[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوستان
حرفی برای گفتن ندارم :دی
بخث و گفتگوی سالم کنید ...
با تشکر :دی
نمایش نسخه قابل چاپ
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوستان
حرفی برای گفتن ندارم :دی
بخث و گفتگوی سالم کنید ...
با تشکر :دی
کاش یه تاپیک واسه کل کل با هواداران نفت تهران میزدید با اونا کل کل میکردیم ، خیلی بهتر از لنگه
لنگ ارزشی واسش نمونده آخه :140: :دی
اینجا حق خوریه کسی که پست رو هم زده کیسه کشه=)))
اما یه تنه جلوتون وا میستم
شما هم 2تا سوسک اویزون کنید به مناسبت 2تا ازفینال هاییکه با پارتی بازی تو ازادی راه انداختین اما قهرمان نشدید و جام رو از دست دادین=)) ما اگه 2 بار دوم اسیا شدیم تو کشور های شرق اسیا بود
دو بار توی کشور های شرق آسیا دوم شدن =))
اون روزی رو میبینم که سومین ستارمون رو میگیرم ، من عکسش رو تو همین تاپیک میزارم و چشمای لنگیا از کاسه در میاد :d
ما واسه جام حذفی و این صحبتا فکر و ذهنمون رو خسته نمیکنیم کل کل کنیم :>
اوه اوه.....اینو میگن تاپیک والا.....
آرمان راست میگه....تاپیک رو واسه نفت تهران میزدی بهتر بود...
اخه لنگ چیه که ما بخوایم واسش کل کل کنیم...؟؟؟
تازه با اون عمامه ای که جدیدا بالای ارم باشگاهشون رو پیرهنشون گذاشتن
همون یه زره ابرویی هم که داشتن رفت..
یه دنیزلی رو اوردن..اون جو گیر شده میگه من با همینا تیم رو میسازم...
لنگی ها هم چنان حال کردن و پر رو شدن هی حرف میزنن..
اخه داداش من مگه دنیزلی کریس انجل یا دوید کاپرفیلد ...؟؟
غیر علی کریمی بیچاره که حیف شده واقعا این بشر لنگی باشه..
دیگه کدومشون بازیکنن؟؟
دنیزلی که هیچی برین فرگوسن و مورینیو و گواردیولا رو بیارین..
بازیم وقتی بازیکن نباشه تیم هیچی نیست...
البته اون موقه هم که بازیکن داشت باز هیچی نبود...
4 + 3 = 7 نه.....؟؟؟؟؟؟
3 = اخرین بازی
4 = بازی پشت هم
7 = زدیم
شما از پلی اف بیان بالا بعد میشی دز سطح تیم ما بعد صحبت جام کنید
فرهادبا تعصبتون هم گزاشت توکاستون حاج مفتول خورد تو برجکش
این دیگه این معذرت میخوام این حرف رو میزنم گلها رو جمع میکنید بشه 7 تا؟شرو وره 6 تای ما با 2 بر یکی که بردیمتون میشه 8تا اما اینا دیگه منحرف کردن بحث اینقدر ضعف خودتون رو نشون ندید
ایول تاپیک باحالی هست :d یه حالی توش میکنیم . فقط خواهشا ادب رو نگه دارید و نزارید کارتون به توهین بکشه . با فحش کل کل کردن هنر نیست .. درست کل کل کردن هنز است :|:139:
ما هم تاز روز های دیگر به جمع کل کل کنان میپیوندیم :d
جمع کیسه کش ها جمع .....البته شما هم بیایی روشن میکنی مجلس رو:دی;;)
خوش اومدی
تو كشوراي دیگه مردم با سياستمدار و دانشمند شوخي ميكنن هيچي نميشه....اينجا هم بهتون بر نخوره .....
خواهشا صدای جیلیز ویلیزتون به این ور نیاد:-)))
امضای خودمو به عشق لنگیا عوض کردم
یه دربی ، دو دربی ، سه دربی ، درش گذاشت چهار تا دربی :دی
ببین تا چه حد بوده که قافیه ی این شعر رو لنگیا خراب کردن =))
اي خدانقل قول:
نوشته اصلی توسط mamad2 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش اونوقت ميشه بگي لنگ كي نايب قهرمان آسيا شده؟ (جام در جام نه آ)
راستي فقط يه چيز بگم همين بسه:
چيزي كه واسه شما آرزوعه واسه ما خاطرست.
بعضی ها میگن سریع ترین گل تاریخ لیگ برتر رو علیرضا حقیقی از مس تو کمتر از ده ثانیه خورد ولی علیرضا با پیوستنش به تیم روسی ثابت کرد که اون گل از روی بدشانسی بوده اینم کلیپی از عکس العمل های حقیقی و معمار زاده هم استقلالی ها دانلود کنن هم پرسپولیسیها !
بله بعد از بازی امروز پرسپولیس و باخت این تیم دوباره و این بار شعار حمید استیلی رو مردم سر دادن . دوباره روز از نو و روزی از نو . چقدر یک هوادار میتونه بی فکر باشه که علیه مربی ای که تازه اومده سر تیم و هنوز با تیم آشنا نشده اعتراض کنه ؟ د مگه خود شما نبودید به حمید استیلی فحش خار و مادر میدادی بعد چرا الان تشویقش میکنید ؟ بنده خدا دنیزلی 2 تا مساوی دیگه هم بگیره شعار حیا کن رها کن رو میشنوه .... واقعا خدا به داد مصطفی دنیزلی برسه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Olympic Hero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش اینطوریام نیست این عده که میگفتن علی دایی اگرم پرسپولیسی بودن و گفتم چیزی مشخص نبود تو زمین ملوان اما قطعاً حرف همه ی طرفدارای پرسپولیس نیست ..
دنیزلی خیلی عزیزه پیش پرسپولیسیا .. وقتی اومد تهران خیلیا رفتن بدرقش.. هوادارای پرسپولیس با اینکه قهرمانی نیاورد برای تیم بازم دوسش دارن ..
بازی با شاهین تو آزادی هوادارا اگه گفتن علی دایی یا ضد دنیزلی گفتن اون موقع حق با توئهه
من یکی که عادت کردم از باختو مساوی :|:| واس خاطر دنیزلی پست دادم :x :D
رضا جون من طرف حرفم همه هوادار ها نیست اون عده ای هست که میان استیلی رو تشویق میکنن . د اخه واس چی اینکارو میکنند ؟ بنده خدا دنیزلی 1 ماه نیست اومده ایران چطور میخواد این تیم رو با این روحیه جمع کنه ؟ به خودت هم گفتم من به دنیزلی خیلی اعتقاد دارم بهش احازه بدن لیگ برتر سال بعد رو شاخش هست ولی یه عده از پرسپولیسی ها ( لیدر های گندشون ) مانع موفقیت پرسپولیس هستند . همونطور که علی دایی گفت مشکل پرسپولیس سکوهاش هست نه تیم فوتبالش . کدوم تیم رو تا حالا دیدی هوادار ها لیدر رو تشویق کنن ؟ مشکل پرسپولیس ایناست شک نکن دنیزلی تو آزادی هم ببازه ( چیزی که از نظر من بد نیست چون تیم خودمم 2 باز تو آزادی باخته ) همین افراد میان به دنیزلی هم فحش میدن . این یه عده از پرسپولیس برن شک نکن تیم یه نفس راحت میکشه .....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Olympic Hero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تازه منظورتو گرفتم ... من که کم خبرای پرسپولیس دنبال نمیکنم بعده باختش تو بازی رفت مقابل اس اس اما گفتن این سرداره میخاد لیدرهارو بیرون کنه ازین حرقا ...
لیدرها هم خدا وکیلی لیدرای قدیم ... این بلای علی دایی رو خودشون سره خودشون آوردن ... امیدوارم پرسپولیس هم خودش بکشونه بالا و دوباره با استقلال لیگ رو بترکـ ــونن ..
اما خدایی این علی دایی علی دایی سوژه ای شده ها ... معلممون گفت امتحان میگیرم ازتون ما گفتیم آقا امتحان نگیر آماده نیستیم گفت نه میگیرم یهو کله کلاس گفتیم علـــــی دایــی علی دایی :)))
3.0 ملوان ؟ :|
باز هم به شرف اس اسی ها که 4.2 باختن ...
"همه ی مربی های پرسپولیس خندون میان - گریون میرن ..."
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Didoo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
100بار بهتون نگفتم کیسه حموما نتیجه رو نمیدونی اضهار نظر نکن؟؟؟ 2 هیچ بود به زور میخواد خودشو مقایسه کنه با ما :24:نتیجه رو نمیدونه میگه.
10 صفر نبود به نظرت؟؟:24:
:|
یکی به من گفت من دهنشو آسفالت میکنم ! :|
ضمنا" : اینم از دنیزلیتون ... دیگه کی رو میخواید ؟ مورینیو ؟ گوااردیوالله ؟ سر احمد جنتی ؟ تعارف نکنید !
ممد جون اصلا 1-0 .. با اون همه ادعا باختید رفت دیگه :d فعلا تا فردا که ما بازی داریم چیزی نگو شاید ما مساوی کردیم سوژه بیاد دستتون :d :d
ادم با ابکش تو عروسی اب بیاره اما اینجور ضایع نشه :24:
ضایع شدی صداشو در نیار پستت رو چنچ بده ولی من که چنج نمیکنم=)))هاهاهاهاهاههاهاها :24:
نظر یک استقلالی بعد از باخت شرافتمندانه لــُنگی ها : بابا باید بجای دنیزلی ، محمود خیاط را می آوردن تا بلکه سوراخای لنگو وصله بگیره !!!!! =))
ضمنا یه نگاهی هم به امضا بنده بندازید
بابا عجب بی انصاف هایی هستین شما...کجای دنیا در مورد عملکرد یک مربی بعد از دو هفته و بعد از اولین بازی قضاوت میکنن؟ اونم با این تیم که نه دفاع وسط داره نه دفاع چپ نه تمام کننده درست حسابی .
دنیزلی تو رودر بایسی موند مهدوی کیا رو آورد، و نشون داد که با دنیزلی 4،5 سال پیش خیلی فرق کرده. پرسپولیس میره دسته 2 با این روند...
داداش اینطوری نیست بذار بهت بگم.تازگی ها مد شده هرتیمی میخواد پرسپولیس رو بکوبه چه استقلال جه ملوان فرق نمی کنه میاد شعار علی دایی رو سر میده.من خودم ورزشگاه بودم به نظرت چه طوری میتونستیم پیش طرفدارای با فرهنگ ملوان اصلا داد بزنیم.اصلا ماکه 100-150 نفر نمی دونم چقدر بودیم اصلا صدامون اونقدر انعکاس داشت که انقدر بلند بگیم استیلی یا دایی پس اون گزارشگر شرو ور گفته.من بعد از بازی اومدم خونه , فامیلم بهم گفت شما پرسپولیسی ها با خودتون چند چندین حمید استیلی رو تشویق می کنین بعد از این همه بازی!من گفتم چی!!اسپیلی!!تا اونجای که من یادمه ما این بشر رو تشویق نکردیم اگرم کسی کرد من نشنیدم که که کسی بگه استیلی.اصلا ما اگه داد میزدیم حتی میگفتیم (پ) در جواب کی.ر یا فحش می شنیدیم چه برسه اون موقع که ما عقب بودیم تماشاگرای ملوانی داشتن خودشونو پاره می کردن داد میزدن اصلا اگه ما صدا ایجاد میکردیم (که از ترس نکردیم) اصلا صدامون می رسید.در آخر بگم من واقعا شبکه باران متاسفم که همچین گزارشگرایی رو میذاره که فقط تو گزارششون شر و ور میگن.اصلا این گزارشگر (که فکر کنم یا انزلیچیه یا طرفدار ملوانه) تو بازی ملوان داماشم وقتی داماش گل زده بود انگار یه تیم خارجی به ملون گل زده نه داد زد نه هیچی تازه ناراحتم بود.نقل قول:
واقعاً واسه تیم پرسپولیس متاسفم که تیمی مثل ملوان هم به خودش اجازه میده این تیم رو بکوبه:27:نقل قول:
نوشته اصلی توسط farzam_12 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیگه شخصیتی واسه این تیم نمونده
مصطفی مصطفی هم میکنید همش در حد همون بیژن ذوالفغارنسب خودمونه
این بدبخت رو دیگه کسی به عنوان سرمربی قبول نداشت بخاطر کهولت سنش ، دیگه بهش گفته بودن برو تو برنامه ها کارشناسی کن
پرسپولیس هم که خوراکش خرید اینجور بُنجُل های +30 سال هست
دایناسور کیا چه پنالتی ایی زد :d
مازیار زارع رو گذاشته بود دفاع آخر :d
آقایون قبول کنید پرسپولیس افــــــتضاح قوتبال بازی میکنه , افــــــتضاح
من نمی دونستم واسه کیسه ها باید برای پستام پاورقی بذارم.منظور من از کوبیدن تضعیف روحیه بود.
آقا ببخشیدا ! من اصلا کاری ندارما ولی . . . این چه کاریه میکنی برادر من ؟ اینقدر خودتون را خوار نکنید ! نکن برادر من ! نکن !
بزارید عرق باختتون خشک بشه بعد بیاید کری بازی ای رو بخونید که چند ساله نتونستید ببرید ...
آی لنگی ...
اینو ببینید آمار رسمی فیفا هست . جدید 2012 . من دیگه هیچی نمیگم ببینم باز چیزی دارید بگید ؟ این آمار رسمی و بین المللی نشون میده کی سرور کی هست :
پ.س : الان تراکتور هم سرور شما لنگی ها هست . ما که جای خود داریم ... + به این آمار پر هوادار ترین تیم آسیا هم ببینید که اس اس 2 سال هست پر هوادار ترین تیم آسیا شناخته شده .
و این است تفاوت صدر نشین و نهم جدول
تفـــــاوت را حس کنید
دیروز میثاق چه ها میکرد :24::24::24:
تو شبکه ی جام جم حاج رضایی خیلی باحال گفت .
با یه لحن باحال گفت من از مسئولین پرسپولیس خواهش میکنم این آقای معمارزاده رو بفرستن کار کنه :24:
بعدشم یه نفر ایمیل زد پرسید آقای حاج رضایی تو کل زندگیتون دیده بودید یه دروازه بان رو هر 4 تا گل تیمش مقصر باشه ؟
مزدک میرزایی (مجری) و حاج رضایی خندشون گرفت :24: بعدشم برای این که میثاق ضایع نشه گفت : کمتر دیدم !!! :24::24:
<< ضمنا تبریک به همه ی استقلالی های فروم >>
بابا اینارو وللش...
دربی رو بچسب که پرسپولیس با این دفاع و دروازبان
چی میخواد کنه جلو اس اس...
حالا اون فونیک تنها بود 4 تا زد....
برین دست به دامن دست های پشت پرده بشین چون...
باید جلو...ارش...میلاد..مجتبی....رو بگیرین....
تازه خوشحال باشین اقا فرهاد هم نیست و گرنه این دروازبانتون هم
لژیونر میشد....
فــــــاجعه تا این اندازه عمیق بود , پدیده ایی به نام میثاق
:136:
استقلال پر طرفدار ترين تيم جهان:82:
دلم فقط و فقط به حاله علی کریمی میسوزه ..
داره توی پرسپولیس همه کار میکنه .. بیرون باشگاه از گل فروش و فال گیر گرفته تا بچه ای که میاد فرودگاه منتظر علی کریمیه رحم میکنه ولی به میثاق توی رختکن رحم نکرد .. ببین دیگه میثاق با پرسپولیس چیکار کرده .
متاسفانه وقت نشده گلایی که سوراخ زاده خورده رو ببینم ولی شنیدم کریمی حمله کرده بهش تو رختکن ...
حیفــــــــــــ علی کریمی ..
کریمی بره از پرسپولیس ، پرسپولیس از ذهنم پاک میشه . ( با این بازیکنای بی غیرت )
:8: جونم تیتر :8:
فکر کن این دربی هم بزنیم
لیگ و حذفی ام بگیریم تو آسیا هم صعود کنیم .
چی میشه :8::8:
سال رویایی....
سعید فکر کن...
با سه تا قرمز پوش پشت هم بازی داریم...
این یکی رو هم ببریم ببینیم باز اینا میخوان بفهمن که
ایی بالاتر قرمز یا نه.....
هر دوتا جام رو بگیریم....اونموقع تیتر روزنامه لنگی ها دیدن داره....:4: