میـن اونـت احتمالی رسلمنیا 27 و رویال رامبل 2011
سـلام
میـن اونـت احتمالی رسلمنیا و رویال رامبل | حریف تیکر و باخت ارتـن
[align=justify]طرح و نقشه ی مقدماتی برای اوایل سال 2011 و پی پر ویوی رویال رامبل و رسلمنیا بدین شکل است که جان سینا و ویـد برت در رویال رامبل 2011 با هم روبرو می شوند و در رسلمنیا 27 ویـد برت با آندرتیکر روبرو می شود.
بر اساس نقشه ی WWE ، ویـد برت برنده ی عنوان WWE در پی پی وی بعدی یعنی سوروایـور سریز خواهد بود و پس از آن عنوان WWE خود را در رویال رامبل 2011 به جان سینا می بازد.سپس به احتمال زیاد حریف جان سینا در رسلمنیا 27 برای عنوان WWE رندی ارتـن است.
با این حال آندرتیکر از ناحیه شانه مصدوم است، نیاز به عمل جراحی دارد و نگرانی های بسیاری در مورد اینکه آیا او به موقع به رسلمنیا 27 خواهد رسید یا خیر وجود دارد.ضمنا این اخبار هنوز تایید نشده است، اما با توجه به شایعات اخیر احتمال وقوع آن زیاد است.[/align]
فـعلا . . .
RE: میـن اونـت احتمالی رسلمنیا 27 و رویال رامبل 2011
پس تکلیف ده میز چی می شه یعنی تا رستلمنیا کیفش رو کش نمی کنه؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط DIONYSUS
[align=center]به نظر من خيلي قشنگ ميشه اگر اج كمربند رو ببره و بعد ميز كيفش رو براي كمربند اج كش كنه. استوري خوبي در مياد. [/align]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hunting RKO
نقل قول:
نوشته اصلی توسط DIONYSUS
[align=center]به نظر من خيلي قشنگ ميشه اگر اج كمربند رو ببره و بعد ميز كيفش رو براي كمربند اج كش كنه. استوري خوبي در مياد. [/align]
عزيز كيف ميز متعلق به برند راو هست و فقط براي WWE Championship ميتونه كش كنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hunting RKO
نقل قول:
نوشته اصلی توسط DIONYSUS
نه، د میـز فقط میتونه کیفش در ماندی نایت راء کَش کنه.
در ضمن د میـز تا یه سال فرصت کَش کردن داره و شاید بعد از رسلمنیا کیفش رو کَش کنه .
فـعلا . . .
به نظر من بهترین زمان برای این که میز از امتیاز خودش استفاده کنه همین سروایور سریز میتونه باشه چون احتمالا تو سروایور برت به کمک سینا قهرمان خواهد شد و این بهترین فرصت برای میز هستش که از امتیاز خودش استفاده کنه و نگذاره که فردی که یک سال هم نیست در کمپانی حضور داره قهرمان بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط DIONYSUS
ایشالله خواهند کرد . :5: بعدش این ها هنوز احتمال هست . هزار تا امکان ممکن هست پیش بیاد .
هر چند ممکن هست خدایی نکرده د میز اولین شخصی باشه که نتونه با موفقیت کش این کنه . :2:
مطمئناً باز همه ی این حرف ها شایعه هست ، آندرتیکر تو رسلمنیا با کین بازی میکنه !
وید برت با تیکر در رسلمنیا 27؟؟:23::23: دیگه بدتر از این نمیشه...بعید به نظر میرسه که برت با تیکر تو رسلمنیا بازی کنند..امیدوارم که همچین اتفاقی نیوفته...همچنین امیدواریم که ارتن دوباره این احمق رو ببره و از تایتل دفاع کنه...اگه هم باخت د میز بیاد و کیفش رو کش کنه...
امیدوارم اندر با هر کی بازی میکنی فقط با کین بازی نکنه اخه استوری سال 2004 میشه و اصلا خوب نیست
خوب این نشون میده که چقدر خلاقیت و طرح جذاب از این کمپانی رفته که میخواد باز مسابقه تکراری سینا و رندی رو ترتیب بده...خاک بر سرا!
بازی تیکر و برت اگه برت رو چمپ کنن نشون میده میخوان روش سرمایه گذاری جدی بکنن و اینجوری بعید نیست بخوان از تیکر ه عنوان سکوی پرتاب برت استفاده کنن مثل رندی.
