سلام به همگی میخواستم بدونم که شما ها میدونید که بازی smackdown vs raw 2008 باری ps2 کی وارده ایران میشه چون فعلا که خبری نیست
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همگی میخواستم بدونم که شما ها میدونید که بازی smackdown vs raw 2008 باری ps2 کی وارده ایران میشه چون فعلا که خبری نیست
سلام
این بازی فعلا تو ایران فقط ماله کنسول Xbox 360 اومده من پرسیدم گفتن شنبه یعنی فردا ماله PS2 تو ایران میاد
یعنی هیچ کس دیگه ای جز آقا هامون هیچ درباره ی این بازی نمیدونه که کی وارده ایران میشه یا نکنه همتون Xbox360 دارین؟؟؟؟
والله منم شنیدم تو ایران اومده که دارم خودم له له میزنم تا پیداش کنم !
آقا اين طور كه من شنيدم امروز اومده اما من هنوز وقت نكردم برم بگيرم
سلام
چطوری رفیق , اره امده
اریاشهر , پاساژ مینا....
[size=x-large]ای بابا توی ایران اومده چیه
همه این بازی ها دانلودیه میگرن کاورشو از اینترنت میگیرن با لیبلشو و اورجینالش میکنند [/size]
اومده . برید www.westgame.ir . همه نمایندگی هاش دارن . یکی از شعبه هاش که نزدیک خونه مونه داره .
من یک جا خوندم 28 ابان میاد
اگه کسی برای ps2 خریده آدرسش رو به ما هم بده
من نمیدونم اومده یا نه ولی اینوطری که شنیدم طرفای میدان صادقیه اومده
نگران نباشید بلاخره دستتون میاد ...ولی فردا 100% دستم میادششش ..یارو گفتش امشب سی دی جدید میارم حتما کشتی کچ هم میارم
ممنون
من چهارشنبه از ÷ایتخت میگیرم.
آقا سي دي اومده امروز هم اومده من رفيقم گرفته رفتم ديدم خيلي بحال شده من خودم هم تو ان هفته ميرم ميگيرم
در ضمن يادم رفت بگم از پشت شهرداري هم خريده هركي ميخواد بره اونجا بخره
ایول پس اومد 100% [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره اومده
من کل کرج رو گشتم از سه را گوهر دشت گرفته تا هر دسفوروش کنار خیابون گفت نیومده.
من خریدم از توپ خونه
الان هم دارم با جف هاردی مسابقه های داستانیشو بازی میکنم
درسته تو توپخونه اومده ( پشت شهرداری ) برید بخرید حالشو ببرید [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش بحالت داش حامد ...من 100 % امروز میرم میگیرم ..... دارم دیوونه میشم ...ولی پسر PES 2007 عجب بازیه هاا دارم باهاش حال میکنم اساسی !
داش آرمان برو طبقه ی پایین پاساز نصر تو گیشا بخر من امروز خریدم خیلی عالیه
نوکرتم ولی خونه ی ما نارمکه .....نارمک کجا گیشا کجا ؟؟؟؟؟؟ :10::2:نقل قول:
نوشته اصلی توسط gang
ببينم.... يعني واقعاً تو بازي نكردي؟
نه الان دیگه داره این تاپیک قدیمیه
منم همين فكر رو كردم... از تعجب شاخ در آوردم!!!
مگه میشه آخه بابا تو کل تهران پخش شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط arman-fu
بچه ها من اودم تو سایت یه چند دقیقه پیش یه بنر جدید داشتیم ولی الانی نیست
1ماهه داريم بازي ميكنيم
دقت کنی می بینی که تایپیک مال 3 ماه پیشه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط shaahin
موفق باشین.