داداش قدیم رو ول کن الان رو بچسب . اگه به قدیمه که ما تا حالا کلا 84 بار شما رو ترکوندیم . تو لیگ قهرمانان هم که 9 بار قهرمان شدیم شما حتی به نصف ما هم نرسیدید . تو لیگ هم تعداد قهرمانیمون از شما بالاتره ما 31 بار قهرمان شدیم شما تازه 20 بار . یعنی اگه 11 سال دیگه هم پشت سره هم قهرمان شید تازه میرسید به ما . پس تاریخ بازی رو ول کن چون به ضرر خودتونه .
الان خودت برو ببین و قضاوت کن که بارسا بعد از بردش مقابل اتلتیکو مادرید بدجور تر زده (غیر از بازی در مقابل مایورکا ) . به آرسنال باخته و یه مساوی تابلو داشته . هر بازی ای هم که برده با یک بازی بد و نتیجه تنگاتنگ بوده غیر از بازی با آرسنال که من چیزی در موردش نگم بهتره .
اما رئال بعد از مساوی مقابل دیپورتیو ترکونده . عالی بازی کرده و عالی هم برده .یه جا میاد با یک بازی قشنگ 7 تا گل میزنه بعدش میاد با یه بازی قشنگ تر 2 تا گل میزنه . تو جام باشگاه های اروپا هم همین بازی این تیم مقابل لیون تو همین هفته . چقدر قشنگ بازی کردن . 3 تا گل زدن که هر 3 تاش فوق العاده بود و حرفی توش نبود . حالا اونور بارسا گل میزنه همش آفسایده و 100 تا حرف پشت سرشه :70: . اما گل های رئال رو حتی کسانی هم که از رئال متنفر هستن نمیان بگن آفساید بود یا داور به نفع گرفت چون خودشون میدونن دارن چرت میگن . گلی که استارتش از وسط زمین خورده و با یک پاس الکی شروع نشده امکان نداره الکی یا با ناداوری باشه .
اینم بدون که تیم بارسا الان 3 سال دارن با هم تمرین میکنن و باز دارن بعضی اوقات سوتی میدن . اما رئال یه تغییر اساسی داده . بزرگترین بازی کن فیکسش کاروالیو هست که 31 سال سن داره . بقیه بازیکنا زیر 27 سن دارن . بازیکنای هم مثل : خدیرا , اوزیل , دی ماریا , بنزما , رونالدو , آلونسو , هیگائین و .... هم برای اولین فصل هست که دارن به صورت جدی کنار هم بازی میکنن . فصل قبل هم که یا رونالدو مصدوم بود یا بنزما و هیگائین نیمکت نشین پس زیاد با هم بازی نکردن .
مربی رئال هم تازه سال اولش هست که روی نیمکت این تیم هست و تا حالا ترکونده .
×××
من منکر توانایی های بارسا نیستم ولی مطمئمن باش اگر داوری توی بازی های بارسا جدی بود الان بارسا این وضعیت رو نداشت . حاظرم قسم بخورم که نصف گل های بارسا توی این فصل آفساید بوده و کمک داور ها به خاطر کند بودن نتونستن آفساید بگیرن . پس زیاد خوشحال نباش که آره تو هر بازی 10 تا گل میزنیم . چون اگه انصاف داشته باشی خودت میتونی ببینی و مطمئمن هستم که دیدی بیشتر گل هاتون آفساید هست .
××××××××××××××××××××××××× ××××××××××
در مورد بازی های لیگ قهرمانان هم بگم بدون شک این تیم ها میان بالا ::
منچستر - رئال - بارسا - اینتر .
فینال هم به نظره من بین 2 تیم اینتر و رئال هست . ( وای اگه بشه چی میشه . مورینیو در مقابل اینتر :4: )