سلام محمد رضا جان تولدت مبارک
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام محمد رضا جان تولدت مبارک
مبارکه
-----------
ایشالا 10000000000000 زنده باشی ما هم باهات زنده باشیم توی همین انجمن حال کنیم
--------------
نه بی شوخی
-------------
ایشالا همیشه موفق باشی و همیشه سالهای خیلی خوبی داشته باشی
داش MRT619Rko تولدت مبارك
تولدت مبارک
نظر کم داریم محمد رضا جان نارحت میشه:4:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] محمد رضا جون تولد مبارک ایشالا 200 سال زنده باشی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از طرف انجمن پاچه خوار ها [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شوخی کردم
منم بهت تبریک میگم و امیدوارم که خودت یه سایت بزنی و همیشه موفق باشی و همیشه سلامت در کنار خانواده.
مبارك باشه.ايشالا 99999999999999999999999999999999999999999 ساله بشي
بازم از این تاپیک دخترونه ها زدین !!! خوشمان نیومد !!
تولده کیه ؟؟؟ محمدرضا ؟؟؟ همین پسره که عضو فعال پایگاه مقاومت شهید سپاسیه ..بابا دستون درد نکنه بابته تاپیک !!!!
محمد رضا تولدت نبارک !!!!!!!!
انشالا به پای هم پیر شید
تولدت مبارک
اما اگر تولدش چرا خودش یه نظر نمیده:4:
تولدت مبارک
ایشالا همیشه موفق باشی و همیشه سالهای خیلی خوبی داشته باشی
ایشالله به هر ارزوی که داری برسی
ایشالا 200000000000000000000 سال زنده باشی اخر خودم بکشمت.
من هم به نوبه خودم تولد محمدرضا جون رو تبریک میگم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
محمد رضا جان تولدت مبارك[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من نميدونستم الن ميرم در خونشون!!! شيريني ميگيرم
دست دست دست [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مباركه[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اي بابا چه خبره اينجا !! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] چه بزنو بكوبي راه انداختين !! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دم همتون تك تك گرم !! خيلي با حالين واقعا منو شرمنده كردين !! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مرسي خيلي خوشحالم كردين !! نمي دونم چطوري ازتون تشكر كنم ! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم به نوبه خودم تولدتونو تبریک میگم و امیدوارم دوستای خوبی برای هم باشیم امیدوارم منو بین خودتون بپذیریننقل قول:
نوشته اصلی توسط ABOLFAZL
ضمنا آقا منظورتون چی بود از دخترونه؟
ممنون الهه خانوم !! لطف كردين !! ايشالا دوستاي خوبي براي هم ديگه بشيم !! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با یه ایس پک:4:نقل قول:
نوشته اصلی توسط MRT619RKO
چون ااحتمالآ تو مهمونیه بلاخره تولدشه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamoon
محمد جان انشالله شیرینیه تولد 12 سالگیتو بخوریم و امیدوارم همیشه به سوی فراتر از امروز که دیروز را به نام همه اگه ببینید و میشود بنابراین تولدت مبارک باد من به عنوان یک عضو در سلول عصبی که از قولوه قولوه و رگ ائورت ایشالله ساله دیگه بیایم و بیا شعمارو فوت کن که فردا از دنیا بری
چی گفتم اقا خلاصه این حرفم تولد مبارک رضا جوووووووووووووووووووووووو وووووووون
رضا جون هر چی کادو گرفتی فیفتی فیتی
اوکی ؟
[quote=abji_elahe]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ABOLFAZL
ای بابا ما هروقت اسم دخترونه رو میاریم فوری یه خواهر میاد تو سایت ثبت نام میکنه !!!!دوباره جریاناتمون شروع شد اون دفعه با مهناز تیکر خانم این دفعه خواهر ابجی الهه !!!
قصه اش طولانیه :27:بگذریم
[quote=ABOLFAZL]
بد بخت اینقدر زنک و جماله ای :4:نقل قول:
نوشته اصلی توسط abji_elahe
آخه کی به تو میگه حرف بزنی..هر وقت حرف زدی یا یکی مرده یا یکی مرده..به هر حال یکی مرده...
مرگ بهتره تا دوستی با تو :4: همه جا باید ابروی مارو ببری :4:
خب راست میگه دیگه بابا این زنه خاله بازیا چیه :4:
محمد رضا تولدت مبارک عزیز... انشالله سایت بالا سرت پدر مادرت باشه... و همیشه کنار هم خوش سلامت زندگی کنین... موفق باشی...:7:
اقا مبارك باشه ..........
اميدوارم سال خوبي براي خودت و خانوادت باشه
------------------------------------------------------------------------------
اين ابجي ابجي كه ميگن كي بيد؟ منم ميخوام.........
چتون شد دوباره یه دختر اومد وسط دستو پاتونو گم کردین [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به هرحال
محمد رضا جون چند سالت شد الان؟
[quote=NO FEAR]
ای بابا بازم سروکله راجر فدرر پیداش شد اهلا و سهلا سیدى!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ABOLFAZL
تو چرا اینقدر جیگری عبدی!!! اواتارت منو كشته!! انشالله اومدیم دبی یادت باشه ممد رضا رو طی یك عملیات شهادت طلبانه قوز فیش كنیم!!!
نو فرر جا قحط بود؟؟!!! بابا خوب بیا برو همین اسلام اباد بلاد همسایه....زبونشم فارسی كه دیدی......كردیش كن!!
برادر کیلر !!نقل قول:
نوشته اصلی توسط killer
1.ببین مخاطبانت کی هستن.. .بعد شروع به اظهار نظر کن !!
2. انچه رو که خودت هستی در دیگران نبین !!!
3. مثل اینکه بت یاد ندادن با بزرگترای خودت درست صحبت کنی !!
4 .ما دست و پا گم نمیکنیم ...چشم و گوش باز میکنیم ..اونم نه خودمون بلکه دوستانمون
5.ارزوی موفقیت
6. خدا نیادار
در ادامه سخنرانی آیت الله ابول کاشانی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ABOLFAZL
بعد از گزینه 4 یعنی گزینه 5 میشه ..
5 . هر کی زیاد صحبت کنه خودشو با سرقفلیشو میزاریم واسه فروش..
6. نشد اجارش میدیم به قیمت ارزون واسه مشتریای بد حساب
7 در صورت لزوم نسیه هم قبول میشه..شرایط نسیه..آشنا باشه میدیم....
8. تکرار گزینه 2...
9. جلوی بزرگترا هیچوقت پاتو دراز نکن...
10. باز هم گزینه 2
11. سرتم بنداز پایین وگرنه گزینه 5 اجرا میشه..
12..باز هم گزینه 2
و گزینه 13 و 14 میشود گزینه 5.6 ابول ......
در ایجا از دو ایت الله معین و ابولفضل گاشانی تقدیر به عمل می اید
آقا دم همتون بازم گرم !! خيلي با حالين !! ايشالا هميشه با هم رفيق باشيم اينجا حالشو ببريم !! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خيلي دوستون دارم !!! اوووومممم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم اگه خدا بخواد رفتم تو 19 !! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقا محمد رضا امیدوارم همیشه موفق و سلامت باشی...ایشالله 1000سال زنده باشی........برو بکس یه تولد تولد تمیز به افتخار داش محمدرضا:
تولد تولد تولدت مبارک مبارک مبارکتولدت مبارک.....
وصال پایه ای یه 3-4 بیت بدیم بیرون داش محمدرضا حال کنه؟؟؟؟؟؟