داستان جالب مک من ....(اختصاصی)
سلام به همه در ابتدا.چندروز نبودم دلیلش هم این بود که سیم کشی(تلفن) داخلی خونمون مشکل داشت[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] حال برگشتم[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید].در اینجا از علیرضا جان و هامون هم به خاطر گذاشتن اخبار تشکر میکنم[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید].ضمنن از این پس میخوام سبک اخبار گذاشتن رو عوض کنم و بسیار متنوع تراز قبل بزارم[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به هرحال اصل خبر:
Nikita Fink نام خانمی هست که در اوهایو عضو کچ کاران زن اونجاست.مستر مک من در سال 2003 در سفری که به اونجا داشت از این خانم خوشش میاد و به این خانم قول میده در اعضای رابطه ای که با او داشته او رو عضو کچ کاران کمپانی خودش میکنه.این خانم در سال 2004 در ماه مارس صاحب دختری میشه و چون با مک من ازدواج رسمی نکرده بوده نمیتونسته اثبات کنه که پدر بچه مک من هست و از طرفی با وعده ای که مک من بهش میده و پولهایی که بهش میده او تا به این ماه صبرکرده بود و اقدامی نمیکرد ولی وقتی دید خبری نیست دیگه از مک من حال او میخواد دست به اقدامات قانونی و آزمایش دی ان ای برای اثبات اینکار بزنه و آبروی وینسه رو در مصاحبات مختلف داره میبره
RE: داستان جالب مک من ....(اختصاصی)
ممنون جالب بود دستت درد نکنه
خوشحالم برگشتی داوود جون[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ایول به مکمهن ...خوب کار کردی اینجور زنا فقط یکم پول میخوان تا خفه بشند
دستت درد نکنه داوود
ایول نداره که...
طرف دختر و پسر و زن و نوه و داماد و عروس داره...
بد جوری ابروش می ره...البته از وینس این انتظار می رفت...ولی باز هم به خاطر سمتش براش خوب نخواهد بود.
ممنون.
موفق باشین.
خوده وینس تا قب از اینکه صداش در بیاد ماجرا رو تموم میکنه
داوود جان خوشحالم که برگشتی.
عجب ادم اهل حالیه این وینس. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خدایی نبودی اصلا خبر ها به خوبی اخبار تو نبود
داوود جون دمت گرم خیلی اخباره توپی بود ممنون
میگم شماها چرا دارید از مک من حمایت میکنید.نه کار اون زنه درست بوده و نه کار مک من
هر کی پول داره میکنه!
نوش جونش!
ولی آخه احمق نگفت یک نفر دیگه هم به وارثان خودش اضافه میکنه؟!؟!؟!؟!؟
این مک من بی پدرترین موجود زمینه.
فکر میکنی اون تریش بدبخت برا چی رفت؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MRDMN
میگم شماها چرا دارید از مک من حمایت میکنید.نه کار اون زنه درست بوده و نه کار مک من
داوود جون من کلا خیلی رو WWE حساسم و بخاطر همین دوست ندارم وینس خراب بشه ..البته من وینس رو دوست ندارم خیلی هم ادم کثیفیه ولی روش تعصب دارم
دستت درد نکنه داوود جون .
عجب ادم خبیثیه این مکمن.