من یه تصمیمی گرفتم تا بدونم که چه کسی در طول تاریخ کشتی کج از همه بهتر بوده از اون زمان قدیم تا حالا نظرتون رو حتما بگین چون برام خیلی مهمه ممنون.........:7:
نمایش نسخه قابل چاپ
من یه تصمیمی گرفتم تا بدونم که چه کسی در طول تاریخ کشتی کج از همه بهتر بوده از اون زمان قدیم تا حالا نظرتون رو حتما بگین چون برام خیلی مهمه ممنون.........:7:
من خودم به stone cold رای دادم شما به چه کسی رای میدین ؟
من گلدبرگ قبول دارم:24:
من براك رو قبول دارم و بهش هم راي دادم
من تیکر و راک را قبول دارم
به نظر من جان سينا از همه نظر خوب هستش ولي اگه بخواهيم از جنبه ي با مزه بودن نگاه كنيم ترپل ايچ يه چيز ديگست.
[size=medium]مي گي تو تاريخ...اخه جان سينا تو تاريخ كشتي كچ نبوده كه...جاي سينا بايد ريك رو مي زاشتي.[/size]به نظر من:
[size=x-large]1.ريك فلير
2.هالك هوگان
3.اندر تيكر
4.شاوون مايكلز
5.HHH
6.The Rock
7.ستون كولد[/size]
من به راك راي دادم.
هر كي مي خواد ميتونه بره [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ببينه
من به استون کلد رای دادم.
1.استون کلد
2.اندرتیکر
3.هالک هوگان
4.شاوون مایکلز
5.راک
تو طول تاریخ هیچ کس مثل شاون نمی اد واقعا از هر لحاظ کامله
شاون با کمترین وزن ممکنه وارد کشتی کج شد و به هر مقامی که فکر کنید رسیده
طرفدازاش که .............
کارای خنده دارش که............
رفاقتش که..............
مرامش که...........
.
.
.
.
.
به ترتیب
brock
john cena
به نظر من تریپل ایچ چون در طول تاریخ مسابقاتش بیشترین کسی بوده که در جریان مسابقات بوده و بخصوص در بیشترین مین اونتها بوده و 10 بار هم که قهرمان شده و بیشترین هیجان رو هم در بیننده ایجاد میکنه
به نظر من اگ راک تا همین امسال هم بود دیگه هیشکی طرف سینا نمیرفت این هم یه سیاست مک من هست که میخواسته سینا بیاد بالا حالم ازش به هم میخوره .....
هر چی باشه از آر وی دی که بهتره مصدوم شد فقط بلد با انگشتاش بگه RVD
داش این فقط یه نظر سنجی هست دلیل نمیشه که از کسی بدت بیاد مسخرش کنی تو این تایپک به هیچ سوپراستاری توهین نمیشه
بهتره کلمه ی آخری که نوشتی یک نگاه بندازینقل قول:
نوشته اصلی توسط mb619
آقا من منظورم اینه که اگه راک بود سینایی هم الان وجود نداشت به خاطره این گفتم که من خودم عاشقه راک بودم و حالا سینا جاش اومده حالا اگه شما فکر کردی توهینه ببخش این نظره شخصیه منه
چه ربطی داره ...راک اسطورست درست ولی تا کی باید باشه. این تصمیم شخصی خودش بود که بره نه مکمهم ...راک اگه الان بود بازم بهترین بود ولی چرا همه چیزو به سینا ربط میدی...هولک هوگان و راک هم از سینا تعریف کردندنقل قول:
نوشته اصلی توسط mb619
بعدشم اگه راک تا الان بود پس هیشکی طرفه rvd یا راندی اورتون یا باتیستا نمیرفت اگه اینجوری باشه
هرکی جایه خودشو داره
سینا تو یه مدت نه چندان دور یگ اسطوره میشه و بقیه از حسادتشون هستند که این حرفا رو میزنند سینا توانی برد هرکیو داره
به نظر من این نظر سنجی ها به هیچ جا نمیرسه به جز جنگ و دعوا
نه آقا منظوره من اینه که اگه استن کلد و یه سری مثله براک و و و بودند شانس قهرمان بودن سینا برای 3 سال کمتر بود درست نمیگم ؟
به نظر من:
1-goldberg
2-undertaker
3-brock lesner
4-HBK
5-kurt angel
6-john cena
7-hogan
به نظرت تریپل اچ رو جا ننداختی ؟
چرا.
8-HHH
خوب 9 و 10 رو هم یه دفعه بگو دیگه
اقا کلا حساب استون کلد و راک تو همه ی موارد جداست ولی سینا توانیی بردن براک لسنرو دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mb619
منم به گلد برگ رای دادم
من خودم از سینا بدم نمیاد ولی سینا عمرآ توانایی بردن براک رو داشته باشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Alireza Hunter
من هم به The Rock رای دادم...
راک یه اسطورست....
باید کسایی رو می زاشتی که از اول توی کشتی کج بوده باشن آخه گلدبرگ و براک بااینکه خیلی خوب بودن و پرافتخار ولی مدت خیلی زیادی نبودن یا جان سینا ولی خوب
هیشکی آندر نمی شه .
منظوره من عمل کرد در طول کاره خودشون بوده ......
حالا اگه به گفته شما ریک فلیر رو میزاشتم ممکن بود اصلا کسی بهش رای نده......
من خواستم ببینم محبوب ترین چه کسیه که تا حدودی مشخص شد
من مطئا هستم سینا میتونه براک رو ببرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali_big_red_monster_kane
اگه حرف از گذشته و تاریخ بشه صد در صد راک بهنرین هست
آقا به نظرتون الان سينا ميتونه براك يا راك رو ببره ؟
در واقع هیچکس نمیتونه راک ببره
ولی براک رو چرا..براک لسنر سوپراستار خوبی هستش ولی نه در حد راک
بعدشم تویه کشتی کچ هر اتفاقی میتونه بیوفتده اصلا قابل پیشبینی نیستش
فقط گلدبرگ!
من نميدونم محسن چرا سينا رو در سطح اونا قرار داده؟
داش الان دیگه باید سینا رو جز 10 تای جهان حساب کنیم هر چند دل خوشی ازش ندارم
اقا تو این لیست سینا با 5 نفرو اینها بازی کرده و موفق شده 4 نفر از اینها رو شکست بده..پس به غیر از سینا کی باید تو لیست بشه
آره آقا سینا کم کسی نیست ولی جلوی legend ها کم میاره دیگه مثله گلدبرگ قبول کنین دیگه
درسته..ولی خواهشا پای هرکسی رو نیارید وسط...کلا سبک بازی سینا با گلدبرگ تفاوت داره
ببین عزیز ..میدونی چرا طرفدارای سینا از قبل کمتر شدند..چون رقبای سینا سطحشون خیلی بالاست و خودشون یکی از قدیمی ترین و محبوترین های این رشته هستند..مثله تریپل اچ و شان مایکلنقل قول:
نوشته اصلی توسط mb619