-
× مشکل جدید ایرانیان با آپدیت امنیتی داشبورد ایکس باکس 360 ×
[align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازیکنان بازی های کپی نگران هستند ؟!!
سلام .
چندتا از دوستان در مورد مشکلی که به تازگی دچارش شدن از من سوالهایی پرسیده بودند که من میخواستم به این بحث بپردازم و دوستان رو از نگرانی در بیارم :4:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همان طور که مطلع هستید از کال آو دیوتی به بعد یا برای برخی از نسخه ی سوم فِیبِل به بعد ( بستگی به دیسک درایوتون داره ) این بازی ها سازگار با دستگاه نبودند و مشکلاتی را دارا بودند و حتی شاید با بازی کردن آنها که اواسط بازی دیگه نمیتونستید بازی رو ادامه بدید رو به رو شده باشید ! این مشکل ( که البته ما اسمش رو گذاشتیم مشکل ! ) این میباشد که تو آخرین آپدیت داشبورد ایکس باکس توسط مایکروسافت ، یک لایه ی امنیتی جدیدی فعال و تعبیه شده که اجازه ی اجرای بازی های جدید رو نمیده که Anti-Piracy 2.5 نام داره و به همون ap2.5 معروفه ، این آپدیت داشبورد که هدف اصلیش مقابله با بازی های کپی است به صورتی تعبیه شده که باعث میشود بازی های جدیدی که ذکر کردم دیگر اجرا نشوند و به گونه ای امنیت ایکس باکس رو در برابر استفاده از بازی های کپی فراهم میکند . این آپدیت ap2.5 باعث اطمینان مایکروسافت از کپی نشدن و استفاده از دی وی دی و بازی های اورجینال شده است ( در صورتی که آنها خبر ندارند هکر های دنیا و به خصوص ایران بیدار هستند و ایرانی جماعت تو کَتِش نمیره که بازی اورجینال بخره :4: . سال گذشته نیز با انتشار ایکس باکس 360 اسلیم که با چنین مشکلی مواجه شدیم به یک هفته نکشید که دوباره این قفلی که بر روی داشبورد هست شکسته شد و بازی های کپی اجرا شدند ، همچنین اسلیم که اینقدر مورد اعتماد مایکروسافت بود و میگفت احتمال کپی خور شدنش خیلی کمه به تازگی کپی خور شده و قفلش شکسته شده !
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این مشکل تا حداکثر دو ماه دیگه یا کمتر با آمدن Lt+ بر طرف خواهد شد و همه چیز به خوبی و خوشی تمام خواهد شد و بهتره تا اون وقت از گذاشتن بازی های جدیدی که از این آپدیت بر خورد دار هستند و اجرا نمیشوند مثل Assassin's Creed BH و NFS: H0t Pursuit و برای اطمینان بیشتر COD: Black Ops و Fable 3 در دستگاه اکیداً خودداری کنید !
در این رابطه محمد حسین عزیز نیز تاپیکی زده بودند که میتوانید [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] نیز مشاهده کنید .
با تشکر ، فعلاً ...
[/align]
-
RE: × مشکل جدید ایرانیان با آپدیت امنیتی داشبورد ایکس باکس 360 ×
چه خوب.من 3 هفتس COD رو گرفتم بازي نكردم:4:
حالا تاكي سبر كنيم واسه اساسين؟:28:
كي ببرم ايكس باكس رو واسه آپديت؟
يه وقت گند نزنن به دستگاه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Straight Edge
چه خوب.من 3 هفتس COD رو گرفتم بازي نكردم:4:
حالا تاكي صبر كنيم واسه اساسين؟:28:
كي ببرم ايكس باكس رو واسه آپديت؟
يه وقت گند نزنن به دستگاه؟
1- البته گفتم بعضی درایو ها ولی به ریسکش نمی ارزه ! مثلاً من همون موقع که بلک اوپس اومد تمومش کردم :4:
2- گفتم که کمتر از 2 ماه :70:
3- هر وقت اومد :4: من خبرتون میکنم.
4- :70: :70: :70:
-
پـژمان , من آپدیت جدیـد داشبـورد رو ریخـتم . بعدش کـال آو دیـوتی زدم و تمومش هم کردم و مشکـلی پیش نیـومد !
