوان وكيل هايه وحشي!
""خنده دار ترين صحنه هم باز هم مربوط به سلطان بارني بود!تد كه به محل كار بارني رفته بود براي همون كار ناگهان دختري رو ديد و گفت سلام ريچل!بله اون شاگرد تد در دانشگاه بود و بارني مخشو زده بود:4:""
تد باره ديگه از سر كلاس رفت محل كار بارني و باز هم ريچلو ديد و گفت چرا سره كلاس نيستي؟دختره هم پررو گفت تو چرا نيستي؟:4:بارني هم حرف ريچلو تكرار كرد:4:
من خواستم جريان كار بياد دستتون و ادعا نميكنم نقد كردما:4:نگين اي چرتو پرتا چيه:4::70:
با تشكر فراوان از برادر عرفان"HHH" كه دمش گرمه و كمكم كرد.:34:[/align][/size]
-
با اجازه ي دوستان من يك حدسي دارم
اكثر بچه ها به اين فكر ميكنن كه عروسي كه تد توش بود براي بارني و به احتما زياد رابين بود....ولي اگه شما قسمت 5 سيزن جديد رو ديده باشيد
تد با دختري شر و آزاد طلب آشنا ميشه كه در آخر اين قسمت ميگه كه اين دختر رو زيادتر ميبينم
من احساس ميكنم اين كنايه اي كه اين دختر رو زياد تر ميبينيم به غير از دعوايي كه با تد داره...بارني از اين دختر خوشش مياد(به خاطر سركشي كه داره و بارني در سركش بودن و جاه طلبي استاده)
///////////////////////
يك حدس هم به غير از فصل 6 من دارم و اون هم راجع به زن تد هست
فصل 3..قسمت12 تد در يك كلابي ژر از دختر بود...اگه يادتون باشه در يك سكانسي تد با يك زني برخورد ميكنه و بهش ميگه ببخشيد و اون هم ميگه خواهش ميكنم.......توي هيچ سريالي من نديدم كه 10 ثانيه از وقتش رو بيهوده سر يك معضرت خواهي يك شخصي غريبه بگذاره...همچنين توي اون كلاب بود كه تد چتر زرد رنگ زنش رو پيدا كرد
نظرتون چيه؟؟؟؟
-
سلام اگه دوست دارید بدونید اخرش چی میشه باید بگم رابین با بارنی ازدواج میکنه من قسمت اخرش رو دارم:32:
-
دوست عزيز اولا اينكه نبايد بگي.حسين كه تو نقدش چيزي خاصي در مورد اتفاقا اصلي كه بايد ديد نميگه بد شما....
دوما فيلم هنوز در حال ساخت هست!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid_edge_shohreh
سلام اگه دوست دارید بدونید اخرش چی میشه باید بگم رابین با بارنی ازدواج میکنه من قسمت اخرش رو دارم:32:
دوست عزيز چه سالي زندگي ميكني شما؟!!!!
الان در دست ساخته عزيز دلم....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط RATED R EDGE
اكثر بچه ها به اين فكر ميكنن كه عروسي كه تد توش بود براي بارني و به احتما زياد رابين بود....ولي اگه شما قسمت 5 سيزن جديد رو ديده باشيد
تد با دختري شر و آزاد طلب آشنا ميشه كه در آخر اين قسمت ميگه كه اين دختر رو زيادتر ميبينم
من احساس ميكنم اين كنايه اي كه اين دختر رو زياد تر ميبينيم به غير از دعوايي كه با تد داره...بارني از اين دختر خوشش مياد(به خاطر سركشي كه داره و بارني در سركش بودن و جاه طلبي استاده)
اون زنه که متاهله تو قسمت 5 اخراش هم میگه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid_edge_shohreh
افرین به شما !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط twist of fate
نقل قول:
تو اين مدت اژيزود هيچ اشاره اي به غير از حلقه نكرد.....از اونجايي كه بارني و دختره هردوشون شرن....احتمال ميدم يه اتفاقي بيوفته!!
-
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
تو اين مدت اژيزود هيچ اشاره اي به غير از حلقه نكرد.....از اونجايي كه بارني و دختره هردوشون شرن....احتمال ميدم يه اتفاقي بيوفته!!
تد از دختره پرسید تو شوهر داری؟دختره گفت اره.
-
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
تد از دختره پرسید تو شوهر داری؟دختره گفت اره.
منم ديدم عزيز دلم....فقط ميگم احتمال طلاقش و اين كش مكش ساخت برج بارني باهاش آشنا شه و از اونور هم اون دختره طلاق بگيره و د بيا!!!
-
عمرا.نه بارني اهل علاف شدن واسه دختره شهر دار هست.نه تد اهل ازدواج با دختري شري مثل اين!
-
تد كه با اين ازدواج نميكنه....من فقط منظورم بارنيه....احساس ميكنم يه چيزي ميشه!!