سلام من نویدم و همه جا اسممو پسر مرده در کردم حالا میخام ببینم کی میگه کشتی کج الکیه.....اسلن بعضیا به هیچ وجه قبول نمیکنن...حالا اگه کسی اینجا میگه الکیه حتما جوابمو بده
(دوست خوب آدرس وب در پست ممنوع میباشد)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من نویدم و همه جا اسممو پسر مرده در کردم حالا میخام ببینم کی میگه کشتی کج الکیه.....اسلن بعضیا به هیچ وجه قبول نمیکنن...حالا اگه کسی اینجا میگه الکیه حتما جوابمو بده
(دوست خوب آدرس وب در پست ممنوع میباشد)
الكي نيست ولي خيلي چيزاي نمايشي داره كه براي باحال تر شدنش ميذارن
ولي ppv ها و مسابقه هاي سر كمربندش صد در صد واقعيه
سلام
دادا من میگم WWE نمایشی هست دلیل هم دارم دلیلم هم با عکس میگم
شما هم دلیل داری؟اگر داری بگو تا من بگم
1001 بار تا حالا سر این موضوع بحث شده...تا اون جایی که من می دونم WWE 10000000000000000000% نمایشی هست...مدرک با فیلم هم دارم...
موفق باشین.
خب این شد یه چیزی
نکنه منظورت تومبستون به کرت انگل هست
حالا شما خودتون رو کنید
لطفا زودتر
خب مدارکتون رو رو کنید شاید من نظرم عوض شد
به نظر من فقط بعضی جاهاش الکیه...اصلا همه جاش الکی نیستش...
من فکر کنم 1000 باز روی این موضوع بحث شده و معلوم هم شده قضیه چیه پس به نظرم تایپیک بسته شه بهتر است
خدمت شما عارض شم که اگه میگید لیگ WWE نمایشی نیست معلومه تازه وارد دنیای کشتی کچ شدید به طور حتم میتونم بگم بالغ بر 99% بازی ها نمایشی شده!!! است هم عکس وجود داره هم فیلم فراروان
شما PPV آنفورگیون رو ببین؟ یا قبلیش یا همین هفتگی ها با کمی منطقی قضاوت کردم متوجه میشید که نمایشی است
بله شما حرف قشنگي زديد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Tondar
حتي به داور ها هم مي گن كه چي كار كنن.مگه نميبينيد بعضي موقع ها بازي كنان داور ها رو هل ميدن و داور ها 20 دقيقه رو زمين ميفته.اگر كسي بگه كه اين بازي ها نمايشي نيست.صد در صد بيشتر از يك ماه نيست كه داره كج نگاه م كنه يا داره خودش مي زنه به كوچه علي چپ.
تمامي مسابقات wwe نمايشي هست از Heat و velocity بگير تا wrestlemania.
پس چرا نگاه ميكنيد
اقا راست میگه پس چرا نگاه میکنید به نظر من بعضی جاهاش نمایشی هست ولی بقیه واقعی است
عزیز من اگر این داستاهایی که مک مهن نمیکشید که الان دیدن کشتی کچ لطفی نداشت
چرا نگاه میکنیم؟
چون به نوعی معتاد شدیم و ترک کردنش سخته البته بیشتر از کشتی کچ به اینترنت معتاد شدیم و همین باعث میشه علاقمون رو دنبال کنیم دلیلشم فقط همینه
جان عزیزت چند تا پی پی وی دیدی که میگی کشتی کچ واقعیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mrk
راست میگن اگه الکیه چرا نگاه میکنید برای بازی ادج . جان سینا که در آنفرگیون 2006 بود چی میگین دیگه افتادن ار نردبان که دیگه واضح بود که راسته ولی باز هم قسمت های خیلی خیلی کمیش رو از قبل تعیین میکنند
من بيش تر پي پي وي هاي 2003 تا 2007 رو ديدم و ميگم كشتي كچ نصفش كه همون مسابقه هاي هفتگي و .. نمايشيه ولي مسابقه هاي اصلي پي پي وي ها و بازي هاي سر كمربند رو نميتونن نمايشي كنن چون ديگه خيلي مسخره ميشه و كسي نگاه نميكنه
اينا يه سري مسابقه هاي نمايشي درست ميكنن تا برسن به مسابقه اصلي هركي هم يه ذره دقت كنه سياست وينس رو ميفهمه احتياجي هم به ديدن پي پي وي نداره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gang
مگه شما فیلم و تئاتر نمی بینی.......؟!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟
موفق باشین.
دوست من ما الان هرچی بگیم نمایشیه شما به هیچ عنوان قبول نمیکنی من هم یک زمانی این فکر را میکردم و هرچی میگفتن قبول نمیکردم به هیچ عنوان به مرور زمان خود شما متوجه میشی که نمایشی است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Tondar
دقیقه درسته...
تنها دو علت هست که بعضی ها بگن WWE نمایشی نیست:
1.چند ماه هست WWE تماشا می کن.
