نظرعجیب مایکل کول در مورد بغل کردن سینا و رندی + مصدومیت رندی
سلام
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
نظر عجیب مایکل کول به رفتار سینا و ارتون
مایکل کول که به تازگی داره رفتار های عجیب و غریبی از خودش بروز میده و این رفتارش هم به دلیل شخصیت جدید اوست که به یک شخصیت هیل تبدیل شده مایکل کول پس از اتفاقات سروایور سریز زمانی که سینا و رندی همدیگر رو بغل کرده بودند گفت لازم به ذکر هستش که بغل کردن سینا و رندی اصلا واقعیت نداشت به نظر من این حرکت از پیش برنامه ریزی شده بود و یک استوری لاین برای خداحافظی سینا بود!!!
نظر رندی در مورد مصدومیت زانو
رندی ارتون که در راو این هفته قبل از بازی خودش با وید برت مورد حمله قرار گرفت و پس از اون هم با کش کردن میز مواجه شد و کلا شب سختی رو گذروند و از ناحیه زانو دچار مصدومیت شده بود امروز صفحه ت و ئیتر خودش رو آپ کرد و در اون در مورد نگرانی هواداران نسبت به مصدومیتش صحبت کرد
رندی اینگونه نوشت:: کاسه ی زانو ی من تا حدودی آسیب دیده و این اتفاق پس از دریافت کیک از هوسکی اتفاق افتاد باید به شما بگم که این مصدومیت چندان جدی نیست پس از خوابیدن ورم پام من میتونم مثل همیشه در رینگ باشم
پیام جالب لوک گالو
همونطور که میدونید استار سابق کمپانی یعنی لوک گالو که در کنار پانک حضور داشت و جزو افراد استرایت اج بود به تازگی از کمپانی WWE جدا شده گالو به تازگی ت و ئیتر خودش رو آپ کرد
و در اون اینگونه نوشت:: من هیچ مصاحبه ای رو نمیپذیرم و درخواست هاتون رو بگذارید برای آینده دلیل این کار هم مسائل شخصی و حرفه ای هست
RE: نظرعجیب مایکل کول در مورد بغل کردن سینا و رندی + مصدومیت رندی
من کاملا با حرفای مایکل کول در این یه حرکت موافقم . اما خدایی این هیل بودن مایکل کول هم باحاله ها . واسه استارها شاخ بازی در میاره . کُّری میخونه . با الکس رایلی دست میده در کل باحاله واسه سه انوسر .
رندی ببینید کی گفتم این مصدومیت ها کار دستش میده اون از اون مصدومیت بازوی راستش که بعد از گذشت مدتها هنوز هم وقتی گارد ار کی او میگیره و به زمین میکوبه اروم دست راستشو میاره پایین . به قول بچه ها گفتی فعلا با ت.. اونجا چسبوندتش تا بعد . اگه درست درمونش نکنه یحتمل با این وضعیت شاید مثل استین مجبور به خداحافظی بشه که امیدواریم هرگز اتفاق نیفته .
این لوک گالوز چه نوشابه ای واسه خودش باز کرده :55::55::55::55::55::55::55: یه منشی هم برا خودش استخدام کنه و کمتر از شیش ماه به کسی وقت ملاقت نده یهو . اخی بچم درگیره کاره . ناز بشه ( مرتیکه بی ریخت و بی قواره و بی استعداد چه ادعایی داره )
از 2007 معلوم بود رندی و سینا با هم رفیق هستن ! پس الکی نیست این بقل کردن ها !
در مورد مایکل کول هم نظر شخصی من این هست :
[align=center]مایکل کول = بهترین انانسر تاریخ کمپانی دبلــیو دبلــیو ای[/align]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Awesome One
از کجای سال 2007 معلوم بود سینا و رندی رفیقن :15:
رندي و سينا در واقعيت خيلي با هم رفيقن . حتما دوستان جريان زيرآب زني پارسال رو يادشون هست كه رندي و سينا چجوري زير آب كندي رو زدن و باعث شدن مكمن اخراجش كنه.
اين مايكل كول هم ديگه داره مسخره بازي در مياره با اين كاراش توي اولد اسكول خجالت نكشيد جلوي جيم راس اونجور حركت در آورد و بهش احترام نذاشت وينس مكمن هم چه كارايي ميكنه.:34::28:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SAVEUS-Y2J
نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Awesome One
از کجای سال 2007 معلوم بود سینا و رندی رفیقن :15:
چطور بگم مثلا تو مصاحبه هاشون سر بسته از هم تعریف می کردند یا وقت هایی که مثلا به اجبار با هم تیم می شدند ( مثل بازی هفده به دو قبل از رستلمنیا 24 ) طوری با هم رفتار می کردند و صحبت می کردند که معلوم بود با هم دوست هستند . سینا هم تو یکی از مصاحبه هاش گفته بود که حضورش با رندی تو رینگ براش یکی از بهترین لحظات کریرش هست . این جمله رو طبیعتا دو تا دشمن به هم نمی گن !
مایکل کول هم خیلی عالی نقش هیل رو اجرا می کنه تو نقش هیل هم که نمی تونه بره جیم راس رو بغل کنه که پس این رفتار طبیعی بود !
با اجازه ...
البته منم نطرم اینه که اینا در واقعیت یه خورده به هم حسودی میکنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farid_Batista
نه یه طرفس
سینا به رندی
شما از كجا مي دوني اخه؟:4:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farid_Batista
نه یه طرفس
سینا به رندی
اتفاقا برعکس هست رندی به سینا حسودی میکنه:24:
رندی و سینا تو یک سطح هستن
اگر هم حسودی کنن به خاطر اون استوری های مختلفه:32:
به نظر من دليلي نداره يه هم حسودي كنن , نزديكيشون هم به نظرم از صحبتها و مصاحبه هاشون مشخصه , براي مثال بعد از سروايور سريز رندي از سينا تشكر كرده بود ...
از شخصيت هيل مايكل كول خيلي خوشم مياد , وقتي دنيل براين وارد ميشه چه حرصي ميخوره ( منم همونقدر حرص ميخورم ) , يا وقتي ميز و رايلي وارد ميشن حركاتش باحاله :11:
به نظر من حرفای اینم جزو استوری لاینه
ولی خوب اون سر قضیه ی دنیل براین با میز خیلی رفیق شده
حرفاشم یه جورایی برای اینه که دشمنای میزو کوچیک کنه:15::15::15::15::15::15::15:
نقل قول:
واسه رسلمنیا جاستین بیبر میخوان بیارن
khak bar sar WWE age justin bieber biyad ... man dg inja nemimoonam miram ba ye shotgun mcmahon ro mikosham
pesareye ..... mikhan biyaran WWE mage jaye pesaraye .....1
سلام من خیلی خشحالم سینا رفت.باور نمیکنید فکر کنم اضافه بود نه امید جان؟:13::13::13::13: