استوری جدید و عجیب جان سینا در آینده
سلام
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
همونطور که همه ی شما دوستان میدونید سینا در پی پی وی سروایور سریز کار بزرگی رو انجام داد و با توجه به این که میدونست اگر رندی برنده مسابقه بشود او اخراج خواهد شد اما باز هم باعث پیروزی رندی شد این حرکت سینا باعث شد
که حتی رندی ارتون هم دست به تمجید از سینا بزند و از او تشکر کند اما در راو این هفته سینا در راو حضور داشتد و به شکلی تقریبا رسمی با همه ی هواداران کمپانی و استار ها ی کمپانی خداحافظی کرد و در پایان هم رندی سینا رو در آغوش گرفت
که فکر میکنم افراد خیلی کمی باشند که فکر کنند سینا دیگر به رستلینگ باز نمیگردد اما کمپانی رستلینگ به تازگی لیست استار های حاضر در لایو ایونت آینده خودش رو بیرون داده
و جالب اینجاست که در اون ما دوباره شاهد نام جان سینا در این لیست به وجود دارد اما این نام کمی با نام John Cena فرق میکنه !!!
اسم استار حاضر در لایو ایونت آینده کمپانی Juan Cena هست !!! احتمالا این تغییر نام سینا جزو استوری لاین جدید سینا هست و جان خیلی سریع از آنچه که همه فکر میکردند به رینگ باز خواهد گشت
این در حالی هستش که نام سینا در لیست استار های حاضر در راو هفته بعد که به صورت 3 ساعته هست حضور داره !!
RE: استوری جدید و عجیب جان سینا در آینده
البته فکر کنم به صورت دیگه ای باشه .
گفته شده که سینا بلیط شوی هفته ی آینده راء رو خریده و در فیلادلفیا ( مکان برگزاری راء ) تو آرنا حضور داره .
فعلا ...
والا تو سایت WrestlingAttitude اینطوری نوشتن
Many WWE live event cards have updated to say that "John Cena's Mexican Cousin", Juan Cena, will be replacing John Cena. This is how they plan to get around Cena being "fired" but still working house shows.
پسر عموی مکزیکی جان سینا ! ولی فکر کنم این خود جان سینا واقعی باشه چون دبلیو دبلیو ای عمرا" استار تازه وارد رو برای کمربند دبلیو دبلیو ای بذاره.
Juan Cena vs. Randy Orton vs. The Miz vs. Wade Barrett in a Steel Cage for the WWE title.
زرشک ! من حاظر بودم این برگرده تو همین تی ال سی دوباره ولی اینجوری دیگه خیلی مسخره می شه ! خوان سینا دیگه دلقک بازی هست ! نمی شه که ! حتما یه جور دیگه ای هست !
فکر کن جان سینا شده باشه مکزیکی !
خیلی باحال میشه ! مکزیکی حرف میزنه ، هوریکانرانا ، 619 میزنه ! :11:
ببخشید که این رو عرض میکنم ، با توجه به اینکه ما تنها مرجع کامل رسلینگ فارسی زبان هستیم ولی کادر اخبار نویسی ضعیفی داریم !
نقل قول:
It is being rumored that Juan Cena will likely be a Mexican mask gimmick. That means you’ll see John Cena at WWE house shows with a mask appearing under the name Juan Cena. We’ll keep you posted.
شایعات گویای ان است که " خوان سینا " گیمیکی مانند یک مکزیکی را دارد. به این منظور که شما ( دبلیو دبلیو ای فَنز ) در هوس شو دبلیو دبلیو ای جان سینا را با چهره و ظاهری دیگر با نام " خوان سینا " خواهید دید.اطلاعات بیشتر در این مورد را در همین پیج پست خواهیم کرد.
منابع : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه خان سینا بیاد تو Wwe فردا سلمان خان هم میاد میگه من کمربند Wwe رو میخوام نمیشه که :15:
خان نه خوان.
ديگه اينقدر اسپم بامزه و جوك ندين لطفا:4::70:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Straight Edge
خان نه خوان.
البته عزیز تلفظ صحیحش " خـــــوآن " هست ! میتونید از قسمت " لیسن " ترنسلیتور گوگل نیست استفاده کنین و اطمینان پیدا کنین.
کاملا از همون اول هم مشخص بود که کمپانی به این راحتی ها سینا رو از دست نمیده....!
کلی نظر بی ربط به موضوع میدن ولی تا ما نظر میدیم میگن اسپم ندید.
سینا بعید میدونم یه مدت تو استوری ها باشه. شاید یکی بیاد که ادای سینا رو در بیاره، مثل آندر سال 94 بعد مدتی سینا بیاد و باهاش مسابقه بده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H H H
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Straight Edge
خان نه خوان.
البته عزیز تلفظ صحیحش " خـــــوآن " هست ! میتونید از قسمت " لیسن " ترنسلیتور گوگل نیست استفاده کنین و اطمینان پیدا کنین.
عرفان من خودم مدرسه واحد زبان اسپانیش دارم کلاس واسه من نزار :4: گوگل ترنزلیت :4:
اینجوری بخونید
KHUAN
تازه آخر لهجش خ هم نمی ** می **
HUAN
اما شما بگید
KHUAN
یا
KHOOAN
یا
KHOAN
یا
KHOOAAN
یا
KHOAN
یا
KHUAAN
یا
KHUUAN
هرکودوم که راحت ترید
(اولی درسته :D )
بحث چرا میکنید حالا هر چی هست ، اتفاقاً به نظرم خیلی خوب میشه اگه یه مدتی کرکترش تغییر پیدا کنه چون دیگه شخصیت جان سینا یکم تکراری شده . این آخری ها هم که نشان دهنده ی همین تکراری شدنش بود که به شکل های مختلف مثلاً عضویت در نکسوس و ... در اومد که بازم زیاد دل نشین نبود چون از همون اول معلوم بود که جان سینا شخصیت قهـرمانی و سـ و پر منش رو حفظ میکنه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nexus
اگه خان سینا بیاد تو Wwe فردا سلمان خان هم میاد میگه من کمربند Wwe رو میخوام نمیشه که :15:
منم مي خوام برم چمپ بشم:32:
تازه با جري لالر و مايكل كل هماهنگ كردم وقتي برم تو بگن The Champ Is Here:24:
اگه نظر منو بخواين اصلا دل خوشي از سينا ندارم و اصلا خوشم نمياد رندي باهاش رفيق بشه :17:
ولي اگه شان مايكل و اندرتيكر دتبال كرده باشيد از اوا تا اخرش رندي و جان هم دقيقا مثل اون 2 تا هستن:27:
ولي گفتم آه باتيستا :30:گرفت جان سينا رو كلي خوش حال شدم:2:
اقا رندی و سینا کی با هم دوست شدن . همیشه میگن حرف راست رو از بچه ( مایکل کول ) بشنو :55: :55: :55:
این بغل کردن از پیش تعیین شده بود و گرنه دیگه همه میدونن این دو چه نفرتی از هم دارن . بعدشم JUAN یا همون خوآن خودمون میتونه استوری جالبی باشه . اینکه سینا نمیتونه با اهنگ مای تایم مسخره و تکراری خودش بیاد . اینکه مجبوره لباسشو عوض کنه . به احتمال زیاد یو کن سی می هم نداره و کلی تغییر دیگه . بنظرم اگه بشه خیلی باحال تر از هیل شدنش میشه . البت میتونه با همین استوری هیل هم بشه . در هر حال چیزی که مسلمه اینه که سینا برمیگرده چه جان باشه چه خوآن !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shayan Y2J
اقا رندی و سینا کی با هم دوست شدن . همیشه میگن حرف راست رو از بچه ( مایکل کول ) بشنو :55: :55: :55:
این بغل کردن از پیش تعیین شده بود و گرنه دیگه همه میدونن این دو چه نفرتی از هم دارن .
شـما که اِنقـدر رو حـرف های نادرستتـون مطمئــنّـیـد , معـلومه خیلی تو زمینـه ی رسلینـگ همه چی دونید !
چهار تا استوری از رندی و سینا دیدی , فکر کردی مثلا با هم پدر کشتگی دارن ؟!
- وقتی سینا تو مصاحبه هاش می ** بهترین بازی هام مقابل ارتنه , برای چی باید از ارتن بدش بیاد ؟!
- وقتی ارتن می ** دلم می خواد رسلمنیـا با سینا بازی کنم , برای چی باید از سینا بدش بیاد ؟!
- وقتی عکس های شخصیشون در میاد که تو رستوران , ارتن و سینا سر یه میز نشستـن , برای چی باید از هم دیگه بدشون بیاد ؟!
- وقتی همسن هستـند ( اختلاف یک سال ! ) , کرکتر های هم دیگرو تشویق می کنن , تو مصاحبه هاشون , از هم تعریف می کنن , برای چی باید از هم بدشون بیاد !؟
حالا گرفتی مطلـبو حاجـی ؟!
سنجیده صحبـت کنید ! :1:
ببخشید مزاحمتون شدم ! :5: :1:
[size=small][align=center]کاملا درسته این دو داخل کمپانی انقدر در گذشته با هم درگیر بودن چون همش استوری بود..........
اما در بیرون کمپانی اونا دوستای خوبی برای همدیگن[/align][/size]
منتظر مسابقه بین جان سینا و آندرتیکر در آینده!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rey 18
منتظر مسابقه بین جان سینا و آندرتیکر در آینده!
[size=small][align=center]دوست عزیز ما این پست شما رو اسپم حساب کنیم یا نظر؟:4:
این اواتارتون هم یکمی اشنا میزنه....................[/align][/size]
من بی خرد و هیچی نمیدونم . اما اینا که این چند وقته هر دوشون فیس بودن و هیچ استوری با هم نداشتن چرا سینا قبلا برگشت از ری انتقاد کرد و رندی هم گفت من با اون مشکل دارم و از تو خوشم نمیاد و فقط به خاطر کمپانی با تو همکاری میکنم . چرا این دو این حرفا رو بهم زدند ؟ چرا اینقدر سرد و بی روح بودن این اواخر نسبت به هم ؟
من ادعایی نکردم من بر طبق شنیده هام حرف زدم . مگه داری به بچه میگی که دو تا استوری دیدی ؟ عمم هم میدونه استوری سینا با رندی همش داستان فیلم بود اینو دیگه نگو چون احساس میکنم میخوای منو بخندونی .
تو دنیای رسلینگ خیلی ها با هم رابطه خوبی نداشتن اما کم از بازی مقابل هم تعریف نکردند شما که استاد هستین باید بیشتر بدونید . به هر حال من ادعایی نکردم ادعایی هم ندارم مثل دوستان . عکس شخصی هم از کسی ندیدم . خوبه یه نظر شخصی دادم !!!
درسته در یک مورد حق باشماست من نباید میگفتم همه میدونن این دو با هم بد هستند . من از چند نفر که در این مورد بیشتر از من سرشون میشه و استاد من هستند پرسیدم و شنیدم همین . من با توجه به استنباط خودم از حرکات و رفتار این دو وقتی با هم تگ تیم میشدن و رندی علاقه ی خاصی به تگ کردن نشون نمیداد تو چهرش اینا رو گفتم و گرنه من کی باشم خودمو همه چی دون قلمداد کنم ؟
ارتن و سینا تقریبا همزمان کار رستلینگ و با هم شروع کردند،دیگه اینو هر کسی که یه دستی توی کشتی کج داشته باشه میدونه.امیدواریم که به زودی شاهد بازی زیبای این دو استار در رسلمنیا باشیم.