جزئیاتی در مورد فایت بعدی براک لنسر
[align=center]سلـام...[/align]
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
[align=center]قهرمان سابق سنگین وزن یو اف سی "براک لنسر(2-5)"ماه قبل در پی پی وی یو اف سی 121 شکست سختی رو از Cain Velasquez خورد و کمربند سنگین وزن خودش رو از دست داد...
به تازگی لنسر خبر ها و جزئیاتی رو در مورد فایت بعدیش داده و گفته که به احتمال قوی اون برای فایت بعدیش در مقابل "روی نلسون(5-15)"قرار خواهد گرفت در ضمن در مورد اعدادی که داخل پرانتز جلوی اسم فایتر ها قرار دادم باید بگم که عدد سمت چپی تعداد برد فایتر و عدد سمت راستی تعداد باخت فایتر هست
همچنین میتونین عکسی رو هم از این فایتر در زیر مشاهده کنید:[/align]
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
RE: جزئیاتی در مورد فایت بعدی براک لنسر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ŠÄÉËĐ
زمانش مشخص نیست ؟
[align=center]فعلا خیر...
ولی حداقل باید صبر کنیم که لنسر از فایت قبلی خودش رو ریکاوری کنه تا بره سر یه فایت دیگه...
ولی از شواهد معلوم زیاد نباید صبر کنیم...[/align]
عجب ركوردي داره ! ! ! من چند تا از مسابقه هاي نلسون رو ديدم ولي فكر كنم اون مسابقه هايي كه ديده بودم رو باخته :4: , ولي فكر نميكردم ركوردش اين باشه , اصلاً به فيزيكش نميخوره , براك كار سختي رو داره هر چند هر چي زمان ميگذره براك پخته تر ميشه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط r v d
عجب ركوردي داره ! ! ! من چند تا از مسابقه هاي نلسون رو ديدم ولي فكر كنم اون مسابقه هايي كه ديده بودم رو باخته :4: , ولي فكر نميكردم ركوردش اين باشه , اصلاً به فيزيكش نميخوره , براك كار سختي رو داره هر چند هر چي زمان ميگذره براك پخته تر ميشه .
[align=center]آخه رکوردش چیز آنچنان عجیبی نداره که غیر قابل باور باشه...
معمولا تو چنین ورزش هایی که احتیاج به قدرت فیزیکی زیادی دارن اینجور آدم ها موفق میتونن باشن...
در ضمن فکر کنم سابقه این بابا از براک بیشتر باشه به همین خاطرم رکوردش بهتره...:15:[/align]
اون كه بله از ركورد كاملاً مشخصه كه سابقش بيشتره , آخه معمولا چنين افردادي با اين فيزيك كٌند و لش هستند من رو اون حساب گفتم .
بابا این دیگه کیه؟
شکمو!!!
براک فوری له میکنه...:34:
امیدوارم براک بتونه شکستش بده ولی واقعا شکم ضایعی داره :11:
براک داره روز به روز پخته تر میشه
چه استیل ضایعی داره :4:
ولی رکوردش هم خیلی عالیه احتمالا این میتونه امتحان خوبی برای براک باشه که نقاط ضعفش رو برطرف کرده یا نه
[align=center]البته زیاد هم رکورد جالبی نداره یعنی بعد از سه برد یه دونه باخت داشته که براک بعد از دو برد خورده ای میشه یه باخت:4: فقط فکر کنم تو این بازی بحث تجربه مطرح باشه [/align]
واقعا ركورد شاخي نداره؟!؟ به نظر من البته.
لازم به ذكر اين شكم گنده بازي قبليش براي چلنج تايتل و برنده ي بازي كين و براك با دوس سانتوس بود كه دوس سانتوس كشتش!
البته نلسون هم کم کسی نیست.مثلا junior dos santos با شکست دادن همین نلسون در UFC 117 توانست جواز مسابقه برای کمربند سنگین وزن را بگیرد.اول هم قرار بود نلسون با شین کاروین در UFC 125 بازی کنند که به خاطر مصدومیت کاروین اون بازی لغو شد.ولی امیدوارم که در صورت برگزاری بازی بین این دو براک پیروز بشه.