دوستان عزيز اگه ميشه كمكم كنيد بگيد تو اسمكدان و راو 2007 چه جوري استون كلد آزاد كنم
خواهش ميكنم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان عزيز اگه ميشه كمكم كنيد بگيد تو اسمكدان و راو 2007 چه جوري استون كلد آزاد كنم
خواهش ميكنم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اين كه كاري نداره شما در Season mode يك سوپرستار انتخاب كن و تا انقدر برو تا به Royal Rumble برسي بعد كه Royal Rumble هم ببري خود به خود Stone Cold هم آزاد ميشه.
خلاصه و مفبد بايد تو season mode مر حله ي Royal Rumble ببري. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باید چمپ نباشی و تو اسمک دان باشی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تا به رویال برسی:32:
من اسمک رو کامل تمام کردم اگه به مشکلی برخوردید به من بگید:33:
آقاي كاپيتان ري مي تونيد تو GM Mode كمي كمك كنيد من هيچي سر در نميارم و وقتي وسط هاي سال ميشه پول كم ميارم بايد چيكار كنم پولم كم نشه؟
شما باید در هفتگی ها از سینگل ماچ استفاده کنین و برای پی پی وی هر بازی دلتو خواست:24:
ممنون دوست عزيز بايد برم امتحان كنم ببينم موثر هست.
ببین من 4 بار ساسن مودرو رفتم ولی سر رویال بازیم با یه چمپ میشد.فقط استون مونده بود.باید یه جور بری که بتونی به رویال 30 نفره برسی..یعنی مثلا پی پی وی قبل رویال به چمپ ببازی که تو رویال برای نامبر 1 کانتاندر بری
اگه شما 4 بازی اول رو ببرید تدی یه مسج بهتون میده که زده Doyouwant chalenge?
شما باید بزنی نه:24:بعد میاد رویال باید یه چن مرحله باید رد کنیدتا به رویال برسید بعد در اخر باید از جی بی ال ببرید:32:
دقیقا ولی ا ز تدی به من مسیجی نرسید..یعنی اصلا نمیشه براش جواب بفرستی
میده اگه شما 4 بازی اول رو ببرید
در ضمن باید x
را بزنید بعد انتخاب کنید:24:
امتحان کردم نشد
:23::23:من همیشه این کارو میکنم:23::23:
نه يايا يه همچين چيزي نيست من اونموقع كه استون كلد رو آزاد كردم اصلا نمي دونستم مسيج چيه همين جوري مراحل سيسون مد رفتم. تا خودش رسيد به رويال رامبل اونم بردم يك صفحه برام باز شد نوشته بود مي تونيد استون كلد رو بخريد منم رفتم خريدم. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حتمآ 4بازی اول رو نبردی