این رو برای صدمین بار میگم ... undertaker vs Wade Barret ............... Winner : wade barret]
حالا چطور پیروز میشه معلوم نیست ولی همونطور که چندین بار گفتم این وید برت هست که به رکورد تیکر خاتمه میده
:28::28:
وید برت اینقد خطرناکه؟ :21:
دلم میخواست رندی با تیکر بازی کنه حتی باخت رندی دیدنیست برام چون رندی الان استار پخته ای شده و خیلی با اون مسابقش با تیکر تو رسومنیا فرق داره حیف واقعا حیف ولی خدایی اگه رندی و تیکر با هم مسابقه میدادن عجب چیزی میشد رندی و تیکر دوتا با استعداد و دوتا مین ایونتر دیگه ادم چی میخواد ؟ :10::10::10::30::30::30::30: ( فرض محال ولی اگه میشد چی میشد :27: )
برت عمرا همین شیمس رو یه سال نیومده مین ایونتر کردن و تو رسومنیا اونجوری فضاخت بار با هانتر مسابقه داد بسه . سینا خوبه واقعا سینا خوبه یعنی این ادمای بی جرات بازم میخوان از این کار سر باز بزنن ؟ down with vince :26::26::26::26::26:
کین هم که دیگه برای بار سوم بیاد ببازه که چی بشه ؟ از این بیشتر تحقیر بشه ؟ همون دوبار که تو اوج کین مقهور قدرت تیکر شد بسه بنظرم:11::11::11::11: اول سینا ولی بعدش اگه نشد رندی گزینه ی رویایی میتونه باشه یه لحظه فکرشو بکنید چی میشه :10::10::10::10: براک لزنر و گلد برگ و راک و ... همه بازار گرمی و دکان باز کردن وینسه اینا هیچ کدوم نمیشن من قول میدم اینا حریف تیکر نخواهند بود [hr]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Vince McMahon
این رو برای صدمین بار میگم ... undertaker vs Wade Barret ............... Winner : wade barret]
حالا چطور پیروز میشه معلوم نیست ولی همونطور که چندین بار گفتم این وید برت هست که به رکورد تیکر خاتمه میده
اگه اینطور بشه خون به پا میکنیم :17::17::17: ما دو سال به امید برد لجندری شان مایکلز نشستیم که یه چوب سور بی استعداد که حتی ویندی ( اسلیتر ) از اون بهتر مسابقه میده بیاد تیکری رو ببره که داغ بردن شان رو به خاطرش رو دلمون گذاشتن . داغ برد شو استاپر الکی رو دلمون نموند که این تازه به دوران رسیده بیاد تیکر رو ببره . اولین بدیش اینه که همه بردهای تیکر میشه پ..م بعدش شان مایکلز هم زیر سوال میره که چرا اون لجند این کار رو نکرد . یعنی اینطور بگم از این قضیه 4 طرف لطمه میبینند : کمپانی که این همه سال به رکورد تیکر می نازید و از اون پول در میاورد و به نوعی تاریخش نابود میشه با این کار همچنین زیر سوال میره . 2 . طرفداران و خود تیکر که این همه قدرت همه میشه پ...م . 2 . لجندری شان مایکلز که بیشترین استحقاق رو داشت برای برد دو بار به تیکر باخت و دیگه شکستن این رکورد باعث ناراحتی طرفداراش ( بیشتر از همه خودم :10::10::10: ) میشه . 4 . تماشاچیان کشتی کج که پی میبرند کشتی کج مسخره تر از همیشه شده و هر چی تاریخ ساخته تو این همه سال به خاطر بزرگ کردن یه تازه به دوران رسیده زده خرابش کرده .
در کل اینو بدونید توی باختن تیکر یه دونه سود هم پیدا نمیشه البت اگه شان میبرد میشد بگی یه اسطوره به یه اسطوره بزرگ باخت ولی به غیر از شان دیگه کسی همچین وضعی نداره و اگه تیکر به هر کی ببازه خلاصه خیل عظیمی عصبانی یا ناراحت میشن . نه نه این اصلا به نفع کج نیست
امیدواریم که این موضوع در حد همین شایعه باشه...درسته رندی ارتن با تیکر مسابقه داد ولی قبلش کلی پوستش کنده شده بود...نه مثل این مرتیکه که فقط پارسال توی شوی رسلمنیا با کت و شلوار اومده بود و واسه ملت دست تکون میداد...نیشش هم تا هیپوفیزش باز بود...نمیدونست که از خوشحالی چیکار کنه...حالا درست سال بعدش بیاد توی مین ایونت رسلمنیا با تیکر بازی کنه،بعدش هم ببره و رکورد تیکر رو که حاصل بیش از 20 سال کریرش هست رو بشکونه...اگه اینجوریه بهتره که کل کج بره بمیره...بهتره...
اگه بازی برت و آندر قطعی بشه احتمالا میز در این بازی کیفش رو کش کنه.
ويد برت تو خواب ببينه تيكر رو تو رسلمنيا برده . خاك بر سر اين كمپاني كه اسطوره اش رو ميخواد اينقدر كوچيك كنه كه به به روكي تازه كار با اون لهجه اش ( دي اونده تيكه) :4: تو رسلمنيا ببازونه.
براي تيكر امسال فقط دو گزينه وجود داره:
Brock Lesnar
Bill Goldberg
والسلام...
عمرا ويد برت با آندرتيكر در رسلمنيا بازي كنه. عجب كمپاني مزخرفي شده WWE ...
بازي با لسنر هم كه امكان نداره اتفاق بيفته. به نظر من حريف تيكر در رسلمنيا كين هست كه تيكر انتقامش رو از كين ميگيره.
ولي يه احتمال هم وجود داره كه تيكر نكسوس رو با برد در رسلمنيا از بين ببره.:21:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Iran Satellite
عمرا ويد برت با آندرتيكر در رسلمنيا بازي كنه. عجب كمپاني مزخرفي شده WWE ...
بازي با لسنر هم كه امكان نداره اتفاق بيفته. به نظر من حريف تيكر در رسلمنيا كين هست كه تيكر انتقامش رو از كين ميگيره.
ولي يه احتمال هم وجود داره كه تيكر نكسوس رو با برد در رسلمنيا از بين ببره.:21:
ایول داداش این تیکه آخری رو حال کردم :32: