آپدیت های جدید بر روی تیکر ( بسیار مهم ) + ازدواج گلداست
[size=medium][align=center] ازدواج گلداست[/align][/size]
[align=center]استار کمپانی دبلیو دبلیو ای که دارای محبوبیت خاصی بین طرفدار های این کمپانی هست در تو.ییتر خودش اعلام کرده که که ازدواج
اون با دیـــ.وا ان اکس تی یعنی آکسانا به دو هفته ی دیگه موکول شده و همینطور گلداست اشاره کرده که اون در پی پی وی برگینگ
رایتس حضور نخواهد داشت و هنگام برگزاری این پی پی وی در خانه اش اون رو تماشا میکنه[/align]
[size=medium][align=center]آپدیت های جدید بر روی تیکر ( بسیار مهم )[/align][/size]
[align=center]اسم آندر تیکر از تمام هوس شو ها و شو های بعد از برگینگ رایتس حذف شد و بازی او در تور اروپا در مقابل کین و بیگ شو هم تغییر
یافت و بازی قرار هست بین بیگ شو و کین برگزار بشه و دیگر تیکر در این بازی حضور نخواهد داشت
همینطور که قبلا گفتم تیکر نیاز به عمل جراحی کتف داره و تاریخ این عمل مشخص شده تاریخ این عمل بعد از برگزاری پی پی وی
برگینگ رایتس خواهد بود[/align]
RE: آپدیت های جدید بر روی تیکر ( بسیار مهم ) + ازدواج گلداست
داداش این خبر رو از کجا گرفتی فکر نکنم آندرتیکر حضور پیدا نکنه چون بازی تا 2 ساعت دیگه برگزار میشه البته داداش این هم بگم که شاید شما درست میگویید چون هر چی باشه شما از من بهتر هستید.
نقل قول:
داداش این خبر رو از کجا گرفتی فکر نکنم آندرتیکر حضور پیدا نکنه چون بازی تا 2 ساعت دیگه برگزار میشه البته داداش این هم بگم که شاید شما درست میگویید چون هر چی باشه شما از من بهتر هستید.
[align=center]والا دوست عزیز این خبر الان توی بیشتر سایت های رسلینگ هست
اگر دوستان دیگر هم مایلند بگن من متن انگیلیسیش رو قرار بدم
فعلا....[/align]
نقل قول:
دوست عزیز دقت کن نوشته :"از تمام هوس شو ها و شو های بعد از برگینگ رایتس حذف شد"
یعنی تو پی پی وی حضور داره ولی بعدش دیگه با خداست.
يني بازم قراره آندر به كين ببازه؟اگه اينجوري پيش بره و آندر بعد از برگينگ رايتس بره احتمال بازي سه باره ي كين و آندرتيكر تو رسلمنيا زياد ميشه!
این گلداست از همون اولش یه نگاه خاصی به آکسانا :5: داشت معلوم بود یه خبرایییه :4::4::4:
اگه تیکر ببازه ما امیدواریم که تا قبل از رستلمینیا برگرده و به کارش ادامه بده :34::34::34:
داداش خیلی ببخشید من چون طرفدار تیکر بودم گفتم واقعی یا نه ببخشید.
[size=small]ای بابا یعنی دوباری باید شاهد باخت تیکر باشیم؟[/size]
نقل قول:
ای بابا یعنی دوباری باید شاهد باخت تیکر باشیم؟
[align=center]بله و اینجور هم که معلوم هست بعد از این استوری باید شاهد استوری کین و بیگ شو باشیم[/align]
بابا آکسانا یه 20 سالی باید جوون تر از گلداست باشه :4: چطوری راضی شده حالا آکسانا نمی دونم :4:
به نظر من فقط کیتلین ( روکی ویکی ) از همه نظر خوبه :4:
[size=small]بچه ها خودتونو برای استوری سینا و آندر آماده کنین:24::24::24:[/size]
با اینکه از کین خوشم میاد ولی اصلا دوست ندارم تیکر بازم ببازه...ولی مثل اینکه دوباره باید شاهد دوری تیکر باشیم.احتمالا دوباره توی رسلمنیا بر می گرده و باز با کین بازی میکنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط THE DARKEST SIDE
همینطور گلداست اشاره کرده که اون در پی پی وی برگینگ
رایتس حضور نخواهد داشت و هنگام برگزاری این پی پی وی در خانه اش اون رو تماشا میکنه
[align=center]
گلداست در براگینگ راتیس حضور داشت و در برابر تد دی بیاسی پیروز شــد.
اینم یک عکس :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
فعلا...