دقایقی پیش استقلال مثل بازی رفت موفق شد پرسپولیس رو با نتیجه یک بر صفر شکست بده تک گل استقلال رو تو نیمه ی اول ارش برهانی به ثمر رسوند به همه ی بچه های استقلالی این عیدیه قشنگ بچه ها و پرویزخان رو تبریک میگم
نمایش نسخه قابل چاپ
دقایقی پیش استقلال مثل بازی رفت موفق شد پرسپولیس رو با نتیجه یک بر صفر شکست بده تک گل استقلال رو تو نیمه ی اول ارش برهانی به ثمر رسوند به همه ی بچه های استقلالی این عیدیه قشنگ بچه ها و پرویزخان رو تبریک میگم
من هم به نوبه خود به همه استقلالیها تبریک عرض میکنم...حالا اگه یک جام هم توی این فصل نبریم عیبی نداره... مهم اینه که تونستیم این لنگیها رو دابل کنیم...
واقعا با این برد شادمون کردن
به پرسپولیسی ها هم جا داره خسته نباشید گفت چون از دل و جونشون مایه گذاشتن
این 3 امتیاز خیلی واسه استقلال مهم بود که خدا رو شکر خودشونو بالای جدول نگه داشتن .
2 بار گفتم اینم سومین بار ::
دابل شدن قرمز ها توسط آبی ها را تسلیت میگوییم :9::9::9::9::9::9::9::9::9:
فقط دوستان بی جنبه دوباره شروع نکنند . جنبه باخت رو داشته باشید :4:
ما هم وظیمه خودمون دونستیم برد استقلالا رو به همه ی استقلالی های گل فروم تبریک بگیم !
برای پرسپولیس متاسف و برای پرسپولیس خوشحال . خوب شد این علی دایی با این تیمش ضایع شد . شرمم میگیره بگم من پرسپولیسیم . نه نه من پرسپولیسی بودم و از باخت امروز این تیم پیروزی خوشحالم . باعث میشه بعضی ها در استانه ی سقوط قرار بگیرن . بازم تبریک به همه استقلالیا . ( زیاد شاخ نشین داداشیا گهی زین به پشت و گهی پشت به زین . دنیا تغییر میکنه پرسپولیس بدون دایی خواهد امد . )
باز این دایی مرتیکه کلنگ داره بهونه میاره !!! :55: :55:
اتیش گرفتن دایی رو به همه مردم تبریک میگم . وای خدا چقدر خنده داره . علی دایی حیا کن پرسپولیسو رها کن همه با هم بگین علی دایی حیا کن پرسپولیسو رها کن :55: :55:
ای خدا ...!!!
:65::65::65::65:
سرخ دوستان ناراحت نباشید فوتبال همینه یه سرش باخته یه سر برد.....انشالا سال اینده نوبت برادران قرمز دوست....(تیریپ ادم مهربونا:1:)
روزی که علی دایی شد سرمربی لنگ پرستان...همون روز گفتم این تیم با دایی هیچی نمیشه! اما دوستان ک.ن سرخ پرست گفتن ما با دایی به جام باشگاهای اسیا میریم!!!! اخه این فوتبال بود...
اگه از نظر استاد::97: بزرگوارمیر علی بازی تو دست داشتن یعنی برتری که واویلا:55:. دایی هم تازه مقصر نیست...
.. بابا صد رحمت به فوتبال علی اصغری علی پروین!!! این تیم فقط یاد گرفته بود بکشه زیرش یه شانسی یه چیزی بیاره توپو کنه تو گل...
پرویز مظلومی اول فصل گفتم روش نمیشه حساب کرد...یا میترکونه یا میرینونه(لغتی جدید در فرهنگ ر.ی. دن !!) اما همین پرویز تیمی ساخته که برعکسه استقلاله امیر قلعه نویی 90 دقیقه حرصمون نمیده!!
خیلی راحت گلمونو میزنیم رو برنامه خودمون بازی میکنیم و تازه رفت و برگشت دبل می.کنی*م!!!
بازی رو هم باختید مبارکمون ..دیگه داور و 10 موقعیتو و اینا میره کنار کوزه و شیرشو خوردن.
اصلان همه چی مال شما باشه... نتیجه فقط مال ما باشه کافیه... هرچی رو میخواین از ما بگی. رین بگی* رین ، فقط نتیجه دربی رو نگی*رین.. مثل گیتار شماعی زاده!!!
اره استقلال هم خوب بازی نکرد ..اما تو دربی هیچ تیمی خوب بازی نمیکنه . این نتیجه است که میمونه..
10 سال دیگه میگن این بازی 1هیچ شد
.مگه سال79 استقلال با گل علیرضا اکبرپور بازی رو برد استقلال تیم برتر بود؟
عربا ریختن تو خیابون بزن بکوب ما هم بریم تو این جشن پیروزی سهیم شیم
سرخ دوستان ناراحت نباشید به این فکر کنید که افق های دور دست رو با علی دایی فتح میکنیم:53:
بالاخره یه روزم نوبت ما میشه این کیسه کش های حمومی رو به 4 میخ بکشیم...هر چی باشه اونها از نسل تاج و شاه ملعونن!!!!
یا علی...
ما که دیگه همه اینجا میدونن استقلالی هستیم..
اما خودمونیم حقش یرد نبود..
درسته جیگرم خنک شد وقتی سوتو زد این یارو محسن ترکی...کلی بالا و پایین پ***یمو با ماشین تاب خوردیمو جیغ و داد کردیم و پرچم های زیباه لاجوردی رو در دست گرفتیم قدرتو به رخ این لنگی های به ستاره کشیدیم..
اما تمام نیمه دوم و نصف نیمه اول درست پرسپولیس بود..
از حق نگذریم بازی قبلی هم همینطور بود و نیمه دوم کامل دست پرسپولیس بود..
ولی به قول صمد مرفاوی بازی ول کن بگو کی برد کی باخت..20 سال دیگه میگن کدوم بهتر بود..میگن کدوم برد..
و به قول داش ابولفضل 10 سال دیگه اینها همه فراموش میشه و ایدبل شدن پرسپولیس که باقی میمونه..:4:
امیدوارم این روند در فصل بعدی هم رقم بخوره !
البته امکانش هم وجود داشت که در جام حذفی هم به هم بخورن که با این وضعی که پرسپولیس داره بعید میدونم !!!
تبریک ویژه
رفتن زالویی چون علی دایی از تیم پیروزی که بشه اسمشو اونوقت پرسپولیس گذاشت اندازه بردن صدها دربی می ارزه . عینه سرخنگ قزافی شده علی دایی !!! ول کن ماجرا نیس . اقا حیا کن دیگه پیروزی رو رها کن دیگه چمبره زدی رو تیم که چی بشه ؟ این همه ضایع شدن بس نیست ؟ اخ برم رو رو که روی سنگ پای قزوین رو سفید کرده
یه روزی گریه ی استقلالیا رو هم میبینیم دنیا همینجوری نمیمونه فعلا شاد باشید ما درگیر بیرون کردن علی دایی هستیم :55:
به به حالي كرديم توپ
به همه ي استقلالي هاي عزيز هم تبريك ويژه عرض ميكنم.به اميد پيروزي ها ي بعدي.
تبریک به استقلالیا .. امیدوارم حداقل اونا از فوتبال ایران زده نشن ... تبریک ویژه به آرین عزیز و داش سعید که نیست ، و البته حسین هی دابل دابل میکنه کشت مارو :x
اول از همه پیروزی اسقلال رو به همه طرفداراش تبریک میگم . نمیخوام بهونه بیارم در هر صورت استقلال برد . اما یه چیزی که منو ناراحت میکنه اینه که بعضیا به خاطر یه باخت به اسطوره فوتبالشون توهین میکنن.
شاید علی دایی در عرصه مربی گری خوب نباشه اما به هر حال یکی از اسطوره های فوتبالمون هست . علی دایی بهترین گلزن جهان هستش و این رسمش نیست که به خاطر 1 باخت بهش توهین بشه .
در آخر بگم که خودم هم قبول دارم علی دایی فعلا به درد سرمربی گری تیم های بزرگی مثل پرسپولیس نمیخوره!
کلا چند ساله با فیس دایی حال نمیکنم . ادم باید احترام خودشو نگه داره این اقا از جام جهانی 2006 داره خودشو کم ارزش میکنه اون از بازیکن مربی بودنش تو سایپا که تا قهرمان شد فکر کرد گنده شده و ... اومد تیم ملی رو به فنا داد بعدش اومد پیروزی و با مایلی کهن و خاله دایی و هزار نفر در افتاد . یه روز نشد که رفت و برگشت و با شیث اون کارا رو کرد . گیریم شیث بد اما چرا تو زمان قطبی ( اونم به نوعی پول ملت رو به باد داد و حالشو کرد و اخر در کام زلزله و سونامی فرو رفت ایشالا که رفته باشه ) اینقدر مشکل با سرمربی نداشت ؟؟؟؟؟؟؟ یکی دو تا باخت نیست حکایت فصل هست که الکی الکی از دست رفت و ما چشممون خشک شد به نوار موفقیت های دایی وخیلی چیزای دیگه ...
