-
نتایج کامل ماندی نایت راء | 22 نوامبر 2010
سـلام
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
[align=center]رویداد : ماندی نایت راء
مکان : The Amway Center in Orlando, Florida
تاریخ : 22 نوامبر 2010
آغاز شو
کول و کینگ کار رو شروع میکنن.کول میگه شب گذشته رندی ارتن قهرمان شد و با پیروزی اون سینا اخراج شد.
ابتدا وید برت و نکسوس وارد رینگ میشن.جمعیت اونا رو بوو میکنن.وید برت میگه دیشب سینا اخراج شد.اون گفته بود میدونم میخوام چیکار کنم و این معنیش این هست که خودش رو برای کار درست فدا کرد.ولی اون شب گذشته بدون هیچ جنگ و مسابقه ای رفت و این عادلانه نیست.در تاریخ WWE هرگز رخ نداده که داور کسی رو تو مسابقه لمس کنه،ولی سینا این کار رو با من کرد.اون عنوان رو از من گرفت.
به نام عدالت من یه تایتل شات دیگه مقابل رندی ارتن امشب میخوام.با داوری بی طرف که ثابت بشه من میتونم قهرمان بشم.سپس یه ایمیل میاد و جی ام میگه امشب در مین اونت رندی ارتن از عنوان خودش مقابل وید برت دفاع خواهد کرد.نکسوس خوشحال میشن و وید برت تشکر میکنه.در ادامه وید برت در مورد سینا حرف میزنه و میگه از اخراجش لذت بردم.اما بباید بگم اون یه جنتلمن و آدم نجیبی هست.او زحمت زیادی کشید و من ازش تشکر میکنم.یه فرصت بهش میدم تا بیاد خداحافظی کنه.
کول یادآوری میکنه سینا اینجاست و امشب در راء حضور پیدا میکنه.کینگ هم اعلام میکنه که راء هفته ی بعد ویژه و سه ساعته هست.در ادامه کول مفسر جدید راء سی ام پانک رو معرفی میکنه و پانک میاد و کول اون رو در آغوش میگیره.
بازی اول :: انتخابی کینگ آف د رینگ » شیمس مقابل آر تروث
هر دو استار به رینگ میان.در کرنر شیمس روی تروث کار میکنه.ساید هد لاک از شیمس و همچنان کنترل بازی دست شیمس هست.هر دو استار گلاویز شدن.شیمس دوباره شیمس بهتر کار میکنه.در ادامه یه سیلی از تروث.بک فیلیپ از تروث و حالا یه هیل کیک میزنه.رول آپ از شیمس ولی موفق نیست.میریم کامرشال . . . .
برمیگردیم و همچنان شیمس کنترل بازی رو در اختیار داره.روی بازوهای تروث کار میکنه.تروث سعی میکنه روی پاهای شیمس کار کنه ولی شیمس به زمین میکوبش.کاور از شیمس ولی 2.جعیت هر دو رو تشویق میکنن تا کار رو ادامه بدن.در ادامه یه بوت و پرش ار بالای طنابها و یه کلوسلاین از تروث.در انتها تروث فینیشر خودش رو اجرا میکنه و کاور 1 . . 2 . . ولی شیمس برمیگرده.شیمس رول آپ میکنه 1 . . 2 . . ولی تروث هم برمیکرده.حالا شمیس میره برای بیگ بوت و اون رو اجرا میکنه . کاور 3.
برنده: شیمس
اونها در مورد کریر سینا صحبت میکنن و اینکه دی وی دی های جدید سینا در حال انتشار هست.سپس ویدئویی از منیا پارسال پخش میشه.
تیم لیکول رو می بینیم که میخوان بیان داخل آرنا اما نیوهای امنیتی نمیزارن.اونها میکن عنوان ما به سرقت رفته و ما باید داخل بریم.نیروهای امنیتی میگن اسم شما تو لیست نیست و حق ورود ندارید.حالا ناتالیا میاد و نیروهای امنیتی میگن شما اینها رو میشناسید که برن داخل و ناتالیا میگه نه ، من اصلا تو عمرم اینا رو ندیدم.در ادامه نیروهای امنیتی لیکول رو از منطقه خارج میکنن و میگن باید بلیط بخرید و وارد بشید.
سانتینو و کازلاف میان.سانتینو در مورد باخت شب گذشته صحبت میکنه.کازلف میگه فردا همیشه وجود داره.حالا تامینا اونجا حضور پیدا میکنه.تامینا شروع به نوازش سانتینو با یه موسیقی میکنه.سانتینو مثل یه بچه گربه شده و همدیگه رو می بوسـ ـن و در آغوش گرفتن و سانتینو میگه با من تماس بگیر.
میتوز کنار ارتن هست.رندی میگه من و سینا هرگز با هم دوست نبودیم ولی من بهش احترام میزارم،چون بازی رو درست انجام داد.سپس رندی قول میده که برت امشب با عنوان رینگ رو ترک نمیکنه.
یه مسابقه برای اسمکدان اعلام میشه که انتخابی کینگ آف د رینگ هست.بیگ شو مقابل دل ریو قرار میگیره.احتمالا مین اونت اسمکدان این هفته هست.
الکس رایلی میاد و میگه د میز دچار اضطراب شده و در نتیجه من جاش مسابقه میدم.
بازی دوم :: انتخابی کینگ آف د رینگ » ازکیل جکسون مقابل الکس رایلی
رایلی به جکسون حمله میکنه.اما جکسون کنترل بازی رو در اختیار میگیره.دوباره رایلی رایت هند میزنه اما جکسون بهش حمله میکنه و زمین میزنش.در کرنر جکسون یه اسپلش رو از دست میده و رایلی یه اسپلش در کرنر میزنه.حالا اسلم و کاور اما 2.رایلی هدلاک کرده.اما جکسون تلاش میکنه به بازی برگرده و موفق میشه و یه اسلم میزنه.یه کلوسلاین بزرگ در کرنر از جکسون.جکسون فینیشرش رو اجرا میکنه و کاور ، تمام.
برنده: ازکیل جکسون
در بک استیج سینا رو می بینیم.اعلام میشه که سینا به رینگ خواهد آمد.سپس سینا به رینگ میاد.میگه اگه من قرار باشه بیرون برم مهم این هست که چطور بیرون برم.ارتن الان قهرمان هست و این معنیش این هست که من اخراج شدم.میگه فکر نمی کردم چنین اتفاقاتی بیفته اما همه رو فراموش میکنم.قبل از WWE تو ماشین زندگی میکرد و توالت می شست.فکر نمیکرد که روزی چنین اتفاقاتی بیفته.اما در طول سالها این رو بدست آوردم.شما فقط من رو اینجا دیدید و خارج از اینجا هیچ چیز از من نمی دونید.نمیتونم چطوری از کمپانی تشکر کنم.نه از کمپانی بلکه از تمام کسانی که اجازه دادن من الان اینجا باشم.
در ادامه سینا در قسمتی در مورد اسطوره ها صحبت میکنه و میگه تو این سالها اتفاقات زیادی براش افتاده.سینا گفت که اجازه نمیده نکسوس 9 سال از زحماتش رو به باد بده.بعد میگه WWE قسمتی بزرگ،از زندگی من هست.در ادامه میگه من قربانی شدم و خانواده ی من خیلی برام صبر کردند و زحمت من رو کشیدن و میخوام منار اونها باشم.سینا میگه برادرم بچه دار شد و من پیشش نبودم.تولد مادرم چند روز دیگست و من میخوام اونجا باشم.میخوام خواهر و برادرم رو در آغوش بگیرم.سینا میگه من احساس میکنم مثل یه آدم احمق می مونم.سینا میگه یه چیزی که خیلی دوست دارم این هست که هوادارن با من صادق باشن.اگر الان من اینجا رو ترک میکنم نیمی من رو تشویق کنن و نیمی مقابل من قرار بگیرن.سینا میخواد همه ی خانم ها و بچه ها بگن Let's Go Cena و همه ی آدمای بالای 18 سال بگن Cena Sucks !