2.علاقشون چشمشون رو در مقابل واقعیت بسته.
موفق باشین.
خوب هر كي يه نظري داره ولي من چند ماه نيست كه نگاه ميكنم من از سال 2002 شروع كردم يه آرشيو كامل از عكس هاي هفتگي دارم
قطعا لحظات واقعی هم داره
مسابقه تیکر و مستر کندی و خرد شدن صندلی روی سر کندی نمایشی بود؟
سلام
مدرک عکس من بازی میک فولی هست در مقابل ادج در رسمنیا 22
دقیقا به عکسها نگا کنید:
عکس1=صحنه اول ادج میخواد با چوب بزنه تو سر فولی ...فولی دست به باند که رو دستش کرده دست چپش میکنه زیر باند یه چیز مثل مشما که توش خون هست رو در میاره
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عکس2=ادج با چوب به سر فولی میزنه فولی در لحظه که داره میخوره زمین کمی از خون یا رب گوجه که دستش رو میزنه به سرش تا خوب تو سرش پخش بشه.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عکس3=بعد از چند لحظه که میخواد بلند بشه مشما که توش خون بوده رو دوباره به زیر باند دست چپش میفرسته تا اگر خون صورتش خشک شد این رو در بیاره و ودوباره به سرش بزنه
بازم اگر خواستی از انواع پی پی وی ها مدرک دارم
خداحافظ
مگه کشتی کج فقط لیگ wwe رو داره لیگها یا کمپانی هایی مثل TNA وCZW هست که کاملا واقعی چون شبکه های ******* اکثرا مسابقات کمپانی WWE رو پخش میکنه همه خیال میکنن کل کشتی کج دروغه لیگ CZW کشته هم داده حتی درWWFسابق که الان WWE شده یک کشته داده شده و اندر مرحوم OWEN HART رو از بلندی پرت کرد و ایشون درجا فوت شدن اما 100 درصد مسابقات WWE نمایشی که تماشاگر خوشش بیاد نه اینکه نتیجه یک مسابقه از قبل تعیین شده باشه نصف بیشتر مسابقات هم نتیجش از قبل تعیین شده و ورزشکاران اجازه زدن مشت واقعی ندارند این موارد فقط برای لیگWWE هست
اين كليپ رو ببينيد تا خودتون قضاوت كنيد كه اينم نمايشيه يا نه
http://www.2shared.com/file/2397989/14f00f4b/F-5_To_A-Train.html
البته من نمي گم كه حركاتشون و ضرباتشون الكيه .البته بعضي هاش هم الكيه.
من ميگم اينكه در آخر بازي كي ببره و كي چه فني بزنه از پيش تعيين شدست.
می خوام یه جوای درست حسابی به همتون بگم .
اولن اگه ما کشتی کچ نگاه می کنیم به این خاطره که با غیر واقعی بودنش کنار اومدیم
دوما کاملا هم غیر واقعی نیست
مسابقات هفتگی به نظر من واقعین ولی ppv ها کاملا نمایشین
wwf اکثر بازیهاش واقعی بود ولی اون هارت رو اندر نکشت ، تصادف کرد و مرد
بعد از بازی که تو سامر اسلم با استون کلد انجام داد
ضمنا هامون جام من این مسابقه ادج و فولی رو دیدم جریان مشبا وجود نداشت
اگه کشتی کچ الکی نبود هرگز به این زیبایی نمی شد واین قدر طرفدار پیدا نمی کرد
فرض کنین کشتی کچ نمایشی نبود
کمر هر هفته دست یه نفر می افتاد
یا مثلا رندی پدر سینا رو می زد بعد سینا میومد از رندی می باخت
اونوقت خیلی ضایع می شد
ضمنا هاوش شو هم وجود داره که هرکی تو هاوش ببره بازی اصلی رو هم می بره
با قسمتی از حرفای کریس بنوا موافقم.اگه اینجوری بود هر هفته کمربند دست یکی بود.به نظرم 80 درصد کار رو غیر واقعی بودن تشکیل میده.20 درصد باقیموندرو بعضی بازیا در طول یک سال.مثل محمد حسن و آندر مثلا یکم واقعی بود.یا فولی و ادج.یا... به نظرم کمی واقعیت داره.دبلیو اف بیشتر واقعیت داشت.ضرباتش و مشتهاش و... .به قول یکی از دوستان که گفت چون مردم آمریکا دبلیو اف رو میدیدن و ضربات رو روی هم اجرا میکردن و تلفات زیاد میداد تبدیل به دبلیو ای و نمایشی شدن شد.
