× تویـ ـیتهای جالب استاران WWE و TNA به مناسبت روز شکرگذاری ×
سـلام
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
تویـ ـیت های استارهای مختلف WWE و TNA به مناسبت روز شکرگذاری
[align=justify]استارهای مختلف دو کمپانی WWE و TNA به مناسبت روز شکرگذاری در صفحه ی رسمی تویـ ـیتر خود نظارتی را داشته اند که با هم میخوانیم.[/align]
[align=center]جیم راس:
روز شکرگذاری بر همه مبارک.از تمام حمایتهای شما در طول سال ممنونم.بیایید با هم این سفر را ادامه دهیم.مطمئن هستم شما همیشه قدردان نعمتهای خدا هستید.
بیگ شو:
این زمان را بیاد داشته باشید تا از نعمتهای خدادادی در زندگیتان سپاسگذاری کنید.مردم به تو ( خدا ) می گویند که چقدر دوستت دارند،آنها منظورشان تو هستی.
چاوو گررو:
روز شکرگذاری روزی برای تشکر است.( تشکر از خدا ) من برای خانواده ام، برای سلامتی ام و پروردگارم تشکر میکنم.شما برای چه چیزی تشکر می کنید ؟
جی تی جی:
روز شکرگذاری بر همه مبارک. Chea !
بث فینیکس:
روز شکرگذاری بر همه مبارک.یک روز شگفت انگیز همراه با غذا ، خانواده و سرگرمی داشته باشید.
ایو تورس:
روز شکرگذاری مبارک.من از همه ی کسانی که تا بحال من را حمایت کردند خیلی تشکر میکنم.امروز از دوستان و خانواده خودتان لذت ببرید.دِنور من اینجا آمدم !
کریس جریکو:
روز شکرگذاری بر همه ی امریکایی ها مبارک !
دنیل برایان:
از طرف خودم روز شکرگذاری مبارک و خوبی داشته باشید.
دیکسی کارتر:
همه ی ما روز شکرگذاری را جشن گرفته ایم.من از همه ی کسانی که تی ان ای را طی این سالها حمایت کردند خیلی ممنونم.شکرگذاری مبارک!
جرمی بوراش:
من مخصوصا از خانواده هایی تشکر میکنم که در این روز بچه های یتیم و بی سرپرست را سرپرستی میکنند.
ساموا جو:
امروز من از دنیا و تمام تجربه هایی که بدست آوردم تشکر میکنم.بخصوص از خانواده ام ، دوستانم ، هوادارانم و یک زندگی خوشبختی که دارم.
جف هاردی:
شکرگذاری با روز تعطیل آغاز شد.از پدرم ممنونم . . او بهترین است! قهرمان من است.
میک فولی:
انتظار می رود که هرکس از چیزی شکرگذاری کند.خانواده ، دوستان،سلامتی،غذای خوب و . . . همچنین شاید کمی فوتبال !
مستر اندرسون:
یک داستان کریسمس با شکمهای پر در حال سپری شدن هست. روز شکرگذاری بر همه مبارک باد.آیا می توانم برای چشیدن چاشنی و طعم غذا صبر کنم ؟ نه !!
اریک بیشاف:
روز شکرگذاری بر همه مبارک.
آر وی دی:
Gobble Gobble Mother Fu*ckers !! ( توضیح: Gobble به معنای صدای حریصانه خوردن هست و ادامه ی جمله هم نیاز به ترجمه نداره، کاملا مشخصه :4: ! منظور آر وی دی این هست که سریع شروع به خوردن کردم و بعدش یه فحش داده :4: !)
تامی دریمر:
امیدوارم همه از این روز لذت ببرند.برای همه ی چیزهایی که دارید سپاسگذار باشید.روز شکرگذاری مبارک.بیاییم خوردن را شروع کنیم!
تیلور وایلد:
روز شکرگذاری بر همه ی امریکایی ها مبارک باد.
میکی جیمز:
آرزو میکنم همه ی اعضای باند میکی جیمز در روز شکرگذاری خیلی خوشحال باشند. Gobble Gobble... !![/align]
توضیح در مورد روز شکرگذاری:
[align=justify]روز شکرگذاری روزی هست که در امریکا و کانادا محصولات برداشت میشه و مردم از نعمتهایی که خدا بهشون داده تشکر میکنن و مراسم و جشن میگیرن و دور هم غذا میخورن.این روز یه روز سنتی غیر مذهبی هست و در ضمن تعطیل هست.[/align]
فـعلا . . .
RE: × تویـ ـیتهای جالب استاران WWE و TNA به مناسبت روز شکرگذاری ×
- منـم این روز فـرخـنده و میمـون رو به تمـام شیعیـان و ایـرانیـان عزیـز , تبریـک و شادباش عرض میکنـم . :1:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Rioter
- منـم این روز فـرخـنده و میمـون رو به تمـام شیعیـان و ایـرانیـان عزیـز , تبریـک و شادباش عرض میکنـم . :1:
بابا کیوان این روز مخصوص امریکا و کانادا هست ، تو چرا به شیعیان و ایرانیان تبریک میگی ؟! :4:
یه روز سنتی هست مثلا مثل شب یلدای خود ما ایرانی ها که هر خانواده ای 7،6 کیلو آجیل و هندونه و . . . . . میگیرن :70: و میشینن میخورن :4: ! البته فرق اونا با ما این که اونا اولش یه دعا میکنن بعد میخورن ولی ما اصلا از این چیزا بلد نیستیم. ( البته همه اینطور نیستن ، ولی انصافا اکثرا اینطوری هستیم :4: )
منم اين روز رو به امريكايي ها و كانادايي ها از جمله هانتر - جريكو و رندي تبريك ميگم :4:
بابت اخبار ممنون ارسلان جان ...
