سلام
با تشکر از ابولفضل عزیز که امسال هم این تاپیک رو راه انداخت.
دوستان خواهشا مراعات چیزی که میخواید بنویسید رو بکنید تا من مجبور به ویرایش پست ها نشم.
--------
متاسفانه من پارسال علارغم فعالیتی که در ابتدای سال داشتم نتونستم تا اخر با انجمن همراه شم و مجبور شدم 7 ماه از میادین دور باشم.
این مطلبی که میگم دال بر خود ستایی نیست و خواهشا نرید پشت سرمون حرف در بیارید ولی واقعا به فعالیت خودم افتخار میکنم !
من 22 اسفند پارسال شنبه روزی بود که از غروبش من بعد از 7 ماه فعالیت خودم رو دوباره در انجمن شروع کردم وقتی اومدم از اخبار و موزیک و ... های کچ به کل عقب بودم ولی خیلی سریع تونستن خودم رو جمع کنم.
وقتی که برگشتم علی و پوریا و ساسان بهم کمک کردن ولی بالا کشیدن خودم تو جوی که حدود 80% اون عوض شده بود و با کمتر کسی اشنا بودم خیلی سخت بود ، تونستم از زمانی که برگردم به انجمن رونقی بدم ، بخش اخباری که اونطوری افتاده بود رو تا حدودی سر پا کردم ، بخش موزیک رو که ادلان استفا داده بود و بی مدیر بود کشید بالا و کم کاستیش رو جبران کردم ، عکس های هفتگی رو سعی میکردم اونایی که برای رسول بود رو بزارم ( چون رسول نبود ) ، تو بخش دانلود هم یک نیمچه فعالیتی کردم.
همزمان با تمام این کار ها در 2 انجمن استارتی دوباره زدم ، اون دو جا هم در جوی خیلی غریب تر خودم رو در کمترین زمان ممکن ثابت کردم.
الان جز عصر ایران در چند انجمن دیگه فعالیتی دارم ولی به نسبت کمتر شده همونطور که در اینجا هم کمتر شده.
مسئله دیگه که باعث میشه افخار کنم به گذشتم ، با وجود اینکه 7 ماه نبودم هنوزم که هنوزه اکنتم کلاس " a " داره و کم نشده از ارزش تاپیک ها و پستام هرچند که طی مشکلاتی که پیش اومد ( قدیما ) بیشتر از 2500 پست از من کم شد ، اون موقع هر کس میرسید به من و ارمان تیکه مینداخت که اره اینا الان دارن میسوزن و ... . تعداد پست به شخصه برام مهم نیست ولی تعدادتنکس چرا ! چون اگر یک تاپیکم تنکس زیادی بگیره میفهمم که تاپیک مفیدی بوده و خیلیا ازش استفاده کردم.
به من میگفتن اسپمر ، یک زمانی اسپمری بودم که واقعا هیچ کس ( حتی دوران جوانی ساسان ) هم به گرد پام نمیرسید ، ولی باور کنید یک هفته کامل با معین نشستیم تمام پست هام رو برسی کردیم و تمام اون هایی که اسپم بود ( از قبیل " ممنون " ، " عالی بود " ، " دمت گرم " و ... ) رو پاک کردیم ، چون برام مهمه که وقتی برای اینجا وقت گذاشتم کارم بی عیب و نقص باشه و لکه سیاهی درش نباشه.
با اقتدار اینو میگم که اگر بخوام در انجمن " فعالیت " کنم تو گرید خودم فقط ساسان رو میبینم ( قبلا ارمان هم بود ) . قصدم توهین و کم ارزش کردم فعالیت کسی نیست .
بار ها و ارها در تمامی فروم هایی که فعالیت داشتم سعی کردم تا اونجا که میتونم به دوستانم ( دقط کنید ! دوستانم ) کمک کنم. همین الان تو انجمن خودمون میتونید از هرکس که بخواید بپرسید ایا عرفان بهت کمکی کرده؟! یا گفته اگر کمکی در مورد فعالیت خواستید به من پ.خ بدید ! ( قصد منت گذاشتن ندارم قصد دارم وقت گذاشتنم رو نشون بدم ).
الان فقط امیددارم این چند وقته که تو انجمن هستم ارمان برگرده و با ساسان و ارمان بترکونیم بعدش برم کنار ، خیلی وقته که ارمان نبوده دلم واسه یوزرش تنگ شده !
یک خواهش و نظری هم داشتم ! اگر امسال هم به دوره دوم رسید ( ! ) خواهشا من و ساسان رو یکی حساب کنید و به نام iWE.S رای بدید.
اگر ابولفضل خان اجازه بدن من رای های خودم رو در اخریل لحظات داخل صندوق بیندازم :d
فعلا ...