جان سینا و مشکل مصدومیت دیگر(اختصاصی)
دکتر جیمز امروز رسما اعلام کرد که فشار بیش از حد مسابقات به بدن سینا خیلی فشار اورده بوده .... او فاش کرد که تاندون دست راست سینا در پی اجرای فنی در مقابل کندی اتفاق افتاد که او میخواست با دست راست کندی رو بلند کنه و فشار بیش از حد به دست راستش باعث چنین اتفای شده.....او گفت مصدومیت سینا انقدر زیاد بوده که او باید بلافاصله دکترها رو خبر میکرده و نباید به بازی ادامه میداده او گفت ادامه مسابقه توسط سینا بدترین تصمیم عمرش بوده و همین باعث بیشتر شدن جراحتش شده.....او گفت تقریبا از تاندون دست راست تا استخوان کنار سینه جان سینا صدمه خورده بود.....او گفت حالا سینا باید کاملا خوب بشه و بعد برگرده و اگرم بخواد زودتر برگرده من نمیزارم.....او گفت در اصل سینا دو مصدومیت و عمل رو پشت سر گذاشت تاندون دست راست و استخوان کنار سینه او.....
RE: جان سینا و مشکل مصدومیت دیگر(اختصاصی)
بیچاره دلم واسش می سوزه...
اشتباه از خودش بود که به خودش این قدر فشار اورود...
ممنون.
موفق باشین.
آخي طفلكي!!!
خوب ميشي برميگردي ما منتظرتيم
با اين كه ازش بدم مياد ولي حيف شد.يه Last Man Standing رو از دست داديم.بايد اول مي باخت.
هیچی نمیتونم بگم غیر از تاسف.....(داوود خبر بعدی ایشالله سکته رو زدم)
شرمنده ام آرمان جون من فقط کارم رو یعنی خبرگزاری رو انجام میدم...[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیلی دلم میسوزه
امروز این خبرو خوندم
سینا خیلی به خودش فشار میاورد.. رویه خیلی از سنگین وزنا fu رو روی خیلی از سنگین وزن ها زده بود
ولی خوب جان سینا هست دیگه قوی و با قدرت
من که حسابی متاق اون روزی هستم که سینا برمیگرده وبراحتی به 4 عنوان قهرمانیه خودشو در Wwe میرسه
نه نه دستت درد نکنه ....اشکال از منه که زیادی از عمو انتظار داشتم ......به قوله عرفان این الاقیه که در خونه ی هر کی میخوابه...
بدبخت مصدومیت خیلی دردناک بود
چه بد شد [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا مشخص نیست که تا کی از مسابقات دوره [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نومرسی بدونه سینا حال نمیده [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]