برت قهرمان بعدی WWE + مرگ میشل پورتر
سلام
احتمال باخت ارتون به وید در سروایور سریز
یکی از برنامه هایی که کمپانی رستلینگ در نظر گرفته این هستش که رندی ارتون در رویال رامبل پیروز بشه و به رستلمنیا بره و این اتفاق زمانی ممکن میشه که رندی تایتل خودش رو در سروایور به برت ببازه البته امکان داره این هم شایUه باشه همینطور اعلام شده رندی قرار بوده در برگینگ رایتس تایتل خودش رو ببازه اما این برنامه عوض شده
مرگ میشل پورتر
میشل پورتر که به عنوان گوینده کمپانی WWF در گذشته و در بین سال های 1993 تا 1998 در کمپانی حضور داشت در 28 اکتبر درگذشت پورتر چندین ماه بود که قلبش مشکل داشت و سرانجام درگذشت
حریف بعدی دنیل برایان
قرار بود حریف بعدی دنیل برایان سی ام پانک باشه اما با توجه به مصدومیت پانک این اتفاق به وقوع نمیپیونده و در حال حاضر نویسندگان کمپانی قصد دارند تا برایان رو با ویلیام رگال درگیر کنند که این درگیری به احتمال زیاد به زودی برگزار میشه
RE: رندی ارتون در سروایور تایتل خودش رو از دست میدهد + مرگ میشل پورتر
خوب پس خدارو شکر دابول دابول بلاخره ویلیام ریگل رو آدم حساب کرد ! .. تهش معلومه دیگه بازم مثل همیشه دنیل برایان برنده میشه ! :4:
امیدوار هستیم نقش برادر ریگل پررنگ تر بشه !
RE: برت قهرمان بعدی WWE + مرگ میشل پورتر
با چیزی که از کمپانی دیدیم تا حالا فکر نکنم کسی که رویال رو برده (اونم 2 سال پیش) 2باره رویال رو ببره. برنده کسی خواهد بود که تا حالا رویال رو نبرده باشه. مثل سی ام پانک یا جریکو یا حتی برت.
آخه این برت احمق هم شد آدم،بیاد قهرمان wwe بشه:23:آخه مگه قحطی سوپراستار اومده...........حالا اگه برت بازی رو برد،عمو سینا بعدش هیل میشه؟؟:15:
مطمئن باشین رندی رویال رامبل رو نمیبره،امسال رویال Y2J :34: برنده میشه.:24:
ریگال هم باید بره غاز بچرونه!:11::9:
امسال ادج میبره بابا :4:
شان مایکل و استیو آستین هم همینطور بودن دیگه :4::4:
:4: حله نمیبره :4:
:10:
احتمال قهرمانی این سه نفر بیشتر از همه هست ... وید برت ( البته به کمک دارو دسته ) ... کریس جریکو ... و احتمال 1% برادر بیگ شو...
نقل قول:
امسال ادج میبره بابا 4
ادج تا 5 سال باید فکر رویال رو از سرش بیرون کنه!:9:
ولی به نظر من شانس بیگشو از وید برت بیشتره،دیگه حقشه که WHC بشه.:30:
رویال رامبل هر کی الان ببره رکورد دار میشه دیگه.چون در حال حاضر کسانی که هستن همه فقط 1 بار بردن یا اصلا نبردن
اگه وید برت برنده رامبل بشه نشون ضعف شدید کمپانی هست!
آخه 1 سال نیست اومده دارن بزرگش میکنن که اگه بقیه استارها رفتن اینا باشن
نه دیگه تا این حد که 2 ماه برنده رامبل بشه...شیمس رو بگی بازم یه چیزی استایلش با بقیه فرق داره و مثله برت خز نیست
عزیز من الان تقریبا یک سال داره میشه که وید برت اومده توی کمپانی ... از نظر همه چیز هم سر تر از شیموس هست و هم لیاقتش بیشتر از اونه
به نظر من خیلی بعیده برت برنده بشه,رندی هم یه جورایی احتمالش کمه . مگه اینکه wwe به این فکر باشه که رندی رو رکورددار کنه.
به هر حال امیدوارم :30: کریس دیگه امسال برنده بشه.این دنیل براین هم معلوم نیست چی توش دیدن که اینقدر بازیهاش رو میبره.فقط تو بازی الیمینیشن تگه raw vs nexus ازش خوشم اومد , بعدش :26:
ببخشید آخه این برت چی داره که میگین خیلی سرتره...البته من از این شیموس هم خوشم نمیاد،ولی این یارو دیگه خیلی هم بیشتر از حقش گندش کردن...تا الانشم زیادی توو چشم بوده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط masood2433
ببخشید آخه این برت چی داره که میگین خیلی سرتره...البته من از این شیموس هم خوشم نمیاد،ولی این یارو دیگه خیلی هم بیشتر از حقش گندش کردن...تا الانشم زیادی توو چشم بوده.
یعنی چی چی داره برت یکی از استاران خوب و معروف قدیم است و اگر یک مسابقات اورا دیدیه بودید این جوری حرف نمیزدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط randyrko
نقل قول:
نوشته اصلی توسط masood2433
یعنی چی چی داره برت یکی از استاران خوب و معروف قدیم است و اگر یک مسابقات اورا دیدیه بودید این جوری حرف نمیزدید
منظور ایشون وید برت میباشد !
امیدوارم برت با دخالت عمو سو*ر من سینا ببره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bomb5
امیدوارم برت با دخالت عمو سو*ر من سینا ببره.
دوست عزیز انقدر اسپم ندید، شما تو 6 تا تاپیک پیاپی اسپم دادید !
( ضمنا این تاپیک مربوط به یک هفته پیش هست ، انقدر تاپیک های قدیمی رو بالا نیارید )
من فكر كنم سي ام پانك رويال2011روببره چرا چون تا جايي كه سايت هاي خارجي ميگن كمپاني دبليو دبليو اي براي پانك يك بازگشت رويايي درنظر گرفتند مثل تريپل اچ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط cmpunk
من فكر كنم سي ام پانك رويال2011روببره چرا چون تا جايي كه سايت هاي خارجي ميگن كمپاني دبليو دبليو اي براي پانك يك بازگشت رويايي درنظر گرفتند مثل تريپل اچ
کاملا با حرفت مخالفم
اولا تیکر هویج نیست که پانک قهرمان شه
دوما رو چه حسابی هانتر و با پانک مقایسه میکنی؟
سوما بازگشت رویایی واسه پانک فوقش بشه us champion