کورت انگل: به هیچ وجه به WWE برنمیگردم!!!
کورت انگل هرگز به WWE باز نمیگردد
[align=justify]سلام دوستان کورت انگل استار با سابقه و پرطرفدار کمپانی TNA به تازگی مصاحبه ای رو با یک کانال رادیویی برگزار کرده که در اون مصاحبه از کورت سوال شد که او دوست داره به کمپانی WWE برگرده یا خیر ؟ که کورت اینگونه جواب داد خوب کریر من رو به اتمام هستش و من حداکثر تا سه سال دیگه میتونم کریرم رو ادامه ادامه بدم این یک چیز غیر قابل انکار هستش و هر ورزشکاری که یک روز پا به عرصه ورزش میگذاره یک روز هم بازنشست میشه اگر من در اواخر کریرم به کمپانی WWE برم در حق کمپانی Tna کم لطفی کردم و محبت های اونها رو ندیده گرفتم من تا آخر دوران کریرم در TNA میمونم و به هیچ وجه به کمپانی WWE نخواهم رفت[/align]
RE: کورت انگل: به هیچ وجه به WWE برنمیگردم!!!
کاره خوبی میکنه کمپانی wwe قدرشو ندونسته و حالا باید رووکی جمع کنه
همون کمپانی wwe بره جان سینا رو گنده کنه!
هر چیزی لیاقت میخواد.
مثله کریس که باید میرفت حقشو از tna بگیره
mage raftanesh be tna ghatiE shode
من با اين جمله شما كه ميگيد wwe قدرشو ندونسته مخالفم ! كرت انگل بي شك يكي از بهترين رسلرهاي wwe بوده و به هرچي كه ميخواسته تو wwe رسيده ! و وقتش بود تا شرايط ديگه ايي رو تجربه كنه كه اين كار رو هم كرد ! wwe مشكل آنچناني براي تمديد قرار داد نداشت ولي انگل نميخواست تمام وقت در تورهاي wwe شركت كنه و نميخواست تمامه سال در سفر باشه و در تموم هاس شوء ها شركت كنه , پس عدم تمديد قرار داد يكطرفه بود و از جانب انگل نه wwe , تقريبا شرايطي مشابه وندم براي انگل پيش اومد .
چرا تی ان ای اونجور که باید از کورت استفاده نمیکنه:15:
کرت انگل میدونه که کشتی واقعی فقط و فقط در ای سی دبلیو بوده
و الانم تو تی ان هی هست :30::33:Wwe
ولی انگل به tna مدیونه!:15:
بابت تمام افتخاراتش تو چند سال اخیر
شخصیت های TNA برای مدت طولانی یک شکل نیستن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط the big red machine kane
شخصیت های TNA برای مدت طولانی یک شکل نیستن
اين الآن پيام آموزشي بود؟ ! پيام بهداشتي بود؟ ! اسپم بود؟ ! چي بود ! ؟ :57::57::57::57:
منظورم این بود که شخصیت هایی مثه کورت انگل و جف هاردی که هردو فیس هستن در مقابل هم قرار می گیرن یکیشون بیشتر تشویق میشه و به تماشا چیا میرسه و یکی کمتر ولی در wwe تماشا چیا فیس ها رو مثلا در دوران جف 2wwe و جان سینا رو وقتی با هم مبارزه داشتن به یه شکل تشویق می کنن
داداش شما همون اسپم حساب کن به هر حال انگل الان بدون شک در کنار استینگ یکی از لجند های تی ان ای هست . من موفقیت الانشو مدیون تی ان ای هم میبینم . همچنین بزرگ شدن تی ان ای رو نسبت به قبل مدیون کسانی مثل انگل . در کل هم کمپانی هم انگل تو بزرگ کردن نام یکدیگر نقش داشتند
کورت انگل چطوری کچل شد؟؟
شاید موقع استوریش با بیگ شو آره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mahyar Y2J
کورت انگل چطوری کچل شد؟؟
شاید موقع استوریش با بیگ شو آره؟
خیر کورت در زمان دیگیری با ادج یک مسابقه برگزار کردند که بازنده باید موهای خودش رو از ته میزد مثل مسابقه سی ام پانک با ری که اگه پانک میباخت موهاش رو میزد انگل هم اون مسابقه رو باخت و از اون به بعد دیگه همیشه کچل میکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط the big red machine kane
منظورم این بود که شخصیت هایی مثه کورت انگل و جف هاردی که هردو فیس هستن در مقابل هم قرار می گیرن یکیشون بیشتر تشویق میشه و به تماشا چیا میرسه و یکی کمتر ولی در wwe تماشا چیا فیس ها رو مثلا در دوران جف 2wwe و جان سینا رو وقتی با هم مبارزه داشتن به یه شکل تشویق می کنن
خسته نشی انقدر فکر کردی دوست عزیز !
دز مونده نباشی ای دوست اخه یکی میگه می خواد بره یکی میگه به هیچ وجه نمیرهwwe قضیه چیه