بازگشت براک لازنر به WWE(اختصاصی)
براک لازنر که درحال مذاکره با تی ان ای به واسطه دوستی با کورت آنگل هست اعلام کرده احتمال اینکه بره تی ان ای کمه یا برای 3 ماه میره اونجا او گفته من میخوام به دبلیودبلیو ای برگردم و اونجا کارم رو شروع کنم چون سطح دبلیودبلیو ای بسیار بالاتر هست من با مسئولان کمپانی WWE درحال مذاکره هستم و تا رسلمنیا 24 برمیگردم به WWE و کارم رو به عنوان یک استار محبوب اینبار دنبال میکنم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [img][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
RE: بازگشت براک لازنر به WWE(اختصاصی)
ای ول... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ممنون داوود جان...خیلی خبر خوبی بود...براک دوست داریم...
موفق باشین.
عالي شد واقعا دمت گرم از خبرت براك برگرده ديگه همه رو از دم ميتركونه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه بياد چي ميشه...............
ای ول داوود جون پس با این حساب راک با براک برگشتن ایشالا گلدبرگ هم برمیگرده دیدین گفتم راک با براک بر میگرده شماها گفتین نه حالا گلدبرگ هم برگرده همه چیز درست میشه ای ول داوود..... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ایوال ممنون از خبرت واقعا براک برگرده چی میشه
بابا این خبرا رو از کجا درمیارید
خبرهای شما هیچ کدوم منبع ندارن
تا بحال سابقه نداشته **** استاری از wwe بره بعد برگرده
مگه کشکه شوخی که نیست
ببینم mr.dmn تو این خبرا رو از خود راک گرفتی یا از مک من
منتظر جوابتم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط heartbreakkid
بابا این خبرا رو از کجا درمیارید
خبرهای شما هیچ کدوم منبع ندارن
تا بحال سابقه نداشته **** استاری از wwe بره بعد برگرده
مگه کشکه شوخی که نیست
ببینم mr.dmn تو این خبرا رو از خود راک گرفتی یا از مک من
منتظر جوابتم
تو دوست داري همه جا جنجال به پا کني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا حالا اين داش داود هرچي گفته درست بوده!!!!!!!!!
وقتي ميگه لزنر يا راک مياد يعني مياد !!!!!!!!!
راستي ممنون از خبر با اومدن لزنر جلو سوپراستار هاي شاخ الان مثل سينا و باتيستا و بابي لشلي و ... مسابقات خيلي جذاب ميشه!!!!!!!!!
ممنون به نظرم سال 2008 مثل سال 2002 و 2003 عالی بشه
بچه ها این روش ها قدیمی شده اینطور افراد میخوان منبع اخبار مهم رو بگیرند اما کور خوندن.یه جوری میگه کسی میره دیگه نمیاد انگار بابای مک من هست پس گلدبرگ کشک بود تو سال 2003
داوود جون همیشه خوش خبر باشی دستت دردنکنه.
خبرات:200000000000000000000000000000000000000 000000000000000000000000000
داوود به نظرت گلدبرگ هم برمیگرده ؟ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته من داود نيستم!!!!!!!!!
اما به نظر من نه!!!!!!!!
من که خيلي دوست دارم بياد ولي نمياد (ناراحت)
ای اون روزاش تو WCW رو یادتونه حیف که دیگه نیست [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام
به نظر من اگر واقعا این خبر هایی که آقا داوود دادند از راک وبراک من نظرم اینه گلدبرگ مگه کی هست منظورم توی سینما و تصمیم میگیری برگرده
کم کم دارند بزرگ ها می یان دیگه هوگان که توی سامر می یاد البته اینو از همین انجمن شنیدیم وگلد برگ هم اخصای زده بودید که بر میگرده
اگه این جوری بشه یه چیز تو مایه های ساله 2002 میشه که خیلی توپ میشه
اگه براک برگرده مهشر میشه:13:
اگه برگرده واقعا جالب میشه ...ممنون از خبر داوود جان با اجازه ...
خدایی براک یکی از قویترین کشتی کچ کاران WWEهست با بازگشتس WWEبه اوج میرسه
اگر برگرده 3 سوته wwe CHAMPION رو میگیره [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اي ول براك !! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]