برادران دادلی که اکنون قراردادشون با تی ان ای رو به اتمام هست قصد دارن با WWE که بدنبال اونها هستند قرارداد ببندند اونها از سطح ضعیف تی ان ای راضی نیستند و از رفتن به تی ان ای پشیمان هستند و میخواهند برگردند
نمایش نسخه قابل چاپ
برادران دادلی که اکنون قراردادشون با تی ان ای رو به اتمام هست قصد دارن با WWE که بدنبال اونها هستند قرارداد ببندند اونها از سطح ضعیف تی ان ای راضی نیستند و از رفتن به تی ان ای پشیمان هستند و میخواهند برگردند
وای مطمئا هستی ؟؟؟
خیلی گروه خوبی هستند داوود جان..خوش خبر باشی
ONLY WWE ........... TNA ****
ببخشید.درسته که اونا ناراضی هستند اما مک من هم خیلی با این برادران دشمنه و اونا به wwe بر نمیگردن
خدا کنه برن اسمک دان یک تحرکی به این اسمک مسخره بدن
ایول اگه بیان wwe میرن raw
اسمک دان خدایی خوبه دیگه..چون نصف سوپراستارشون مصدوم هستند اینجوریه..تو DRAFT هم بر ضررش کار کردندنقل قول:
نوشته اصلی توسط wordlife
من که اصلا از الان اسمک خوشنم نمیاد همش بازی های تکراری مثلا این چیه تیلور با کین این واقعا در حد کین است؟
اگر تیکر برگرده میتونه یک حالی به اسمک بده
داوود جان ممنون از خبرت.
اقا درسته که تیکر مصدومه ولی الان بازیکن های اسمک از راو خیلی بهترن.
اینا کی هستن
آقا شما که میگی بهترن یه چندتا از اون خوباشون رو بگو
خوباشون اینان : اندرتیکر-کین-باتیستا-خالی-ادج-ری-کریس مسترز-مارک هنری-توری ویلسون و .....
بسه یا بازم بگم ؟
نگفتید اینا کی هستند
اینا اگه زیادن پس راو رو چی میگی ؟ حالا خوبه آندر با ری با ادج فعلا مصدومن
آقا جان اینا برادران دادلی هستن پر افتخارترین گروه تگ تیم در هر زمینه مثله کمربنده تگ تیم و غیره......که در سال های گزشته کل کل هایی با گروهه هاردی بویز داشتن
این عکسشون هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط batista121
http://i19.tinypic.com/4zmhkpk.jpg
اینایی که من گفتم از خوبای راو خیلی سرترن.
در ضمن ری تو سامراسلم بازی داره.
حالا خوبه تریپل اچ و شان مایکل نیستنا.
آقا باشه شما بردین همین جا بحث تموم شه بهتره
گروه خطرناکین:4:
اما اگر او لاغر مردنیه بیاد باز WWEبه گند کشیده میشه:26:
هامون منظورت از لاغر مردیه spick dudly هست دیگه ؟ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تیکه خیلی باحالی بود به کجایی هامون حرف زدی ؟ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اصلا ربطی به اسپایک نداره دیوان و بوبو برمیگردن
ولی به نظرتون سوپراستارها دارن کم کم پیر میشن چرا جوان گرایی نمیکنن ؟
تو جوون خوب بفرست اونا جایگزین میکنن.جوونا اکثرا کتک خورن کمتر مثله سینا و لشلی و رندی پیدا میشن
سلام
خبر خیلی خوبی بود
خوب باید بدناشون رو آماده کنن دیگه مثله همین رنیو دوپری یا مثلا مت هاردی و و و ......
با حرف داوود کاملا موافقم جوونا بی عرضا مثل میز.نقل قول:
نوشته اصلی توسط MRDMN
نه اينطوري نيست!!!!!!!!!!
به جوون ها بها نميدن!!!!!
همين کريس مسترز تازه 23 سالشه!!!!!!!! 3 سال هم هست تو کشتي کچه يه افتخار هم نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MVP هم بد نيست!!!!
البته در مورد ميز قبول دارم که ديگه خيلي بي خوده!!!!!!!!!
اگه اينطوري بشه عالي ميشه خدا كنه كه برگردند
خوبه حداقل wwe داغتر مي شه و مهمتر اين كه ديگه tag team به اين قرتي ها نمي رسه