Brian Gewirtz نویسنده کمپانی اعلام کرد از نظر من رابطه و داستان سانتینو مارلا و ماریا به همراه ران سیمونز مسخره ترین رابطه هایی است که تاکنون در این کمپانی وجود داشته
نمایش نسخه قابل چاپ
Brian Gewirtz نویسنده کمپانی اعلام کرد از نظر من رابطه و داستان سانتینو مارلا و ماریا به همراه ران سیمونز مسخره ترین رابطه هایی است که تاکنون در این کمپانی وجود داشته
بابا لیتا با اج تو رینگ کارایه بد میکردن!!!!!زشته خوب!!!!
اخه خیلی زشته دیگه ادم تو رینگ...........دیگه ادم باید خیلی.........
آخه لیتا و ادج که خودشون اینکارو نمیکنن...مگه دیوونه شدند...سیاست دبلیو ای بوده که بیان و بعدشم سینا وارد شه و اف شو بزنه
نه عزیزم دیگه هر چیزی برنامه از پیش تایین شده نیست که درسته wwe یه مقدار باند بازی واز این برنامه ها داره ولی این موضوع ربطی نداره چون سینا هم ازش باخته بود واومد یه حالی بهشون بده که معمولآ همه میکنن نمونش باتیستانقل قول:
نوشته اصلی توسط erfan fcbarca
دبلیو ای مسابقاتشم از پیش تعیین شدست...این کارارو که هواداران هم میدونند که سیاست دبلیو ای هست...اصلا حرف زدن درباره ی اینکه الکیه یا واقعیته بیهودست...مگه لیتا دیوانست که بیاد وسط رینگ و جلوی اون همه تماشاگر .... .
اونا براشون مهم نیست این چیزا
اتفاقا جلوی مردم مهمه
منم با طرف موافقم ....
چرا فحش میدی. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط killer
خوشگلتر از ادج خیلیا هستن.در نتیجه بر میگردیم به اون مصاحبه ای که داوود جون زحمتشو کشید و در اون مصاحبه لیتا و بیگ شو و آنگل از دبلیو ای انتقاد کرده بودن.جایی که لیتا گفت بخاطر پول مجبور به انجام اینکار شدم و نمیخواستم با ادج باشم و ............................................
تو الان فحش دیدی منظور من از اونا یعنیwwe وادج عزیزم منظورم با تو نبود بعدشم مگه من فحش دادم:7:نقل قول:
نوشته اصلی توسط R 619 M
بابا راستشو بگید چقدر پول میخوایید؟
من 10000000000دلار میخوام
شرمنده ندارم
اه دلم به تو خوش بودا