- رندی اورتن عصبانیت هواداران را تایید کرد | در تویـ.ـیتر چه خبر است ؟
ســـلام
- فشار بیش ار حد روی رندی اورتن | اورتن تایید کرد !
اگر شما هنوز از ماجرای یکی دو روز اخیر WWE خبر ندارید باید گفت که در تیپینگ سه شنبه ی اسمکدان رندی اورتن به مصاف کریسچن رفت و با شکست وی موفق شد قهرمان جدید سنگین وزن جهان شود.
اما هنگامی که این خبر از سوی سایتهای خبری به سرعت در اینترنت پخش شد، هواداران تویـ.ـیتر رسمی WWE و رندی اورتن را بمباران کردند !
رندی اورتن تویـ.ـیتهای زیادی دریافت کرد که در آن به او خرده گرفته شده بود. همچنین انتقادها از WWE بالا رفت.در زیر شما تویـ.ـیت یکی از هواداران از سوی اورتن نقل قول شده است :
تو تایتل رو بردی . وینس هیچ ایده ای نداره که آدم های خیلی زیادی رو اینترنت از تو متنفر شدن. من امیدوارم که از دست دادن هوادارانت رو ادامه بدی !
رندی اورتن با یادآوری این تویـ.ـیت اشاره کرده که هواداران عصبانی هستند و حق را به آنها داده است.
---------------------------------------------
من خودم خیلی تو تویـ.ـیتر گشتم. هوادارای عصبانی یا به رندی حمله و بهش بی احترامی کردن، یا بهش گفتن که تو نباید قبول میکردی که با کریسچن بازی کنی، یا بهش تبریک گفتن و رندی رو مقصر نمیدونن.
خود رندی اورتن تو حرفاش گفته احترام زیادی برای کریسچن قائلم، بازی های بزرگی باهاش داشتم و نکته ی کلیدی که گفته اینه که بزودی منتظر ریـمچ کریسچن هست.
احتمال داره که رندی اورتن هیل بشه، البته درصدش کمه، شایدم کریسچن هیل بشه. من به شخصه امیدوارم این اتفاقات سرآغازی باشه برای هیل شدن رندی اورتن .
تا بعد .!