-
جف هاردی : TNA بهتر از دست انداختن سینا توسط نکسوس هست!!!
سلام
جف هاردی : TNA بهتر از دست انداختن سینا توسط نکسوس هست!!!
جف هاردی استار گذشته کمپانی WWE که در اواخر حضورش در WWE فوق العاده پر طرفدار شده بود و در پایان هم از کمپانی WWE کنار گذاشته شد و در حال حاضر استار کمپانی TNA هست
جف بامداد امروز موفق شد در پی پی وی بوند فور گلوری چمپ بشه اما اینبار با شخصیتی جدید از جف ما از این به بعد جف رو با کرکتر هیل خواهیم دید
اما امروز جف پس از قهرمانی در بوند فور گلوری به به توئیتر خودش رفت و در اونجا مطلبی رو نوشت که بسیار جالب بود جف اینگوته نوشت : من در بوند فور گلوری قهرمان سنگین وزن شدم و به نظر من این اتفاق خیلی جالب تر از دست انداختن سینا توسط نکسوس بود من از این که در TNA هستم پشیمون نیستم موفق باشید !!!
-
RE: جف هاردی : TNA بهتر از دست انداختن سینا توسط نکسوس هست!!!
نقل قول:
این اتفاق خیلی جالب تر از دست انداختن سینا توسط نکسوس بود
مسخره نکنید ها ولی منظورش چی بود ؟ :4:
-
من به شخصه حرفهاي جف رو 1 قرون هم قبول ندارم !! خب يكي نيست بگه ميخواستي اينقدر ابروي Wwe رو نبري كه اخراجت كنن .
-
[align=center]منظور جف این بوده که هیل شدن من خیلی بهتر از اینه که نکسوس تو راو هفته ی پیش سینا رو دست مینداختن و مجبورش
میکردن به دستوراتشون عمل کنه
که منم باهاش موافقم:4:[/align]
-
اهنگ جديد هاردي در
TNA Bound For Glory 2010
رو بزارين پس ....
-
نقل قول:
اهنگ جديد هاردي در
TNA Bound For Glory 2010
رو بزارين پس ....
[align=center]من نمیفهمم شما قوانینو خوندی؟
دیدی بخش موزیک حذف شده؟
الان خب کجا بزارند آهنگش رو؟
تازه اگر هم بخوان بزارند برای بخش ویژه میزارند اگه اشتباه نکنم[/align]
-
-
[size=medium]ایول به جف واقعا سینا رو کرده بودن سوژه شده بود بادیگارد م.ا.ر.م.و.ل.ک:11::11:[/size]
-
یه جوری نظر داده که ادم زورش میاد چیزی نگه.اخه یکی نیست بگه تو که دم به دقیقه تو WWE به خاطر مصرف مواد معلقت میکردن
دیگه چی میگی؟سینا هر جور شده هر بدبختی میکشه.اما اقا واسه اینکه نخواد بهش گیر بدن رفت تی ان ای:21::15:
-
اره جف واقعا چجوری میتونه حرف بزنه ؟ همچین میگه انگار خودش رفته بیرون . بابا تو رو با تیپا انداختن بیرون چه ادعایی هم داری . :55::55::55::55::55: بابا یه چی واسه خودش گفته زیاد اهمیت ندین . سینا هم همچین چیزی نیست من همون جف رو به سینا ترجیح میدم . بین بد و بدتر مجبوریم بد رو انتخاب کنیم که همون جف باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shayan Y2J
اره جف واقعا چجوری میتونه حرف بزنه ؟ همچین میگه انگار خودش رفته بیرون . بابا تو رو با تیپا انداختن بیرون چه ادعایی هم داری . :55::55::55::55::55: بابا یه چی واسه خودش گفته زیاد اهمیت ندین . سینا هم همچین چیزی نیست من همون جف رو به سینا ترجیح میدم . بین بد و بدتر مجبوریم بد رو انتخاب کنیم که همون جف باشه
[size=large]شایان دوباره داری میری رو اعصاب
سینا بیچاره چقدر خار شده که باید از م.ا.ر.م.و.ل.ک محافطت کنه:11::11:
[/size]
-
جف استار با استعدادیه،ولی بهتره حواسش بیشتر به کار خودش باشه.هرچی باشه سینا ورزشکار سالمیه...تشخیص چیز یا ناچیز بودن سینا هم به قد و قواره بعضیا نیومده...از استار مورد علاقه خودت طرفداری کن....:24::24:
-
سینا اصلا عددی نیست که کسی مورد بررسی قرارش بده اون در دنیای بزرگان جایی نداره برو خوش باش واسه خودت [hr]
باز جف عرضه ی خلاف سنگین داره سینا چی ؟ صبح به صبح با سرویس عمو وینس میاد کمپانی بعد با همون برمیگرده خونه همیشه هم از کنار پیاده رو میره . اون عرضه خلاف نداره و گرنه خلاف کار خوبی میشد
-
[size=medium]شایان من یه حالی به کریس جونت بدم که تا عمر داری یادت نره
ولی با اینکه در مورد استار من بد میگی ولی پستات خیلی باحاله:11:[/size]
-
حساب بردهای سینا بر جریکو واقعا دیگه از دستم در رفته...بیچاره این اواخر اینقدر باخت میداد و فینیشر میخورد که فقط آخرش هاج و واج:23::23::23:مردم و نگاه میکرد...خودش فهمید همون بهتره که بره پی خوانندگیش...:11::11::11:
-
شما 3 تا هم بس کنید دیگه هر تاپیکی میزنن دیگه شده دعوای شما سر جریکو و سینا :70:
تازه از شر دعوا سر هاردی خلاص شده بودیم !!!!
-
بی خیال احسان.بزار دواشونو کنن ما هم می خندیم.:55:
-
رینگ که جای سوسول بازیه یک خواننده نیستش که یا موهاشو مش میکنه یا گوششو سوراخ میکنه و گوشواره میندازه...اونم نه یکی...سه تا:26::26:آخرشم فقط بلده اینجوری ملتو نگاه کنه....:23::23::23::23:یه دفعه اسمت هم عوض کن بذار کریستینا....دیگه:11::11::11:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط masood2433
رینگ که جای سوسول بازیه یک خواننده نیستش که یا موهاشو مش میکنه یا گوششو سوراخ میکنه و گوشواره میندازه...اونم نه یکی...سه تا:26::26:آخرشم فقط بلده اینجوری ملتو نگاه کنه....:23::23::23::23:یه دفعه اسمت هم عوض کن بذار کریستینا....دیگه:11::11::11:
شما سینا رو با جریکو مقایسه میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:11::11::11::11::11: :11:
سابقه هر دو رو نگاه کن بعد چرند و پرند بگو!!!:15::15:
-
با این که یکی از سهام داران تی ان ای رسلینگ هستم !
اما جف .. خفه شو !
-
[size=medium]اروم باشین دوستان به جف هم توهین نکنین :17:
والا با من طرفین[/size]
-
بیخیال بابا مسعود خسته میشی عمویی . سینا بره اسمشو بزاره بنفشه جون بهتر نی ؟ سینا رو چی میگی دو تا تقلید صدا کرده فکر میکنه رپ خونه :55::55::55::55::55: واقعا چی بگم کریس یه هنر منده مثل عمو نیست که یه البوم تقلید صدا بده بیرون و بگه اره منم هستم . تعداد بردهای سینا همچین چیز مالی نی که بخوای خودتو اینجا چیزی حساب کنی . دیدم بچه ها بعد باخت سینا چقدر گریه میکردن تو هم حتما اینجوری بودی :10::10::10::23::23::23:
وای چه حالی میده وقتی کسی اندیسپوتد چمپیون رو با بامزی مقایسه میکنه و فکر میکنه حرفاش خنده داره :55::55::55:
------------
جف هاردی هم که اصلا حرف نزنه بهتر بره :52: رو بکشه :55::55:
-
[size=medium]شایان موقعی که کریس stf میخورد چه حسی داشتی[/size]:11::11:
-
هیچ حسی حس خنده که چقدر این سابمیشن خنده اوره چون وقتی از نزدیک بهش نیگا کنی واقعا پی میبری هیچی نیست . همون والز اف جریکو سالاری هست تو سابمیشن واسه خودش . تا حالا خیلی از مسابقه ها رو برده والز اف جریکو . خدایی دیگه اعتراف کن والز اف جریکو خیلی خیلی بهتر از اس تی اف هست
-
نقل قول:
هیچ حسی حس خنده که چقدر این سابمیشن خنده اوره چون وقتی از نزدیک بهش نیگا کنی واقعا پی میبری هیچی نیست . همون والز اف جریکو سالاری هست تو سابمیشن واسه خودش . تا حالا خیلی از مسابقه ها رو برده والز اف جریکو . خدایی دیگه اعتراف کن والز اف جریکو خیلی خیلی بهتر از اس تی اف هست
[size=medium]نه دیگه همه میدونن که اگه STF بهتر نیست حد اقل در یه حدن:34:
STF سالاریه برای خودش[/size]
-
نه سالار هست واسه طرفدارای خودش . مردم کلی با والز اف جریکو خاطرات تاریخی دارن . حالا این که تو میخوای به زور حرف خودتو تحمیل کنی این یه حرف دیگست که فکر میکنم بحث سر چیزی که نتیجش از قبل تعیین شدست بی فایده باشه
-
ووووااااااای امروز یکی از اون روز های تاریخیه !
همین الان یه اقایی تو انجمن بقلی داره به صراحت میگه کشتی کچ واقعیه ...
اینجا هم شما دارید میگید اس تی اف از والز آو جریکو بهتره و به قول خودتون سالاریه واس خودش :11:
ادامه بدید تورو خدا این بحث رو تموم نکنید !
من تازه دارم شارژ میشم بیام تو بحثتون .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط jhon_cena
نقل قول:
[size=medium]نه دیگه همه میدونن که اگه STF بهتر نیست حد اقل در یه حدن:34:
STF سالاریه برای خودش[/size]
با اين يه تيكه حرفتون , ونيس بايد تو اسلمي اِ واردز امسال يك جايزه نفيس بهتون بده ! ! ! !
واقعا شما احساس ميكنيد والز آو جريكو برابر با اس تي اف هست ؟