سینا میگه من همه ی این تشویق ها رو در طول بازی می شنوم و ازشون راضی هستم.سینا در مورد وید برت میگه اون یه استعداد هست و نیاز داره تا خوب مشاوره بشه.در انتها سینا از کسایی که اجازه دادن 9 سال کارش رو بکنه تشکر میکنه و میگه من تو این مدت در شوهای زیادی حضور داشتم و از همه بابت همکارشون تشکر میکنم.از شما هم بخاطر اینکه اجازه دادید احمق هایی مثل من دنبال رویاهای خودشون برن و اون رو بسازن تشکر میکنم.Lets Go Home !
سپس سینا به استیج میره،با جمعیت خداحافظی میکنه و سپس آرنا رو ترک میکنه.نماهایی بزرگی از هوادارایی رو می بینیم که ناراحت هستند ! سینا در بک استیج با همه خداحافظی میکنه و حالا رندی ارتن میاد سمتش و بهم دست میدن و همدیگه رو در آغوش میگیرن.سپس ینا از ساختمان خارج میشه و وید برت در انتها دیده شد.
بازی سوم :: انتخابی کینگ آف د رینگ » دنیل برایان مقابل تد دیبیاسی
دیبیاسی و ماریس به رینگ میان.سپس برایان و بلا تویینز به رینگ میان.بازی شروع میشه و دیبیاسی حمله رو شروع میکنه.اون از باخت دیشبش ناراحت هست.یه فلپجک از تد و کاور . . 2.حالا برایان رو، روی طنابها پرت میکنه و کاور . . 2.یه البو از دنیل.در کرنر یه اسپلش و دراپ کیک از برایان.حالا برایان میره سمت طناب و در برگشت تد دیبیاسی یه اسپاین باستر میزنه.کاور . . 2.حالا لی بل لوک از دنیل برایان و تد دیبیاسی طاقت نمیاره و تپ اوت میکنه.
برنده: دنیل برایان
بازی چهارم :: نان-تایتل مچ » ناتالیا و آلیشا فاکس
بازی شروع میشه.در کرنر ناتالیا روی فاکس کار میکنه.اما فاکس موهای ناتالیا رو گرفته و زمین میزنش.استامپ از آلیشا.در ادامه ناتالیا یه اسلم و یه سیلی تو گوش فاکس میزنه.سوپلکس از ناتالیا و فاکس رو با تاخیر پایین میندازه.کاور از ناتالیا اما . . 2.فاکس سعی میکنه طنابها رو بگیره اما ناتالیا اون رو به وسط رینگ می بره.اما دوباره فاکس فرار میکنه و رول آپ و ضد حمله اما موفق نیست.شارپ شوتر از ناتالیا و فاکس تپ اوت میکنه ، تمام .
برنده: ناتالیا
در بک استیج ملینا و موریسن در حال صحبت کردن هستند.
بازی پنجم :: انتخابی کینگ آف د رینگ » موریسن مقابل تایسون کید
بازی شروع میشه.موریسن هدلاک کرده.هر دو استار به کرنر میرن و قفل باز میشه.چند کیک از تایسون و در کرنر یه بوت از تایسون زده میشه.یه کیک از بالای طنابها روی موریسن و حالا کاور . . 2.هدلاک از تایسون.سر و صدای زیادی میکنه واسه اینکه الان هیل هست.موریسن برمیگرده و یه البو و کیک میزنه.حالا موریسن کنترل بازی رو در دست میگیره.یه کلوسلاین از بالای طنابها و کاور . . 2.در انتها موریسن استار شیپ پین رو اجرا میکنه و کاور . . . 3، تمام.
برنده: جان موریسن
ارتن و وید برت در بک استیج در حال قدم زدن هستند.
اعلام میشه Kofi Kingston, Drew McIntyre, Big Show, Rey Mysterio, Cody Rhodes, Alberto Del Rio, Jack Swagger, MVP در اسمکدان این هفته در مسابقات انتخابی کینگ آف د رینگ شرکت میکنن.
ارتن در حال اومدن به رینگ هست.در همین حین نکسوس بهش حمله میکنه و برت میاد.رندی زانوش رو گرفته.هریس دوباره یه ضربه به زانوی رندی میزنه و رندی از اون ناحیه درد میکشه.برت به همه میگه برین عقب و جمعیت در حال دادن شعار NEXUS SUCKS هستند.
در رینگ کول،کینگ و پانک در مورد این حمله حرف میزنن.برت به رینگ میاد.کول میگه افراد نکسوس حق حضور در کنار رینگ رو ندارن.برت میگه زنگ بازی رو بزنید.رندی در حال اومدن به رینگ هست.اون مصدوم نشون میده و در حال ورود به رینگ هست.
بازی ششم :: دبلیو دبلیو ای تایتل مچ » رندی ارتن مقابل وید برت
بازی شروع میشه.بوت از برت.برت ، رندی رو به کرنر برده و اونجا روی زانوی ارتن کار میکنه.کاور از برت اما . . 2.همچنان برت کار میکنه و یه اسلم میزنه.روی زانوی ارتن کار میکنه.کاور . . 2.برت هولد کرده اما رندی اون رو به کرنر میفرسته.حالا بک بریکر از رندی و هر دو استار روی زمین هستند.در ادامه و انتهای بازی برت بهتر کار میکنه و فینیشر خودش رو میزنه و کاور 1. . . 2 . . . اما حالا ناگهان سینا برمیگرده و داور رو کنار میزنه.میره و یه AA به برت میزنه ! حالا نکسوس میان ولی سینا فرار میکنه.ارتن بلند میشه و حالا آر کی او ،کاور 1 . . 2 . . 3 .ارتن کمربند رو حفظ میکنه.
برنده و همچنان قهرمان: رندی ارتن
اما این پایان شوء نیست.د میز میاد و میخواد کیفش رو کش کنه !
مین اونت :: دبلیو دبلیو ای تایتل مچ » رندی ارتن مقابل د میز
زنگ بازی به صدا در میاد.میز شروع به حمله میکنه.میز روی پاهای ارتن کار میکنه.در ادامه به زانوی رندی ضربه میزنه.یه بوت از میز.حالا رایلی به سمت رینگ میاد.در کرنر میز زانوی رندی رو به رینگ پست میکوبه.رندی زانوش رو گرفته.میز به رینگ اومده ولی رندی یه کلوسلاین میزنه.حالا میره برای دی دی تی معروف ولی میز به زانوی رندی ضربه میزنه.در ادامه یه بیگ اسلم از رندی و حالا ارتن خودش رو برای زدن آر کی او آماده کرده.میره برای آر کی او که میز بدل میزنه و اسکال کراشینگ رو اجرا میکنه.کاور از میز . .1 . . . 2 . . . 3 ، د میز قهرمان دبلیو دبلیو ای شد !
برنده و قهرمان جدید: د میز
میز در حال خوشحالی زیاد هست و شوء در همین لحظه به پایان رسید .[/align]
با تشکر از توجه شما
تا بعد . . .
-
RE: نتایج کامل ماندی نایت راء | 22 نوامبر 2010
مبارکه بالاخره میز کار خودشو کرد رندی هم که مصدوم شد :2::10::10::10:
-
خدا وکیلی:23: خود خاله بنفشه:26: هم نمیدونه میخواد چی کار کنه:15:
-
سـلام
[align=center]تاپیکـ آپ شد .[/align]
دارک مـچ دیشب راء :
[align=justify]قبل از شروع شوء گلداست مقابل Jackson Andrews قرار گرفت و از وی شکست خورد.Jackson Andrews در لیگ FCW با نام Jesse Nature حضور دارد.
اما پس از پایان بازی ارتن و د میز، خبری از دارک مـچ مین اونت نبود و رندی بلند شد و به آرامی قدم میزد و در حال ترک آرنا بود که در همین حال هواداران اسم رندی را صدا می زدند و تشویقش میکردند.[/align]
فـعلا . . .
-
[size=small]:11::11:
ببین کمپانی به کجا رسیده میز قهرمان میشه اونم wwe
واقعا که
بیچاره رندی:2:[/size]
-
آقا من يه چيزو همينجا بگم.خسته شدم از بس جواب PM طرفدارا سينا و...رو دادم.
اول يه سوال:كسي مثل سينا.رندي.هانتر مگر از يجا شروع نكردن؟ميز هم از usa.تگ تيم به اينجا رسيداونقدرا هم خوارو ذليل نيست.