منم تبريك ميگم اين روز رو.
يه بوقلمون تـُپُل هم واسه بروبچ رسلينگ پست كردم دور هم بشينن بزنن به بدن:4:
خوب ایرانی ها که از همه ی جشن های خارجی ها مثل وَلِنتاین اسکی رفتن ، خوب اینم روش . اینم بیاریم وارد فرهنگ ایران کنیم و تعطیل محسوب بشه دیگه کلاً 2 ماه بریم مدرسه :4:
پژی راست می ** . :4: روزی باحالی هست ! :4: من موندم تو جمله جریکو ! :4:
این برایان هم فکر کرده جز آدم ها حساب می شه ! :70:
بگذریم . روز شکر گذاری بر رندی - میز و لیلا مبارک باد . :5:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Shadow
خوب ایرانی ها که از همه ی جشن های خارجی ها مثل وَلِنتاین اسکی رفتن ، خوب اینم روش . اینم بیاریم وارد فرهنگ ایران کنیم و تعطیل محسوب بشه دیگه کلاً 2 ماه بریم مدرسه :4:
البته پژمان جان به گفته ی تاریخ شناسان روزی مثل ولنتاین برای اولین بار در ایران شکل گرفته ! در اصل اونا از رو ما اسکی رفتن ! :4:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Arsalan
نقل قول:
البته پژمان جان به گفته ی تاریخ شناسان روزی مثل ولنتاین برای اولین بار در ایران شکل گرفته ! در اصل اونا از رو ما اسکی رفتن ! :4:
ارسلان جان آره خوب ولی موقعی میشه اسکی که اسم این روز برای ما فرق داشته باشه نه که بیایم اَد اسمش رو بذاریم ولنتاین ! :4:
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Arsalan
نقل قول:
ارسلان جان آره خوب ولی موقعی میشه اسکی که اسم این روز برای ما فرق داشته باشه نه که بیایم اَد اسمش رو بذاریم ولنتاین ! :4:
آره موافقم با حرفات ، کلا ما ایرانی ها عرضه نداریم از داشته هایی که داریم درست محافظت کنیم و به نام خودمون ثبتش کنیم !
فعلا ...
[size=x-small]حالا بابا چرا به ولنتاين گير دادين؟وقتي كشور ما كه همچين تاريخي بزرگي داره ولي يه مشت عرب اومدن حتي زبانشون هم به زور به ما دادن ديگه اينكه چيزي نيست!!!
از اين همه حروف الف با 99% عربي هستن.كلماتو...
عيد هاشونم كه انداختن بمون.
[/size]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Arsalan
نقل قول:
بابا کیوان این روز مخصوص امریکا و کانادا هست ، تو چرا به شیعیان و ایرانیان تبریک میگی ؟! :4:
یه روز سنتی هست مثلا مثل شب یلدای خود ما ایرانی ها که هر خانواده ای 7،6 کیلو آجیل و هندونه و . . . . . میگیرن :70: و میشینن میخورن :4: ! البته فرق اونا با ما این که اونا اولش یه دعا میکنن بعد میخورن ولی ما اصلا از این چیزا بلد نیستیم. ( البته همه اینطور نیستن ، ولی انصافا اکثرا اینطوری هستیم :4: )
شـوخی کردم به خـدا ! :70:
:4:
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Arsalan
نقل قول:
شـوخی کردم به خـدا ! :70:
:4:
خب حالا گریه نکن ! :4: ، آخه یجور نوشتی آدم فکر میکرد جدی داری میگی ! :4:
اين روز رو به بيگ شو تبريك ميگم:11:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما هم منتظر شب يلدا هستيم تا بتركونيم و بخوريم.:11::32:
من که منظور RVD رو نفهمیدم؟
من فکر کنم روز شکر گزاری تو آمریکا و کانادا فرق داره . خیلی اینو زیاد شنیدم . حالا فرق یا نه ؟ هرکی میدونه بگه !
یکی از دلایلی هم که آمریکایی ها هی کانادا رو مسخره میکنن همین قضیه روز شکر گزاری هست . داستانش طولانیه حالا :4:
نقل قول:
کریس جریکو:
روز شکرگذاری بر همه ی امریکایی ها مبارک !
چرا کریس فقط به آمریکایی ها تبریک گفته ؟ :4:
دیدم همه دارن تبریک میگن من موندم عقب :4:
من هم این روز رو به شان مایکل و جریکو تبریک میگم:7:
واقعا که جریکو با اون حرفش ابروی ادج و کریستین و برت هارت رو برد:27:
اخه تو کانادایی میری چرا به امریکایی ها تبریک میگی:14:
جريكو هم الان داره تو امريكا زندگي ميكنه برا همين عيدشون رو تبريك گفته.شكرگذاري تو كانادا يه روزه ديگست