با این حرفت اصلا موافق نیستم اتافقا آندرتیکر بیشتر تومبستون هایی که میزنه نمایشی استنقل قول:
نوشته اصلی توسط رضاددمن
کریس بنوا جان من خودم بارها مسابقه فولی با ادج دیدم کاملا مشخص هست بازم باور نداری من کلیپش کنم نشونت بدم من تو این که دادم مطمعنم حاظرم شرطم ببندم
همونطور که قبلا" هم گفتم نمایشیه اصلا" مدرک حاج هامون هیچی اصلا" میگیم دروغ!!!.... بازی باتیستا و کالی رو در No Mercy 2007 نگاه کنید کالی 2 قدم با زمین فاصله داره که میتونه بپره ولی نمیپره هیچ از ماست هم شل ر پایین میاد که باتیستا بتونه زود تر برسه.... خیلی این قضیه تابلو .... البته هرکی مسابقه رو دیده باشه 100% حرف من رو تایید میکنه
بازی آندر و باتیستا رو تو قفس ببین. 2تا دوربین نشون میدن که با هم رسیدن زمین ولی تو تصویری که آندر رو نشون میده باتیستا هنوز به قفس آویزونه.
با این که بحث تکراری هستش ولی بازم میگم....با عرض احترام به تمامی دوستان عرض کنم که هرکس میگه کشتی کج واقعی هستش و نتایج از پیش تایین شده نیست...حتما در مدرسه ی عقب افتادگان یا پیش فعالان ثبته نام کند... با تشکر
چشم حاجي با عرض احترام ميگم تازه باهم هم كلاس ميشيم... با تشكر
قبل از بعضی از بازی ها دوربین نشون میده که 2 نفر دارن با هم نقشه می کشن و نفر سوم هم داره حرفاشون رو یواشکی گوش میکنه.
بازی هوگان و شاون مایکلز در summer slam2005رو ببین خندت میگیره خیلی مصنوعیست
کشتی کج همش نمایشیه مشت زدنش-پین کردنش و.............فقط معدود بازیهایی مثل بازیه تریپله اچ و شان مایکلز در رویال رامبل 2004 واقعیه
پخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
الکیه
هی هی...
نتایجش که از پیش تعیین شدست ولی من شنیدم قبل از برگذاری هر مسابقه رسمی یک مسابقه به نام هاست شو برگذار میشه که هر کی در هاست شو برنده بشه تو مسابقه اصلی هم برنده هست ولی نمیدونم این مطلب چقدر واقعیت داره ضربات درwwe هم مطمئنا همش نمایشی نیست مثلا در بازیهای jbl سر کمربند هر دفعه یک بلا سرش میامد یک بار از بیگ شو چکسلم میخورد رینگ میشکست یک بار از اندر چکسلم میخورد رو سقف ماشینش و سقف ماشینو میشکست یک بار از اندر تومپ استون روی پله خورد که سرش به شکل دردناکی خونریزی کرد حتی مسابقات اددی با جی بی ال هم نشون میده کل صحنه ها نمایشی نیست در مسابقه اددی و جی بی ال جی بی ال طوری به سر اددی با صندلی زد که رینگ و صندلی پر خون شد عکسهای زیر رو نگاه کنید نه گریموری درکاربوده نه رب گوجه فرنگی تازه اینو هم بگم قبل از بازی هیچ گوسفندی رو تو رینگ نکشتند!
[img][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/img]
به نظر من 23% راسته ؛ بقيش كشكه !!
اونلي CZW !!!
سلام
حتی یک بازی از WWE راست نیست چه در هوس شو چه در باشگا های راو اسمک
شما میدونید اگر مک من مسابقه واقعی برگزار کنه بین سوپراستاراش چقدر مصدوم میده سر همین نمایشی همه دارن مصدوم میشن حالا اون دیگه ببین چیه میشه..
در مورد صحبت آقای JBL
اون هوس شو برگزار میشه اما همش یک تمرین و یک هماهنگی هست برای بازی در باشگاه های اصلی
در مورد حرکات به اونا میگن اتفاق تیکر همیشه تومستون میزنه اما ۹۰ درصد تومستنها به سر طرف آسیب نمیرسه بعضی وقتهای به علت دقت کم که داره سر طرف به زمین یا به چیز دیگه برخورد میکنه و باعث خونریزی میشه
مثلا شما آرماگدان ۲۰۰۶ رو ببینید بازی تیمی که برگزار شد یک قسمت هست به اشتباه و غیر عمد نردبان محکم میخوره به پیشونی مرکوری و به شدت مصدومش میکنه اون اتفاق هست همیشه پیش نمیاد....
حالا به خالی بندی شما تیکر با جی بی ال مثال میزنی اون چوکسلم که زد سقف شیکست....نه اون سقف جنسش از پرده بود یه پرده زده بودن رو سقف دومن سقف پاره شد دیگه از این تابلو تر..
یا مانی این د بانک ۲۰۰۷ رو ببینید ادج زمانی که روی نردبان خوابیده کاملا مشخص هست جنس نردبان از چوب بسیار ضعیف هست چون اگر دقت کرده باشید از همون دقیق اول اون نردبان گزاشتن پایین و نیاوردنش بالا چون به راحتی میشکست....
اینا همش حقه هست و با کمی دقت میشه مچشون رو گرفت بازم خواستید و زیاد مچ گرفتم:۴:
بای