سوال بعدي:تا عبد بايد سيناها و رندي ها چمپ باشن؟
سوال بعدي:مگه تا ديروز كه اين سينا و رندي هي چمپ ميشدنو تايتل بين اينا در چرخش بود نميگفتين wwe همش گير داده به اينا تكراريه...به جوونا فرصت نميده؟
ايندفعه اينجوري ميگيد؟!؟!
بابا من كه سر درنميارم!!!
در آخرم ميگم كه واقعا متاسفم براي كسايي كه جنبه رسلينگ ديدن ندارن!شما كه نميتونيد ببينيد خوب نبينيد.به من چي؟:4: به ميز چي:4: به مكمن چي؟...
-
[align=center]بسیار عالی
واقعا چمپ شدن میز میتونه امید ها رو به این کمپانی برگردونه
ولی من در فکر اینم که میز تا کی تایتل رو نگه خواهد داشت؟ و چلنجر بعدیش کیه؟
چون مثل اینکه رندی مصدوم شده[/align]
-
- نه !
ارتـُـن مصـدوم نشـده !
یه ذرّه اخبـار رو با دقـّت بخونین ! رو زانـوش آجـُـر که نشکـوندن !
زانوش اوف شده بوده ! درد گرفته بوده !
همیـن !
پی پی وی بعدی هم رندی مقـابل دِ میـز هست . شاید بـَـرت هم این مسـابقه رو تریپل تـرت کنـه !
ممنـون از ارسـلان .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Straight Edge
در آخرم ميگم كه واقعا متاسفم براي كسايي كه جنبه رسلينگ ديدن ندارن!شما كه نميتونيد ببينيد خوب نبينيد.به من چي؟:4: به ميز چي:4: به مكمن چي؟...
با این جمله خیلی حال کردم مخصوصا اون آخرش...
میز زود تر از اینها لیاقتش رو داشت که چمپ بشه .. مثلا دو سه ماه پیش .... تازه اون که همینجوری چمپ نشد ... برنده ی مانی این د بانک هست ... مانی این د بانک هم یعنی 99.99 % قهرمان بعدی کمربند قهرمانی جهان .... در ضمن اون مانی این د بانک RAW رو برده بود نمیتونست که بره WHC رو بگیره که ...
یه چیز دیگه .. ای کاش قهرمانی میز الکی تموم نشه و یه استوری زیبا رو تا رسلمنیا ببینیم ... یا حداقل تا چمبر ... یکی دو هفته قهرمانی میز خیلی ضایعه
-
خب به سلامتي ميز هم به حقش رسيد و اولين قهرمانيشو جشن گرفت .
البته تايتل ترجيحا دست رندي ميموند بهتر بود ولي ميز هم بدك نيست . اون دوستاني هم كه سوپرايز شدن خيلي جالبه برام !! مگه دميز كيف MITB رو نبرده بود طبيعتا از كيفش استفاده ميكرد حالا چه دير چه زود .
به تمام طرفدارانش تبريك ميگم .
بابت اخبار هم تشكر ميكنم .
-
میز هم بالاخره این کیف رو کش کرد مبارکش باشه
امکان نداره مسابقه ی اورتن ورسز میز با حضور برت تریپل ترت باشه. برت تا حالا چهار بار برای کمربند بازی کرده آخه به یه روکی ان اکس تی که چهار پنج ماهه رو دور افتاده نمیان کل دبلیو دبلیو ای رو بدن که :4:
-
نترسید این سینا شاید رویال برگرده و رو یال رامبل رو ببره:26:
حالا اون به کنار... من زیاد به میز امیدی ندارم که بتونه چمپ بمونه!
به هر حال تبریک به The Awesome ONE
-
نقل قول:
اون دوستاني هم كه سوپرايز شدن خيلي جالبه برام !! مگه دميز كيف MITB رو نبرده بود طبيعتا از كيفش استفاده ميكرد حالا چه دير چه زود .
[align=center]آخه شایان جون این فرق میکنه خیلی ها اعتقاد داشتن که میز فعلا در حد قهرمانی جهان نیست و احتمالا تو سال بعد کیفش رو کش میکنه برا همین شاخ در آوردیم هممون...
حالا مشکلی نیست یگانه افعی عالم هنوزم به چشم ما قهرمانه و کمربندش رو هم حتما پس میگیره[/align]
[align=center]--------------------------------------[/align]
نقل قول:
برت تا حالا چهار بار برای کمربند بازی کرده آخه به یه روکی ان اکس تی که چهار پنج ماهه رو دور افتاده نمیان کل دبلیو دبلیو ای رو بدن که
[align=center]وقتی که به یه کسی مثل میز که کلا فقط دو با یه کمربند انفرادی داشته و هیچ استوری درست و حسابی هم نداشته میان بریفکیس میدن بعدشم انقدر سریع قهرمان میشه دیگه چه انتظاری داری؟
تازه برت حداقل یه استوری درست و زیبا با سینا داشت...[/align]
-
آوسم !!! :5: دوستان مخافت به دلیل هست . میز واقعا لیاقتش رو داشت اینقدر توضیح دادم که چرا دیگه خسته شدم می تونید برید حرف های مایکل کول رو گوش کنید تو همه شو ها خصوصیات میز رو به صراحت توضیح می ده . واقعا خوشحالم و فقط می تونم بگم :
[align=center]Welcome To The Miz-Fit Era[/align]
به همه دوستانی هم که حرف حساب سرشون می شه تبریک می گم ! واقعا مک من استعداد هاشو می شناسه و کشف می کنه !
فعلا ...
-
اول به دوستان خوبم سلام میکنم در جواب سوالهای شما که میگید میز نمیتونه یا لیافتش رو نداره
من خودم به شخصه یکی از طرفداران پروپاقرص رندی هستم و از اینکه اینطوری چمپین رو از دست خیلی ناراحتم ولی ما بخواییم انصافا در نظر بگیریم دمیز خیلی زحمت و سختی کشید که به اینجا برسه من یادمه از اولین حضورش در کمپانی که در اسمکدان فعالیت میکرد ولی شما نمیتونین میز 5 یا 6 سال پیش رو با الان مقایسه بکنین چرا ؟ چون خیلی پیشرفت کرده به نظر حقش بود
خیلی ها حقشون نبود ولی چمپین شدن مثل ::
جک سوئگر - سی ام پانک - جف هاردی
در مورد جف اینو بگم که نباید جف هردو چمپین میشد اول دبلیو ای بعد از جابجایی تایتل ها ورلد از زمانی که جف در اسمکدان چمپین شد دیگه شوده بود سلطان اسمکدان یه چیزی در مایه های سینا راء
رفتن سینا هم برای اینه که جاشو برای بقیه باز کنه یک
خودشو یه اسطوره مثله برت هارت -شان مایکلز و..... نشون بده
-
اشکمو در آورد این سینا ...
چقدر شاعرانه بود راء و سوروایور !! رندی سینا رو در آغوش گرفت .. به به !!
-
اينجور كه بوش مياد سينا واسه هميشه از كمپاني رفته چون پروفايلش رو هم به almuni انتقال دادن!
خدارو شكر ديگه اين بشر رو تو كمپاني نمي بينيم :4:
-
خب به طرفداران میز تبریک میگم،خب حالا که عمو سینا رفته معلوم نیست که ارتن دیگه میخواد چطوری تایتل بگیره،حتی تا آخرین مسابقه هم استوری طوری بود که سینا همش به نفع رندی دخالت میکرد(البته بغیر از بازی با شیموس در قفس)سینا با این خداحافظی محبوبیتش بیشتر شد،گرچه بعضی ها چشم دیدن این قضیه رو ندارن...ولی خب اصلا مهم نیست...گر چه این یک دوری مقطعی و کوتاهه نه همیشگی...
-
سـلام
ریتینگ ماندی نایت راء :
[align=justify]اپیزود این هفته ی شوی راء توانست ریتینگ 3.3 با 4,850,000 نفر بیننده را کسب کند.شوء توانست در ساعت اول و دوم به ترتیب ریتینگ های 3.26 و 3.34 را بدست آورد و در مجموع ریتینگ این هفته از ریتینگ هفته ی قبل بیشتر شد.[/align]
فـعلا ...
-
من خودم از قهرمانی میز خوشحال نشدم. هم جا خوردم و هم ناراحت شدم. ولی قهرمانی میز رو به تمام طرفداراش تبریک میگم :34::34::34:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Demon Of Destruction
اينجور كه بوش مياد سينا واسه هميشه از كمپاني رفته چون پروفايلش رو هم به almuni انتقال دادن!
خدارو شكر ديگه اين بشر رو تو كمپاني نمي بينيم :4:
همش فیلمه. مرخصیه سینا بعد رستلمنیا میاد.
الان تا چندماهی میره فیلم بازی میکنه فیلماش ساله دیگه در اومد نگین نگفتم.
-
بله . بارها استار ها رو به الومنی انتقال دادن و برگردوندن . مگه میشه نوگلی وینس به همین راحتی کمپانی رو ترک کنه ؟ با عقل سلیم که جور در نمیاد . به هر حال یه مدت نباشه تا مخالفاش نبیننش باعث میشه یه نفسی تازه کنیم در نبود وی . به قول دوستمون تا اون موقع تو استودیو کمپانی فرت و فرت فیلم بازی میکنه و تبلیغ بازی میکنه خلاصه بیکار نمینشینه .
باید ببینم جان سینا برمیگرده یا خوآن سینا ؟؟؟ !!!
-
خیلی حال کردم میز برد چون خیلی باهاله البته خب ادج یک چیز دیگس
به این جمله سینا دقت کنین:بچه ها منو تشویق بالای 18 ساله ها شعار you **** خیلی خندیدم
خوبه خودش واقعیت رو میدونه:11::11:
only edge edge edge edge edge:24::24:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Arsalan
سـلام
ریتینگ ماندی نایت راء :
[align=justify]اپیزود این هفته ی شوی راء توانست ریتینگ 3.3 با 4,850,000 نفر بیننده را کسب کند.شوء توانست در ساعت اول و دوم به ترتیب ریتینگ های 3.26 و 3.34 را بدست آورد و در مجموع ریتینگ این هفته از ریتینگ هفته ی قبل بیشتر شد.[/align]
فـعلا ...
[size=small]اینو من تو یه تاپیک گفتم ولی شما کاملش کردی
ممنون[/size]
-
منم خيلي خوشحال شدم از قهرماني Miz . البته يه ذره سوپرايز شدم , انتظار داشتم تو يه PPV كش كنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط jhon_cena
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Arsalan
سـلام
ریتینگ ماندی نایت راء :
فـعلا ...
[size=small]اینو من تو یه تاپیک گفتم ولی شما کاملش کردی
ممنون[/size]
عزیزم من خبر ریتینگ رو خیلی وقته که زدم.شما تو یه تاپیک اومدی تکراری زدی !! ولی من چیزی نگفتم ! ( هم تکراری زدین و هم خبر رو در جای مناسبش نزده بودین )
فعلا ...
-
نقل قول:
مگه دميز كيف MITB رو نبرده بود طبيعتا از كيفش استفاده ميكرد حالا چه دير چه زود
mitoonest too tarikh javdane beshe va az kifesh estefade nakone !!!1
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaser_fair68
مرگ بر میز.به جای کیف باید بهش زمبیل میدادن بره نون وا رو کش کنه:11::11::11:
سلام
دوست عزیز سعی کنید پست بیهوده ( اسپم ) ندید ! در ضمن لطفا به استاری توهین نکنید. این مدل حرف زدنتون ( مرگ بر میز ) باعث میشه کاربرای دیگه واکنش نشون بدن و کل کل شروع بشه !
فعلا ...
-
من معذرت میخوام.من رو ببخشید.ناراحت بودم اینجوری صحبت کردم شرمنده.من فکر کردم کل کل ازاده تو قوانین سایتم چیزی در مورد کلکل کردن ندیدم در کل معذرت:2::2::2:.درجه اخطار: 20% جریان این چیه؟
-
بخاطر همین توهین کردن به استار ها هستش
بعد چند وقت منقضی میشه و 0 میشه!