دانلود ويدئوهاي هفته چهارم برنامه - G••g••sh Music Academy "با 2 كيفيت+Mp
[align=center]• سلام •[/align]
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
[align=center]G••g••sh Music Academy[/align] [align=center]ويدئوي اجراهاي فوق*العاده زيباي هفته*ي چهارم برنامه آكادمي موسيقي گوگوش [/align] [align=center]با دو كيفيت wmv و 3gp[/align]
[align=center]كيفيت HD /720[/align] [align=center]ـــــــــــــــــــــــــ[/align]
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
x
[/align]
[align=center]3gp / كيفيت موبايل[/align] [align=center]ـــــــــــــــــــــــــ[/align]
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
x
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][size=xx-small][/size]
[align=center]صوتي / Mp3[/align] [align=center]ـــــــــــــــــــــــــ ــــ[/align]
X♦ در آخر اين برنامه ارغوان و سارا حذف شدند ♦X
ممنون AmiRi
[/align]
RE: دانلود ويدئوهاي هفته چهارم برنامه - G••g••sh Music Academy "با 2 كيفي
واقعا حق ارغوان و سارا نبود که حذف بشن:2:
اونوقت اون فروغ با اون صدای افتضاحش:26:
در ضمن بگم که این برنامه جمعه ها ساعت 10 پخش میشه منتها دیگه نمیتونید ببینید :4:
چون دیشب فینال بود و خوندناشون تموم شد
سروش هم که اوله:4:
یکشنبه(فردا)برنده ها رو اعلام میکنن
بای...
ممنون از امیر جــان:1:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Survivor
واقعا حق ارغوان و سارا نبود که حذف بشن:2:
اونوقت اون فروغ با اون صدای افتضاحش:26:
در ضمن بگم که این برنامه جمعه ها ساعت 10 پخش میشه منتها دیگه نمیتونید ببینید :4:
چون دیشب فینال بود و خوندناشون تموم شد
سروش هم که اوله:4:
یکشنبه(فردا)برنده ها رو اعلام میکنن
بای...
ممنون از امیر جــان:1:
من خودم طرفدار ارغوان بودم حیف شد حذف شد ! :2:
احسان جان در ضمن هزار بار تو هفته تکرار می ده ! :4:
من تو یکی از سایت ها دیدم نوشته بودند برنده از پیش تعیین شده است و فروغ برندست ! امیدوارم این طور نباشه البته !
حالا که این سه تا موندن کسری فور اور ! :4:
فعلا ...
[align=center] من اصلا با اين انظر موافق نيستم كه برنده مسابقه از قبل تعيين شده هست ،ديگه بايد چيكار كنند كه به ملت ثابت كنند كه دخل و تصرفي در راي ها ندارن ! . توي برنامه*ي " جواب " اومدن اين قضيه رو كامل توضيح دادند ...
توي اين گروه هم ، به نظرم توانايي سروش از بقيه بيشتر هست ، فروغ هم خيلي به كارش مسلطه ... [/align]
[align=center]:4:[/align]
کسری که قبول کن خوب نخوند :4: !
چشماشم خمار بود نکنه :4: !
فروغ هم که هر دو تا آهنگو ریــــ د :4:
بدتر خودشو ضایع کرد با انتخاب آهنگ ارغوان
همه صداشو با ارغوان مقایسه کردن
اما سروش که واقعا فوق العاده بود تو هر دو تا آهنگ و به نظرم اگه حق باشه باید سروش اول بشه
این گـــوگـــوش هم خیلی نامرده :70:
چون این فروغ اداشو در میاره هی طرفداری الکی میکنه !
از سروش هم هی ایراد الکی میگرفت!
در هر صورت :
سروش > کسری > فروغ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Survivor
چشماشم خمار بود نکنه :4: !
فروغ هم که هر دو تا آهنگو ریــــ د :4:
بدتر خودشو ضایع کرد با انتخاب آهنگ ارغوان
همه صداشو با ارغوان مقایسه کردن
اما سروش که واقعا فوق العاده بود تو هر دو تا آهنگ و به نظرم اگه حق باشه باید سروش اول بشه
این گـــوگـــوش هم خیلی نامرده :70:
چون این فروغ اداشو در میاره هی طرفداری الکی میکنه !
از سروش هم هی ایراد الکی میگرفت!
در هر صورت :
سروش > کسری > فروغ
کی گوگوش ؟؟؟ دیشب هم که خود گوگوش بود که به سروش گفت اصلاً نمیدونم چی بگم :4: ( یعنی برو دیگه عالی خوندی ) اتفاقاً از همه بیشتر ایراد گرفت تا سروش ، دیشب که هیچکس واقعاً از سروش ایراد نگرفت هر دو آهنگاش هم زیبا اجرا کرد . خود من که طرفدار سروش هستم ولی به خاطر اینکه کسری مو داره و دخترا به صدا کاری ندارند ، کسری بندس :70:
من موندم با چه رویی ارغوان شرکت کرده بود با اون لهجه ضایش:21:
یکی اینو روشن میکر قراره فارسی بخونه نه فارسی دری :4:
صدای سروش از همشون بهتره و بنظرم حقه اونه که اول شه.
فـروغ که اشتب به جا ارغـوان اومـد بالا .... !
ارغـوان می تونست یه خـواننده ی خوب باشه .... , ولی فـروغ من که توش نمیبینـم !
اون بابـک و هـومن و گوگوش هم ایـراد میگیـرن , آخـرش هنـدونه میذارن زیـر بغل طـرف , می گـن در کـل لذّت بخش بـود .... !
کسـری هم این هفـته بر عکس هفتـه ی پیش که آهـنگ عروسی بهـش دادن , این هفـته به قول خود بابـک سعیدی , تـرکونـد !
برنـده 70 درصـد سـروش , 29.5 درصـد کسـری و نیـم درصـد هم فـروغـه !
- ممنـون از امیـرجـان ....
امیر جان من فقط چیزی که خوندم رو گفتم وگرنه خودم هم موافق نیستم ! سایته گفته بود به خاطر مچ بند س.ب.ز و اینچیزا فروغ رو برنده می کنند که امیدوارم نشه !
نقل قول:
اصلا موافق نیستم باهات ! هر دو تا آهنگ عالی بود مخصوصا آهنگ دومی که خودش انتخاب کرده بود و قبلا فروغ خونده بود !
تو طرفدار سروشی هی به نفعش حرف می زنی !
خدایی فروغ هم صداش بازه ( کجاش باز نیست ! :4: ) ولی آهنگ دوم رو بد خوند !
کلا به نظر من :
کسری > سروش = فروغ
فعلا ...
به نظر من سروش واقعا عالی بود :13:
[align=center]X♦ فايل*هاي صوتي با فرمت Mp3 هم اضافه شد ، در ضمن يك چيزي رو يادم رفت بگم ، اين ويدئو*ها هيچگونه تــ گــ ـــــ تبليغاتي ندارند . ♦X[/align]