حالا یعنی اینـکه این مشکلات واس من پیش میاد یا نمیـاد ؟!
هـاT پرسوئیت اجـترا می شه واسـم ؟
می خوام قشـنگ توضیـح بدیـا ! :4:
آ بـاریکــلّــا برادر پـژمان ! :4:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Rioter
پـژمان , من آپدیت جدیـد داشبـورد رو ریخـتم . بعدش کـال آو دیـوتی زدم و تمومش هم کردم و مشکـلی پیش نیـومد !
حالا یعنی اینـکه این مشکلات واس من پیش میاد یا نمیـاد ؟!
هـاT پرسوئیت اجـترا می شه واسـم ؟
می خوام قشـنگ توضیـح بدیـا ! :4:
آ بـاریکــلّــا برادر پـژمان ! :4:
آخرین آپدیتش که فکر میکنم واسه پارسال بوده ! کال آو دیوتی هم من رفتم و تمومش کردم ، گفتم که کال آو دیوتی برا بعضی دیسک درایور ها مشکلی نداره ، ولی از بعد کال همه ی بازی ها مشکل دارند و از اون به بعد دیگه حتی ریسکش هم نکنید !
نه اگه قرار باشه مشکل پیش بیاد همون وسط کال پیش میومد و نمیذاشت دیگه بازی و ادامه بدی .
اجرا میشه ولی وسط بازی میپره بیرون که شنیدم همه گفتن بهتره اصلاً تو دیسک دروایو نذارید که مشکل ساز میشه .
قربانت.
-
آره آخرين آپديت پارسال باز هم موقعه ي اومدن اساسين 2 بود كه نياز به آپديت داشتن دستگاها!
-
امروز با برو بچ نشستيم اين نسخه هاي 2 ديسكه ي AC رو كه گفتن مياره بدون نياز به هك بررسي كرديم و نشد.تنها راه اينه كه صبر كنيد تا هك بشه اين قفل مسخره(من نميدونم مايكروسافت كه ميدونه ميخواد اين قفلا هك بشن چرا هر سال زجر ميده مردم رو)
-
تو دهن این مایکروسافت به معنای واقعی کلمه ! :4: خستمون کرد دیگه ! :4:
نمی دونی چه زوری بهم داره پنج شنبه یکی از دوستام که پلی استیشن 3 داره رفت اساسین ( B-H ) رو خرید ! الانم داره حال می کنه ! :4: حالا ما باید دو ماه ( می خوره وسط امتحانات میان ترم :70: :4: ) صبر کنیم تو مسخره بازی مایکروسافت تموم شه !
ای بابا ... :70: :4:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Awesome One
تو دهن این مایکروسافت به معنای واقعی کلمه ! :4: خستمون کرد دیگه ! :4:
نمی دونی چه زوری بهم داره پنج شنبه یکی از دوستام که پلی استیشن 3 داره رفت اساسین ( B-H ) رو خرید ! الانم داره حال می کنه ! :4: حالا ما باید دو ماه ( می خوره وسط امتحانات میان ترم :70: :4: ) صبر کنیم تو مسخره بازی مایکروسافت تموم شه !
ای بابا ... :70: :4:
البته این مسخره بازی ایرانی هاست نه مایکروسافت ، قانون کپی رایت قضایای حیصیتی داره واسه ایرانیها :4:
-
ناراحتي پژي؟ زنگ بزن ماكروسافت بگو يكار كنيد ديگه نشه هك كنن.ما پولمون زياده واسه بازيا چرت شما 70 ت پول بديم:4:
-
عزیزان نگران نباشید که دوستان هکر فعالند :4:
این ماکروسافت ماله اینحرفا نیست صد دفعه اومد ازاین غلطا کنه برادران هکر از خجالتشون در اومدن. :4:
-
[align=center]سلام خدمت دوستان عزیز
انتظار هـا به پایان رسید ... :4:
الآن یکی از دوستان که معتبر ترین فروشگاه مرتبط با بازی های رایانه ای رو در اصفهان داره و حتی از شاید بشه گفت تو ایران ( :4: ) به خاطر اینکه تو کشور زود تر از همه بازی ها رو میاره و ... بهم پیامک زد و گفت که مشکل حل شد و دی وی دی های آپدیت به دستشون رسیده ! روش استفاده ی این دی وی دی هم شبیه همون دیسک بوت هـا هستش که پارسال همزمان با تِکِن 6 اومد و برای بازی کردن باید ابتدا دی وی دی رو میذاشتید بعد بازی رو هست !
قیمتی که برای این دی وی دی گذاشتند 5000 تومن هست و احتمالاً تو شهر های دیگر نیز همین حدودا خواهد بود . پس هر چی زودتر این دی وی دی رو تهیـه کنید و از Assassin's Creed و NFS لذت ببرید :4:
[/align]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Shadow
الآن یکی از دوستان که معتبر ترین فروشگاه مرتبط با بازی های رایانه ای رو در اصفهان داره و حتی از شاید بشه گفت تو ایران ( :4: ) به خاطر اینکه تو کشور زود تر از همه بازی ها رو میاره و ... بهم پیامک زد و گفت که مشکل حل شد و دی وی دی های آپدیت به دستشون رسیده ! روش استفاده ی این دی وی دی هم شبیه همون lt+ هـا هستش که پارسال همزمان با تِکِن 6 اومد و برای بازی کردن باید ابتدا دی وی دی رو میذاشتید بعد بازی رو هست !
قیمتی که برای این دی وی دی گذاشتند 5000 تومن هست و احتمالاً تو شهر های دیگر نیز همین حدودا خواهد بود . پس هر چی زودتر این دی وی دی رو تهیـه کنید و از Assassin's Creed و NFS لذت ببرید :4:
[/align]
منظـورت همـون دیسـک بـوتـه ؟!
یعنـی با همیـن دیسـک بوتی که پـارسـال اومد , کـار راه نمی اُفتـه ؟.! :4:
-
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Shadow
الآن یکی از دوستان که معتبر ترین فروشگاه مرتبط با بازی های رایانه ای رو در اصفهان داره و حتی از شاید بشه گفت تو ایران ( :4: ) به خاطر اینکه تو کشور زود تر از همه بازی ها رو میاره و ... بهم پیامک زد و گفت که مشکل حل شد و دی وی دی های آپدیت به دستشون رسیده ! روش استفاده ی این دی وی دی هم شبیه همون دیسک بوت هـا هستش که پارسال همزمان با تِکِن 6 اومد و برای بازی کردن باید ابتدا دی وی دی رو میذاشتید بعد بازی رو هست !
[/align]
منظـورت همـون دیسـک بـوتـه ؟!
یعنـی با همیـن دیسـک بوتی که پـارسـال اومد , کـار راه نمی اُفتـه ؟.! :4:
والا هر اسمی روش میشه گذاشت ، به Lt هم معروفه البته هیچ ربطی به LT نداره ولی چون خودش کار ورژن آپدیت 1.6 ـه iXtreme رو انجام میده و جایگزین هست یعنی اگه 1.6 باشه دیگه این دی وی دی نیاز نیست بهش یادمه میگفتن Lt ! ولی حالا که واژه ی مناسب ترش دیسک بوت هست همین رو جایگزین میکنم :4:
خوب اون دیسک بوت برای اون لاکد و قفلهایی بود که پارسال روی دستگاه بود و با اونها سازگار بود یعنی ورژن 1.6 ولی این یکی که دیگه برای اون مشکل نیست ، لاکدش فرق کرده طبیعتاً نوع آپدیتش هم فرق میکنه دیگه ! بنا بر این یه دیسک بوت دیگه باید تهیه کنی .
-
یک سوال
اگه بدیم دست آپدیتور ها(همون کنسول فروشا که دستگاه رو آپدیت میکنند)این مشکلو میتونن حل کنن و نیاز نباشه رابرا سیدی بزاریم؟
-
پژمان من پارسال هم از اين دي وي دي ها نگرفتم.دادم آپديت كردن.امسال هم همينكارو كنم حله؟
چون ممكنه اون دي وي دي ها رو اينجا نداشته باشن؟
-
می گم می شه یه جوری حرف بزنید ما هم بفهمیم ؟ :4:
-
امير اين بوت رو ول كن
من پارسال هم گير نيوردم.تازه اعصاب خوردي هم هست هي بايد بزراي در بياري.
ميبريم پيش كامي 30 مين آپديت ميكنه:4:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط twist of fate
یک سوال
اگه بدیم دست آپدیتور ها(همون کنسول فروشا که دستگاه رو آپدیت میکنند)این مشکلو میتونن حل کنن و نیاز نباشه رابرا سیدی بزاریم؟
تمام سوالاتون شبیه هم بود برا همین یکی رو برا همه جواب میدم :4:
الان اون آپدیتیش اومده که به صورت دی وی دی هستش و مثل همون دیسک بوت های قبلی باید بذاری و در بیاری ولی اگه بخواید مثل پارسال بدون این دیسک ها و با یک آپدیت کلی کاری کنید که نیازی به دیسک بوت نباشه باید حداقل 2 ماه صبر کنید تا LT ورژن جدید بیاد و اون رو یه دفعه رو دستگاه آپدیت کنید !
حالا حساب کنید ببینید می ارزه به خاطر یه گذاشتن و برداشتن 2 ماه صبر کنید ؟
-
من cod black ops رو رفتم هيچ مشكلي پيش نيومد
راستي اين بازيهاي اورجينال چنده؟؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SYSTEM OF A DOWN
من cod black ops رو رفتم هيچ مشكلي پيش نيومد
راستي اين بازيهاي اورجينال چنده؟؟؟؟؟
گفتم ، برای همه COD مشکل ساز نیست .
والا تا چند سال پیش که قیمت کرده بودم 40-50 تومن بود ، الان نمیدونم ، احتمالاً همین حدوداس :15:
-
[align=center]
سلام ، امروز متوجه شدم که همین امروز آپدیت اِل تی پلاس آی اکستریم اومده . دیگه نیازی نیست دیسک بوت بخرید .
مزیت هاش نسبت به دیسک بوت اینه که اولاً دیسک بوت دوباره اگه لاکد بذارند به درد نمیخوره ولی ال تی کار سازه و همچنین با آپدیت ال تی دیگه نیاز نداره که هی دیسک بوت بذارید قبل هر بازی ! LT+ همون آپدیتی هست که قرار بود 2 ماه دیگه بیاد ولی زودتر اومد .
روش آپدیتش هم اگه میتونید خودتون انجام بدید وگر نه دستگاه رو ببرید فروشگاه هایی که میشناسید تا آپدیتش کنند . قیمتش هم 8000 تومن بیشتر نیست یا همین حدودا .
من حالا روشش رو هنوز ندیدم چطوری ، فعلاً صبر کنید تا اگه شد خودم به صورت رایگان روش آپدیت رو بگم[/align]
-
- ممنون پژمان جان ,
می شه بگی چطور آپدیت کنیم ؟
با پی سی چیزی باید دانلود کنیم بعد بریزیم رو ایکس باکس ؟
یا
با خود ایکس باکس وصل شیم ؟ بعد اگه اینطوره جای خاصّی باید بریم ؟
قشنگ توضیح بـده . ممنون
-
نقل قول:
- ممنون پژمان جان ,
می شه بگی چطور آپدیت کنیم ؟
با پی سی چیزی باید دانلود کنیم بعد بریزیم رو ایکس باکس ؟
یا
با خود ایکس باکس وصل شیم ؟ بعد اگه اینطوره جای خاصّی باید بریم ؟
قشنگ توضیح بـده . ممنون
به زودی اگه موفق شدم !
-
من امروز عصر بازی Assassin's Creed و Need For Speed رو بازی کردم ، روش بازی کردن هم دو فایل سیستم آپدیت بود و با ترفندهای مخصوص به خود ، متاسفانه فایل های آپدیت روی فِلَش من بود که رفیقم برداشت برا آپدیت کردن ایکس باکسش منم حواسم نبود فایل ها رو نریختم رو کامپیوتر ، بنا بر این میگردم تا فایل ها رو پیدا کنم وگر نه هم باید صبر کنید تا رفیقم فلشم رو بیاره و من آپدیتش رو براتون با آموزش بگذارم.