ادم باید خودش احترام خودشو نگه داره وقتی میبینی موثر نیستی باید کنار بکشی چون اگهکنار نکشی و بیشتر تقلا کنی بیشتر فرو میری ... علی دایی تا قبل از 2006 برای من یکی اسطوره بود که عکسشو تو جام جهانی 98 تو دفتر عکس برگردون میزدم و برام اون موقع ها حال خوبی داشت نه الان که ... خودش خودشو خراب کرد با کاراش بنظرم
حالا هم قصد منحرف کردن تاپیک رو ندارم بازم بهتون تبریک میگم نوش جونتون ولی هنوزم هی دابل دابل کنید به اندازه ی 6 تایی ها نمیشه دوستان :55: سال بعد هم بازی هست و گریتون بعد بازی های اینده دیدن داره :55:
بازم بابت بردنتون خرسندم و بهتون تبریک میگم
برای دایی احترام قائلم به نظرم بهترین تصمیم زندگیش رو موقعی که چند هفته پیش از مربیگری پرسپولیس استعفا داد گرفت ولی این بازیکنای خود پرسپولیس و مسئولینش بودن که استعفای دایی رو قبول نکردن و خوهان بازگشتش شدن!
شما لطف داری امیر جان :4: :55:نقل قول:
نوشته اصلی توسط john bradshaw layfield [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خدا پدر مادر این محمد محمدی رو بی امرزه گفتن خیلی وقت تلف کرد ولی من که جای محمدی بودم با این ضربه ناک دان میشدم:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بدون شرح:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پویان جان اصلا خودت وردار با فتوشاپ کرنرا و شوتا و موقعیت گل هارو بکن 100 واسه استقلال رو بکن 1 ولی یه سوال ازت دارم با این کارا نتیجه عوض میشه؟ شما یادت رفته دور مهمترین اتفاق رو خط بکشی.نتیجه مهمترین چیزه و ما هم اینو بردیم.
پرسپولیس 7 تا موقعیت داشت ولی تونست از یکیش استفاده کنه؟اصلا تو دروازه نه یه توپ به تیر زد؟
یه بچه هم میفهمه که این تیم بد بسته شده آقای دایی خلیلی رو نخواست تا هادی نوروزی اینطوری موقعیت خراب کنه.
ما بردیم ولی نمیدونم چرا این برد اصلا حال نداد شاید دیگه برد واسه ما تکراری شده :4:
اون صحنه ی پنالتی هم کاملا در عکس زیر مشخصه که محمدی نه واسه توپ رفت نه واسه پا بلکه اندامهای ورزیده ی رضایی گلر مارو تحریک کرده که همینطور که در عکسم میبینید محمدی به خواستش رسیده،محسن ترکیم که قصد محمدی رو فهمیده بود پنالتی نگرفت.
ما هم تبریک میگیم ! :4:
آقا یه مورد در مورد پنالتی بگم که خدایی نگفم نمیشه .
تو اون صحنه اگه دقت کرده باشید محمدی اصلا باعث سرنگونی غلامرضا رضایی نشد و رضایی افتاد روی محمدی . واس همین هم پنالتی نبود . شما اگه دنبال خطا هستید باید بگید اون مدافع روی رضای خطا کرد که اونم باز نمیشه .
پس بنا بر قانون داوری وقتی محمدی باعث سرنگونی رضایی نشده چطوری میشه پنالتی گرفت ؟ وقتی رضایی شل میزنه نمیتونه 2 قدم با توپ راه بره واس چی باید پنالتی گرفت ؟ محمدی فقط واس توپ رفت که رضایی با اون هیکل افتاد روش و زد تخـــ.ـــم بنده خدا رو داغون کرد .
با اجازه ....
که چی بشه ؟؟؟!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط demon of destruction [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گل میخوردیم دقایق آخر چون بازی دست شما بود ؟؟؟!!!
به قول پرویز خان هنر این بود که از همون تک موقعیت نهایت استفاده رو بردیم !
چند موقعیت خطرناک داشتن گل نکردنشون که به حساب نمیاد برادر اگر اون گل رو در نیمه اول استقلال نمیزد مطمئن باش نیمه دوم رو دست پرسپولیس نمیچرخید !
داداش تمام اونایی که دورشون رو کشیدی در مقابل اون عدد 1 که روبروی استقلال نوشته هیچه:45::45::45::45::53::53::61: